2010 Şubat Anneleri

benim de öyle ağrım var ama ben idrar yolu enfeksiyonuna yoruyordum.
bugün bebeğimi gördüm 12mm teyzişleri.. :asigim: kalbi atıyor pıt pıt :sm_cool:
yalnız ben pek iyi değilim. enfeksiyon öldürüyor beni. tahlil verdim öğleden sonra çıkacak.
dün de bulantı hapı almıştım bi tane. ayakta zor duruyorum ne biçim uyku yapıyor insanda.
meyve aldım kendime bi de. biraz mideme birşeyler girsin yoksa açlıktan ölecem.
sabah uykudan uyandıran şiddetli bir bulantım oldu. ayağa kalkmadım ki daha kötü olmasın diye.. ama galiba herkes aynı. fifanın bile midesi bulanmaya başladıysa herşey yolunda demektir :lepi:

slm kızlar 2009 şubat annesiyim şu ağrı çekenlere bi uyarı yapim dedim............16 haftalıkken bende şiddetli bi ağrı oluştu bi sabah...öyle bi ağrıki herhalde dedim kaybediyorum bu bebeği...........dr uma gittik..muayeneden sonra bi ağrı kesici iç..çocuk normal dedi gönderdi......allahım bide bayram sabahı..ağrı kesici içmeme rağmen devam edio...sonra tekrar dahiliye uzmanına gittim ..meğer taş düşürüyomuşum...ağrı kesici iğne yaptıda rahatladım...öyle çok şiddetli ağrınız olursa ..bide dahiliyeye başvurun bence..güzel bi hamilelik geçirin hepiniz..........

Herkese merhaba. Bende 2009 Şubat annesi adayıyım. Agrı ceken arkadaslara bunun normal oldugunu kabullenmelerini oneriyorum. Endişelenip kendinizi gereksiz yere germeyin bence. denizlerprensi senin yaşadığın istisnai bir durum sanki (Biraz gec olacak ama Gecmiş olsun bu arada) Tabiiki tedbirli olmamız gerekiyor ama vucudumuzdakı her agrıyı da buyutmemelıyız diye dusunuyorum. Simdiden Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah sonuna kadar devam eder gebeliklerimiz ve meleklerimizi kucaklarımıza alabiliriz...

ya kızlar ben 10 haftalık oldum bulantılarım çok arrtı
üstüne bide kusmalar basladı
düne kadar bişeyim yoktu genelde bu sıralarda yavaslarmış benim yeni baslıyo
ay bişey yiyemez oldum çok açım ama yemeye korkuyorum

canım benim çok sevindim. Allah bize de bebeğin hareketlerini görmeyi nasip etsin. hangi doktora gittin..

slm arkadaşlar.. bende 9+6 haftalık hamileyim.allah nasip ederse tahmini doğum tarihimiz 5 şubat.bizide aranıza alırmısınız

hoşgeldin canım. Allah tamamına erdirsin inş.

bende inş. şubat annesi oluyorum 9 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda...

hoşgeldin aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

Arkadaşlar kardeşim sabah evde fare gördü. Kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum.:1shok:

geçmiş olsun :) ee yakaladınız mı?

yani 2010 şubat annesi adayı mı? ona göre listeye ekleyim. sanırım 2010 demek istedin, hayırlı olsun diyim bende..hoşgeldin aramıza.

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57|bebeğin hareketlerini gördü,20-30 gr,3.5 cm |
3|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|bebek 2 cm kalp atışı 177, hareket ediyor |
6|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|zetu|30|30 nisan
8|selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| bebeğin hareketlerini gördü |
10|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|haziran20|24|26 nisan|||bebiş hareketlenmiş. 2.2 cm
15|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|kalp atışını duydu (150)
18|fatima38|32|13 mayıs|17 subat|64|kalp atışını duydu. bebek 0.41 cm
19|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu(140)..bebek 13.7 mm
21|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|kalp atışını duydu
23|ciciliBicili|
24|bbaran|
25 |sevilaykücük(ikiz anne adayı)|28|5 mayıs|7 şubat|66|iki bebişinde kalbi atıyor..
26|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|turkkahvesi85||12 mayıs|19 şubat||kalp atışını duydu
29|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu.bebiş 1 cm
30|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|kalp atışını duydu
31|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|fasulyee|
34|akpak|24|16 mayıs|20 şubat|53|kalp atışını duyud, bebek 12mm
35| bitterciqokata
36| kuru|||17 şubat
37| pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.bebek 32mm
38| olmuyo(ikiz anne adayı)
39|hamura|||1-8 şubat||kalp atışını duydu
40|rüveyda1453|
41|uslu|
42|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
43|sementa82||22 mayıs|26 şubat||kalp atışını duydu
44|bulbul|32|20 mayıs|27 subat|57|keseyi gördü
45|shine|23|20 nisan|6 şubat||kalp atışını duydu
46|sedef83|26|19 mayıs|18 şubat|58|keseyi gördü..
47|candy|26|14 mayıs|18 şubat||kalp atışını duydu
48|balböcüü
49|bengusu|||25 şubat||kalp atışını duydu
50|bahar72|28|1 mayıs|14 şubat|52|kalp atışını duydu
51|xdaisyx|24|30 nisan|4 şubat|65|kalp atışını duydu
52|biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
53|elysion9|||||keseyi gördü
54|moonlight28
55|fikirevi|29|22 mayıs|26 şubat|54| kalp atışını duydu..
56|gezgor
57|6055|||23 şubat||kalp atışını duydu..
58|arkeos|21|27 nisan|2 şubat|57|
59|jazmin|26|14 mayıs|18 şubat|53|keseyi gördü. 0.42 cm
60|madd
61|yeb2004
62|lavinia||19 mayıs|||keseyi gördü 9mm
63|floristgirl|25|22 mayıs|26 şubat|73|kalp atışını duydu
64|çakırgözlü|
65|akarahan|
66|selkie||26 mayıs|2 mart|67|keseyi gördü
67|aryaa||16 mayıs|20 şubat|57|kalp atışını duydu..
68|essemayit|27|25 mayıs|1 mart|50|keseyi gördü
69|herada|||||kalp atışını duydu
70|fatos0808|
71|maviyeshill|||26 şubat||kalp atışını duydu
72|yagmur2009|||27 şubat||
73|kurbis|||5 şubat||
74|nbatur55
[/table]

Hayır Yaren kendimi dışarı attım. Artık bir evim yok:çok üzgünüm: Eşim şehir dışındaydı. O bugün geliyor. Ya fare ya ben. O evden çıkana kadar eve girmeyi düşünmüyorum.lmaz:

selam kızlar, herkes nasıl bakalım bugünn?? ben inşallah bu akşam misafirlerimi gönderdikten sonra umarım daha iyi olurum, yaa tamam gelenler yabancı değiller ama ne kadar da olsa yanlarında rahatça yatamıyorum, yatsam bile evin düzenini bilen ben olduğum için herşeyde kalkmak zorunda kalıyorum, neyse şimdi gezmeye çıktılar biraz da sizlere bakayım dedim canlarımm

aramıza yeni gelenler var sanırım hepiniz hoşgeldiniz kızlar, bebişleriniz hayırl uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip eder inşallah,

canlarım yaa herşeyi kafanıza çok takmayın, benim de zaman zaman ağrılarım oluyor ve zaten riskli bir gebelik geçirmeme rağmen yine de evham yapmamaya çalışıyorum çünkü sonuçta bu bebişler bize Allahın birer lütfu ve ne olacağını da yalnız Rabbim bilir, bakın doktorlar bile çoğu zaman kesin bişey diyemiyorlar, o yüzden Allahtan hayırlısını isteyelim inşallah hakkımızda hayırlısı ise bebişlerimizi bize bağışlar Rabbim.

Hayır Yaren kendimi dışarı attım. Artık bir evim yok:çok üzgünüm: Eşim şehir dışındaydı. O bugün geliyor. Ya fare ya ben. O evden çıkana kadar eve girmeyi düşünmüyorum.lmaz:

delikafadulden canım benim yaa, eşim gelene kadar ne yapacaksın

canım maalesef bengusu bebeğini kaybetti başka bir topikten öğrendim, Allah bengusu arkadaşımıza sabır versin,

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar.ayy uyumaktan neti açamıyorum ya iki gündür bende bi uyku bastırıyor nerdeyse pazar 24 saatin 20 saatini yatakta geçirdim...
canlarım kasılmalar bendede oluyor ben tecrübeli oldugum için pek takmıyorum.sizde önemsemeyin bunlar normal şeyler siz neler yapıyorsunuz

canım maalesef bengusu bebeğini kaybetti başka bir topikten öğrendim, Allah bengusu arkadaşımıza sabır versin,

ayyy canım benim çok üzüldüm..ya böyle şeyler endişilenderiyor beni bizler ne durumdayız bilmiyorum benim randevu taaaa 28 temmuzda gelmez artık ogün...allah sabırlar versin inşallah bu son olur

Ben de üzüldüm ya.. Kalp atışını duymak da garanti değil demek. Allah sabır versin.

canım hemen kendi durumun için panik yapma, maalesef bengusu'nun durumu biraz farklı çok ağır şeyler yaşamış ben gerisini anlatmak istemiyorum çünkü kişiden kişiye yorumların farklı olabilecei bir konu ve ben bu konuda yorum yapmak istemem herşeyin doğrusunu ancak allah bilir, merak edenler için ilgili topiğin linkini atabilirim ya da bengusunun profilinden mesajlarına bakarak bulabilirsiniz

çok üzüldüm Allah bizlere göstermesin bu acıyı..

onlar bizim topiğe gelmiyorlar o zaman. bengusu ile loveli 'yi sileyim o zaman ben listeden.listeden birini silmek o kadar acı bişey ki

çok üzüldüm Allah bizlere göstermesin bu acıyı..

onlar bizim topiğe gelmiyorlar o zaman. bengusu ile loveli 'yi sileyim o zaman ben listeden.listeden birini silmek o kadar acı bişey ki

sen bilirsin cmm, aslında bengusu başlarda takılıyordu bizim topiğe hatırlıyorum ama, sanırım yaşadıklarının etkisiyle bizim topiğe gelmek istememiş olabilir

biliyorum canım ama ilk bebekte çok rahattım nedense bunda biraz daha evhamlıyım.neler yaşadı bilemiyorum tabii ama kötü şeyler duyuncada ister istemez etkileniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…