2010 Şubat Anneleri

saol canım çok sewvindim bebişlerini görmene ikizlerinmi var ne kadarlık hamişsin

canım benide eklermisin 17 mayıs hamiş kaldım 7temmuz kalp atışın duydum saol cnm

kızlarr.. slm demek için geldim.. bakayım ne var ne yok. kim var dedim ama kimse kalmamış burda yine... :))

inşallah herkes iyidir.. bebişlerde sorunsuz büyüyolardır.. bayadırgiremedim 50 den fazla sayfa birikmiş..geçmişi okumam olanaksız :))

ben kendimle ilgili haberler veriyim beni tanıyanlara.. 10 temmuzda regl oldum şükür yani sonunda.. bugün dr. dediği gibi kontrole gittim.. yarın itibariyle günde 3 kez klomen hap kullanıcam.. 5 gün boyunca.. 24 ünde yumurtlama günümmüş.. doktor 23 temmuzda. gel bi ultrasonla bakalım dedi.. gidicem.. yumurtalarıma bakıcak ve durumu söylicek sanırım gün vericek. şu günlerde çalışın diye.. inşallah yumoşlarım büyür gelişir herşey çok güzel olur ve benim bebişim de bu ay konar benim göbişime... :Saruboceq:

öptüm tüm şubat annelerini..

ebrucum,fifacım,pofidi ve diğerleri maşallah bebişlerinize kızlar.. ne güzel büyümüşler..listeden baktım şimdi.. maşallah size ve meleklerinize..

arkadaşlar merhaba....bulantılar beni iyice yordu...sabah e guzel iyiydim tamam sanırım geçiyor dedim şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendimi..offffff

kaydirigubbakcemile5

tebrikler canım gözün aydın hemde iki tane maşallah.okuyunca yazını ben bile heyecanlandım kim bilir ne muhteşem bir duygudur.rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.

arkadaşlar kaçıncı haftasında hareketlerini görüyoruz ben daha 7+3 haftalığım ve sabırsızlanıyorum

benide eklermisiniz listenize ? 7 hafta 3 günlük hamileyim nasip olursa şubatta ikinci kez anneliği tadıcam bebeğimin kalp atışlarını iki gün önce gördüm daha duymadım ekranda kuş gibi çırpınan kalbini gördüm sadece çok güzel bir duygu ALLAH her isteyene nasip etsin inşaallah..:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............

kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............

canım benim geçmiş olsun ıhlamur kaynat, limon ye ve bol bol dinlen hatta yatarken üzerini iyice ört terle iyice kalkıncada duşunu al, rahatlarsın biraz, dikkat et kendine cnm

canım hoşgeldin aramıza, bebişin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip eder inşallah

canım bende daha hareketlerinii göremedim, son iki kontrolde kalp atışlarını gördüm ama hareketlenme göremedim, inşallah en kısa zamanda görürüz cnm

arkadaşlar merhaba....bulantılar beni iyice yordu...sabah e guzel iyiydim tamam sanırım geçiyor dedim şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendimi..offffff

canım geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen iyice, bulantıların inşallah biran önce geçer :1hug:

ebrucum,fifacım,pofidi ve diğerleri maşallah bebişlerinize kızlar.. ne güzel büyümüşler..listeden baktım şimdi.. maşallah size ve meleklerinize..

sağol cnm benim, nerelerdesin özlettin kendini, güzel dileklerin için çok sağol inşallah senin de göbüşüne bi melek konar da biz de onun habaerleriyle mutlu oluruz,

fifacığım linki bende merak ettim yollar mısın

ö.m attım cnm

fifa... canımm... amin... iyi dileklerin için sağol güzelim... yaz gelince yoğun oluyorum ben birazcık... düğünler.. yazlık.. köy..derken pek sık giremiyorum... bende özledim canım sizleri...

nasıl gidiyor hamilelik şubat anneleri ben çok uyuyorum yaaa yata yata ne olcak sonum bilmiyorum mide yanmalarımda başladı herkes 3 yada 4 ayından sonra düzelirsin diyo inş. öyle olur iple çekiyorum o ayların gelmesini annemin kıymetini çok iyi anlıyorum ahh anam anam rabbim herkese tatdırsın bu güzel meşakatli duyguları....

gözün aydın canım. kalp atışlarını duymak mükemmel :)

bende de idrar yolu enfeksiyonu var: antibiyotik kullandım ama yanmaya devam sadece meyve de yeme çünkü asidi mideni mahvediyor. çorba falan içmeye çalış. benim 9+4 oldu. geçen hafta senle aynı şeyleri yaşadım. bu hafta biraz daha rahatım: darısı başına.

test sonuçlarına göre enfeksiyon yokmuş :uhm:
dr üşütmüş olabileceğimi söyledi. yine de yeni antibiyotikler verdi. (daha önce kullandım geçmedi.) aslında düşündüğümde üşütmüş olabileceğimi anladım. düşük bel giyiyoruz üstüne de badi, ee zavallı göbek açıkta kalıyor, farkettim de buz gibi oluyor göbeğim.
ben de yüksek belli birşeyler giyorum tipsiz tipsiz geziyorum :icecream: napıyım sağlık için görüntüden fedakarlık edeceğiz. a.s
dediğin gibi sade meyve de insanın içini geçiriyor. sabahları simit alıyorum ekmek falan yiyemiyorum. yoğurt yiyorum, bazen de yumurta haşlayıp yiyorum ama nadir.
inşallah bir ay daha sabredelim herşeyden yemeye başlayacağız. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?

canım kahverengi lekelenmelerden korkma..bende yaşadım lekelenme pembe olunca doktora gitmiştim yinede birşey çıkmamıştı hatta benim 3 gün sürmüştü doktor alttan muayene etmişti keseden degil rahat ol bazen böyle durumlar olabilir demiyti sende korkma ama yinede doktoruna bi danış istersen telefonla...geçmiş olsun

günaydın kızlar..

ay canımm ya.. ne güzel bi duygu, çok sevindim valla. 2 tane olması da aynı bi heyecandır heralde :) hadi gözün aydın, sen nasıl oldun, dinlenmeye devam ediyorsun değil mi?

hoşgeldin aramıza. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

geçmiş olsun güzellik. ben de grip olmuştum, gerçekten hamile iken kötü.çok şükür ben normalde 1 haftada toplanamazken, hamile iken 2 günde atlattım, dr'a gittim, çocuk ilacıveriyorlar. bir de izin aldım evde dinlendim,sıcak icecekler falan öyle geçti..izin alabilirsen, evde dinlen tatlım, bulantılardan yemek de yiyemiyosan, iyice halsizleşirsin, dikkat et kendine..

canım benim sağol
hiç olmamıştıda ondan endişe ettim bişiy yok die saldım kendimi oluncada endişelendim biraz dikkatsiz davrandım iş felan yaparken zorldım heralde dedim özel doktora gitmedim ben hastanede doktorum muaynanesi yok telefonunuda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…