2010 Şubat Anneleri

sanırım raharsızlıklarımız olsa bi dert olmasa bi derrt, kimimiz bulantı kimimiz ağrı ya da benim gibi lekelenme yaşayanlara olsa ayrı olmasa ayrı dert oluyor kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım, annelik pisikolojisi işte ne yapalım, hepimiz bebeklerimiz için dualar ediyoruz, evham yapıyoruz, allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş. Bu arada hereda içinde çok üzüldüm inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin....

fikirevi,canım inş yarın güzel haberlerle dönersin, bizim için de seyret miniği bol boll..

ebrucum,az da girsen seni unutmadık, unutur muyuz hiç. az sohbet etmedik bu topikte.ben takip ediyorum seni, merak etme..opuyorumnanaktan

fotolinacım cnm benimde arada midem de yanma oluyo ama ben acı yemeye baglıyorum ve tuzlu çekirdeğe bilemiyorum tam olarak nedenini ama eminim ki bebeğin saçları çıktıgı için değil çünkü bu kanıtlanmış bişe değil belirli bir zaman sonrasında bebeğimizim midemize yaptığı baskı artacagı için mide şikayetlerimizde artıcak saçla alakası yok yani ve benim 12 hf oldugu için bebeğim artık kasıklarımdan daha yukarıya çıkmaya başladı :))))))) artık karnıma dogru ilerliyo yuppi

ebrucum çok karışık bişeyler yazıyo anlamaya çalıştım ama sanırım bebeğin her haftalık gelişim yazıyo

evet benimde öle çamur gibi bi doluluk oluyo miğdem yanıyo sebebini bende bilmiyorum ama normal kızlar bunlarr bende çok ekşi yiyiyorum ondan olabilir sanırsammm

fatolina benim oğlumu doğurana kadar mide yanması şikayetlerim devam etti ,kaç şişe ilaç içtiğimide hatırlamıyorum bile ama bir doğdu kel canım hiç saçı yoktu nerdeyse , ben o kadar mide yanmasına karşılık çok saçlı bir bebek beklerken o çok az bir saçla doğdu çok şaşırmıştım bende.........

sağol canım öyle heyecanlıyımki
birde 4 gündrü kusmuyorum onunda tedirginliği var
gerçi bugun bulantım var
ama henüz yogunlaşmadı
sağlıklı bir görsem bebegimi
:Saruboceq:

gerçekten çok güzel ve bir o kadarda özel bir duygu demi kızlar annelerimiz neler çekmiş şimdi anlaşılıyorrr

mrb hamiş bayanlar nasılsınz ben idare eder çok halsizlik yorgunluk var bende sizdede bukadar oluyormu bilmiyorum heryerim ağrıyor bütün vucudum acıyor adeta akşam 9 da bir yattım bugün 12 de zor kalktım inş. gecer 3.ayımızdan sonra bu şikayetlerimiz dua ediyorum birde pe bir şey yiyemiyorum buaralar sizin iştahlarınız nasıl?

ayyyyyyyy uykum geldi ianamıyorum yaa ooooofffffffffffff gözlerim kapanıyoooooooooooooooooooooooo

ama varya şuan dolapta ne var ne yok yemek istiyorum zor tutyorum kendimi sanki kıtlıktan çıkmışım :)))
yanma olunca bide okudum saçları çıkıyo diye ona bağladım heralde evet artık karnımıza doğru ilerledikleri için kasıklarda ağrılarda olmaya başladı yerim onları ya heranları ayrı bi heyecan

şimdi öyle dedinde acaba oğlum mu olcak
zaten her gören oğlan olucak diyip duruyo hayırlııs sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat olsunlar inşallah

uyku deme bana ebruc ne olur yeni ayıldım daha bende çok uyuyorum kızlar ya akşam 9 sabah 8:))))

Ebrucum 13 haftadan sonra çocuğun vucudunun tamamen oluşacağını boyunun 3 inç kada r ve ağırlığınında 7 olarak ölçüleceği yazıyor.

Öncelikle önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması tabi, ama allah inş hepimizin gönlünden geçeni verir hayırlısıyla... cinsiyetini çok fazla merak etmiyordum ama ,çevremdekilerin belli oldumu cinsiyet diye sormalarından artık bende merak eder oldum

fatoline illa öle bişey yok kimi erkek çocuğuda saçlı doğabiliryor o senin içinde olan bir reaksiyon bence

ayy fifa bende geçenlerde yazmıştım ya hani kanama oldu diye dr adet de olabilir demişti ayın 4 ü yaklaşıyo ve benim korku artıyo 4ünde bir daha kan gelecekmi diye aman allah korusun inş hapimizi

inşallah bi daha olmaz cnm, Rabim korusunn hepimizi,

canım ben daha 11. haftadayım daha ama benim 1-2 haftadır ara ara midemde yanma oluyor, neden bilmiyorum ama ağır yemeklerde yemiyorum,

maalesef cnm bilmiyorum

ayy ben daha bişey anlamıyorum ya nasıl anladın cnm yukarı çıktığını :uhm:

amin cnm, inşallah , Heradaya ben de çok üzüldüm Rabbim sabrını da verir inşallah ve en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden anne olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…