2010 Şubat Anneleri

desteğiniz için teşekkür ederim ben çıkıyorum gözlerimi zorla açıyorum biraz uyuyup dinlensem iyi olcak bebeğimide çok üzdüm sanırım kasılıyo karnnım.görüşürüz...

çok kararsız kaldım gerçi ben alıştım doktorların bazı şeyleri abartmasına ama ne yapcağımı bilmiyorum açıkcası ya

Kızlar merhaba ben Ekim annelerinden geliyorum. 2 li test - 3 lü test sadece ihtimalleri ölçüyor. Benim 2 li testte 19000 de 1 çıkarken 3 lü testte 800 de 1 çıktı. Ne alaka bu kada ruçurum değilmi?? Bunlara takılıp sağlıklı bebeklerinizi hiç üzmeyin.
Unutmayın siz ne hissederseniz bebeklerinizde onları hissediyor. Rahatlayın ve bu günlerin tadını çıkarın a.s.

çok kararsız kaldım gerçi ben alıştım doktorların bazı şeyleri abartmasına ama ne yapcağımı bilmiyorum açıkcası ya

yine sen bilirsin arkadaşımda bence yaptır. çünkü yaptırdığın zaman sonuçların çıkana kadar bir hafta bekleyeceksin. sonuçların çıktığında rahatlayacaksın. beklemek çok zor kahroluyor insan ama napalım bebişler bize daha doğmadan sabretmeyi öğretiyor. ama yaptırmazsan bişey var mı diye durmadan düşüneceksin. allahım esirgesin testler riskli çıksa bile kesin sonuç değil. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. bebişlerimize ve bize sağlık versin.

kurbiş üzülme sınırda olması normal anlamına gelir yani sınırın ötesinde cıkmamış ki
değerler

kızlar ben de biraz dinleneceğim, görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kubris üzülme canım..pofidi dogru söylüyor.tedirgin olmana gerek yok.rahatla biraz .doktorlar korkutmakta üstlerine yok

gerçi kendimi endişelendirmek yerine yaptırsam daha iyi olur galiba fikir verdiğin için sağol canım

kurbiş ben daha test yaptırmadım ama
mesela bi testin referans aralığı 1-10 ise ve senin değerin 10 çıktıysa bu normal
sınırda kabul edilir
ancak 10.01 çıkmış ise normal değerin üstündedir

Selam Arkadaşlar,

Desteğiniz için herkese teşekkürler. Müdahele tamamlandı ve eve döndük. ıyiyim, moralimi yüksek tutmaya gayret ediyorum. Pes etmedik, yola devam Sizlere haber vermemek ve topic'ten ayrılmak saygısızlık olacak gibi geldi, o yüzden çok özenle yazdım, bu çok nadir bir durum lütfen siz sakın endişelenmeyin diye. Endişeli arkadaşların mesajlarını okudukça pişman oldum, keşke kimseye haber vermeseydim diye. Dediğim gibi bu çok nadir bir durum, olacağı varmış ve oldu. Bana olmasıyla da bu topic'ten bu dert de uzaklaştı gitti, öyle düşünün lütfen. Ben sizin güzel haberlerinizi okumaya devam edeceğim, güzel doğum haberlerinizi alacağım Allah'ın izniyle ve size söz ben hangi ayın annesi olurum bilmiyorum ama müjdemi alır almaz sizlere de haber vereceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sevgiler.

EVET YA HERADAYI BENDE MERAK EDİYORUM BENİMDE HİÇ BULANTIM OLMADI SANKİ HAMİŞ DEĞİLİMopuyorumnanaktan

Sakın ha, bulantın yok diye üzülme arkadaşım. Bana doktorum olmak zorunda değil, hele hep yazmıştım benim annemin de hiç bulanmamış diye. İnan bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi değil, bana doktorum hep bunu söylemişti. Gözünü seveyim iyi şeyler düşün. Bu topic'e üzüntülü haber hiç uğramayacak, bu konu kapandı benimle. Tamam mı canım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ..:Saruboceq:

TAMAM CANIMopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar..dünden beri ağlamaktan perişan oldum bebeğimin ense kalınlığı tam sınırda çıktı.kan testinin sonucunuda cuma günü alcam zaman hiç geçmiyor..

hiç üzme kendini seninki sınırda çıkmış benim 12 haftada 6,2 çıktı.sınırım iki katı.doktorlar kesin bir problem var diye baktılar hep cvs yapıldı.hiç birşey çıkmadı.şuan 16 haftamdayım ense kalınlığı 2.6 düştü.bende senin gibiydim.yok bu üzüntünün tarifi.sonuç bi çıksınn sıkma sakın canınıı.önemli olan kalınlık artıyormu.artmıyorsa hiç korkma.benim 15.haftada azalmaya başladı.

hereda geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz benimde hiç bulantım yok ama dediğin gibi olmasıda gerekmiyor bişey olursada herşey ALLAHtan rabbim sağlıklı hayırlı versin

şu bulantısı olmayanları kıskanmıyor değilim ay bu sıcakta kokular hiç çekilmiyor her an dua ediyorum kızlar tez zamanda bulantılar geçsin neşeli şen hamişler olalım:CüvCüv: :dance:

herada canım geçmiş olsum inşallah Rabbim sana tüm yaşadıklarını unutturacak güzel bir bebiş verir en kısa zamanda sen, böyle sabırlı davranman, davranabilmen çok güzel, bizi habersiz bırakma cnm, opuyorumnanaktan

ebruli cnm inşallah senin ve herkesin ne sıkıntısı rahatsızlığı varsa en kısa zamanda geçer, ama herşeye rağmen yine de şükretmeliyiz cnm,

anaaam 2010 subat annelerının en kucugu benmısım ya kaydirigubbakcemile3 kızlar yarın bebısımızı gormeye gıtcem ınsallah aynı zamanda ıkılı test gunum bana dua edın emı,Allah'ım hepımızın yardımcısı olsun:CüvCüv:

canım hayırlısı olsun, güzel haberlerle gel inşallah, dualarımız seninle merak etme :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…