jazmin ne müdahalesi kusura bakma anlayamadım yada anlamak istemiyorum ne oldu sormaya da korkuyorum ama :gitme:mafoldumben
günaydın kızlar..
camdankalp tahmin etmiştim, dün hiç yazmadın, çok geçmiş olsun canım. bugün nasılsın peki? inş tekrar devam etmez. Allah yardımcın olsun.
herada bu sabır,kuvvet.. tebrik ediyorum seni inan... Allah kalbinin güzelliğini görecek, bu acını untturacak bir mucizeyi yine en kısa zamanda verir sana inş.
jazmin,geçmiş olsun tatlım. aman dikkat et kendine..Allah kolaylık versin canım..
geçmiş olsun güzelim bu gün nasılsın?günaydın kızlar
dün yoktum gelemedim yine işekabus geri döndü ...bulantı,kusma... (
geçmişe bi göz atıp geliyorum
canım bize slm yomu hiçte görmüyosunmafoldumbengünaydın kızlar..
camdankalp tahmin etmiştim, dün hiç yazmadın, çok geçmiş olsun canım. bugün nasılsın peki? inş tekrar devam etmez. Allah yardımcın olsun.
herada bu sabır,kuvvet.. tebrik ediyorum seni inan... Allah kalbinin güzelliğini görecek, bu acını untturacak bir mucizeyi yine en kısa zamanda verir sana inş.
jazmin,geçmiş olsun tatlım. aman dikkat et kendine..Allah kolaylık versin canım..
arkeos, bugün iyi haberlerini bekliyoruz canım..
Canım merhaba,
Canınızı sıkmak istemiyorum sabah sabah.Geçen Cuma kalp atışları için doktora gitmiştim.Fakat embriyo oluşmamış.Kese boştu.Boş gebelik geçiriyormuşum.Bu yüzden küçük bir operasyon geçirdim pazartesi.Ama şuan iyiyim moral olarak.Sonuçta kısmet,hayırlısı değilmiş.
Teşekkür ederim yarenciğim.Sağol canım.Nasılsın?
günaydın kızlar..
camdankalp tahmin etmiştim, dün hiç yazmadın, çok geçmiş olsun canım. bugün nasılsın peki? inş tekrar devam etmez. Allah yardımcın olsun...
geçmiş olsun güzelim bu gün nasılsın?
canım bize slm yomu hiçte görmüyosunmafoldumben
canım geçmiş olsun en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.:Saruboceq:
geçmiş olsun güzelim bu gün nasılsın?
İnşallah tatlım.En kısa zamanda diyeceğim;ama kociş ısrarla boğa burcu olsun diyor.Kendisi gibi.Onun için de seneye Temmuz'u bekleyeceğiz sanırım:) Hem ben de sizlerden tecrübe edinirim şekerler...opuyorumnanaktan
jazmincim ben de iyiyim çok şükür, sabırla yarını bekliyorum. sen ve heradadan sonra ben de bi hayli endişelenmiştim ama şimdi sakinim :) yarın bebeğimi görünce, inş Allah'ın izniyle, daha iyi olacağım..
Kız seneye temmuz beklenir mi, ayol. hadi o ay olmadı, sonra yine mi 1 sene bekleyeceksiniz. bence sen kendini hazır hissettiğinde düşünmeye başlayın hihoyyyt
aaa fatmacım selamların en güzeli sana olsun kuzum,a.s. opuyorumnanaktan
neyse bunu da yazıp çıkayım, voles yine okudu okudu, bişey yazmadan gitti :) aşk ol voles benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?