kızlar mutfakta dolanıp duruyrum. yiyecek birşey bulamıyorum. siz ne yiyorsunuz bana tavsiyede bulunun..
canım hiçbişey çekmiyor..
sabah bir danone yedim, katkısız diye reklamını görünce almıştım. birkaç erik yedim öyle bekliyorum :umursamaz:
kızlar mutfakta dolanıp duruyrum. yiyecek birşey bulamıyorum. siz ne yiyorsunuz bana tavsiyede bulunun..
canım hiçbişey çekmiyor..
sabah bir danone yedim, katkısız diye reklamını görünce almıştım. birkaç erik yedim öyle bekliyorum :umursamaz:
bende oyle bos bos bakiniyordum dolaba ama burda arkadaslar haslama patateste bahsetmislerdi bir deneyim dedim, gayet de guzel gitti valla, meyve falan ye istersen
günaydın arkadaşlar eskiyi okuyup geldim nasılsınız bakeem
günaydın canım hoşgeldinn iyiyiz sen nassın kuzum :CüvCüv:
Günaydın kızlar.
Ne güzel bugün haftanın son günü. Çalışan anneciklerin yarın dinlenme ve yavaş yavaş temizlik yapma günü. Şahsen benim evimin fena halde ihtiyacı var temizliğe. Adam yapsa yapsa ne yapabiliyo ki! Bende yrn kendimi iyi hissedersem inşallah, biraz evime vakit ayırayım. Kocişe uzun zaman sonra güzel bir sofra kurayım...
kızlar dün gece bebeğimi rüyamda gördüm harika bişeydi muhteşemdi minicik kollarım da yatıyordu öptüm sarıldım kokladım rüyada olsa harıka bişeydi rabbim hayırlara çevirsin inş ona sağ sağlııklı kavuşmak nasip etsin inş
bende iyim canım.gözün aydın pıtpıtları duymuşsun ..darısı duymayanların başına olsun inşallah
birkaç kez yedim ondan da tiksindim. ay ben birşey yiyemiyorummmmm :mymeka:bende oyle bos bos bakiniyordum dolaba ama burda arkadaslar haslama patateste bahsetmislerdi bir deneyim dedim, gayet de guzel gitti valla, meyve falan ye istersen
salçalı ekmek ne kız ilk senden duydum kafamçokkarıştıcanım bende sık sık meyve yiyorum acım ama tiksinti var zemuszemus
salçalı ekmek ye istersen ben yiyorum ii geliyo
ben de kahvaltılık gevrek yiyorum arada ama sütü sevmiyorum laelaelaelaelaeben bi sabahmı her ögün dertli dertli ne yiyecegim diye düşünüyorum.sabah bazen domates biber ekmek,bazende corn flakes ler oluyorya öyle geçiştiriyorum
benim evde çok kötüydü sonunda temizlettirdimde kurtuldum çok şükür
salçalı ekmek ne kız ilk senden duydum kafamçokkarıştı
canım ekmeğin üstüne salça sürüp yiyorum işte kaydirigubbakcemile3 içim başka bişiy almıyodaa
canım ekmeğin üstüne salça sürüp yiyorum işte kaydirigubbakcemile3 içim başka bişiy almıyodaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?