2010 Şubat Anneleri

günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları

oohh maşallah, inş bundan sonra böyle devam eder

slm canım benide eklermisin listeye 8+3 hamileyim canım benim

tatlım sen ilk söylediğinden beri listedesin zaten. ama listeyi hergün ekrana vermiyorum. fazla kalabalık etmesin diye. 2-3 dünde bir.

inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık

tebrikler canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

geçmiş olsun essemayit. ben de pazar günü biraz temizlik yapayım dedim, bende de ççok çookk az bi lekelenme oldu, devamı gelmedi. ama onun üzüntüsü yetti.bence ihmal etme, dr'a git. ve dikkat et kendine. bende de bugüne kadar olmamıştı,ben iyiyim diyip işe kalkışınca böyle oldu.. aman dinlenmeye bakalım biz,boşver işi gücü..

canım sakın ihmal etme git doktorun yoksada başka doktora görün benimde ilk gebeliğimde sabah pembe kanamam geldi öğlende düşürdüm ama senin kahverengiymiş normal gibi gözüküyor ama arttıysa ihmal etme geçen gün bendede kese içinde kahverengi lekelenme geldi doktorum hemen progestanımı arttırdı tekrarlarsa hemen gel dedi.sende git için rahat etsin

ben sadece elevit içiyorum canım, vitamin ilacı. günde 1 tane

Günaydın kızlar... Mutlu bir gün diliyorum bugün herkese; mutlu, bulantısız, iştahlıcokacimcoook Havanın serin olması sebebiyle inşallah hepimizin iştahı açılır bugün. Belki de aşereririzyerimseniben Nerden çıktı bu iştahlı mesaj derseniz akşam kendime çok güldüm de. Burgera dondurma yemeye gittik. Eşim dondurmalı tatlı yerken ben sadece dondurma yedim. Tezgahtar kız "size de tatlı verelim" deyince ben "ahhh keşke ben de yiyebilsem" deyince eşim gülme krizine girdi. Öyle bi içimi çekmişim ki. Benim asıl güldüğüm şeyse bu cüsseyle kıza yiyemiyorum diye dert yandığımdaki kızın bakışlarıkaydirigubbakcemile3

Canım benim bi sabah bi kaç damla kanamam olmuştu. Doktoru aradığımda endişelenmememi, böyle şeylerin olabileceğini, dinlenmemi söylemişti. Hafta sonu olduğu için pazartesi gittiğimizde de kanama ağrılı olursa tehlikeli demişti.

Gözün aydın canım. Çok güzel anlatmışsın coşkunuzu. Valla ben kusmuyorum sadece bulantılarım ve halsizliğim var ve utanmadan şikayet ediyorum:kedi: sen ne güzel de demişsin 3 litre yine serum yedık.. Kusmalar gecicek elbet diye. Brawo a.s.

inşallah yumoşlarım büyür gelişir herşey çok güzel olur ve benim bebişim de bu ay konar benim göbişime... :Saruboceq:

öptüm tüm şubat annelerini..

İnşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasib etsin, hamileleri de küçük bebekleri de korusun inşallah.

Hoşgeldin sudem. Allah Hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasib etsin.

kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Gribin en önemli ilacı dinlenmekmiş.

bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık

oooo ne güzelmiş Tebrikler. Bu arada bugün bulantın olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına geliyordur inşallah. Biz de seni takip ediyoruz ya demekki bizim de geçecek bulantılar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım meleğinizle nice uzun mutlu senelere inşallah bizde 2 hafta 3 kişi kutlucaz evlilik yıldönümümüzü inşallah rabbim ömür boyu mutlu etsin hepimizi

canım bu haftama kadar bigün bile koyu renk akıntım olmadı ilk bugün oldu doktorum hastanedeymiş ne olursa olsun gidicem doktor bişey olursa hemen gel demişti zaten ince ince kahverengi akıntı mendilede geliyo içim içimi yiyeceğine gidicem öğleden sonraa sağol canım tavsiyen içinn

herkese günaydın, ben tembelliğe iyice alıştım galiba yat yat nereye kadar sürecek bilmem kaydirigubbakcemile3, ama bu gidişle işe başlama zamanım geldiğinde çok zorlanacağım kesin sositososito

canım şimdi baktım doktorum hastanede izin alıp hemen gideyim bari lekenlenme kesildi sandım ama baktım yoğunlaşmış koku bişiy yok ama belki pregestan mı ne o ilacı verir

canım hemen moralini bozma bende neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri lekelenmeler hatta arada kanamalar bile var ve bende progestan kullanıyorum ama çok şükür bebişim benimle, sen dr. la görüş muhtemelen önemli bişey yoksa bile tedbir amaçlı progestan verecektir, regl dönemlerinde böyle şeyler olabilirmiş hem kahverengiden korkmana gerek yok asıl kırmızı ve pembe de dikkat edilmeliymiş, sen kendine dikkt et ve sakın kendini yoracak şeyler yapma cnm, inşallah devamı gelmez :teselli:

günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları

günaydın cnm, ne güzel bulantılarının olmaması inşallah bi daha da hiç olmaaz cnm, bu arada evlilik yıldönümüz kutlu olsun, ilk evlilik yıldönümünüzü başbaşa değil üçünüz kutlarsınız artık kaydirigubbakcemile3

bende dünden beri günde bir kusuyorum valla buda bi gelişme ya sabahları yada akşamları bulanıyorum ben kötü oluyo...çok şükür 10 haftayı geride bıraktım ha gayret az kaldı...

geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda hepi geçer :1hug:

sanada günaydın güzel anne ve anne aday adayı opuyorumnanaktan inşallah gönlünden geçeni Rabbim nasip eder cnm,

ben sadece elevit içiyorum canım, vitamin ilacı. günde 1 tane

kızlar bende elimde ilaç torbasıyla geziyom evde resmen yaa :kedi: folik plus, demir ilacı, kanı sulandırması için coraspirin, progestan ve kabızlık için de şurup :bbo: ayyy yazarken yoruldum walla daha başka bişey kullanmama gerek kalmaz inşallah

essemayit... geçmiş olsun canım.. çook panik yapma sakın... kahverengi lekelenme olabiliyo gebeliklerin çoğunda.. pembe olursa endişelen.. hatta kırmızı ve ağrılıysa kork derim ben.. benim düşüğümde sabahtan kıpkırmızı kanamam ve feci sancım vardı .. 3 saat sonra da düşmüştü.. kahverengiyse normal karşılanıyo dr. tarafından ama yine de ihmal etme derim..

kızzz sen bursadaymışsın... hangi hastanede hangi dr. gidiyosun bakıyımm :)))

fatmacım... günaydın canım.. amiiin inşallah... balsurat 7. ay klomenine başlıcak ...bu ay 5 yumoşu süper geliştiğihalde gebelik oluşmamış.. böyle aylarca bu hapla gebeliği oluşmayan çook var.. ama ben daha ilk ayım olmasına rağmen çok ümitliyim.. sonuçta ilk düzenli takipaltında olacağım tedavime başladım... inşallah rabbim daha fazla bekletmez beni... :Saruboceq:

sağol canım kahverengi akıntı devam ediyo birazda ağrım var çok şükür kırmızı veya pembe deil ama genede doktora gidicem
bursada yım gülbahçede oturuyoru hayatım şevket yılmaza gidiyorum UFUK DEMİR doktorun ismi geçen çarşamba gittim rastgele aldım muayne sırası ama iyi ilgilendi bişey olursa hemen gel dedi baktım bugün hastanedeymiş öğleden sonra giderim inş. sen nerdesin canım hangi hastaneye gidiyosun

inşallah hayırlısı olur Refiyeciğim, zaten vakti zamanı gelip de Rabbim ol dedikten sonra önünde ne engel olabilir ki, ya da daha zamanı gelmediyse Rabbim ol emrini vermediyse hangi çare işe yarar değğil mi canımm benim, dilerim Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder,

hmm hiç gitmedim o hastaneye.. dr. da bilmiyorum trabiki..
ben beşyolda oturuyorum cnım... çekirge devlet hastanesinde(eski ssk) mehmet ali şüküroğlu' na gidiyorum..sağolsun süper ilgileniyo...

aptal gibi dikkatli olmadım sabah işe gelince langur lungur temizlik yaptımm
neyse artık hayırlısı bakalım doktor ne dicek

hmm hiç gitmedim o hastaneye.. dr. da bilmiyorum trabiki..
ben beşyolda oturuyorum cnım... çekirge devlet hastanesinde(eski ssk) mehmet ali şüküroğlu' na gidiyorum..sağolsun süper ilgileniyo...

hımm anladımm canım banada şevket yılmaz yakın bide onun alıtına yeni kadın doğum hastenesi açılıyo inş. oraya dennk gelir doğumumm

fifacım sağol tatlım cevabın için tek değilmişim rahatladım bende coraspin içiyorum doktoruma sordum kan sulandırı neden içiyorum diye bebek kan yoluyla besleniyor kan sulanınca daha fazla kan akışı olduğundan daha iyi besleniyormuş hiç sevmem ilaç içmeyi hatta içmezdim ama daha dünyaya gelmeden bile herşeye katlanıyoruz rabbim sevgisini şimdiden verdi içimize doğunca düşünemiyorum bile

çok haklısın fatmacım yaa... eşimde öyle diyo inan.. "sen neden stres ,sıkıntı yapıyosun anlamıyorum.. neyi yaratmaya kudretimiz varki.. biz sadece istiyoruz.. yaratıp vericek olan rabbim.." diyo..
rabbim sana teslimiz :Saruboceq:
bebek isteyenlere çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar ver :Saruboceq:
hamile olanların da bebeklerini ve kendilerini koru..hayırlısıyla doğurup,kucaklarına almalarını nasip et :Saruboceq:
yavrusu olanların da kuzularını anne babalarına bağışla..hayırlı uzun ömürler ver.. :Saruboceq:
amiiiinnnn.....

kızlar bugün cuma değil ama duanın günü olmaz bence.. bu da salı duası olsun kaydirigubbakcemile3 içimden geldi... :)))

amin canım Allah güzel dualarını kabul etsinn

essemayit rahim hamilelikte normal adet gününe gelince sancı ve lekelenme yada hafif
bi kanama yapıyomuş gebelerin bazılarında bu görülebiliyomuş
korkamyın yazıyodu okuyunca çok şaşırmıştım
yılların rahme kazandırdığı alışkanlıkmış
gecmiş olsun canım sen yinede için rahat etsin doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…