dualarımız seninle cnm hayırlı haberlerle dönkızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
gelince haber vericem size hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi
güzel anneler
kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
güzel anneler
kızlar dr aradı şimdi. kan tahlilimde sorun görünmüyormuş.ama ense kalınlığı çok yüksek çıktığı için yer yer 3.2 leri bulmuş çünkü.başka bi dr sevk etti.işinin ehli bi doktormuş..ama birazda olsa içim rahatladı..
kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
güzel anneler
kızlar dr aradı şimdi. kan tahlilimde sorun görünmüyormuş.ama ense kalınlığı çok yüksek çıktığı için yer yer 3.2 leri bulmuş çünkü.başka bi dr sevk etti.işinin ehli bi doktormuş..ama birazda olsa içim rahatladı..
ohhhh çok şükür canım umarım diğer doktoruna gittiğindede ense kalınlığı konusundada için rahatlar canım. rabbim yardımcımız olsun dualarımız seninle....
sağol canım ya bu kadarı bile beni mutlu etti inşallah bütün sıkıntılarım ortadan kalkacak
çok sevindim çok güzel bi haber bu ölçüm sayısına da hiç takılma bence dr dan ve ölçüm cihazından çok fark ediomuş bu. 1 kaçtanedaha dr gitmelisin ölçüm için bak göreceksin bence farkı. ama gittiğin dr sölememek gerekiomuş ölçü bu çıktı daha önce filan die.alkisalkisalkis
ya arkadaşlar bu ense kalınlığı kaçıncı haftada ölçülüyor benim dr hiç bahsetmedi bundan
ya arkadaşlar bu ense kalınlığı kaçıncı haftada ölçülüyor benim dr hiç bahsetmedi bundan
bakalım artık canım ya kendi dr um hocasına yönlendirdi..orda da 3 civarı çıkarsa zaten genetik tarama yapacaklar inşallah ona gerek kalmaz
canım beni ağustosun 5 inde çağırdı ozaman 11+5 olacağım allah kısmet ederse...sen ne kadarlıksın arkadaşım
herkese slm nasıl gidiyor kızlar heyecan, hamilelik süper dimiii, biz de geçen yıl sizin yerinizde sohbetler ediyorduk bakın kavuştuk miniklerimize annelik te süper kızlarrr, hamillikte çıkabilcek sorunları çok takmayın kızlarr su yolunu bulur herşey yoluna girer zevkini çıkarın güzel düşünün güzel olsunnn
kocalarınıza da bol bol naz yapınnnnsırnaşık şey
benim şimdi 10+1 ağustosun
1 inde çağırdı ozaman 11+3 olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?