Günaydın arkadaşlar......
Sementa82 benim de ağrılarım çok fazla. Endişeleniyorum. Sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. Sanki (afedersiniz) ağır ishalmişim gibi ağrıyor karnım. Bunun yanında özellikle sabah yataktan kalkarken ne kadar dikkat etsem bile rahmim kasılıyor. Gün içerisinde de sık sık karnıma ve kasıklarıma batmalar oluyor, kramplar giriyor. Çok endişeleniyorum çok... Bende progestan alıyorum. İlk zamanlar her ağrı hissettiğimde vajinal progestan alıyodum ama artık almamaya çalışıyorum. Bir de eskiden düşükten çok korkuyordum. Artık bu korkumu yenmeye başladığımı düşünüyorum. "Allahın izniyle sağ salim dogacaksın, büyüyeceksin bebeğim" diyorum her ağrıdan sonra kendime. İnşallah bu ağrılar rahmin büyürken yaptığı normal ağrılardır arkadaşım...
çok tşk ederiz kızlar...herşey yolundaymış çok güzel temiz bi gebeliğin var dedi çok hareketliydi eli ayağı hiç durmuyodu doktorumuzu değiştirdik artık bugünki gittimiz dr da devam edicez...ultrasonu 4 boyutlu hem normal siyah beyaz görüntüyle gösteriyo hemde renkli 4 boyutlu iki türlüde resmini verdi... çok mutluyum :asigim:
slm arkadaşlar.. bende 9+6 haftalık hamileyim.allah nasip ederse tahmini doğum tarihimiz 5 şubat.bizide aranıza alırmısınız
bende inş. şubat annesi oluyorum 9 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda...
Arkadaşlar kardeşim sabah evde fare gördü. Kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum.:1shok:
Herkese merhaba. Bende 2009 Şubat annesi adayıyım. Agrı ceken arkadaslara bunun normal oldugunu kabullenmelerini oneriyorum. Endişelenip kendinizi gereksiz yere germeyin bence. denizlerprensi senin yaşadığın istisnai bir durum sanki (Biraz gec olacak ama Gecmiş olsun bu arada) Tabiiki tedbirli olmamız gerekiyor ama vucudumuzdakı her agrıyı da buyutmemelıyız diye dusunuyorum. Simdiden Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah sonuna kadar devam eder gebeliklerimiz ve meleklerimizi kucaklarımıza alabiliriz...
Hayır Yaren kendimi dışarı attım. Artık bir evim yok:çok üzgünüm: Eşim şehir dışındaydı. O bugün geliyor. Ya fare ya ben. O evden çıkana kadar eve girmeyi düşünmüyorum.lmaz:
Hayır Yaren kendimi dışarı attım. Artık bir evim yok:çok üzgünüm: Eşim şehir dışındaydı. O bugün geliyor. Ya fare ya ben. O evden çıkana kadar eve girmeyi düşünmüyorum.lmaz:
Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
49|bengusu|||25 şubat||kalp atışını duydu
[/table]
canım maalesef bengusu bebeğini kaybetti başka bir topikten öğrendim, Allah bengusu arkadaşımıza sabır versin,
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
delikafadulden canım benim yaa, eşim gelene kadar ne yapacaksın
canım maalesef bengusu bebeğini kaybetti başka bir topikten öğrendim, Allah bengusu arkadaşımıza sabır versin,
İşteyim ben zaten.
çok üzüldümAllah bizlere göstermesin bu acıyı..
onlar bizim topiğe gelmiyorlar o zaman. bengusu ile loveli 'yi sileyim o zaman ben listeden.listeden birini silmek o kadar acı bişey ki
canım hemen kendi durumun için panik yapma, maalesef bengusu'nun durumu biraz farklı çok ağır şeyler yaşamış ben gerisini anlatmak istemiyorum çünkü kişiden kişiye yorumların farklı olabilecei bir konu ve ben bu konuda yorum yapmak istemem herşeyin doğrusunu ancak allah bilir, merak edenler için ilgili topiğin linkini atabilirim ya da bengusunun profilinden mesajlarına bakarak bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?