2010 Şubat Anneleri

Linki atsana merak ettim.

of kızlar geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama elim kolum kalkıpta bişiler yazamıyorum çok sıcak ve çok bulantım var...kukla gibi sallanıyo kollarım bacaklarım

of kızlar geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama elim kolum kalkıpta bişiler yazamıyorum çok sıcak ve çok bulantım var...kukla gibi sallanıyo kollarım bacaklarım

Ah canım ya, Allah kolaylık versin. Az kaldı inşallah bulantıların yok olacak. Allah yardımcın olsun.

bengusu'nun başına gelenleri okudum, başım ağrıdı valla üzüntüden. Allah sabır versin,bundan sonrası için çok zor. Allah yardımcısı olsun

Tamam buldum topiği. Offff Gerçekten kötüymüş... Umarım bundan sonra güzel şeyler yaşar.

slm kızlar öğleden önceden beri giremedim topiğee safflar almış başını gitmiş hem ii haberler hem kötü haberde var Allah yardımcımız olsun herşeyin hayırlısıı

canım maalesef bengusu bebeğini kaybetti başka bir topikten öğrendim, Allah bengusu arkadaşımıza sabır versin,

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bengusu bebeğinimi kaybetti ya çok üzüldüm çok istemişti o bebeği eşlerimiz aybı gün askere gitti aynı gün döndü ikimizin eşindede sorun vardı rabbim eşlerimiz gelir gelmez ikimize birden verdi ya nasıl üzüldüm anlatamam eşi ameliyat bile olmuştu şimdi baktım konularına eşindende ayrılmış rabbim sabır versin çok kötü oldum.

bu arada arkadaşlar bendede çok ağrılar oluyor sizleri okuyunca rahatladım 1 tane düşüğüm var bunada bişey olucak olucak diye ödüm patlıyor rabbim kimseye yaşatmasın şubatta hepimiz teker teker evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah

slm şekerler.. Yeni gelen hamişleri Tebrik ediyorum.. Rabbim hepınıze yavrularınızı bagıslasın... Şükür Rabbime bizde gördük Bebişlerimizi.. Kocaman olmuşlarrrr Hele bitanesi Varya Kıpır kıpır.. Elleri Ayakları Nasıl oynuyor.. Digeride dikmiş Ayakları havaya Hiç pas vermedi. Eşim Yavrum nasıl mutluydu gözlerinin içi gülüyordu.. Gözlerimi kapatıyorum gözümünün öününe gelıyor diyip durdu 2 gün ... Allah hepınıze göstermeyi nasıp etsin...
Bulantılarmı ? 24 saat 3 litre yine serum yedık.. Kusmalar gecicek elbet sabırla beklıyoruz..
Agrılar Bugun bende de oldu özellıkle sol kasıgım. Doktorum bana demiştiki ; Eger agrı her iki taraflı ve 1 saat araylayla mutlaka haberım olcak.. Ama tek taraflı agrıysa Sorun degil bebek büyüyordur dedi cokta dinleme kendini dedi. Sizde egercok şiddetlı degilse dinlemeyin kendizini...Bebeklerimden teyzelerine kocamannnn el bacak kafa sallaması getirdimmm... Hepinizi Öpuyorummmm.

Sevilay,

Maşallah canım. Gözün aydın. Ne güzel bebek haberleri bu böyle. Kusmalar için de Allah kolaylık versin diyorum. ınşallah yakında hepsi geçecek. Sevgiler.

:gitme::gitme:çokkk üzüldümmm. Allah sabır versin çok acı... Allah yardımcısı olsunn. :Saruboceq::Saruboceq:

Sevilay,

Maşallah canım. Gözün aydın. Ne güzel bebek haberleri bu böyle. Kusmalar için de Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah yakında hepsi geçecek. Sevgiler.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmersiiii teyzesiiii darısı herkeseee

canım benim bebişlerinin durumunun iyi olmasına çok sevindim, teyzoşlarından da minişlere kocaman kocaman öpücükler

evet cnm maalesef çok üzücü şeyler yaşamış, üstelik bu kadar uğraşmış bu kadar istemişken kaybetmesi çok kötü olmuş, ama Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin

canım benim net açıktı ama kızı banyo yaptır yedır giydir anca işimiz bitti...
sevilayküçük senin adına sevindim ne güzel iki pıtpıt duydun geldin

Fifa Saol teyzesi.. sende Yorma kendini... Enişteyi ayarla 10 dk olsa yatak odanda dinlenmeye bak tatlımmm... zemuszemuszemuszemus

canım benim net açıktı ama kızı banyo yaptır yedır giydir anca işimiz bitti...
sevilayküçük senin adına sevindim ne güzel iki pıtpıt duydun geldin

duymammı Sadece beni sevdiklerini artık kalpleriyle degil..Elleriyle Ayaklarıyla Kafalarıyla Gösterdiler.. Bende Onlara içimden dedimmmm bende sizi çokkkk seviyorummmm bebişlerimmmm diye ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…