kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce sol tarafımda pıt pıt bişeler hissettim ve bu uzun sürdü yani ara ara ama 3 -4 kez tekrarlandı yani 2 durdu 3 vurdu 3-4 kez bebekmidir sizce ne olur bebek olsun
cnm bebiştir herhalde12.haftadan sonra hissedilir diolar zaten.kelebek kanat çırpar gibi olurmuş öylemi hissettin?
kızlar ense kalınlığı kimsenin ilgisini çekmedi sanırım umarım ilgilenen arkadaşlar yazımı okumuşlardır.... yada ilgilenilmiyosa bir daha böyle bilgileri paylaşmiyim.. kendimede saklayabilirim bunları problem değil......
canım bak bi yazı buldum ve özellikle senin endişelerinin geçmesi için kopyalıyorum tabiki bizede bilgi oluyor.. artık korkman için bi sebep yok.. zaten değer fazla olsa dr.un mutlaka seni uyarırdı böyle konuları pek içlerinde tutamıyorlarda... :))
Normal olarak bebeğin ense kalınlığı, gebelik haftası ilerledikçe artar. Genel olarak 3 milimetrenin üstü patolojik kabul edilir ve bu durumda fetus özellikle Down sendromu açısından ileri değerlendirmeye alınır
bu arada bi dip not daha geçmek istiyorum kızlar ense kalınlığı atıyorum 6 mm çıktı bu normal değerin üstü ama yinede korkmamak gerekiyormuş önemli olan bebeğin büyümesiyle birlikte ense kalınlığınında artmaması gerekiyormuş yani bebek büyüyüp ense kalınlığı aynı değerde kalırsa normal seviyeye ulaşıyormuş bi süre sonra ... değerler yüksek çıksada panik yok beklenecek.... önemli olan değer artmasın...
kızlar ense kalınlığı kimsenin ilgisini çekmedi sanırım umarım ilgilenen arkadaşlar yazımı okumuşlardır.... yada ilgilenilmiyosa bir daha böyle bilgileri paylaşmiyim.. kendimede saklayabilirim bunları problem değil......
aryacım sen bursanın neresindendin
cnm ilgilendirmezmi çok önemli konu tabiki teşekkür ederiz benim daha test haftam gelmedi ama merak edip okudum hepsini.a.s.
arkadaşlar özür dilerim sert tepki vermiş olabilirim... sadece bazı arkadaşlar slm verdiklerin cvp alamayınca sitem ediyolar ben sabahtan beri 7-8 msj yazdım özelliklede önemli olduğunu düşündüğüm şeyler paylaşıp ama yine yanıt alamayınca haliyle biraz gerildim tekrar özür dilerim...
ya girdim ekledim ama neden çıkmadı anlamadımm ne beceriksiz oldum ben bugün yaaa((
cnm bende zor yapmıştım.evet buluşalım birgün ne güzel aynı şehirdeyiz.şimdi bak sen benim yolladığım linki kopyala sonra sırayla şöyle yap.
1-en yukarıda ana sayfanın yanında kullanıcı paneli yazıyor onu tıkla.
2-açılan sayfada sol tarafta profilimiz düzenle yazıyor onu tıkla.
3-açılan sayfanın en altına in çocuk sayısının altında kilo takip yazıyor.oraya tıkla o verdiğim linki yapıştır.
4-değişiklikleri kaydet de en alttan sonra bekle gel bana bişey yaz bakalım olmuşmu.yerimseniben
evet buluşalım bizde valla belki daha bursalı çıkar onlarda bize katılır canım aynısını yaptım ama olmadı belkide tekrar kapatıp açmam gerekiyodur bi daha deniyeyim bakayımmm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?