kızlar ben yarın yolçuyum ,bir süre aranızda olmayaağım 1 ay kadar,ama bilgisyara bulduğum yerde biraz takılırım halinizi hatrınızı sorarım,döndüğümde hepinizin bebeklerini biraz daha büyümüş ve sağlıklı olarak okumak istiyorum burdan ,kendinize çok iyi bakın,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,
kızlar ben yarın yolçuyum ,bir süre aranızda olmayaağım 1 ay kadar,ama bilgisyara bulduğum yerde biraz takılırım halinizi hatrınızı sorarım,döndüğümde hepinizin bebeklerini biraz daha büyümüş ve sağlıklı olarak okumak istiyorum burdan ,kendinize çok iyi bakın,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,
Kızlar acil bilgi için geldim:) Dr.umu aradım.Burger king yiyebilirmişim;ama çok ii pişecek ve mayonez yasak kesinlikle.Maden suyu yasak,ancak 3. aydan sonra içebilirmişim.Aynı şekilde kırmızı şarapta...Adam da korktu acil diyince.Onun da canını çektirttim vallakaydirigubbakcemile3 Hadi ben kaçtım bu sefer
güle güle canım.
Kızlar acil bilgi için geldim:) Dr.umu aradım.Burger king yiyebilirmişim;ama çok ii pişecek ve mayonez yasak kesinlikle.Maden suyu yasak,ancak 3. aydan sonra içebilirmişim.Aynı şekilde kırmızı şarapta...Adam da korktu acil diyince.Onun da canını çektirttim vallakaydirigubbakcemile3 Hadi ben kaçtım bu sefer
bizde agustosta tatile çıkacaktık erteledik.bu bulantılar gitmiyorki yolculugu çekemeyecegim valla
iyi tatiller canım.......
maden suyunun yasak olduğunu ilk defa duydum
Kızlar merhabalar....
Yemek konusunda herkes dertli galiba...Ben yumurta yemekten artık tiksiniyorum..Hele tavuk yemek işkence gibi geliyor bana...ıspanak,brokoli gibi sebzelerde kalsiyum olduğu için yemeye çalışıyorum;ama ıspanağın zamanı değil maalesef.Bunun yerine pazı aldım ve en az ıspanak kadar mükemmel.Yemeklerde çok yağ tercih etmiyorum.Malum gazlı içeçek içemediğimden dolayı hazımsızlık oluyor.Genelde meyve yemeye çalışıyorum ve muhakkak günde 2lt.ye yakın su tüketiyorum.Akşamları yatmadan önce ve sabahları kahvaltı sırasında toplam 4 bardak süt içiyorumkafamçokkarıştı Hafta sonları genelde balık,et türü şeyler yemeye çalışıyorum ve tabii ki ızgara olarak...Peynir,süt gibi gıdalar tüketemiyorsanız bunların yerine,yoğurt,ıspanak,brokoli tarzı sebzeler yiyin arkadaşlar...Tabii iç bulantıları için de muhakkak çubuk kraker...Gün içinde öğünler arasında havuç,salatalık,badem,fındık ve ceviz yiyorum.Ay ne çok yiyomuşum yakaydirigubbakcemile3
Camdan kalp güzel haberlerini bekliyoruz. Dilerim her şey umduğundan da iyi gidiyordur.
Bu mübarek cuma gününde inşallah iyi haberlerle dönersin canım.
inş. canım yaramazlık yoktur iyi haberlerle gel inş. opuyorumnanaktan
güle güle canımİyi tatiller arkadaşlar, ben hafta sonu bakamam büyük ihtimal çok işim var, kendinize çok iyi bakın, bebişlerede tabiki, öpüyorum hepinizi
ben hiç düzgün beslenemiyorum.bulantıdan herşey midemi bulandırıyor.zaten 1 kilo vermiytim bugun tartıldım yarım kilo daha gitmiş
çok tşk ederiz kızlar...herşey yolundaymış çok güzel temiz bi gebeliğin var dedi çok hareketliydi eli ayağı hiç durmuyodu doktorumuzu değiştirdik artık bugünki gittimiz dr da devam edicez...ultrasonu 4 boyutlu hem normal siyah beyaz görüntüyle gösteriyo hemde renkli 4 boyutlu iki türlüde resmini verdi... çok mutluyum :asigim:
ahh canım gördün demek ellerinin falan oynayışını
çok sevindim
bende 7 haftalık olduğunda gidecegim ozamanda belli olurmu acaba
elleri hareketleri
biz ilk defa 5 haftalıkken gördün kesesi dedi doktur.
bilmiyorum inş. haftaya gittiğimde bende görürüm hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?