merhaba kızlar nasılsınız bugün ben bu aralar fazla giremiyorum sanki herkes evlenmek için bu haftayı bulmuş düğünlerden evde oturamıyorum dolayısıylada yoluluyorum
ikili test yaptıracaklar RABBİM olumlu güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah.bana daha çok var ben çok geriden geliyorum acaba şubatta en son doğuracak benmiyim 26 şubat doğum dedi doktorum ben sizden öğreniyorum hangi hafta ne yapacağımı
ay cnm ben arada giriyorum ama bana cvp veren olmuyo ben de çıkıyorum ama şimdi tanıdıklarım var o yüzden burdayım:)))) iyiyim çok şükür sen nasılsın
kızlar HEREDA arkadaşımız malesef bebeğinin kalp atışlarını bir daha duyamamış yarın bebeğini alıcaklar malesef ALLAH sabır versin ve bir daha yaşatmasın
merhaba kızlar nasılsınız bugün ben bu aralar fazla giremiyorum sanki herkes evlenmek için bu haftayı bulmuş düğünlerden evde oturamıyorum dolayısıylada yoluluyorum
ikili test yaptıracaklar RABBİM olumlu güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah.bana daha çok var ben çok geriden geliyorum acaba şubatta en son doğuracak benmiyim 26 şubat doğum dedi doktorum ben sizden öğreniyorum hangi hafta ne yapacağımı
canım sen yinede çok yorma kendini, dr. un ikili test için sana gün verdi mi
iyiyim canım bende, bulantılarım azaldı arada bir oluyor işte idare ediyoruz, gerçi bulantım olmadığı zamanda evham yapıyorum bişeymi oldu bebişe diye, yani anlayacağın bulantım olsa bir dert olmasa bir dert
hayır canım vermedi son gittiğimde 6+3 tüm haftaya gidicem tekrar yani haftaya 9+2 olucak belki o zaman verir gün ama vermezsede ben sizden öğrendim hangi haftalarda yapılacağını sorarım gerekirse daha erken isterim ikili test yaptırıp sonuç alan varmı
birde ikili testi yaptırdıktan ne kadar sonra sonuçlar alınıyor arkadaşlar kandamı bakılıyor yoksa ultrason gibi bişeymi bu ikili test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?