ha bu arada 5 kilo vermişim
canım ne güzel görmüşsün gözün aydınçok tşk ederiz kızlar...herşey yolundaymış çok güzel temiz bi gebeliğin var dedi çok hareketliydi eli ayağı hiç durmuyodu doktorumuzu değiştirdik artık bugünki gittimiz dr da devam edicez...ultrasonu 4 boyutlu hem normal siyah beyaz görüntüyle gösteriyo hemde renkli 4 boyutlu iki türlüde resmini verdi... çok mutluyum :asigim:
güle güle canım
iyi bakın kendinize.
bu bunaltılar bir kaç ay sonra geçiyormuş
inş. senin bunaltılarında çabuk geçerde
rahatlarsın.
bunaltıdan dolayımı canım.
dokturun zayıflamana ne dedi peki.
canım ne güzel görmüşsün gözün aydın
camdankalp ne kadarlık oldun sen
bugün tam 10 haftalığım canım ama ultrasonda 9+5 çıktı 1 gün farkla bişi olmaz dedi doktor her halükarda 10. haftanın içindesin dedi
aramızda fazla fark yokmuş bende 9+3 oldum.inşallah hepimiz atlatırız bulantıları bende rahatsızım 1,5 kilo verdim
canım kaç haftalıktan sonra bebegini gördün
ben kesesini görebildimde sadece.
diger kontrolün ne zaman
canım ben tam 6 haftalıkken gitmiştim o gün kalp atışınıda duydum keseyide gördüm bebeğide gördüm herşey tastamamdı
çok güzel bende görürüm inş. gittiğimde
çok heyecanlanıyorum.
inşşşş bi tanem tabiki göreceksin kaydirigubbakcemile5 müthiş bi şey ya her kontrolde daha heyecanlı oluyorumsırnaşık şey
çok tşk ederiz kızlar...herşey yolundaymış çok güzel temiz bi gebeliğin var dedi çok hareketliydi eli ayağı hiç durmuyodu doktorumuzu değiştirdik artık bugünki gittimiz dr da devam edicez...ultrasonu 4 boyutlu hem normal siyah beyaz görüntüyle gösteriyo hemde renkli 4 boyutlu iki türlüde resmini verdi... çok mutluyum :asigim:
bende 28 temmuzda gıdıyorum doktora ogun 13 haftamız doluyor ense kalınlıgını olcucek doktor,Allah'ım hayırlı sonuclarla karsılastırsın bızlerı :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?