2010 Şubat Anneleri

selam kızlar herkes iyimi mydarling aramıza hoşgeldiin bulantılarım azalıyor galiba sizler ne alemdesiniz.........

ben burda olucam kızlar hepinize dua ederim ben merak etmeyin ama hepiniz iyi sonuçlarla dönüceksiniz eminim bennnn

hoşbulduk canım yaşasın 2010 şubat anneleri valla benim bulantım pek olmadı canım rahat geçirdim ilk 11 haftamı bakalım bundan sonra ne olucazz

sagol canım benim.

ebruli sevindim senin adına. artık zaten herkesin yavaş yavaş azalıyo bulantıları. hamileliğin güzel olan dönemine yaklaşıyoruz yavaş yavaş..

sagol canım benim.

ebruli sevindim senin adına. artık zaten herkesin yavaş yavaş azalıyo bulantıları. hamileliğin güzel olan dönemine yaklaşıyoruz yavaş yavaş..

yok kuşum benim giderek artıyor bulantım kafamçokkarıştı
kusmalarımda var ben yeni baslıyorum :bbo:

evet kızlar herşeyin güzel olacağı hamilelik geçirelim inşallah evet bir arkadaş vardı o ne yaptı acaba kalp atışlarını duyamamışlardı heredaydı galiba bilen varmııı

EVET YA HERADAYI BENDE MERAK EDıYORUM BENıMDE HıÇ BULANTIM OLMADI SANKı HAMıŞ DEĞıLıMopuyorumnanaktan

bende aşırı halsizlik ve bel ağrısı var bi kaçgündür, klavyenin tuşlarına zor basıyorum, bugün biraz bulantım da var (

valla herada dan ses yok kızlar inşallah kötü bişey yoktur( benimde bulantım nerdeyse hiç olmadı siz bebeğinizin ne tarafta olduğunu hissediyormusunuz peki kızlarr...

ayyyyyyyyyy maşşallah o midesi bulanmayan arkadaşlara allahım yaşatmasın kimseye ben çok şükür en son c.tesi 5 kez çıkardım o son oldu daha kusmadım bulansamda çıkarmıyorum en azından ve hiç bişe yiyemiyorum sadece karışık tost yiyebiliyorum çig et yasak ama ne yapım başka bişe yiyemiyorumallahım sağlık versin inş bebeğime de bu çiğ etlerden etkilenmez perşembe güzü dr gideceklerin tamamı ikili için mi gidiyo yoksa hahahaha ikili günü ilan edilecek kadar olmuş nerdeyse perşembe günü

benim dr.um sağ tarafta demişti ultrasonda da sağ tarafımdan bakıyor

bende solumda hissediyorum ve çok iyi hissediyorum kızlarrr tatlım çiğ et yeme bence yani çok tüketme istersennn

yok cnm ben ikili için gitmiyorum, normal kontrol için gidiyorum, ikili test için 7 ağustosta gideceğim

KIZLAR HEREDANIN PROFıLıNE BAKTIM GALıBA DUYAMAMIŞ TEKRAR KALP ATIŞINI BU GÜN UFAK Bı MÜDAHALE GEÇıRCEM YAZIYODU Bı KONUŞMASINDA ÇOK ÜZÜLDÜM YA HAKKINDA HAYIRLISIsenağlama

ay cnm ben arada giriyorum ama bana cvp veren olmuyo ben de çıkıyorum ama şimdi tanıdıklarım var o yüzden burdayım:)))) iyiyim çok şükür sen nasılsın

ebru cnm çiğ et fazla tüketmemeye çalış hatta bi toxoplazma testi yaptır istersen, enn azından için rahat olur

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben bu aralar fazla giremiyorum sanki herkes evlenmek için bu haftayı bulmuş düğünlerden evde oturamıyorum dolayısıylada yoluluyorum

ikili test yaptıracaklar RABBıM olumlu güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah.bana daha çok var ben çok geriden geliyorum acaba şubatta en son doğuracak benmiyim 26 şubat doğum dedi doktorum ben sizden öğreniyorum hangi hafta ne yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…