mrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..
mrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..
hosgeldin canım hayırlı olsun saglıklıca kucagıan alırsın insallah bebegınımrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..
walla cnm bende zaten çatlak var lise döneminde 40 bedendim şimdi 36 haliyle çatladı vücudum.çoğaltmamaya çalışıcam.ama kilo alıp vermekten oluyor die biliyorum ben demek hormonlardan da oluyormuş onu bilmiyordum
canım ben de seni merak ediyordum demek bulantılarla boğuşuyordun :teselli:günaydın kızlar
dün yoktum gelemedim yine işekabus geri döndü ...bulantı,kusma... (
geçmişe bi göz atıp geliyorum
ben belirtiler nedeni ile hep kız dedim eşimde kız diyo ama bilmiyorum gören herkez kız diyo kusuyorum diyince ama nedense içimde yanılacakmışız gibi bir histe var ve rüyalarımda hep erkek görüyorum hiç kız görmedim desem yeridir.:)))
kızlarr ben geldim..
volescim ben de geçmişi satır satır okumadan geçmiyorum. işime yarayan yaramayan ne varsa,ki bu konuda senin paylaşımların çok faydalı oluyor canım.tşkkr ederiz.
ben de yarın 2'li yaptıracağım için üst sınır merak ediyordum, iyi oldu öğrendiğimiz. biricik ve sana tşklr a.s.
bu arada süt günü muhabbeti harika, ama siz kayseriye gelin burada yapalım, nasıl fikir? ben misafir ederim sizi, üstüste yatarız koca göbüşlerle :teytey:
aramıza hoşgeldin canım. Allah tamamına erdirsin inş. kaç haftalıksın?
ya ben de çatlaklar için henüz bi araştırma yapmadım, ama bebe yağı vıcık vıcık olur diye(hiç kullanmadım ama öyle olur heralde), dr'a soracağım, illaki bi krem önerir, onu kullanmayı düşünüyorum. şimdilik sürekli inceliyorum ama çatlak göremedim.
hosgeldin canım hayırlı olsun saglıklıca kucagıan alırsın insallah bebegını
nasıl zayıfladın o kadar massallah herkes evlenınce kılo alır sende zayıflamıssın
bu pantolon konusunda ben hala yalelin yöntemini uyguluyorum:) kot pantolonların düğmesini açıp, düğme ile düğme deliği arasına paket lastik takıyorum :teytey: lcw'deki pantolonlar hoşuma gitmedi benim. ablam bi tane hamile pant. vermişti zaten kumaş. bi de kot alıcam, evde giymeye de 2 eşofman. başka da almam heralde.
hıım bebe yağının spreyi de mi varmış, yeni duydum ayol :enbuyukkk:
walla cnm nişanlıyken vermeye başladım sonra almadım birdaha hep verdim gurbetten herhalde eşim bursada ben manisadaydım.şimdide ben bursadayım ailem manisada.hasretten:)hamileyim yine kilo veriyorum artık vermem ama umarım alırım.birtek göğüslerim büyüdü şimdilik.bu arada ben rüyamda seninle uğraştım dün gecekaydirigubbakcemile3 derinderen buraya gel die bağırıodum koşuyormuşsun bişeyden kaçıyormuşsun enteresan di mikaydirigubbakcemile3
akpak sen de mi kayseri'desin. istanbul yazıyor..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?