ya benim hiç içime sinmiyo ağrı kesici içmek çtlıyo başım ama çekiyorum o ağrıyı yinede içmiyorum çok korkuyorum ağrı kesici haplardan[/QUdün geceden beri bendede baş ağrısı var sabaha kadar uyuyamadım resmen zonkladı ve halada geçmedi ilaç içmeye içim elvermiyor allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim herşey bebişlerimiz için
biz 11,hafta içindeyiz 2 gün önce dr a gittim ve bana bebeğin etrafında bir zar gördüğnü ense kalınlığı ile ilgili olabileceği fakat 10 gün sonra bunun ne olduğunu görebileceğini söyledi bu yüzden bütün psikolojim alt üst bana bilgi verebilirmisiniz ?:teselli:
biz 11,hafta içindeyiz 2 gün önce dr a gittim ve bana bebeğin etrafında bir zar gördüğnü ense kalınlığı ile ilgili olabileceği fakat 10 gün sonra bunun ne olduğunu görebileceğini söyledi bu yüzden bütün psikolojim alt üst bana bilgi verebilirmisiniz ?:teselli:
destekleriniz için çok saolun: netten oku oku canım çıkıo kaç gündür. kızdığım nokta bana bundan kesin emin olmadan bu şekilde söylemesi. çünkü düşük tehlikesi veya riskli bi durum olsa neyse benim dikkat etmem gereken bi durum ve yapabileceğim bişiy yokki sadece bekliyeceğim bu düşünceyle hemde allah'ım hiçbirimize vermesin çok kötü bi durum..
beni canımda hamburger çekiyo amayemiyorum tabiki
bide kızlar mayonez yiyomusunuz tamamen bıraktınızmı zararlı diye yazmıştı arkadaş bende yemiyorum
Kızlar turŞu ve sİmİt canım Çektİİİ bol bol turŞu yİyorum yaa beennn
beni canımda hamburger çekiyo amayemiyorum tabiki
bide kızlar mayonez yiyomusunuz tamamen bıraktınızmı zararlı diye yazmıştı arkadaş bende yemiyorum
valla ne bileyim çok güzel gitti turşu suyu içtim şimdiii yandım vallaaa
Ya ben cİnsİyetİnİ Çok merak edİyorumm bakalım ne olcakkk[/QUOTE
gonlundekı olur ınsalllah canım
valla ne bileyim çok güzel gitti turşu suyu içtim şimdiii yandım vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?