Kesinlikle eşine katılıyorum. Benim eşim de aynı dertten muzdarip. Neticede hangi bilgi sağlıklı, hangisi kulaktan dolma ve yanlış bilemiyorsun. Dolayısıyla, iyi şeyleri alıp, olumsuzlukları es geçmemiz lazım ya da eşlerle daha az paylaşmamızsevgiler.
Pofidicim, ya gözüm korktu şimdiBen 7. haftanın içindeyim, ne bulantı ne kusma oh oh bu böyle geçecek diyordum ki yazını okudum. Allah kolaylık versin sana, inşallah kısa sürede geçer. Bende de başlarsa haber veririm artık. opuyorumnanaktan
Canımcım...Kusmalar başladı demek..Hayırlısı mı denir ne denir bilmem ki...fisfisfis Benimde iç bulantıları aynı gaz devam...Birşey yemek içimden gelmiyor.Zorla da olsa yemeye çalışıyorum..Ama aşerme başladı bende.Olmadık zamanda olmadık şeyler canım çekiyor..
bak işte ne güzel hamilelik belirtileri hep var :CüvCüv:
korkma sakın aklına kötü seyler getirme büyük ihtimalle senin bebişin kalbide
pıt pıt atmaya baslamıştıryerimseniben
biliyorum çok güzel bir duygu... zaten dr.la bir pazarlık yapmayı düşünüyorum bana hibişey söylemesin ben gideyim bebişimi göreyim kaydirigubbakcemile3söylediklerine katılıyorum valla ama dediklerine pek inanmayacaksın doktorların bebişinin kalp atışlarını gidip gör bence çok güzel bir duygu insan onu görünce herşeyi unutuyor
bende ilk başta öyle diyodum hiç bir şey anlamıyorum benim patronum bayan oda bana gülüyodu biraz geçsin o zaman görürüm ben seni diye haklı çıktı şimdi 8+6 oldum ve sabahları lavaboya koşar oldum ama herkeste böyle olcak diye birşeyde yok tabiki
biliyorum çok güzel bir duygu... zaten dr.la bir pazarlık yapmayı düşünüyorum bana hibişey söylemesin ben gideyim bebişimi göreyim kaydirigubbakcemile3
ayyyy korkuyorummmmm :sinifsinif: zaten birşey yiyemiyorum o zaman ne yapacağım mafoldumben
kızlar doktor bana havuç önerdi yada salatalık dedi
mideyi rahatlatıyormuş
şu an deniyorum bakalım sonuçları yazarım :)
Kızlar kalp atışları için tam 1 haftam var...İçim içimi yiyor...Yazdıklarınızı okudum da...Ben hamiş olduğumu bilmeden içtiğim 1 tane ağrı kesici,içkiler ve ertesi gün hapını,saç boyamasını(Yani aklınıza gelecek her türlü zararlı şey..)yaptım...Buna rağmen dr.um eğer benim yerime başka bir dr. olsaydı kesinlikle sana kürtaj önerirdi, risk almak istemeyeceği için dedi.Ama ben böyle birşey istemiyorum,şuan sadece senin bebişle fazla ilgileneceğim dedi...Kesinlikle yapmamam gerekenleri söyledi ve 3 hafta sonra görüşürüz.Eğer bebeğin kalp atışlarını duyarsak yola devam edeceğiz..Duyamazsak da maalesef gebeliği sonlandıracağız dedi...Şimdi o kadar korkuyorumki...Hoş dr. bana kötü bişi söylemedi.Eğer tüm bunlara rağmen bebiş seni bırakmamış dedi...Olumsuzluk olsaydı düşerdi dedi..Ama bunlar rahatlatmıyor işte...
kızlar ben şimdi hastaneden geldimm
bebeğimi gördüm 6+4 de yim doktor bir sorun yok dedi testlerde temiz çıktı doğum tarihi 2 mart dedi ama sanki şubattta gelicekmiş gibi geliyo hayırlsı darısı bebişini görmek istyen hamişlerin başınaaa opuyorumnanaktan
bebeğimi gördüm 6+4 de yim doktor bir sorun yok dedi testlerde temiz çıktı doğum tarihi 2 mart dedi ama sanki şubattta gelicekmiş gibi geliyo hayırlsı darısı bebişini görmek istyen hamişlerin başınaaa opuyorumnanaktan
Ya kızlar ben kalp atışları için haftaya gidicem.Çok mu geç kaldım ben yaaaa...Herkes çoktan duymuş.:sinifsinif:
Selkiecim tatlım pozitif düşünmeye çalışıyorum.Bir duysam yeter.Bir de 3 hafta olduğu için benim kalp atışlarını duymam için bekleme sürem.Ondan bu kdr stress yaptım sanırım.
canım inşallah duyacaksın kalp atışlarını,kendini pozitif düşünmeye yönlerdirki,herşey pozitif olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?