günaydın canımm iyiyiz bebişim bana gece ağrı yapıyo sıkıntılar içinde zor uyuyoruz
inş. bu günlerde geçicekk
canım banada agrı yapıyor özellikle saga sola dönerken.sanki karnım büyükmüşte zor dönüyormuşum gibi yavaş yavaş dönüyorum
evet ya ben de dönerken zorlanıyorum. doğru dürüst uyuyamıyorum
günaydın kuşlar zemuszemus
bugün 1 de kontrolüm var bebişimi görcem
inşallah hersey yolundadır :Saruboceq:
dün akşam kocişe bak göbeğim çıktı artık dedim
oda yok sen kilo aldın ya ondan öyle geliyo dedi:dilcikar:
çok gıcık oldum:mymeka:
görsün o bakalım hayırlısıyla doğum yapınca yine manken gibi olucamÇok üzgünüm çoook
ben bugün 11+1 im. yani 12. haftanın içinde. bakın bebeğimdeki gelişime.gebelik.org dan alıntı.
Bebeğin tüm organları artık oluşmuştur. Bu haftadan itibaren yapısı ve işlevleri belirlenmiş olan organlar artık hacim olarak büyümeye başlarlar.
Parmaklarda tırnaklar ortaya çıkmıştır ve saç ve tırnaklar uzamaya başlar. Bağırsakta peristaltik sindirim hareketleri başlamıştır.
Bu haftada bebeğiniz oldukça hareketlidir ve sık sık ağız açıp kapama hareketleri yapar. Ultrasonografi esnasında onun hıçkırdığına bile tanık olabilirsiniz. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrenmiştir ve anlaşılan çok da iyi yapamadığından hıçkırık tutmaktadır :)
Bebeğiniz bu haftadan itibaren artık parmağını da emmeye başlar.
ne heyecanlı değil mi ?
topik bugün kalabalık..07papatya, camdankalp38, cheetoss06, denizkızıl, essemayit, fatima38, jazmin, pofidi...
denizkızıl ne alemdesin güzelim, neler yapıyorsun bakem, iyisindir inş.
jazmin 2 gün sonra senden güzel haberler bekliyoruz inş.
topik bugün kalabalık..07papatya, camdankalp38, cheetoss06, denizkızıl, essemayit, fatima38, jazmin, pofidi...
denizkızıl ne alemdesin güzelim, neler yapıyorsun bakem, iyisindir inş.
jazmin 2 gün sonra senden güzel haberler bekliyoruz inş.
günaydın kuşlar zemuszemus
bugün 1 de kontrolüm var bebişimi görcem
inşallah hersey yolundadır :Saruboceq:
dün akşam kocişe bak göbeğim çıktı artık dedim
oda yok sen kilo aldın ya ondan öyle geliyo dedi:dilcikar:
çok gıcık oldum:mymeka:
görsün o bakalım hayırlısıyla doğum yapınca yine manken gibi olucamÇok üzgünüm çoook
İnşallah yarenciğim.Hayırlısıyla bir göreyin,çok rahatlayacağım.Dün rüyamda erkek bir bebeğim olmuş.Çok tatlı,emzik emiyordu...Rüyalarıma giriyor artık..:)
Pofidicim canım nasılsın? Boşver bana da herkes aynısını diyor.Takmıyorum vallahizemuszemus Sonuçta herşey bebiş için değil mi?? Benim de yanlardan başladım genişlemeye..Öne değil yana genişliyorum vallahi..
Çok tatlı yaaa...Şimdi saçlarda başlıyorsa uzamaya bulantılar artar canım.Kolaylık versin Allah'ta bulantın çok olmasın..
HANİ BİZİM İSMİMİZ BİZDE BURDAYIZ SEN BENİ BEĞENMİYORSUN:kedi:
Günaydın Yarencim, iyiyiz ama halimiz yok, sürekli takip ediyorum ama birşeyler yazmaya mecalim olmuyor inan
sen nasılsın, nasıl gidiyor sen hangi doktora gidiyordun
Günaydın canım, bebişini öp bizim için Şeniz
benim göbekte çok fena çıktı içimede çekemiyorum artık herkes anlamaya başladı hamiş olduğumu, gizlemekte istemiyorum yeter bu kadar değilmi:CüvCüv:
kiloyuda hiç dert etmiyorum veririz hele bir bebeğimiz saglıkla doğsun gerisi kolayhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?