2010 Şubat Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce sol tarafımda pıt pıt bişeler hissettim ve bu uzun sürdü yani ara ara ama 3 -4 kez tekrarlandı yani 2 durdu 3 vurdu 3-4 kez bebekmidir sizce ne olur bebek olsun

cnm bebiştir herhalde12.haftadan sonra hissedilir diolar zaten.kelebek kanat çırpar gibi olurmuş öylemi hissettin?

ayy heyecandan ne oldugunu da bilmiyom ama ara ara pıt ptı bişeler oldu çok kuvvetli değil çok hafif ama çok heyecanlandım onu hissetmek harika bişeeeeeeeeeeesenağlama

kızlar ense kalınlığı kimsenin ilgisini çekmedi sanırım umarım ilgilenen arkadaşlar yazımı okumuşlardır.... yada ilgilenilmiyosa bir daha böyle bilgileri paylaşmiyim.. kendimede saklayabilirim bunları problem değil......

cnm ilgilendirmezmi çok önemli konu tabiki teşekkür ederiz benim daha test haftam gelmedi ama merak edip okudum hepsini.a.s.

Çok sağol Voles. Bilgisizlik gerçekten çok kötü. Heryerde 3mm in üzerinde olması tehlikeli yazıyor. Oysa ben normal değerlerden çok düşük olduğunu düşünüp korkmuştumbenneyaptımki Şimdi içim daha rahat. En az kaç olmalı hiçbiryerde yazmıyor ama dediğim gibi zaten alt tarafı bi ölçüm. Gerekirse milyon kere daha ölçtürürüz.

Kesinlikle haklısın. İstatistik hocamız tahmin yöntemlerinde bunların sağlık konusunda kullanıldığını, aslında çok yanlış olduğunu anlatmıştı. Bizzat hocanın arkadaşının başına gelmiş. Gebelikte bi ölçüm çok tehlikeli bi değerde çıkmış ( o zaman ilgilenmediğimin için detaylarını anlamadım) bebeği alalım demişler. Hocanın arkadaşı "ben mimarım, ölçümün ne demek olduğunu biliyorum, tekrar ölçün" deyince doktor inada bindirmiş ölçmemiş, bana işimi öğretemezsin diye. Sonuç olarak farklı doktorlarda bebeğin sapa sağlam olduğunu öğrenmişler. Demek istediğim sonucu alır almaz kahrolup kendimizi yıpratmayalım. Bu sadece bi ölçüm ve hata payı öyle yüksek ki...

volescim ben msn deki arkadaşlarımla paylaştım bile bilgilerini ama sana tşk etmeyi unuttum pıt pıt lar yüzünden kusura bakma teşekkür ederim bilgiler için biz burda bilmediklerimizi bilenlerden ögrenmek için burdayız cnm

Sıra gelince öyle bi ilgisini çekiyo ki insanınkaydirigubbakcemile3 Tekrar teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
arkadaşlar özür dilerim sert tepki vermiş olabilirim... sadece bazı arkadaşlar slm verdiklerin cvp alamayınca sitem ediyolar ben sabahtan beri 7-8 msj yazdım özelliklede önemli olduğunu düşündüğüm şeyler paylaşıp ama yine yanıt alamayınca haliyle biraz gerildim tekrar özür dilerim...

cnm ilgilendirmezmi çok önemli konu tabiki teşekkür ederiz benim daha test haftam gelmedi ama merak edip okudum hepsini.a.s.

hımm anladım canım yeşilşehirdesin sen ben emirsultan tarfında setbaşındayım yanii ama olsun aynı şehirdeyiz genede güzel:CüvCüv:

ya girdim ekledim ama neden çıkmadı anlamadımm ne beceriksiz oldum ben bugün yaaa((

cnm haklısın ben önceki konuları dün girip okuyamadım.sen özellikle birisine yazıyorsun sandım.Ama okudum cidden bu konu beni biraz korkutuo umarım hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız.

Boşver Voles uzun soluklu arkadaşlıklar için buradayız. Ben şahsen bi internet olduğu sürece buradan vazgeçebileceğimi sanmıyorum. Bebeğim büyüyene, ben bilgisayardan nefret edene kadar arkadaşız yani:) Yeri gelecek alınacağiz da kavga da edeceğiz. Olur böyle şeyler. Sen rahatça tepki verebilirsin yani bana:)

ya girdim ekledim ama neden çıkmadı anlamadımm ne beceriksiz oldum ben bugün yaaa((

cnm bende zor yapmıştım.evet buluşalım birgün ne güzel aynı şehirdeyiz.şimdi bak sen benim yolladığım linki kopyala sonra sırayla şöyle yap.

1-en yukarıda ana sayfanın yanında kullanıcı paneli yazıyor onu tıkla.
2-açılan sayfada sol tarafta profilimiz düzenle yazıyor onu tıkla.
3-açılan sayfanın en altına in çocuk sayısının altında kilo takip yazıyor.oraya tıkla o verdiğim linki yapıştır.
4-değişiklikleri kaydet de en alttan sonra bekle gel bana bişey yaz bakalım olmuşmu.yerimseniben

merhaba kızlar yine yeni fakat aynı bir gün bulantılar kokular bitsin artık zaman ne olur hızlı aksın yavrumu kucapıma sağlıkla bir alsam bu günleri hiç anmayacağım...

evet buluşalım bizde valla belki daha bursalı çıkar onlarda bize katılır canım aynısını yaptım ama olmadı belkide tekrar kapatıp açmam gerekiyodur bi daha deniyeyim bakayımmm:ecrin_bebek:

evet buluşalım bizde valla belki daha bursalı çıkar onlarda bize katılır canım aynısını yaptım ama olmadı belkide tekrar kapatıp açmam gerekiyodur bi daha deniyeyim bakayımmm:ecrin_bebek:

olmuş cnm ama resim gözükmüo biraz bekleyelim çıkıp gir bakalım

selamlar hanimlar.... hamilelik nasil gidiyor ? okudugum kadariyla bazilari bulantilarla bogusuyor insallah gecer biran önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…