- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları
günaydın kızlar..
ay canımm ya.. ne güzel bi duygu, çok sevindim valla. 2 tane olması da aynı bi heyecandır heralde :) hadi gözün aydın, sen nasıl oldun, dinlenmeye devam ediyorsun değil mi?
hoşgeldin aramıza. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
geçmiş olsun güzellik. ben de grip olmuştum, gerçekten hamile iken kötü.çok şükür ben normalde 1 haftada toplanamazken, hamile iken 2 günde atlattım, dr'a gittim, çocuk ilacıveriyorlar. bir de izin aldım evde dinlendim,sıcak icecekler falan öyle geçti..izin alabilirsen, evde dinlen tatlım, bulantılardan yemek de yiyemiyosan, iyice halsizleşirsin, dikkat et kendine..
bende dünden beri günde bir kusuyorum valla buda bi gelişme ya sabahları yada akşamları bulanıyorum ben kötü oluyo...çok şükür 10 haftayı geride bıraktım ha gayret az kaldı...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları
günaydın canım umarım hiç bulanmaz şeytan kulağına benim hiç bi rahatsızlığım bulantı kusma yok
inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık
tebrik ederim canım.nice seneler kutlarsınızzzz..torunlarınızı kucaklarsınız inşallah:içelim:
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık
canım bende evlilik yıldönümüzde hamile olduğumu öğrendim eşime çok güzel süpriz oldu :)
canım tekrar git dr.a ihmalkarlık yapma bugün git progestan falan verir belki.günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
evlilik yıldönüğmün kutlu olsun canım ne kadarlık hamişsin sen
ben de bulantısız başladım valla, dediğin gibi hava da çok güzel serinnnn. dün şimşekler çakarken çok korktum ama sabah sefasını sürdük. bugün kayseridekilerin günü, bulantısız bir gün temiz bir hava zemuszemus
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
canım bende ilk 5 haftalıkken gittim doktora kese göründü çocuk görünmedi muayneden sonra kanamam oldu dıktora gittim progestan verdi çok korkmuştum ihmal etme git çocuğun tutulma kanaması da olabilir allaha şükür benimde 3gün kahverengi kanamam oldu ama çok değil lekelenme ama artık yok çok şükür git doktora ihmal etme
canım tekrar git dr.a ihmalkarlık yapma bugün git progestan falan verir belki.
benim de adet günümdü dün öyle bir adet sancısı çektim ki, şimdi kanamam olacak diye bekledim yani. Allah korusun bebişlerimizi.
sen ne zaman gittiğine bakma dr.lar sorun olursa hemen gelin, sorun yoksa bir ay sonra gelin diyorlar. canım inşallah önemli birşey yoktur. gönlünü ferah tut ama tedbirini de al. a.s.
canım haklısın gidicem inş.
doktor sorun olursa gel dedi zaten altan muayne ederlemi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?