2010 Şubat Anneleri

kızlar dr aradı şimdi. kan tahlilimde sorun görünmüyormuş.ama ense kalınlığı çok yüksek çıktığı için yer yer 3.2 leri bulmuş çünkü.başka bi dr sevk etti.işinin ehli bi doktormuş..ama birazda olsa içim rahatladı..

ohhhh çok şükür canım umarım diğer doktoruna gittiğindede ense kalınlığı konusundada için rahatlar canım. rabbim yardımcımız olsun dualarımız seninle....

kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
gelince haber vericem size hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi
güzel anneler

dualarımız seninle canım. iyi haberlerle dön inşallah canımmmmm. allah'a emanet.

çok sevindim çok güzel bi haber bu ölçüm sayısına da hiç takılma bence dr dan ve ölçüm cihazından çok fark ediomuş bu. 1 kaçtanedaha dr gitmelisin ölçüm için bak göreceksin bence farkı. ama gittiğin dr sölememek gerekiomuş ölçü bu çıktı daha önce filan die.alkisalkisalkis

ohhhh çok şükür canım umarım diğer doktoruna gittiğindede ense kalınlığı konusundada için rahatlar canım. rabbim yardımcımız olsun dualarımız seninle....

sağol canım ya bu kadarı bile beni mutlu etti inşallah bütün sıkıntılarım ortadan kalkacak

ya arkadaşlar bu ense kalınlığı kaçıncı haftada ölçülüyor benim dr hiç bahsetmedi bundan

bakalım artık canım ya kendi dr um hocasına yönlendirdi..orda da 3 civarı çıkarsa zaten genetik tarama yapacaklar inşallah ona gerek kalmaz

herkese slm nasıl gidiyor kızlar heyecan, hamilelik süper dimiii, biz de geçen yıl sizin yerinizde sohbetler ediyorduk bakın kavuştuk miniklerimize annelik te süper kızlarrr, hamillikte çıkabilcek sorunları çok takmayın kızlarr su yolunu bulur herşey yoluna girer zevkini çıkarın güzel düşünün güzel olsunnn

kocalarınıza da bol bol naz yapınnnnsırnaşık şey

bakalım artık canım ya kendi dr um hocasına yönlendirdi..orda da 3 civarı çıkarsa zaten genetik tarama yapacaklar inşallah ona gerek kalmaz

inşallah sonuç iyi çıkacak. rabbim yardımcımız olsun. ne zaman gideceksin diğer doktora peki ?

fatolina hayırlı haberlerle geleceksin canım inanıyorum
kurbis sende kendini skaın üzme kan testinde problem yoksa hayırlısıyla düşecektir ense kalınlığı

bu arada arkadaşlar enteresan bir konu buldum nette sizle de paylaşmak istedim

Hamileler için parfümün tehlikesi - Forumdas.Net

ama sonra bunu okuyup rahatladım
internette yazan herşey dogru değil demek ki
Gebelikte Parfüm Deodorant Kullanımı Hamilelikte Yüz Kremleri Bakım Ürünleri Krem Kullanımı, Gebelikte Aşırı Terleme Koku Kozmetik Ürünler

canım sanırım bebegın boyu 5,5 cm'e ulastıgında rahatlıkla olcuyorlar.Ben dun gıttım 12+3 gunluk suanda ense kalınlıgını olctu cok sukur normal dedı kan aldılar onunda sonucu bır hafta sonra bellı olcak.Allah'ım yardımcımız olsun,meleklerımıze saglıklar versın ınsallah kaydirigubbakcemile5

hepimiz inşallah senin gibi alırız bebişleri kucağımıza. şuan senin yerinde olmayı öyle çok isterdim ki. zaman çabucaaaaaaaaaaaakkkkkkk geçsin inşallah. sağlıkla kavuşalım bebişlermize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…