[ı]anaaam 2010 subat annelerının en kucugu benmısım ya kaydirigubbakcemile3 kızlar yarın bebısımızı gormeye gıtcem ınsallah aynı zamanda ıkılı test gunum bana dua edın emı,allah'ım hepımızın yardımcısı olsun:cüvcüv:[/ı]
slm kızlarr.. iyi akşamlar.. nasılsınız bakalım? :))
ZOR OLMUŞTUR CANIM YA BU SICAKTA ALLAHTAN YAPMIŞLAR.opuyorumnanaktanMerhaba kızlarr..
Ne zamandır yazamadım, benimde buzdolabım bozuldu bu sıcak havada perişan oldum şoktaki yiyecekleri komşuma verdim çözülmesin diye, servis çağırdım yarın gelip parça takıcaz dediler kapıları açık bırakın dediler arızalı diye bide bi kokmuşş, her yanından geçtiğimde öğürdüm durdum mahvoldum neyseki bugün yaptılar hihoyyyt
şu testleri araştırmadım doktorum da bişey demedi, ben sormadım o da hiç bişey söylemedi belki de daha erken diye bilemiyorum..
benim bildiğim önceden hamileyken kadınlara sadece bi tane test yapıyolardı diye biliyorum 3lü tarama testi ne var ne yok orda çıkıyodu diye biliyorum ama hepiniz doğru yazmışsınız valla kafam karıştı bi araştırayım. kafamçokkarıştı
HERADA geçmiş olsun Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın canım hakkınızda hayırlısını versin, çok güzel yazmışsın bizler için Allah razı olsun arkadaşım.. Darısı başına inş..
selam kızlar,
türkkahvesi cnm tam da sıcaklarda kötü olmuş, neyse Allahtan hemen yapmışlar
bebeg nasılsın cnm,
fatoş ben gündüze göre daha iyiyim sen nasılsın cnm
Selam Arkadaşlar,
Desteğiniz için herkese teşekkürler. Müdahele tamamlandı ve eve döndük. İyiyim, moralimi yüksek tutmaya gayret ediyorum. Pes etmedik, yola devamSizlere haber vermemek ve topic'ten ayrılmak saygısızlık olacak gibi geldi, o yüzden çok özenle yazdım, bu çok nadir bir durum lütfen siz sakın endişelenmeyin diye. Endişeli arkadaşların mesajlarını okudukça pişman oldum, keşke kimseye haber vermeseydim diye. Dediğim gibi bu çok nadir bir durum, olacağı varmış ve oldu. Bana olmasıyla da bu topic'ten bu dert de uzaklaştı gitti, öyle düşünün lütfen. Ben sizin güzel haberlerinizi okumaya devam edeceğim, güzel doğum haberlerinizi alacağım Allah'ın izniyle ve size söz ben hangi ayın annesi olurum bilmiyorum ama müjdemi alır almaz sizlere de haber vereceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sevgiler.
Selam Arkadaşlar,
Desteğiniz için herkese teşekkürler. Müdahele tamamlandı ve eve döndük. İyiyim, moralimi yüksek tutmaya gayret ediyorum. Pes etmedik, yola devamSizlere haber vermemek ve topic'ten ayrılmak saygısızlık olacak gibi geldi, o yüzden çok özenle yazdım, bu çok nadir bir durum lütfen siz sakın endişelenmeyin diye. Endişeli arkadaşların mesajlarını okudukça pişman oldum, keşke kimseye haber vermeseydim diye. Dediğim gibi bu çok nadir bir durum, olacağı varmış ve oldu. Bana olmasıyla da bu topic'ten bu dert de uzaklaştı gitti, öyle düşünün lütfen. Ben sizin güzel haberlerinizi okumaya devam edeceğim, güzel doğum haberlerinizi alacağım Allah'ın izniyle ve size söz ben hangi ayın annesi olurum bilmiyorum ama müjdemi alır almaz sizlere de haber vereceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sevgiler.
Selam Arkadaşlar,
Günaydın Şubat meleklerinin anneleri....Nasılsınız?Bebişleriniz nasıl?Ben bugün biraz daha iyiyim.Sadece müdahale sırasında üşüttüğüm için boğazlarımın ağrısını çekiyorum 2 gündür.İnşallah o da geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?