2010 Şubat Anneleri

yaa bu doktorlar bayılıyorlar insanları tedirgın etmeye insallah bı aksılık yoktur canım
benım doktorum o kadar rahatlatıyor kı anlatamam super bı kadın

tatlım ben önemli bişey olucağını sanmyıyorum çünkü daha bebek tam olarak bütün göükmeyebiliyo dikkat ettiysen ayrı şekildede gözüküyo doktor hareket ettirebiliyo.ve bence o doktorun anlayamadığı bir olay içini rahat tut çünkü bişeycik yokkk:ecrin_bebek:

bu konuda bir bilgim yok ama kendini üzme istersen başka bir doktora görün doktorlar bazen sıradan bişeyi bile abarta biliyor

tşk ederim canım inş.yoktur die dua ediyoruz bizde .sürekli dr değiştirmek tarafı değilim fakat sırf bu yüzden değiştiriyorum bi dahaki kontrolümde kesinlikle gitmem ona(denizli den dr tavsiyeleri alınır) opuyorumnanaktan

bide o amniyon rahimi fetusta saran en iç zarda olabilir canım o daha bu dönemlerde oluşmaya başlarmış çünkü içini rahat tut..

destekleriniz için çok saolun: netten oku oku canım çıkıo kaç gündür. kızdığım nokta bana bundan kesin emin olmadan bu şekilde söylemesi. çünkü düşük tehlikesi veya riskli bi durum olsa neyse benim dikkat etmem gereken bi durum ve yapabileceğim bişiy yokki sadece bekliyeceğim bu düşünceyle hemde allah'ım hiçbirimize vermesin çok kötü bi durum..

mydarling: çok sağol ne güzel bilgiler paylaşmışsın.
bu hepimiz için iyi olur. sen paylaşmaya devam et yerimseniben

haklısın canım beklemek zor gorse bıle sana soylememesı gerekıyor yapacak bıseyın yok cunku neyse ınsallah kotu bı durum yoktur

beni canımda hamburger çekiyo amayemiyorum tabiki
bide kızlar mayonez yiyomusunuz tamamen bıraktınızmı zararlı diye yazmıştı arkadaş bende yemiyorum

mayonezi çok abartmamak kaydıyla yiyiyorum ama çok değil yanii
turşu ekşi ekşi ohhh

beni canımda hamburger çekiyo amayemiyorum tabiki
bide kızlar mayonez yiyomusunuz tamamen bıraktınızmı zararlı diye yazmıştı arkadaş bende yemiyorum

ben geçen hamburger yedim ama mayonez ve keccapsız kaydirigubbakcemile3 fena değildi kaydirigubbakcemile2
mayonezi de çok az yiyorum yani iki veya üç kez azıcık yemişimdir.
aslında hiç yememek gerek hani çiğ yumurta var ya içinde ondan ama çok canım çekince ve mayonezsiz yenmeyen mesela bir köfteyle azıcık yedim ben.
gerçi geçenlerde yine canım çekti az pişmiş yumurta yedim böyle kaşıkla sarısını seviyorum. :ecrin_bebek: ne bileyim sanki çok abartıyoruz gibi geliyor bazen :sm_confused:

valla ne bileyim çok güzel gitti turşu suyu içtim şimdiii yandım vallaaa

kız yeter sus artık :umursamaz: ağzmdan sular akacak şimdisırnaşık şey eve gitmeme 2 saat var daha çıldırtmayın beni nerden buluyum ben şimdi turşuyu turşu suyunumafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…