2010 Şubat Anneleri

günaydın canımm iyiyiz bebişim bana gece ağrı yapıyo sıkıntılar içinde zor uyuyoruz
inş. bu günlerde geçicekk

canım banada agrı yapıyor özellikle saga sola dönerken.sanki karnım büyükmüşte zor dönüyormuşum gibi yavaş yavaş dönüyorum

canım banada agrı yapıyor özellikle saga sola dönerken.sanki karnım büyükmüşte zor dönüyormuşum gibi yavaş yavaş dönüyorum

yüzüstü yatmadan bacakalarımı uzatmadan uyuyamam normalde zorlanıyorum bende bacaklarım bükük soluma yatmaya çalışıyorum ama inş. alışıcamm çünkü karnımız büyüyünce mecbur yan yatıcazz

topik bugün kalabalık..07papatya, camdankalp38, cheetoss06, denizkızıl, essemayit, fatima38, jazmin, pofidi...

denizkızıl ne alemdesin güzelim, neler yapıyorsun bakem, iyisindir inş.

jazmin 2 gün sonra senden güzel haberler bekliyoruz inş.

günaydın kuşlar zemuszemus
bugün 1 de kontrolüm var bebişimi görcem
inşallah hersey yolundadır :Saruboceq:
dün akşam kocişe bak göbeğim çıktı artık dedim
oda yok sen kilo aldın ya ondan öyle geliyo dedi:dilcikar:
çok gıcık oldum:mymeka:
görsün o bakalım hayırlısıyla doğum yapınca yine manken gibi olucamÇok üzgünüm çoook

ben bugün 11+1 im. yani 12. haftanın içinde. bakın bebeğimdeki gelişime.gebelik.org dan alıntı.

Bebeğin tüm organları artık oluşmuştur. Bu haftadan itibaren yapısı ve işlevleri belirlenmiş olan organlar artık hacim olarak büyümeye başlarlar.
Parmaklarda tırnaklar ortaya çıkmıştır ve saç ve tırnaklar uzamaya başlar. Bağırsakta peristaltik sindirim hareketleri başlamıştır.

Bu haftada bebeğiniz oldukça hareketlidir ve sık sık ağız açıp kapama hareketleri yapar. Ultrasonografi esnasında onun hıçkırdığına bile tanık olabilirsiniz. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrenmiştir ve anlaşılan çok da iyi yapamadığından hıçkırık tutmaktadır :)

Bebeğiniz bu haftadan itibaren artık parmağını da emmeye başlar.

ne heyecanlı değil mi ?

ınşallah yarenciğim.Hayırlısıyla bir göreyin,çok rahatlayacağım.Dün rüyamda erkek bir bebeğim olmuş.Çok tatlı,emzik emiyordu...Rüyalarıma giriyor artık..:)

Pofidicim canım nasılsın? Boşver bana da herkes aynısını diyor.Takmıyorum vallahizemuszemus Sonuçta herşey bebiş için değil mi?? Benim de yanlardan başladım genişlemeye..Öne değil yana genişliyorum vallahi..

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız
ben bugün güne hasta başladım grip oluyorum heralde durmadan hapşuruyorum burnum çeşme gibi korktum doktorumu aradım ilaçlar verdi tek seferde hiç durmadan 7 8 kere hapşuruyorum zararı varmı dedim bebeğe ALLAHtan yokmuş

maşallah topic bugün çok kalabalık bulantısı olanlar kendilerini iyi hissediyorlardır inşallah

tabi olcaz anacım,görsünler bizi doğumdan 3 ay sonra zemuszemus

Çok tatlı yaaa...Şimdi saçlarda başlıyorsa uzamaya bulantılar artar canım.Kolaylık versin Allah'ta bulantın çok olmasın..

HANİ BİZİM İSMİMİZ BİZDE BURDAYIZ SEN BENİ BEĞENMİYORSUN:kedi:

Günaydın Yarencim, iyiyiz ama halimiz yok, sürekli takip ediyorum ama birşeyler yazmaya mecalim olmuyor inan
sen nasılsın, nasıl gidiyor sen hangi doktora gidiyordun

Günaydın canım, bebişini öp bizim için Şeniz

benim göbekte çok fena çıktı içimede çekemiyorum artık herkes anlamaya başladı hamiş olduğumu, gizlemekte istemiyorum yeter bu kadar değilmi:CüvCüv:
kiloyuda hiç dert etmiyorum veririz hele bir bebeğimiz saglıkla doğsun gerisi kolayhihoyyyt

iyiyim canım kontrole gidicem bugün seninde az kalmış artık hareketlerinide
görürsün bebişin kız yana doğru genişleyince kızın olcak derlerkaydirigubbakcemile3

yaren seninle aramızda tam bir hafta var bende 10+1 oldum ayy.neguzel ya şöyle 12.haftayıda doldururuz inşallah.hemen gelsin istiyorum o gunlerin

yerencim yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu RABBıM çok büyük ne büyük bir mucize

pofidi bende senin gibi aynı dertten muzdaripim eşim senin yanakların dolmaya başladı şişko oluyorsun yavaş yavaş dedi sinir oldun ya bende bebeğime herşey değer ben veririm kiloları dedim ama sinirde oldum

kilo hemen gitmiyor.bide süt olsun derdin çıkıyor.süt verme işi bitince başlıyorsun diyete ...anca...

öperim kuşumopuyorumnanaktan
benimde artık hamile olduğum anlaşılıyo zaten belli olsunda istiyorum:CüvCüv:
ama kociş bunu kilo almama bağlıyo ondan gıcık oldum:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…