2010 Şubat Anneleri

selam kızlar..

fikirevi, gözün aydın canım kalp atışlarını duymuşsun.. ne güzel..

Topikte kalp atışını duymayan az kişi kaldı. ınş onlara da nasip olur pıtpıtları duymak..

canım çok sevindim...opuyorumnanaktan
kalp atışlarını duydunmu?

canım sağol
hastneye gittim ben ultarosonu çeken kişi baktı bebeği gördü 2 dk baktı ama

ben oarada kalp atışı felan duymadım doktora sonuç götürünce sordum kalp atışını duymam gerekmiyomuydu die yok kızım bebek canlı işte bir sorun yok dedi sanırım ultrasonun sesi kapalıydı çünkü bi çok ultrason hastansı olduğundan heralde hastane sonuçta ama çok şükür yaramazkık yok sadece idrarımda biraz ihtihap çıktıı bol su iç dedi doktor

gözün aydın canım

selam kızlar, çok zor bi dönemi geride bıraktım. bulantı, uyku dolu ve anormal bi dönemdi. acillik oldum, 5 kilo verdim ama çok şükür miniğim ve ben şu an çok iyiyiz. kalp atışlarımızı da duyduk ve rahatladık. uzun zaman ayrı kaldım sizden ama kendime geldim.

görüşürüz bundan sonra. hepinize bol sağlıklı günler.

ESSAMAYıT canım gözün aydın darısı JASMıN senin başına olsun canım

canım öncelikle çok geçmiş olsun.buradaki çoğu anne adayları için gerçekten zorluk içerisinde geçiyor. Allah hepimizin yardımcı olsun. şükür bebiş ve şimdi iyisiniz. aramıza yeniden hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

evet ya bir an evvel kucaklarımıza alsak artık..aslına bakarsan hafta takibi yapınca vakit çabuk geçiyor gibi. ama yine de bir hayli zaman var şubata

selam kızlar geçmişi okuyamadım. maşallah sayfalar çok çabuk ilerliyor. Umarım herkes iyyidir. Ben bugün meleğimin kalp atışlarını duydum. Çooooooook mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu nasib etsin inşallah :) Devamlı pc başındayım wirless ların zararı varmı diye sordum. kanıtlanmış bir şey yok ama yinede pc lerin özellikler wirless ların yaydığı manyetik dalgaların zararı elbette var. olabildiğince fazla vakit geçirme dedi. ışim gereğide bu manyetik dalgaların tam ortasındayım. Allahım bebeğimi korusun nerde varsa:Saruboceq:

mrb kızlar bende2009 şubat annesiyim arada sizi yazdıklarınızı kontrol ediyorum heyecanınız o kadar hoşki....inanın göz açıp kapayana kadar geçiyo keyfini çıkarın...geçen sene bu zamanlarda öğrenmiştim oğluşumun gelişini ...acaip bişi hemde acaip bi şok çünkü hiç planımızda yoktu kurban olduğum rabbim hediye gönderdi...iyikide olmuş...güzel şeyler düşünün herşey güzel olsun

kızlar nerelerdesiniz ben bulantılardan pek giremiyorum ama geldiğimdede kimse olmuyor........

kızlar doktor bana havuç önerdi yada salatalık dedi
mideyi rahatlatıyormuş
şu an deniyorum bakalım sonuçları yazarım :)
ben günde iki tabak meyve hazırlıyorum kendime. olmazsa olmazı salatalık. ünkü diğer meyvelere göre onu daha rahat yiyorum.

selam kızlar..

fikirevi, gözün aydın canım kalp atışlarını duymuşsun.. ne güzel..

Topikte kalp atışını duymayan az kişi kaldı. İnş onlara da nasip olur pıtpıtları duymak..
ben kaldım :roflol: eşim müsait olduğunda beraber gideceğiz inşallah.

evet ya bir an evvel kucaklarımıza alsak artık..aslına bakarsan hafta takibi yapınca vakit çabuk geçiyor gibi. ama yine de bir hayli zaman var şubata
bencede öyle sabırsızlanıyorum ki. en azından hareketlerini hissetsem

ben varım ebruli yerimseniben

mrb şubat anne adayları nasılsınız
ben meyve konusunda akşamları kayısı ve kiraz yememe kararı aldım
dün akşam karnıma acaip bir sancı girdi
buğün yemedim bakalım gece rahatsız edecekmi yine.

arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonuçlarda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
alttan bakmadı,sadece karından baktı,
ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...

bir sorun olmamasına sevindim canım
bana 5 haftalık dedi
ayın 20 de gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi
inş. bende duyarım.

7 haftalıkken duyuluya biliyoruz galiba kalp atışlarını.

bir sorun olmamasına sevindim canım
bana 5 haftalık dedi
ayın 20 de gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi
inş. bende duyarım.

7 haftalıkken duyuluya biliyoruz galiba kalp atışlarını.

sanırım öyle canım,şimdi ben cumaretsi yol çıkacağım dr gittiğinyerde bir başka dr ye gözük ama 25 git ki kesin duy dedi,beni ona göre ara dedi,bekliyorum ortala 8 haftalık falan olcak benimkisi,

sanırım öyle canım,şimdi ben cumaretsi yol çıkacağım dr gittiğinyerde bir başka dr ye gözük ama 25 git ki kesin duy dedi,beni ona göre ara dedi,bekliyorum ortala 8 haftalık falan olcak benimkisi,

evet anladım canım.
buğün bir belgesel izledim tv de
çok güzeldi.
bebegin hafta hafta gelişiminden bahsediyordu.
şuan bizim bebeklerimizin elleri gözleri gelişimini tamamlıyormuşş.
çok güzeldi.
anne sesini biliyormuşş kızlar
ve 4 aydan sonra anne sesini ve baba sesini ayırt edebiliyormuş.

çok duygulandım ya.kızlar stres i falan herşeyi şuan hissediyormuş
düşünebiliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…