ö.m gönderdim cnm
slm şekerler.. Yeni gelen hamişleri tebrik ediyorum.. Rabbim hepınıze yavrularınızı bagıslasın... şükür rabbime bizde gördük bebişlerimizi.. Kocaman olmuşlarrrrhele bitanesi varya kıpır kıpır.. Elleri ayakları nasıl oynuyor.. Digeride dikmiş ayakları havaya hiç pas vermedi. Eşim yavrum nasıl mutluydu gözlerinin içi gülüyordu.. Gözlerimi kapatıyorum gözümünün öününe gelıyor diyip durdu 2 gün ... Allah hepınıze göstermeyi nasıp etsin...
Bulantılarmı ? 24 saat 3 litre yine serum yedık.. Kusmalar gecicek elbet sabırla beklıyoruz..
Agrılar bugun bende de oldu özellıkle sol kasıgım. Doktorum bana demiştiki ; eger agrı her iki taraflı ve 1 saat araylayla mutlaka haberım olcak.. Ama tek taraflı agrıysa sorun degil bebek büyüyordur dedi cokta dinleme kendini dedi. Sizde egercok şiddetlı degilse dinlemeyin kendizini...bebeklerimden teyzelerine kocamannnn el bacak kafa sallaması getirdimmm... Hepinizi öpuyorummmm.
hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]|....kk nick....|yaş|sat|tahmini d.t.|hamiş kaldığı kilo|güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57|bebeğin hareketlerini gördü,20-30 gr,3.5 cm |
3|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|bebek 2 cm kalp atışı 177, hareket ediyor |
6|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|zetu|30|30 nisan
8|selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| bebeğin hareketlerini gördü |
10|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|haziran20|24|26 nisan|||bebiş hareketlenmiş. 2.2 cm
15|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|kalp atışını duydu (150)
18|fatima38|32|13 mayıs|17 subat|64|kalp atışını duydu. Bebek 0.41 cm
19|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu(140)..bebek 13.7 mm
21|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|kalp atışını duydu
23|cicilibicili|
24|bbaran|
25 |sevilaykücük(ikiz anne adayı)|28|5 mayıs|7 şubat|66|iki bebişinde kalbi atıyor..
26|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|turkkahvesi85||12 mayıs|19 şubat||kalp atışını duydu
29|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu.bebiş 1 cm
30|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|kalp atışını duydu
31|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|fasulyee|
34|akpak|24|16 mayıs|20 şubat|53|kalp atışını duyud, bebek 12mm
35| bitterciqokata
36| kuru|||17 şubat
37| pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.bebek 32mm
38| olmuyo(ikiz anne adayı)
39|hamura|||1-8 şubat||kalp atışını duydu
40|rüveyda1453|
41|uslu|
42|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
43|sementa82||22 mayıs|26 şubat||kalp atışını duydu
44|bulbul|32|20 mayıs|27 subat|57|keseyi gördü
45|shine|23|20 nisan|6 şubat||kalp atışını duydu
46|sedef83|26|19 mayıs|18 şubat|58|keseyi gördü..
47|candy|26|14 mayıs|18 şubat||kalp atışını duydu
48|balböcüü
49|bengusu|||25 şubat||kalp atışını duydu
50|bahar72|28|1 mayıs|14 şubat|52|kalp atışını duydu
51|xdaisyx|24|30 nisan|4 şubat|65|kalp atışını duydu
52|biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
53|elysion9|||||keseyi gördü
54|moonlight28
55|fikirevi|29|22 mayıs|26 şubat|54| kalp atışını duydu..
56|gezgor
57|6055|||23 şubat||kalp atışını duydu..
58|arkeos|21|27 nisan|2 şubat|57|
59|jazmin|26|14 mayıs|18 şubat|53|keseyi gördü. 0.42 cm
60|madd
61|yeb2004
62|lavinia||19 mayıs|||keseyi gördü 9mm
63|floristgirl|25|22 mayıs|26 şubat|73|kalp atışını duydu
64|çakırgözlü|
65|akarahan|
66|selkie||26 mayıs|2 mart|67|keseyi gördü
67|aryaa||16 mayıs|20 şubat|57|kalp atışını duydu..
68|essemayit|27|25 mayıs|1 mart|50|keseyi gördü
69|herada|||||kalp atışını duydu
70|fatos0808|
71|maviyeshill|||26 şubat||kalp atışını duydu
72|yagmur2009|||27 şubat||
73|kurbis|||5 şubat||
74|nbatur55
[/table]
slm şekerler.. Yeni gelen hamişleri Tebrik ediyorum.. Rabbim hepınıze yavrularınızı bagıslasın... Şükür Rabbime bizde gördük Bebişlerimizi.. Kocaman olmuşlarrrrHele bitanesi Varya Kıpır kıpır.. Elleri Ayakları Nasıl oynuyor.. Digeride dikmiş Ayakları havaya Hiç pas vermedi. Eşim Yavrum nasıl mutluydu gözlerinin içi gülüyordu.. Gözlerimi kapatıyorum gözümünün öününe gelıyor diyip durdu 2 gün ... Allah hepınıze göstermeyi nasıp etsin...
Bulantılarmı ? 24 saat 3 litre yine serum yedık.. Kusmalar gecicek elbet sabırla beklıyoruz..
Agrılar Bugun bende de oldu özellıkle sol kasıgım. Doktorum bana demiştiki ; Eger agrı her iki taraflı ve 1 saat araylayla mutlaka haberım olcak.. Ama tek taraflı agrıysa Sorun degil bebek büyüyordur dedi cokta dinleme kendini dedi. Sizde egercok şiddetlı degilse dinlemeyin kendizini...Bebeklerimden teyzelerine kocamannnn el bacak kafa sallaması getirdimmm... Hepinizi Öpuyorummmm.
kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............
benide eklermisiniz listenize ? 7 hafta 3 günlük hamileyim nasip olursa şubatta ikinci kez anneliği tadıcam bebeğimin kalp atışlarını iki gün önce gördüm daha duymadım ekranda kuş gibi çırpınan kalbini gördüm sadece çok güzel bir duygu ALLAH her isteyene nasip etsin inşaallah..:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5
tebrikler canım gözün aydın hemde iki tane maşallah.okuyunca yazını ben bile heyecanlandım kim bilir ne muhteşem bir duygudur.rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.
arkadaşlar kaçıncı haftasında hareketlerini görüyoruz ben daha 7+3 haftalığım ve sabırsızlanıyorum
arkadaşlar merhaba....bulantılar beni iyice yordu...sabah e guzel iyiydim tamam sanırım geçiyor dedim şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendimi..offffff
ebrucum,fifacım,pofidi ve diğerleri maşallah bebişlerinize kızlar.. ne güzel büyümüşler..listeden baktım şimdi.. maşallah size ve meleklerinize..
kızlarr.. slm demek için geldim.. bakayım ne var ne yok. kim var dedim ama kimse kalmamış burda yine... :))
inşallah herkes iyidir.. bebişlerde sorunsuz büyüyolardır.. bayadırgiremedim 50 den fazla sayfa birikmiş..geçmişi okumam olanaksız :))
ben kendimle ilgili haberler veriyim beni tanıyanlara.. 10 temmuzda regl oldum şükür yani sonunda.. bugün dr. dediği gibi kontrole gittim.. yarın itibariyle günde 3 kez klomen hap kullanıcam.. 5 gün boyunca.. 24 ünde yumurtlama günümmüş.. doktor 23 temmuzda. gel bi ultrasonla bakalım dedi.. gidicem.. yumurtalarıma bakıcak ve durumu söylicek sanırım gün vericek. şu günlerde çalışın diye.. inşallah yumoşlarım büyür gelişir herşey çok güzel olur ve benim bebişim de bu ay konar benim göbişime... :Saruboceq:
öptüm tüm şubat annelerini..
fifacığım linki bende merak ettim yollar mısın
benim de öyle ağrım var ama ben idrar yolu enfeksiyonuna yoruyordum.
bugün bebeğimi gördüm 12mm teyzişleri.. :asigim: kalbi atıyor pıt pıt :sm_cool:
yalnız ben pek iyi değilim. enfeksiyon öldürüyor beni. tahlil verdim öğleden sonra çıkacak.
dün de bulantı hapı almıştım bi tane. ayakta zor duruyorum ne biçim uyku yapıyor insanda.
meyve aldım kendime bi de. biraz mideme birşeyler girsin yoksa açlıktan ölecem.
sabah uykudan uyandıran şiddetli bir bulantım oldu. ayağa kalkmadım ki daha kötü olmasın diye.. ama galiba herkes aynı. fifanın bile midesi bulanmaya başladıysa herşey yolunda demektir :lepi:
gözün aydın canım. kalp atışlarını duymak mükemmel :)
bende de idrar yolu enfeksiyonu var: antibiyotik kullandım ama yanmaya devamsadece meyve de yeme çünkü asidi mideni mahvediyor. çorba falan içmeye çalış. benim 9+4 oldu. geçen hafta senle aynı şeyleri yaşadım. bu hafta biraz daha rahatım: darısı başına.
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
slm şekerler.. Yeni gelen hamişleri Tebrik ediyorum.. Rabbim hepınıze yavrularınızı bagıslasın... Şükür Rabbime bizde gördük Bebişlerimizi.. Kocaman olmuşlarrrrHele bitanesi Varya Kıpır kıpır.. Elleri Ayakları Nasıl oynuyor.. Digeride dikmiş Ayakları havaya Hiç pas vermedi. Eşim Yavrum nasıl mutluydu gözlerinin içi gülüyordu.. Gözlerimi kapatıyorum gözümünün öününe gelıyor diyip durdu 2 gün ... Allah hepınıze göstermeyi nasıp etsin...
Agrılar Bugun bende de oldu özellıkle sol kasıgım. Doktorum bana demiştiki ; Eger agrı her iki taraflı ve 1 saat araylayla mutlaka haberım olcak.. Ama tek taraflı agrıysa Sorun degil bebek büyüyordur dedi cokta dinleme kendini dedi. Sizde egercok şiddetlı degilse dinlemeyin kendizini...Bebeklerimden teyzelerine kocamannnn el bacak kafa sallaması getirdimmm... Hepinizi Öpuyorummmm.
benide eklermisiniz listenize ? 7 hafta 3 günlük hamileyim nasip olursa şubatta ikinci kez anneliği tadıcam bebeğimin kalp atışlarını iki gün önce gördüm daha duymadım ekranda kuş gibi çırpınan kalbini gördüm sadece çok güzel bir duygu ALLAH her isteyene nasip etsin inşaallah..:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............
canım kahverengi lekelenmelerden korkma..bende yaşadım lekelenme pembe olunca doktora gitmiştim yinede birşey çıkmamıştı hatta benim 3 gün sürmüştü doktor alttan muayene etmişti keseden degil rahat ol bazen böyle durumlar olabilir demiyti sende korkma ama yinede doktoruna bi danış istersen telefonla...geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?