2010 Şubat Anneleri

ben oğlumu suni sançıyla normal doğurdum,6 saat çektim sanıçıyı,2. iyide inşallah normal doğuraçağım,ölüm kalım meselesi olmadığı süreçe kendim sezeryan olmam...normal doğum hem bebek hem anne açısından daha sağlıklı,

ya sanki ben de hissediyorum..gündüz pek bişey hissedemiyorum da, gece yattığımda, elimi karnıma koyuyorum ve hareket ediyomuş gibi geliyor. sonra da ya karnım durulduyodur, ya da bana öyle geliyodur diye düşünüyorum. ama 1-2 defa gece uyurken, bi anda karnımdaki tekme ile uyanmışım gibi geldi. benimki tamamen psikolojik sanırım :)

Yakın zamanda doktora giden arkadaşlar biraz anlatsanıza:kedi: nasıl hareket ediyolar. 2-3 cm olmuşlar ya eli kolu gözüküyo mu ekranda. Bebek gibiler mi yani aynı.
Çok merak ediyorummm:asigim:

selam kızlar nasılsınız?
ay ben çok korkuyorum normal doğumdan sanki dayanamazmışım gibi geliyor
gerçi doğum başlarsa yapacak şey yok yaramaz için katlanacagız ama
onun dışında sezeryan diye düşünüyorum
bugun bulantım var ama daha kusmadım ufaklık henüz uyanmadı galiba :)

Canım eli kolu baya belli ama çokta net göremedim ultrason biraz eski model sürekli hareket ediyo eşimde ben de inanamadım o kadar hareket edebildiğine ama bebek gibi görünüyo ayın 21 inde tekrar gidicez o zaman daha çok belli olur galiba

maşallah maşallah
sositosositosositosositosositososito

arkadaşlar öncelikle merhaba allah hepimizin kucaklarını saglıklı bebişlerle doldursun bende inşallah şubat annesi olucam 27 şubat dedi doktor dogum için şu an 6 hafta 6 gün yani 7 haftalıgım halsizligim var çok çabuk yoruluyorum bu güne kadar bulantım yoktu bu gün hafiften başladı doktorum olursa galata ye demişti olsun varsın bulansın çocuk özlemi çeken biri böyle şeylerden etkilenmez hepimize saglıklı günler

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah doğduğu büyüdüğü günleri göstersin inşallah.
Ben de ve bir çok arkadaş da çocuk özlemiyle yandık bi süre. Sora benim bebeğim bana sürpriz yaptı biz vazgeçmişken kendi geldi.

Hoşgeldin arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Sağol Yağmur; aramıza hoşgeldin. Benim doktorum da 27 Şubat dedi ama benimki 7+2. Sanırım benimki fazladan hesap yapıyor. Benim de bulantım yok. Hatta ben doktora sordum ne yiyeyim ne yemeyeyim günde 1lt süt içmeli miyim vs gibi. Doktor bana güldü: "Ne yiyebiliyorsan onu ye. Süt zaten içemezsin ki miden bulanır" dedi. Ve hatta bir de bulantı ilacı verdi. Akşamları al dedi, dayanamazsan sabah ve öğlen de yarım al, dedi. ışin ilginç yanı Yağmur hala midem bulanmıyor ... :tomato:

kızlar benim bebiş hareket mi ediyor bana mı öyle geliyor.
daha önceden anne olmuş olanlar siz bilirsiniz bu haftalarda hissedebilir miyim ki?

canım benim dört ayda naca hissedilir.şimdi okadar küçükkü henüz o gücü yok.bende sanki birşeyler oluyor kadnımda gibi ama onlar kaslarmış genişliyorya.inşallah hepimiz tekmelerden nasibimizi alacagız

arkadaşlar midem öyle ekşiyorki hiç iyi degilim.ne yapacagımı şaşırdım

kızlar birşey buldum
bende şubat annesiyim inşallah yediğimize şimdiden çok dikkat etmemiz gerekiyormuş
günde 2 tane ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok iyiymiş vede ilerde oluşan dikkat dağınıklığını önlüyormuş aynı şekilde 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağ içince aç karnına beyin gelişiminde önemliymiş birde semizotu çok faydalıymış şimdi tam mevsimi bol bol yiyelim
sizin bildiğiniz şeyler varmı belki daha önce yazdınız ama geçmiş çok fazla ben daha bugün keşfettim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…