cnm umarım sonuçların temiz çıkar.insan bir gördümü hep görmek istio zatenkaydirigubbakcemile3bana kalsa hergün gidicem.selam canlarım
sabah gittim kan verdi
1de alacagım sonuçları sonrada rutin muayene
bebegimi görmeyi özledim gerçi daha iki hafta oldu ama
:)
ayracım dr um banada asla kilo vermek yok dedi hem kusup hem kilo verirsen hiç iyi olmaz dedi inş bebeğim saglıklıdır yemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar aman az kilo alım gibi bir derdim kalmadı yeterki sağlıklı olsunlar ben sonra veririm o kiloları allahın izni ile :)))
sağol canım çok teşekkürler valla bu arada sende bursalısın hemşeriyiz yaniii
Herkese günaydın kızlar...
Kurbis canım belki hatırlarsın bende cumartesi ikili test için kan verdim ve ense kalınlığını ölçtürdüm. Sonuçlar cumartesi çıkacak.
Bizim ense kalınlğımız için 1 mm dedi doktor. Bu konuda hiç bi bilgim yok kaç olması gerekir, sınır değerler kaç, hiç bişi bilmiyorum... O anda sormadım da doktora normal mi diye! Kan sonuçları olmadan bi anlam ifade etmeyeceğini düşündüm. Dün de eski topicleri gezerken birinin 1,9 olduğunu ve bunun normal olduğunu okudum. Beynimden vurulmuşa döndüm önce. Aradaki fark çok fazla, iki katı nerdeyse...
Ama sana bişiy söyliyim mi benim bebeğim sağlıklı, seninki de... ılk hamile kaldığımı öğrendiğimde kesin düşecek diye geçirmiştim içimden. Korkudan sevinememiştim bile. Sonra kalp atışlarını gördüğümde ne yapıyosun dedim kendi kendime... Düşmesi için hiç bi sebep yok, bu çocuk doğacak, büyüyüp kocaman olacak... Dün de o değeri okuduğumda üzüldüm ama ben bebeğimi gördüm, sapa sağlam gerçekten. Belki benim de değerim olmaması gereken bi değerdir bilmiyorum ama çocuğumun sağlıklı olduğunu hissedebiliyorum. Alt tarafı bi ölçüm hata olasılığı çok yüksek. Sakın kendini de bebeğini de yıpratma. Cumartesi başıma ne gelir nasıl karşılarım hiç bilmiyorum ama niyetim kötü sonuçlara inanmamak...
Arkadaşlar sizden ricam bu konuda ne biliyorsak paylaşalım. Endişelenmek için değil, doğrusunu öğrenmek için, direkt doktorlara inanmamak için... Üzüleceğimi düşünmeyin lütfen. Dediğim gibi 1mm muhtemelen sınırların içinde değil ama bu konuda ne kadar bilgili olursam doktora daha sıkı araştırması, daha ince ölçmesi için baskı yapabilirim.
ayy bende özledim kuzumu ve çok şiükür yarın saat 18:30 da görecem :))))))))))))))) inş hiç bir soron çıkmaz sağlıklı yerindedir veeee cinsiyetinide söyler
arya benim dr um da kesinlikle kilo vermek yok dedi belki senin le benim bulantılar bir değildir ben ilaç almadan yemek yiyemiyorum günde 2 defa hap alıyorum kusmamak için ama yinede çıkartıyordum hiç bişe yiyemiyodum ne yesem anında wc ama çok şükür şimdi bulanıyom ama çıkartmıyom geçecek galiba yavaş yavaş inş geçsin artık 5. haftadan beri canım çıktı((((((((
ben belirtiler nedeni ile hep kız dedim eşimde kız diyo ama bilmiyorum gören herkez kız diyo kusuyorum diyince ama nedense içimde yanılacakmışız gibi bir histe var ve rüyalarımda hep erkek görüyorum hiç kız görmedim desem yeridir.:)))
Çok saĞol canım teŞekkÜr ederİm eklemeye ÇalıŞıcam
Canım ben yeŞİlde oturuyorum jİnemede gİdİyorum ben bahartıpın bİnasında murat erdemİr doktorum senİnkİsİ hangİsİ pekİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?