2010 Şubat Anneleri

Evet canım haklısın vallahi.. Zaten ben bir kağıda not ediyorum tüm aklımdaki sorularımı..Doktoruma gittiğimde hepsini soracağım..Sonuçta kimi doktorun söylediğini benim doktorum söylemez.

ben rahattım ama bugün saltanat bittikaydirigubbakcemile3
ah aha annelik ne zormuşhihoyyyt

günaydın kızlar
bebişler nasıl bulantısı azalmaya başlayan var mı benimkı her geçen gün artıyorda.........

bak işte ne güzel hamilelik belirtileri hep var :CüvCüv:
korkma sakın aklına kötü seyler getirme büyük ihtimalle senin bebişin kalbide
pıt pıt atmaya baslamıştıryerimseniben

bak işte ne güzel hamilelik belirtileri hep var :CüvCüv:
korkma sakın aklına kötü seyler getirme büyük ihtimalle senin bebişin kalbide
pıt pıt atmaya baslamıştıryerimseniben

İnşallah tatlım...Ben bir yemek yiyeyim canım.Geleceğim..Öpüyorum..

söylediklerine katılıyorum valla ama dediklerine pek inanmayacaksın doktorların bebişinin kalp atışlarını gidip gör bence çok güzel bir duygu insan onu görünce herşeyi unutuyor
biliyorum çok güzel bir duygu... zaten dr.la bir pazarlık yapmayı düşünüyorum bana hibişey söylemesin ben gideyim bebişimi göreyim kaydirigubbakcemile3

ayyyy korkuyorummmmm :sinifsinif: zaten birşey yiyemiyorum o zaman ne yapacağım mafoldumben

yersin canım korkma bak ben sabah dağıldım ama napayım mecbur
yemek zorundayım kızarmış ekmek peynir yedim ayran içiyorum iyi geldi

haşlanmış patateste iyi gelir ay bak canım istedi şimdi ben çok severim
tüh nerden bulcam şimdikaydirigubbakcemile3

kızlar doktor bana havuç önerdi yada salatalık dedi
mideyi rahatlatıyormuş
şu an deniyorum bakalım sonuçları yazarım :)

merhaba arkadaşlar epey yazı olmuş.ama okuyacak halim yok nasılsınız

kızlar doktor bana havuç önerdi yada salatalık dedi
mideyi rahatlatıyormuş
şu an deniyorum bakalım sonuçları yazarım :)

bende yatmadan önce bir havuç bir salatalık yiyordum.doktor söylememişti ama yiyecek birşey bulamıyordum.bulandıgım için dört dönüyorum ne yiyecegim diye

kızlar ben şimdi hastaneden geldimm
bebeğimi gördüm 6+4 de yim doktor bir sorun yok dedi testlerde temiz çıktı doğum tarihi 2 mart dedi ama sanki şubattta gelicekmiş gibi geliyo hayırlsı darısı bebişini görmek istyen hamişlerin başınaaa opuyorumnanaktan

canım bişey olmaz inşallah bebeğine,kendini rhat tut,bebeğinde etkileniyor senin duydularından ,hem bak dr de kötü bişey dememiş....

canım çok sevindim...opuyorumnanaktan
kalp atışlarını duydunmu?

Ya kızlar ben kalp atışları için haftaya gidicem.Çok mu geç kaldım ben yaaaa...Herkes çoktan duymuş.:sinifsinif:

Selkiecim tatlım pozitif düşünmeye çalışıyorum.Bir duysam yeter.Bir de 3 hafta olduğu için benim kalp atışlarını duymam için bekleme sürem.Ondan bu kdr stress yaptım sanırım.

gözün aydın canım çok sevindimkaydirigubbakcemile5

canım inşallah duyacaksın kalp atışlarını,kendini pozitif düşünmeye yönlerdirki,herşey pozitif olsun,

Canım gözünaydın.İnşallah darısı bizlerin başına...:Saruboceq:

canım inşallah duyacaksın kalp atışlarını,kendini pozitif düşünmeye yönlerdirki,herşey pozitif olsun,

Tamam tatlımkaydirigubbakcemile2 Elimde değil sanırım;ama yapmaya ve düşünmemeye çalışacağım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…