kızlar benim bebiş hareket mi ediyor bana mı öyle geliyor.
daha önceden anne olmuş olanlar siz bilirsiniz bu haftalarda hissedebilir miyim ki?
biz birazdan doktorumuza gidicez teyzeleri dua edin bizim için...gelince hemen yazarım gelişmeleri umarım herşey yolundadır...öpüyorum hepinizii
canım artık devlet hastanesinde sanırım zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlar artık yasak.ama özelde istegine önem veriyorlar .ya zorla normal dogummu olur insanın psikolojisi bozulur.bilmiyorum aranızda normal dogum isteyen varmı
daha önceden anne olmuş olanlar siz bilirsiniz bu haftalarda hissedebilir miyim ki?
Canım eli kolu baya belli ama çokta net göremedim ultrason biraz eski model sürekli hareket ediyo eşimde ben de inanamadım o kadar hareket edebildiğine ama bebek gibi görünüyo ayın 21 inde tekrar gidicez o zaman daha çok belli olur galiba
arkadaşlar öncelikle merhaba allah hepimizin kucaklarını saglıklı bebişlerle doldursun bende inşallah şubat annesi olucam 27 şubat dedi doktor dogum için şu an 6 hafta 6 gün yani 7 haftalıgım halsizligim var çok çabuk yoruluyorum bu güne kadar bulantım yoktu bu gün hafiften başladı doktorum olursa galata ye demişti olsun varsın bulansın çocuk özlemi çeken biri böyle şeylerden etkilenmez hepimize saglıklı günler
arkadaşlar öncelikle merhaba allah hepimizin kucaklarını saglıklı bebişlerle doldursun bende inşallah şubat annesi olucam 27 şubat dedi doktor dogum için şu an 6 hafta 6 gün yani 7 haftalıgım halsizligim var çok çabuk yoruluyorum bu güne kadar bulantım yoktu bu gün hafiften başladı doktorum olursa galata ye demişti olsun varsın bulansın çocuk özlemi çeken biri böyle şeylerden etkilenmez hepimize saglıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?