2010 Şubat Anneleri

slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım.sen kaç yaşındasınki canım
?

Merhaba kızlarr..
Ne zamandır yazamadım, benimde buzdolabım bozuldu bu sıcak havada perişan oldum şoktaki yiyecekleri komşuma verdim çözülmesin diye, servis çağırdım yarın gelip parça takıcaz dediler kapıları açık bırakın dediler arızalı diye bide bi kokmuşş, her yanından geçtiğimde öğürdüm durdum mahvoldum neyseki bugün yaptılar hihoyyyt

şu testleri araştırmadım doktorum da bişey demedi, ben sormadım o da hiç bişey söylemedi belki de daha erken diye bilemiyorum..

benim bildiğim önceden hamileyken kadınlara sadece bi tane test yapıyolardı diye biliyorum 3lü tarama testi ne var ne yok orda çıkıyodu diye biliyorum ama hepiniz doğru yazmışsınız valla kafam karıştı bi araştırayım. kafamçokkarıştı

HERADA geçmiş olsun Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın canım hakkınızda hayırlısını versin, çok güzel yazmışsın bizler için Allah razı olsun arkadaşım.. Darısı başına inş..

ZOR OLMUŞTUR CANIM YA BU SICAKTA ALLAHTAN YAPMIŞLAR.opuyorumnanaktan

selam kızlar,
türkkahvesi cnm tam da sıcaklarda kötü olmuş, neyse Allahtan hemen yapmışlar

bebeg nasılsın cnm,

fatoş ben gündüze göre daha iyiyim sen nasılsın cnm

selam kızlar,
türkkahvesi cnm tam da sıcaklarda kötü olmuş, neyse Allahtan hemen yapmışlar

bebeg nasılsın cnm,

fatoş ben gündüze göre daha iyiyim sen nasılsın cnm

İYİ OLMANA SEVİNDİM TATLIM BEN ÇOK ŞÜKÜR İYİM YA ÖZENDİRMEK GİBİ OLAMSIN BENİM ÖLE KUSMA BULANTI GİBİ RAHATSIZLIĞIM HİÇ OLMADI SADECE BU GÜNLERDE KOKULARA KARŞI HASSASLAŞTIM ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA RAHATSIZLIĞIM YOKzemuszemus

fatoş çok şükür genelde benimde bulantı-kusma pek olmazdı ama bugün çok fazla oldu nedense, daha yeni yemek yiyebildim

kızlar bu midemdeki yanma ekşime hazımsızlık beni çok kötü yaptı. doktorumu aradım bi şurup ismi verdi. eşimi gönderdim nöbetçi eczane bulup alacak. çok kötüyüm çünkü ya. umarım bu şurup işe yarar arkadaşlar.....

Canım çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın inşallah. :teselli:
Seni çok iyi anlıyorum bende 9+5 te kalp etışı olmadığı için kaybetmiştim ilk bebeğimi..
Herşey Allahtan mutlaka bizim bilmediğimiz bir sebebi vardır. Şimdi tekrar hamileyim Allah bu evladımı bağışlar inşallah..:Saruboceq:
Kendine çok dikkat et bu aralar..Ben inanıyorum güzel haberlerini alacağız yeniden inşallah..:Saruboceq:a.s.

günaydın kızlar
dün yoktum gelemedim yine işe kabus geri döndü ...bulantı,kusma...(
geçmişe bi göz atıp geliyorum

Canım Allah sabır versin gerçekten çok kuvvetli bi karakterin var ben kendimi yerine koydum bi an büyük bi acı ama bunu bizlerin etkilenmemesi için yansıtmaman sağlam bi karakter gerektirir canım bunun için ayrıca teşekkür ederim.. sen böyle güçlü olduğun sürece en kısa zamandada bebeğine tekrar kavuşucağını düşünüyorum Allahım fazla bekletmeden tez zamanda tekrar o güzel yüzünüzü güldürsün... Senin içinde dua edicem canım.. inan kalbim seninle...

ya kızlar ne düşünüyorum biliyomusunuz keşke hepimiz birbirimize yakın otursaydık yani ben şu an Herada'nın yanında çok olmak istedim.. yani onunla konuşmak üzüntüsünü paylaşmak... burdan tabiki konuşuyoruz paylaşıyoruz sıkıntımızı sevincimizi ama yan yana olmak konuşmak yeri geliyo sarılmak başka bişey... ne biliyim işte birden öyle hissettim...

Günaydın Şubat meleklerinin anneleri....Nasılsınız?Bebişleriniz nasıl?Ben bugün biraz daha iyiyim.Sadece müdahale sırasında üşüttüğüm için boğazlarımın ağrısını çekiyorum 2 gündür.ınşallah o da geçecek.

çok geçmiş olsun arkadaşım ama bu güçlü karakterini görünce imrendim dogrusu helal olsun inş sen de en kısa zamanda hamişler arasına katılırsın cnm ara sıra ugra biz seni arkadaşımız bildik ve öyle kalacaksın taparlayınca kendini bura ya gelmek seni üzmeyecekse her zman bekleriz rabbim dayanma gücü versin

ne haber kızlar nasılsınız

jazmin ne müdahalesi kusura bakma anlayamadım yada anlamak istemiyorum ne oldu sormaya da korkuyorum ama :gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…