sanırım raharsızlıklarımız olsa bi dert olmasa bi derrt, kimimiz bulantı kimimiz ağrı ya da benim gibi lekelenme yaşayanlara olsa ayrı olmasa ayrı dert oluyor kaydirigubbakcemile3
12.haftanın içine giren arkadaşlar
midenizde yanma ve ağzınız çamur gibi oluyomu sanki hiç yemek yememiş gibiyim
şimdi baktım saçları çıkmaya başlamış caba onlamı alakası var
bu açlık hissi devam ederse yandım valla cokacimcoook
fikirevi,canım inş yarın güzel haberlerle dönersin, bizim için de seyret miniği bol boll..
ebrucum,az da girsen seni unutmadık, unutur muyuz hiç. az sohbet etmedik bu topikte.ben takip ediyorum seni, merak etme..opuyorumnanaktan
ama varya şuan dolapta ne var ne yok yemek istiyorum zor tutyorum kendimi sanki kıtlıktan çıkmışım :)))fotolinacım cnm benimde arada midem de yanma oluyo ama ben acı yemeye baglıyorum ve tuzlu çekirdeğe bilemiyorum tam olarak nedenini ama eminim ki bebeğin saçları çıktıgı için değil çünkü bu kanıtlanmış bişe değil belirli bir zaman sonrasında bebeğimizim midemize yaptığı baskı artacagı için mide şikayetlerimizde artıcak saçla alakası yok yani ve benim 12 hf oldugu için bebeğim artık kasıklarımdan daha yukarıya çıkmaya başladı :))))))) artık karnıma dogru ilerliyo yuppi
fatolina benim oğlumu doğurana kadar mide yanması şikayetlerim devam etti ,kaç şişe ilaç içtiğimide hatırlamıyorum bile ama bir doğdu kel canım hiç saçı yoktu nerdeyse , ben o kadar mide yanmasına karşılık çok saçlı bir bebek beklerken o çok az bir saçla doğdu çok şaşırmıştım bende.........
ayy fifa bende geçenlerde yazmıştım ya hani kanama oldu diye dr adet de olabilir demişti ayın 4 ü yaklaşıyo ve benim korku artıyo 4ünde bir daha kan gelecekmi diye aman allah korusun inş hapimizi
12.haftanın içine giren arkadaşlar
midenizde yanma ve ağzınız çamur gibi oluyomu sanki hiç yemek yememiş gibiyim
şimdi baktım saçları çıkmaya başlamış caba onlamı alakası var
bu açlık hissi devam ederse yandım valla cokacimcoook
kızlar aranızda yabancı dili olan varmı varsa hayrına benim tickerin altında ne yazıyo açıklaya bilirmi çok merak ediyorumda sürekli değişiyo geçen gün netten çevirmiştim ama aranızda blen varsa daha çabuk ögrenirim :)))))))
fotolinacım cnm benimde arada midem de yanma oluyo ama ben acı yemeye baglıyorum ve tuzlu çekirdeğe bilemiyorum tam olarak nedenini ama eminim ki bebeğin saçları çıktıgı için değil çünkü bu kanıtlanmış bişe değil belirli bir zaman sonrasında bebeğimizim midemize yaptığı baskı artacagı için mide şikayetlerimizde artıcak saçla alakası yok yani ve benim 12 hf oldugu için bebeğim artık kasıklarımdan daha yukarıya çıkmaya başladı :))))))) artık karnıma dogru ilerliyo yuppi
Haklısın canım, annelik pisikolojisi işte ne yapalım, hepimiz bebeklerimiz için dualar ediyoruz, evham yapıyoruz, allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş. Bu arada hereda içinde çok üzüldüm inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?