Boşver Voles uzun soluklu arkadaşlıklar için buradayız. Ben şahsen bi internet olduğu sürece buradan vazgeçebileceğimi sanmıyorum. Bebeğim büyüyene, ben bilgisayardan nefret edene kadar arkadaşız yani:) Yeri gelecek alınacağiz da kavga da edeceğiz. Olur böyle şeyler. Sen rahatça tepki verebilirsin yani bana:)
kızlar çatlaklar için şimdiden önlen alan var mı
var sa ne kullanıyorsunuz
bide hamile elbiseleri aldınız mı
cnm ben bebe yağı kullanıyorum şimdilik ilerleyen zamanlarda vazalinle birlikte bebe yağı kullanmayı planlıyorum.hamilelik kıyafeti henüz düşünmüyorum zaten bol şeyler moda normal mağazalarda da hamilelere göre şeyler var.ben mesela mng da lastikli pantalon beğendim bir tane tam hamileler için.
kızlar çatlaklar için şimdiden önlen alan var mı
var sa ne kullanıyorsunuz
bide hamile elbiseleri aldınız mı
benim karnım çıkıyo artık eski pantlonlarım olmuyo
gecen aksam pantlon aramaktan telef oldum
bari haftasonu bende bakayım mng ya
bende çatlaklar için araştırıyorum kakao yağı çok iyiymiş hem doğal lcw den kot aldım kendime beli lastikli üstelık 19.90 tl diğer bluzlarım elbiselerim oluyor henuz pantolon yerinede genelde tayt giyiyorum
bende çatlaklar için araştırıyorum kakao yağı çok iyiymiş hem doğal lcw den kot aldım kendime beli lastikli üstelık 19.90 tl diğer bluzlarım elbiselerim oluyor henuz pantolon yerinede genelde tayt giyiyorum
voles ikili testlerle ilgili verdiğin bilgiler için çok sağol cnm, benim merak ettiğim sonuçta bu testler olabilme olasılığını ölçmesinden başka bi anlamı var mı??? yani diyelim ki testlerde sonuçlar (Rabbim hiçbirimize göstermesin inşallah da) kötü çıkarsa neler yapılıyor,
cnm bende tayt giyiyorum genelde çok rahat oluyor.benim bir arkadaşım sadece bebe yağı ve vazelin kullandı hiç çatlağı yok o yüzden canlı örnek olduğu için onu kullanmayı düşünüyorum.
mrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..
aslında çatlaklar hormon değişimine bağlı oluşuyormuş ama cildi esnetmekte yarar var
mrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..
hadı hayırlısı aramıza hoşgeldin canım
çok tşk ederim cvp görünce bile çok sevindim bundan sonra her fırsatta burdayımsositososito
selam kızlar, geçmişi ancak okuyabildim maşallah sabah beri kaynatmışsınız,
herkes iyidir umarım,
voles ikili testlerle ilgili verdiğin bilgiler için çok sağol cnm, benim merak ettiğim sonuçta bu testler olabilme olasılığını ölçmesinden başka bi anlamı var mı??? yani diyelim ki testlerde sonuçlar (Rabbim hiçbirimize göstermesin inşallah da) kötü çıkarsa neler yapılıyor,
neyse hepinizi öpüyorum benim biraz işim var ama öğleden sonra yine gelirim, voles cnm sen cevap yazarsan da merak etme geçmişi tek tek okumadan genelde bişey yazmıyorum, opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?