2010 Şubat Anneleri

sağol canım anlayışın için... opuyorumnanaktan

kızlar çatlaklar için şimdiden önlen alan var mı
var sa ne kullanıyorsunuz
bide hamile elbiseleri aldınız mı

selam kızlar, geçmişi ancak okuyabildim maşallah sabah beri kaynatmışsınız,
herkes iyidir umarım,

voles ikili testlerle ilgili verdiğin bilgiler için çok sağol cnm, benim merak ettiğim sonuçta bu testler olabilme olasılığını ölçmesinden başka bi anlamı var mı??? yani diyelim ki testlerde sonuçlar (Rabbim hiçbirimize göstermesin inşallah da) kötü çıkarsa neler yapılıyor,

neyse hepinizi öpüyorum benim biraz işim var ama öğleden sonra yine gelirim, voles cnm sen cevap yazarsan da merak etme geçmişi tek tek okumadan genelde bişey yazmıyorum, opuyorumnanaktan

cnm ben bebe yağı kullanıyorum şimdilik ilerleyen zamanlarda vazalinle birlikte bebe yağı kullanmayı planlıyorum.hamilelik kıyafeti henüz düşünmüyorum zaten bol şeyler moda normal mağazalarda da hamilelere göre şeyler var.ben mesela mng da lastikli pantalon beğendim bir tane tam hamileler için.

benim karnım çıkıyo artık eski pantlonlarım olmuyo
gecen aksam pantlon aramaktan telef oldum
bari haftasonu bende bakayım mng ya

bende çatlaklar için araştırıyorum kakao yağı çok iyiymiş hem doğal lcw den kot aldım kendime beli lastikli üstelık 19.90 tl diğer bluzlarım elbiselerim oluyor henuz pantolon yerinede genelde tayt giyiyorum

benim karnım çıkıyo artık eski pantlonlarım olmuyo
gecen aksam pantlon aramaktan telef oldum
bari haftasonu bende bakayım mng ya

bak cnm hem fiyatlarıda uygundu.ben sonradan da giyebileceğim şeyler almaya çalışacağım.banada bazı kıyafetlerim dar geliyor.hepsi 36 bedendi zaten özellikle göğüs kısımları olmuyor hiçbirinin.şarkı söyleyerek giyiniyorum kavuşmuyor düğmelerrrr eşimde bu şarkı sana çok uydu die dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3

evet o pantlondan bende aldım ama biraz şişman gösterdi beni bi garip oldumkaydirigubbakcemile
bende tayt giyiyorum üstünede tunik giyiyorum
bende bu çatlak olayı için sıkı bi arastırmaya basladım
bebe yağı için olumlu şeyler yazmışlar ve bol su içiminin önemini vurgulamışlar

cnm bende tayt giyiyorum genelde çok rahat oluyor.benim bir arkadaşım sadece bebe yağı ve vazelin kullandı hiç çatlağı yok o yüzden canlı örnek olduğu için onu kullanmayı düşünüyorum.

Sonuç kötü çıkarsa hiç kafaya takmıyoruz, daha tecrübeli doktorlara tekrar ölçtürüyoruz canım. Pes etmek yok... Tıbben de sonucun kritik çıkması durumunda kesin sonuç verecek olan amniyosentez yaptırıyorlar. Tabi dediğim gibi amniyosentezden önce gerekirse defalarca daha farklı doktorlara ölçtüreceğiz... Temennimiz hiç birimizin sonucunun kritik çıkmaması, kafamızın hiç bulanmaması tabi en başta...

cnm bende tayt giyiyorum genelde çok rahat oluyor.benim bir arkadaşım sadece bebe yağı ve vazelin kullandı hiç çatlağı yok o yüzden canlı örnek olduğu için onu kullanmayı düşünüyorum.

aslında çatlaklar hormon değişimine bağlı oluşuyormuş ama cildi esnetmekte yarar var

mrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..

hadı hayırlısı aramıza hoşgeldin canım

aslında çatlaklar hormon değişimine bağlı oluşuyormuş ama cildi esnetmekte yarar var

walla cnm bende zaten çatlak var lise döneminde 40 bedendim şimdi 36 haliyle çatladı vücudum.çoğaltmamaya çalışıcam.ama kilo alıp vermekten oluyor die biliyorum ben demek hormonlardan da oluyormuş onu bilmiyordum

hoşgeldin cnm.Allahım sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin sanada:Saruboceq:

kızlar ben badem yağı kullanıyorum ve yanındada bebe yağı kullanıyorum gerçekten 2,5 kilo falan aldım hiç çatlamadım çok iyi geliyor...

canım allah göstermesin şayet test değerleri yüksek çıkarsada hemen telaş yapmıyoruz başka dr.a ölçtürmek bir alternatif tabi biriciğin dediği gibi ama önemli olan değerin bi sonraki kontrolde artmamış olması yani atıyorum 6 mm lik bir değer yüksek 12 haftalık bi bebek için ama o değer artmazsa bebeğin boyu uzadıkça değer düşecektir kısaca allah göstermesin ama yüksek çıkması durumunda takibe alınacak sürekli ölçülecek ve artış olup olmadığına bakılacak.. ama ben beklemek istemiyorum dersen amniyosentezde %100 doğru sonuçla sana cvp veriyorlar ama onuda çok iyi bir perinatolog yapmalı annenin göbek deliğinden girip bebeğin bulunduğu sıvıdan örnek alınıyor ama bunun 1 kerede yapılması lazım.. acemi bir dr.a asla yaptırmayın bunu en iyi perinatologlar yapıyor. bebeğin içinde yüzdüğü sıvıda bebekten parçalar oluyor deri döküntüleri saç parçaları tırnak gibi o yüzden tam olarak doğru sonuç veriyorlar ama riskli bi yöntem..

selam kızlar volescim yazılarını okudum ama ben ikli testi yaptırmıcam hamileleiğimin tadını çıkarıcam canımı sıkmama gerek yok
bu arada bende vazelin kullanıyorum ve şu hamile pantolanlarından aldım çok rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…