2010 Şubat Anneleri

AKPAK canım bende önce iki üç gün kanama olunca kociş korkmuştu o yüzden temizlettirdim.valla kızımda dogumumu bir hafta vardı ben bütün temizligimi yapmıştım.bu biraz nazlı çıktı

ben de hele çok ağır işler görme taraftarı değilim. en azından şu ilk üç ay geçsin.
gerçi geçen hafta yavaş yavaş temizledim evi, kocam da biraz yardım etti. misafir gelmese yapmazdım da, neyse kaydirigubbakcemile3
ama bende şu günler geçsin her işimi kendim yapacam. o zaman doğum kolay oluyormuş, çok hareketli olmak lazım.
senin ilk doğum nasıldı?

canım ben sezeryan oldum.dogum kanal yerlerim çok dardı.dr normal doguma elverişli degil demişti daha önceki yıllardanda biliyordum zaten benim çocugum olursa normal yoldan olmayacak diye biliyordum.ben çok hareketliydim yinede

Ben normal doğum yapmak istemiyorum. Bunun tercihi bizim elimizde mi?

canım artık devlet hastanesinde sanırım zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlar artık yasak.ama özelde istegine önem veriyorlar .ya zorla normal dogummu olur insanın psikolojisi bozulur.bilmiyorum aranızda normal dogum isteyen varmı

günaydın kızlar geçmiş o kadar ilerlemiş ki oku oku bitiremedim vallahi:) Listemizin maşallahı var. Pazartesi kontrolümüz vardı kuzucum iyiyimiş Allaha şükür hareketlenmiş görünce acayip şaşırdım maşallah kıpır kıpır 2.2 cm olmuş teyzeleri.

maşallah senin adına sevindim canım

Çok güzek maşallah. Darısı göremeyenlerin de başına.

İnşallah güzel haberlerini salı günü alırız canım. Ben de yarın gidiyorum. Sanırım herhangi bir belirtisi olmayan azınlıkta ben de varım. Olsa bir türlü, olmasa bir türlü yani. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alacağız bebeklerimizi.

Gözün aydın canım. Maşallah. Allah tamamına erdirsin.

canlarım benim bulantı başladı biraz dinlensem iyi olacak öglen olursanız görüşürüz

biz birazdan doktorumuza gidicez teyzeleri dua edin bizim için...gelince hemen yazarım gelişmeleri umarım herşey yolundadır...öpüyorum hepinizii

Camdan kalp güzel haberlerini bekliyoruz. Dilerim her şey umduğundan da iyi gidiyordur.

kızlar benim bebiş hareket mi ediyor bana mı öyle geliyor.
daha önceden anne olmuş olanlar siz bilirsiniz bu haftalarda hissedebilir miyim ki?

ben normal dogumu dusunuyorum, ins. hersey yolunda giderse..ama drum saglik acisindan tehlikeli bulursa yada dogum aninda gelisen bir durum olursa sezeryan olabilir...

gerci ilk hamileligim bakalim ne olcak ozamana kadar.

kızlar benim bebiş hareket mi ediyor bana mı öyle geliyor.
daha önceden anne olmuş olanlar siz bilirsiniz bu haftalarda hissedebilir miyim ki?

aslinda hareket ediyormus ama biz hissedemezmisiz diye okumustum ben ama tecrubeli arkadaslar ne der bilmem..

ama hissediyor sanki, dun esimin dedigi birseye sinirlenmistim biranda sanki icimde birsey bana dikkat etmemi hatirlatti gibi geldi lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…