Geçmiş olsun Papatya. İnan ben de çözümünü bilmiyorum.
Hayır Pofidi. Hala görmedim. Salı günü randevum var. Üç hafta önce gitmiştim kese görünmüştü doktor burası kese dedi ama bence her yer aynıydı ultrason resminde:) Üç hafta sonra gel dedi işte salı günü inşallah göreceğiz. Allah'ım sorunsuz bir gebelik yaşatır inşallah hepimize.
İnşallah Pofidi. İple çekiyorum ama korkuyorum da bir yandan. Hiçbir belirti yok ya bende. Gerçi bunu sık sık dile getiriyorum ya onun tedirginliği var işte üstümde. Allah korusun. İnşallah güzel güzel haberler veririm size salı günü.
Kızlar merhabalar....
Yemek konusunda herkes dertli galiba...Ben yumurta yemekten artık tiksiniyorum..Hele tavuk yemek işkence gibi geliyor bana...ıspanak,brokoli gibi sebzelerde kalsiyum olduğu için yemeye çalışıyorum;ama ıspanağın zamanı değil maalesef.Bunun yerine pazı aldım ve en az ıspanak kadar mükemmel.Yemeklerde çok yağ tercih etmiyorum.Malum gazlı içeçek içemediğimden dolayı hazımsızlık oluyor.Genelde meyve yemeye çalışıyorum ve muhakkak günde 2lt.ye yakın su tüketiyorum.Akşamları yatmadan önce ve sabahları kahvaltı sırasında toplam 4 bardak süt içiyorumkafamçokkarıştı Hafta sonları genelde balık,et türü şeyler yemeye çalışıyorum ve tabii ki ızgara olarak...Peynir,süt gibi gıdalar tüketemiyorsanız bunların yerine,yoğurt,ıspanak,brokoli tarzı sebzeler yiyin arkadaşlar...Tabii iç bulantıları için de muhakkak çubuk kraker...Gün içinde öğünler arasında havuç,salatalık,badem,fındık ve ceviz yiyorum.Ay ne çok yiyomuşum yakaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis bravo kuşum işte sağlıklı beslenen anne adayımız opuyorumnanaktan
Bulbulcum sen de gel canım...
Kızlar Burger King çekti canım yaaaaaaaaaaa:sinifsinif: Ama fast food yasak dimiii:gitme:
valla ben gecen patates kızartması hamburger pizza yedim napayım
canım çok istedinaniknanik
valla ben gecen patates kızartması hamburger pizza yedim napayım
canım çok istedinaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?