2010 Şubat Anneleri

kızlar mutfakta dolanıp duruyrum. yiyecek birşey bulamıyorum. siz ne yiyorsunuz bana tavsiyede bulunun..
canım hiçbişey çekmiyor..
sabah bir danone yedim, katkısız diye reklamını görünce almıştım. birkaç erik yedim öyle bekliyorum :umursamaz:

bende oyle bos bos bakiniyordum dolaba ama burda arkadaslar haslama patateste bahsetmislerdi bir deneyim dedim, gayet de guzel gitti valla, meyve falan ye istersen

canım bende sık sık meyve yiyorum acım ama tiksinti var zemuszemus
salçalı ekmek ye istersen ben yiyorum ii geliyo

bende oyle bos bos bakiniyordum dolaba ama burda arkadaslar haslama patateste bahsetmislerdi bir deneyim dedim, gayet de guzel gitti valla, meyve falan ye istersen

ben bi sabahmı her ögün dertli dertli ne yiyecegim diye düşünüyorum.sabah bazen domates biber ekmek,bazende corn flakes ler oluyorya öyle geçiştiriyorum

Günaydın kızlar.
Ne güzel bugün haftanın son günü. Çalışan anneciklerin yarın dinlenme ve yavaş yavaş temizlik yapma günü. Şahsen benim evimin fena halde ihtiyacı var temizliğe. Adam yapsa yapsa ne yapabiliyo ki! Bende yrn kendimi iyi hissedersem inşallah, biraz evime vakit ayırayım. Kocişe uzun zaman sonra güzel bir sofra kurayım...

fikirevi, essemayit,floristgirl,selkie,ebruli-59,gülay59 demek bize bebişlerden iyi haberler getirdinizkaydirigubbakcemile5 Gözünüz aydın arkadaşlar. Hep böyle olsun inşallah bu topikte. Hep güzel haberler, hep müjdeler olsun...

benim evde çok kötüydü sonunda temizlettirdimde kurtuldum çok şükür

kızlar dün gece bebeğimi rüyamda gördüm harika bişeydi muhteşemdi minicik kollarım da yatıyordu öptüm sarıldım kokladım rüyada olsa harıka bişeydi rabbim hayırlara çevirsin inş ona sağ sağlııklı kavuşmak nasip etsin inş

yaa ben yarında çalışıyorum mafoldumben

ne güzel oluyo demi bende bi kaç kere gördüm buna benzer rüyalar çok etkilendim hihoyyyt

bende çok gördüm ama bu bambaşkaydı gerçek gibi harıkaydııııııııııııııııııııııııııı

birkaç kez yedim ondan da tiksindim. ay ben birşey yiyemiyorummmmm :mymeka:
canım bende sık sık meyve yiyorum acım ama tiksinti var zemuszemus
salçalı ekmek ye istersen ben yiyorum ii geliyo
salçalı ekmek ne kız ilk senden duydum kafamçokkarıştı
ben bi sabahmı her ögün dertli dertli ne yiyecegim diye düşünüyorum.sabah bazen domates biber ekmek,bazende corn flakes ler oluyorya öyle geçiştiriyorum
ben de kahvaltılık gevrek yiyorum arada ama sütü sevmiyorum laelaelaelaelae
benim evde çok kötüydü sonunda temizlettirdimde kurtuldum çok şükür

ben bu gece rüyamda bir güzel süpürdüm evimi tertemiz yaptım :roflol: ev berbat olunca aklımda kalıyor galiba rüyalarıma giriyor. ben de temizletiyim diye düşündüm de günlük 75 lira istiyorlar. çok fazla ya. bu ile taşınmadan önce 40a temizletiyordum 2ayda bir. hatta kadın kızıyla geliyordu 50 veriyordum. 75 duyunca çok şaşırdım.
artık annemi çağırırım :asigim: hiç kırmaz beni ah ah başının belasıyım ben :tomato:

Günaydın kızlarrr. Arkadaşlar kalp atışlarını duymuşlar çok sevindim. Ben de salı günü gideceğim; umarım benim de güzel haberlerim olur. Maviyeshill üzülme benim de hiç belirtim yok yalnız değilsin.:teselli: Ne güzel evde ne yesem diye düşünüyorsunuz Ben işyerindeyim ve sabahları simit yiyorum. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklsız bir beslenme sürecine girmemiştim. Öğlen de burda abuk subuk geçiyor.:umursamaz:

canım ekmeğin üstüne salça sürüp yiyorum işte kaydirigubbakcemile3 içim başka bişiy almıyodaa

kız için daha ne alsın senin :roflol:
afiyet olsun canım afiyet olsun Allah daha yararlı şeyleri yemeyi de nasip etsin :roflol::roflol::roflol:

AKPAK canım bende önce iki üç gün kanama olunca kociş korkmuştu o yüzden temizlettirdim.valla kızımda dogumumu bir hafta vardı ben bütün temizligimi yapmıştım.bu biraz nazlı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…