2010 Şubat Anneleri

günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları

bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları

bende dünden beri günde bir kusuyorum valla buda bi gelişme ya sabahları yada akşamları bulanıyorum ben kötü oluyo...çok şükür 10 haftayı geride bıraktım ha gayret az kaldı...

slm canım benide eklermisin listeye 8+3 hamileyim canım benim

bende dünden beri günde bir kusuyorum valla buda bi gelişme ya sabahları yada akşamları bulanıyorum ben kötü oluyo...çok şükür 10 haftayı geride bıraktım ha gayret az kaldı...

inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık

bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık

tebrik ederim canım.nice seneler kutlarsınızzzz..torunlarınızı kucaklarsınız inşallah:içelim:

canım bende evlilik yıldönümüzde hamile olduğumu öğrendim eşime çok güzel süpriz oldu :)

günaydın güzel anne adayları :))

camdankalp.. cnım.. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. bir ömür boyu mutlu sürer inş. evliliğiniz.. bebişlerinizle beraber :)))

amaaannn bizim ilk evlilik yıldönümümüz geldi aklıma.. 20 haftalık hamileydim... :)) dr. kontrolümü o güne ayarlamıştık.. cinsiyet öğrenicektik... neyse akşam saat 7 gibi dr. muayenehanesinde cadı kıpır kıpır bi kızımız olacağını öğrenmiştik.. eşim kız istiyodu deli gibi hemde.. allahım uçucaktı havaya resmen.. bak şimdi gözümün önüne geldi o hali :))) tabi yemeğe çıkmıştık.. gece yarısına kadar gezmiştik... üçümüz :))) kızımız ve biz :)) şimdi kızımız okula başlıcak.. hey gidi günler heyyy kaydirigubbakcemile3 23 aralıkbizimde.. inşallah bu ay hamile kalırım :Saruboceq: inşallah bu yılki evlilik yıldönümümüzde de 2. bebeğim göbişimde olur da onun cinsiyetinide o güne ayarlarız :Saruboceq:

canım bende evlilik yıldönümüzde hamile olduğumu öğrendim eşime çok güzel süpriz oldu :)

aslında bende hep öyle olmasını istiyodum ama bebeğimiz yıldönümümüzü beklemedi erken geldi sırnaşık şey olsun böyleside güzel bu sene çok özel benim için doğum günümü evlilik yıldönümümü iki canlı olarak kutluyorum

canım tekrar git dr.a ihmalkarlık yapma bugün git progestan falan verir belki.
benim de adet günümdü dün öyle bir adet sancısı çektim ki, şimdi kanamam olacak diye bekledim yani. Allah korusun bebişlerimizi.
sen ne zaman gittiğine bakma dr.lar sorun olursa hemen gelin, sorun yoksa bir ay sonra gelin diyorlar. canım inşallah önemli birşey yoktur. gönlünü ferah tut ama tedbirini de al. a.s.

ben de bulantısız başladım valla, dediğin gibi hava da çok güzel serinnnn. dün şimşekler çakarken çok korktum ama sabah sefasını sürdük. bugün kayseridekilerin günü, bulantısız bir gün temiz bir hava zemuszemus

evet her gün böyle olsa keşke bu sene yaza tahammül edemiyorum mafoldumben

canım bende ilk 5 haftalıkken gittim doktora kese göründü çocuk görünmedi muayneden sonra kanamam oldu dıktora gittim progestan verdi çok korkmuştum ihmal etme git çocuğun tutulma kanaması da olabilir allaha şükür benimde 3gün kahverengi kanamam oldu ama çok değil lekelenme ama artık yok çok şükür git doktora ihmal etme

bende sıcaklara dayanamıyorum.biranönce yaz bitsin istiyorum bide bulantı olunca ııyyy çok kötü oluyor.kızlar bide antalyayı düşünün nem sıcak offff felaket

canım şimdi baktım doktorum hastanede izin alıp hemen gideyim bari lekenlenme kesildi sandım ama baktım yoğunlaşmış koku bişiy yok ama belki pregestan mı ne o ilacı verir

günaydın şubat ayının güzel anneleri
sorunsuz bir gün olur inşallah sizin için.aslında bende isterdim bulantımın olmasını ne uyku ne bulantı ne miğdede yanma nasıl hamileysem ben anneliği hissetmiyorum hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu

arkadaşlar siz ilaç kullanıyormusunuz ben günde 5 tane hap içiyorum progestan folik asit çocuk iyi beslensin diye kan sulandırıcı hamilelerin kullandığı vitamin ve idrar yolu enfeksiyonum için antibiyotik sadece benmi bu kadar ilaç içiyorum sizede verdimi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…