2010 Şubat Anneleri

kızlar ben yarın yolçuyum ,bir süre aranızda olmayaağım 1 ay kadar,ama bilgisyara bulduğum yerde biraz takılırım halinizi hatrınızı sorarım,döndüğümde hepinizin bebeklerini biraz daha büyümüş ve sağlıklı olarak okumak istiyorum burdan ,kendinize çok iyi bakın,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,

güle güle canım.

Kızlar acil bilgi için geldim:) Dr.umu aradım.Burger king yiyebilirmişim;ama çok ii pişecek ve mayonez yasak kesinlikle.Maden suyu yasak,ancak 3. aydan sonra içebilirmişim.Aynı şekilde kırmızı şarapta...Adam da korktu acil diyince.Onun da canını çektirttim vallakaydirigubbakcemile3 Hadi ben kaçtım bu sefer

bizde agustosta tatile çıkacaktık erteledik.bu bulantılar gitmiyorki yolculugu çekemeyecegim valla

iyi tatiller canım.......

maden suyunun yasak olduğunu ilk defa duydum

güle güle canım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun bitanem yarasın...

bizde agustosta tatile çıkacaktık erteledik.bu bulantılar gitmiyorki yolculugu çekemeyecegim valla

bitanem benimde var bulantı ama gemiyle gideeğim arabadan daha rahat olur!fazla sarsılmam,ilaçta içiçem zaten,ben meçbur gideçeğim ya,benim oğlan çok sıkıldı buralardan,çoçuk artık yalvarıyor yazlığa gidelim diye,orda istediği gibi koşup oynuyor ama burda imkanı yok ne yazıkki,sıkılıyor çok!

hello herkese..
anneannemizde bi internet imkanı yakaladık... kaçırmadan sizi görelim dedim kuzumla :)

öpüyoruz hepinizi...

mrb kızlarrr
nasılsınız
bazı arkadaşlarımız ne güzel tatile gidiyorrr.
hepinize şimdiden iyi tatiller
bizler burdayız bekliyecez bebişlerinizi ve sizi

-tatlicadiarzu-
:bbo:
kafamçokkarıştı

oo süper valla
çok güzel besleniyorsun yarasın bebişine.

bende günde 2lt yakın su içiyorum 2 tabak ama büyük servis tabaklarından meyve yiyorum
genelde sebze ve tavuklu şeyler yiyorum
çorba falan yapıyorum.

folik asitimi unutmuyorum tabi.
yumurta yiyorum mutlaka hergün.siyah kuru üzüm ve cevizde yiyorum kan yapsın diye.

şimdilik beslenmem böyle.

ıyi tatiller arkadaşlar, ben hafta sonu bakamam büyük ihtimal çok işim var, kendinize çok iyi bakın, bebişlerede tabiki, öpüyorum hepinizi

ben hiç düzgün beslenemiyorum.bulantıdan herşey midemi bulandırıyor.zaten 1 kilo vermiytim bugun tartıldım yarım kilo daha gitmiş

Camdan kalp güzel haberlerini bekliyoruz. Dilerim her şey umduğundan da iyi gidiyordur.

Bu mübarek cuma gününde inşallah iyi haberlerle dönersin canım.

inş. canım yaramazlık yoktur iyi haberlerle gel inş. opuyorumnanaktan

çok tşk ederiz kızlar...herşey yolundaymış çok güzel temiz bi gebeliğin var dedi çok hareketliydi eli ayağı hiç durmuyodu doktorumuzu değiştirdik artık bugünki gittimiz dr da devam edicez...ultrasonu 4 boyutlu hem normal siyah beyaz görüntüyle gösteriyo hemde renkli 4 boyutlu iki türlüde resmini verdi... çok mutluyum :asigim:

İyi tatiller arkadaşlar, ben hafta sonu bakamam büyük ihtimal çok işim var, kendinize çok iyi bakın, bebişlerede tabiki, öpüyorum hepinizi
güle güle canım
iyi bakın kendinize.
ben hiç düzgün beslenemiyorum.bulantıdan herşey midemi bulandırıyor.zaten 1 kilo vermiytim bugun tartıldım yarım kilo daha gitmiş

bu bunaltılar bir kaç ay sonra geçiyormuş
inş. senin bunaltılarında çabuk geçerde
rahatlarsın.

ahh canım gördün demek ellerinin falan oynayışını
çok sevindim
bende 7 haftalık olduğunda gidecegim ozamanda belli olurmu acaba
elleri hareketleri
biz ilk defa 5 haftalıkken gördün kesesi dedi doktur.
bilmiyorum inş. haftaya gittiğimde bende görürüm hareketlerini

saol canım çok güzel bi duygu annemle gitmiş annem hemen ağlamaya başladı görünce ve kalp atışlarını duyunca...mucize yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…