günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları
slm canım benide eklermisin listeye 8+3 hamileyim canım benim
inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
günaydın şubat ayının güzel anneleri
sorunsuz bir gün olur inşallah sizin için.aslında bende isterdim bulantımın olmasını ne uyku ne bulantı ne miğdede yanma nasıl hamileysem ben anneliği hissetmiyorum hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu
arkadaşlar siz ilaç kullanıyormusunuz ben günde 5 tane hap içiyorum progestan folik asit çocuk iyi beslensin diye kan sulandırıcı hamilelerin kullandığı vitamin ve idrar yolu enfeksiyonum için antibiyotik sadece benmi bu kadar ilaç içiyorum sizede verdimi doktor
günaydın kızlar
slm şekerler.. Yeni gelen hamişleri Tebrik ediyorum.. Rabbim hepınıze yavrularınızı bagıslasın... Şükür Rabbime bizde gördük Bebişlerimizi.. Kocaman olmuşlarrrrHele bitanesi Varya Kıpır kıpır.. Elleri Ayakları Nasıl oynuyor.. Digeride dikmiş Ayakları havaya Hiç pas vermedi. Eşim Yavrum nasıl mutluydu gözlerinin içi gülüyordu.. Gözlerimi kapatıyorum gözümünün öününe gelıyor diyip durdu 2 gün ... Allah hepınıze göstermeyi nasıp etsin...
Bulantılarmı ? 24 saat 3 litre yine serum yedık.. Kusmalar gecicek elbet sabırla beklıyoruz..
Agrılar Bugun bende de oldu özellıkle sol kasıgım. Doktorum bana demiştiki ; Eger agrı her iki taraflı ve 1 saat araylayla mutlaka haberım olcak.. Ama tek taraflı agrıysa Sorun degil bebek büyüyordur dedi cokta dinleme kendini dedi. Sizde egercok şiddetlı degilse dinlemeyin kendizini...Bebeklerimden teyzelerine kocamannnn el bacak kafa sallaması getirdimmm... Hepinizi Öpuyorummmm.
inşallah yumoşlarım büyür gelişir herşey çok güzel olur ve benim bebişim de bu ay konar benim göbişime... :Saruboceq:
öptüm tüm şubat annelerini..
benide eklermisiniz listenize ? 7 hafta 3 günlük hamileyim nasip olursa şubatta ikinci kez anneliği tadıcam bebeğimin kalp atışlarını iki gün önce gördüm daha duymadım ekranda kuş gibi çırpınan kalbini gördüm sadece çok güzel bir duygu ALLAH her isteyene nasip etsin inşaallah..:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık
canım sakın ihmal etme git doktorun yoksada başka doktora görün benimde ilk gebeliğimde sabah pembe kanamam geldi öğlende düşürdüm ama senin kahverengiymiş normal gibi gözüküyor ama arttıysa ihmal etme geçen gün bendede kese içinde kahverengi lekelenme geldi doktorum hemen progestanımı arttırdı tekrarlarsa hemen gel dedi.sende git için rahat etsin
günaydın kızlar
canım şimdi baktım doktorum hastanede izin alıp hemen gideyim bari lekenlenme kesildi sandım ama baktım yoğunlaşmış koku bişiy yok ama belki pregestan mı ne o ilacı verir
günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları
bende dünden beri günde bir kusuyorum valla buda bi gelişme ya sabahları yada akşamları bulanıyorum ben kötü oluyo...çok şükür 10 haftayı geride bıraktım ha gayret az kaldı...
günaydın güzel anne adayları :))
camdankalp.. cnım.. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. bir ömür boyu mutlu sürer inş. evliliğiniz.. bebişlerinizle beraber :)))
amaaannn bizim ilk evlilik yıldönümümüz geldi aklıma.. 20 haftalık hamileydim... :)) dr. kontrolümü o güne ayarlamıştık.. cinsiyet öğrenicektik... neyse akşam saat 7 gibi dr. muayenehanesinde cadı kıpır kıpır bi kızımız olacağını öğrenmiştik.. eşim kız istiyodu deli gibi hemde.. allahım uçucaktı havaya resmen.. bak şimdi gözümün önüne geldi o hali :))) tabi yemeğe çıkmıştık.. gece yarısına kadar gezmiştik... üçümüz :))) kızımız ve biz :)) şimdi kızımız okula başlıcak.. hey gidi günler heyyy kaydirigubbakcemile3 23 aralıkbizimde.. inşallah bu ay hamile kalırım :Saruboceq: inşallah bu yılki evlilik yıldönümümüzde de 2. bebeğim göbişimde olur da onun cinsiyetinide o güne ayarlarız :Saruboceq:
günaydın şubat ayının güzel anneleri
sorunsuz bir gün olur inşallah sizin için.aslında bende isterdim bulantımın olmasını ne uyku ne bulantı ne miğdede yanma nasıl hamileysem ben anneliği hissetmiyorum hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu
arkadaşlar siz ilaç kullanıyormusunuz ben günde 5 tane hap içiyorum progestan folik asit çocuk iyi beslensin diye kan sulandırıcı hamilelerin kullandığı vitamin ve idrar yolu enfeksiyonum için antibiyotik sadece benmi bu kadar ilaç içiyorum sizede verdimi doktor
ben sadece elevit içiyorum canım, vitamin ilacı. günde 1 tane
oooo ne güzelmiş:nazar::nazar::nazar: Tebrikler. Bu arada bugün bulantın olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına geliyordur inşallah. Biz de seni takip ediyoruz ya demekki bizim de geçecek bulantılar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:[/QUOTE .!.:evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım meleğinizle nice uzun mutlu senelere inşallah bizde 2 hafta 3 kişi kutlucaz evlilik yıldönümümüzü inşallah rabbim ömür boyu mutlu etsin hepimizi
[
günaydın cnm, ne güzel bulantılarının olmaması inşallah bi daha da hiç olmaaz cnm, bu arada evlilik yıldönümüz kutlu olsun, ilk evlilik yıldönümünüzü başbaşa değil üçünüz kutlarsınız artık kaydirigubbakcemile3
tşkler kızlar hepinize...ay çok mutlu oluyorum sizlerle bi çok şeyi paylaşmaktan:1hug:
essemayit... geçmiş olsun canım.. çook panik yapma sakın... kahverengi lekelenme olabiliyo gebeliklerin çoğunda.. pembe olursa endişelen.. hatta kırmızı ve ağrılıysa kork derim ben.. benim düşüğümde sabahtan kıpkırmızı kanamam ve feci sancım vardı .. 3 saat sonra da düşmüştü.. kahverengiyse normal karşılanıyo dr. tarafından ama yine de ihmal etme derim..
kızzz sen bursadaymışsın... hangi hastanede hangi dr. gidiyosun bakıyımm :)))
geçmiş olsun essemayit. ben de pazar günü biraz temizlik yapayım dedim, bende de ççok çookk az bi lekelenme oldu, devamı gelmedi. ama onun üzüntüsü yetti.bence ihmal etme, dr'a git. ve dikkat et kendine. bende de bugüne kadar olmamıştı,ben iyiyim diyip işe kalkışınca böyle oldu.. aman dinlenmeye bakalım biz,boşver işi gücü..
hmm hiç gitmedim o hastaneye.. dr. da bilmiyorum trabiki..
ben beşyolda oturuyorum cnım... çekirge devlet hastanesinde(eski ssk) mehmet ali şüküroğlu' na gidiyorum..sağolsun süper ilgileniyo...
çok haklısın fatmacım yaa... eşimde öyle diyo inan.. "sen neden stres ,sıkıntı yapıyosun anlamıyorum.. neyi yaratmaya kudretimiz varki.. biz sadece istiyoruz.. yaratıp vericek olan rabbim.." diyo..
rabbim sana teslimiz :Saruboceq:
bebek isteyenlere çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar ver :Saruboceq:
hamile olanların da bebeklerini ve kendilerini koru..hayırlısıyla doğurup,kucaklarına almalarını nasip et :Saruboceq:
yavrusu olanların da kuzularını anne babalarına bağışla..hayırlı uzun ömürler ver.. :Saruboceq:
amiiiinnnn.....
kızlar bugün cuma değil ama duanın günü olmaz bence.. bu da salı duası olsun kaydirigubbakcemile3 içimden geldi... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?