2010 Şubat Anneleri

herada kim ben tanımıyorum ama bebeğinin kalp atışlarımı durmuş aman allahım rabbim sen bebeklerimizi koru yarabbim sana emanet ben de çok korkuyorum 3 gündür kusmuyorum ya allahım diyorum bişe olmasın yani kusmaktan şikayet ediyorum ama böyle bişede okuyunda kusayım diyorum off allahım ne kadqar zor bir durum bir an önce hareketleri başlasaydı da saglıklı olduklarını bilseydik

kızlar HEREDA arkadaşımız malesef bebeğinin kalp atışlarını bir daha duyamamış yarın bebeğini alıcaklar malesef ALLAH sabır versin ve bir daha yaşatmasın

selam kızlar benim da yarın 10da randevum var
çok heyecanlıyım
yeniden göreyim bebegimi duyayım kalp atışlarını...
inşallah testlerimde temiz çıkar
yarın kan testim var
allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin

ebrucum ben ikli test için hala kararsızım perşembe dr.la konuşup ogün kara vericem
normal kontrol için ghidicem aslında özledim miniğimi :ecrin_bebek:

canım sen yinede çok yorma kendini, dr. un ikili test için sana gün verdi mi

ay cnm ben arada giriyorum ama bana cvp veren olmuyo ben de çıkıyorum ama şimdi tanıdıklarım var o yüzden burdayım:)))) iyiyim çok şükür sen nasılsın

iyiyim canım bende, bulantılarım azaldı arada bir oluyor işte idare ediyoruz, gerçi bulantım olmadığı zamanda evham yapıyorum bişeymi oldu bebişe diye, yani anlayacağın bulantım olsa bir dert olmasa bir dert

herada ya üzüldüm yaa...aşkolsun ebru biz cevap vermiyomuyuz yani darılırız baakkk

kızlar HEREDA arkadaşımız malesef bebeğinin kalp atışlarını bir daha duyamamış yarın bebeğini alıcaklar malesef ALLAH sabır versin ve bir daha yaşatmasın

hadi ya çok üzüldüm rabbim sabırların en büyüğünü versin
sözün bittiği yer en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fifa aman allah korusun cnm yaa rabbime emanet bebeğim ayyyy benim dogum tarihim 1 şubatdedi dr geçen gitiğimde 30 ocak :)))) bakalımkısmet ne zmansa o zaman dogar hayırlısı ile inş

benimde sat 22 mayıs doktor 26 şubat demişti önce ama son gittiğimde 28 şubat-1 mart olabilir dedi doğum
gerçi ben sezeryan istediğim için daha önce olur herhalde
hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza

valla o evham bendede var ya ay bişi mi oldu falan diye bide kıpırdayınca daha çok yapcaz kızlar benceee neden dönmedi hareket etmedi bişey mi oldu diyeee

canım sen yinede çok yorma kendini, dr. un ikili test için sana gün verdi mi

hayır canım vermedi son gittiğimde 6+3 tüm haftaya gidicem tekrar yani haftaya 9+2 olucak belki o zaman verir gün ama vermezsede ben sizden öğrendim hangi haftalarda yapılacağını sorarım gerekirse daha erken isterim ikili test yaptırıp sonuç alan varmı

birde ikili testi yaptırdıktan ne kadar sonra sonuçlar alınıyor arkadaşlar kandamı bakılıyor yoksa ultrason gibi bişeymi bu ikili test

sanırım raharsızlıklarımız olsa bi dert olmasa bi derrt, kimimiz bulantı kimimiz ağrı ya da benim gibi lekelenme yaşayanlara olsa ayrı olmasa ayrı dert oluyor kaydirigubbakcemile3

mydarling askolsun hayatım ben isim vermedim ki geçen gün girdim iki kişi vardı kim olduklarını da hatırlayamıyorum muhtemelen yeni gebelerden biri olmalı bilmiyorum ismi hafızama yer etmediğine göre yazdım kimse bana cvp yazmadan kendi sorularını yanıtlamaya devam ettiler bende çıktım çok kalmadım 2 kez böyle oldu ve benimde aklıma galiba çok sık girmediğim için unutuluyorum diye düşündüm yani direkt sana bir lafım yok daha dogrusu kimse ye yok

şimdilik sadece biricik mericik arkadaşımız yaptırdı ve hatta bir de topik açtı bununla ilgili,
kan veriliyor sanırım ve biricik 1 hafta sonra çıkacak demişti

ayy fifa bende geçenlerde yazmıştım ya hani kanama oldu diye dr adet de olabilir demişti ayın 4 ü yaklaşıyo ve benim korku artıyo 4ünde bir daha kan gelecekmi diye aman allah korusun inş hapimizi

anladım tatlımm şaka yapıyorum lütfen alınma,birbirimizi iyi tanıyalım artık o zaman doğuma kadar birlikteyiz kızlarr valla ikili testin sonucunu bizim doktorumuz arayıp kendi bildiriyorumuş,biz gidip almıcakmışız bakalım haftaya yaptırcaz bizde tatlımmm hayırlı haberler inşallah

ikilide
bebeğin
ölçümleri
annenin
tansiyon
boyu falan alınıyo ense kalınlıgı ölçülüyo bebeğin sonrada kan testi yapılıyo

12.haftanın içine giren arkadaşlar
midenizde yanma ve ağzınız çamur gibi oluyomu sanki hiç yemek yememiş gibiyim
şimdi baktım saçları çıkmaya başlamış caba onlamı alakası var
bu açlık hissi devam ederse yandım valla cokacimcoook

kızlar aranızda yabancı dili olan varmı varsa hayrına benim tickerin altında ne yazıyo açıklaya bilirmi çok merak ediyorumda sürekli değişiyo geçen gün netten çevirmiştim ama aranızda blen varsa daha çabuk ögrenirim :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…