2010 Şubat Anneleri

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah sevdiklerinizle birlikte kucaklamayı büyütmeyi nasip etsin...

kızlarr ben geldim..

volescim ben de geçmişi satır satır okumadan geçmiyorum. işime yarayan yaramayan ne varsa,ki bu konuda senin paylaşımların çok faydalı oluyor canım.tşkkr ederiz.

ben de yarın 2'li yaptıracağım için üst sınır merak ediyordum, iyi oldu öğrendiğimiz. biricik ve sana tşklr a.s.

bu arada süt günü muhabbeti harika, ama siz kayseriye gelin burada yapalım, nasıl fikir? ben misafir ederim sizi, üstüste yatarız koca göbüşlerle :teytey:

aramıza hoşgeldin canım. Allah tamamına erdirsin inş. kaç haftalıksın?

ya ben de çatlaklar için henüz bi araştırma yapmadım, ama bebe yağı vıcık vıcık olur diye(hiç kullanmadım ama öyle olur heralde), dr'a soracağım, illaki bi krem önerir, onu kullanmayı düşünüyorum. şimdilik sürekli inceliyorum ama çatlak göremedim.

hosgeldin canım hayırlı olsun saglıklıca kucagıan alırsın insallah bebegını

nasıl zayıfladın o kadar massallah herkes evlenınce kılo alır sende zayıflamıssın

günaydın kızlar
dün yoktum gelemedim yine işe kabus geri döndü ...bulantı,kusma...(
geçmişe bi göz atıp geliyorum
canım ben de seni merak ediyordum demek bulantılarla boğuşuyordun :teselli:
kayserili hanımlar buluşuyor biliyorsun değil mi? muhakkak seni de bekleriz. seninle tanışayı çok isterim yerimseniben
inşallah bulantılarımız azalır da rahat rahat konuşuur muhabbet ederiz

oğlan çocuk tez haber, kız çocuk kızgın haber der annem hep. yani kız çocuk kötü haber oluyor o yüzden içini ferah tut ben de hep erkek çocuk görürüm rüyalarımda opuyorumnanaktan

bu pantolon konusunda ben hala yalelin yöntemini uyguluyorum:) kot pantolonların düğmesini açıp, düğme ile düğme deliği arasına paket lastik takıyorum :teytey: lcw'deki pantolonlar hoşuma gitmedi benim. ablam bi tane hamile pant. vermişti zaten kumaş. bi de kot alıcam, evde giymeye de 2 eşofman. başka da almam heralde.

yok kuşum bebe yağı vıcık vıcık değil
ben aldım iyice yadirince kuruyor ve yumusacık oluyo cildin bide mis gibi kokuyo
ama ben ıslakken sürülen bebe yağından almadım
direk kuru cilde sürüyorum sprey seklinde kullanımıda rahat

kızlar bende enüz çatlak yokta göbeğim çok kaşınıyor bu günlerde bende beb yağınamı başlasam acaba

hosgeldin canım hayırlı olsun saglıklıca kucagıan alırsın insallah bebegını

nasıl zayıfladın o kadar massallah herkes evlenınce kılo alır sende zayıflamıssın

walla cnm nişanlıyken vermeye başladım sonra almadım birdaha hep verdim gurbetten herhalde eşim bursada ben manisadaydım.şimdide ben bursadayım ailem manisada.hasretten:)hamileyim yine kilo veriyorum artık vermem ama umarım alırım.birtek göğüslerim büyüdü şimdilik.bu arada ben rüyamda seninle uğraştım dün gecekaydirigubbakcemile3 derinderen buraya gel die bağırıodum koşuyormuşsun bişeyden kaçıyormuşsun enteresan di mikaydirigubbakcemile3

bende öle yapıyorum valla canım bacaklrdan giriyoda kalça ve göbek zorluyor :)))a.s

ayyy cokk guldurdun beniopuyorumnanaktanzemuszemus ciddimisin gercek ruyanda mı gordun seninle hemsehri sayılırız bende de var o hasret yıllardır ama bana pek zayıflama gıbı faydası olmadı

bendede var çok güzel kokuyor gerçketen bakalım engel olamya çalışıyoruz nereye kadar giderseee

akpak sen de mi kayseri'desin. istanbul yazıyor..kafamçokkarıştı

kayserideyim canım.
kızlar ben niveanın bebe yağını kullanıyorum içinde buğday yağı ve badem yağı var tavsiye ederim kokusu da güzel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…