2010 Şubat Anneleri

SEVİNDİM CANIM İNŞALLAH DİĞER DOKTORDA HAYIRLI HABERLER VERİR CANIMopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz?hihoyyyt
A.S CANIM SEN NASILSIN

EVET CANIM İNŞALLAH BİZDE SAĞLIKLA KAVUŞURUZ MELEKLERİMİZE.ALLAH SENİN KUZUNUDA BAĞIŞLASINopuyorumnanaktan

anladım canım o zaman bakacak demekki çünkü ikili test 11-14 haftalarda oluyor. sende ağustosun 1 inde 12. haftanın içinde olacaksın. o zaman bakacak herhalde arkadaşım

sanırım öyle olacak allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla inşallah bebeklerimizi dünyaya getiririz

kızlar size sabahtır yazıcam yazıcam neydi die düşünüyorum akşam normal bi şekilde otururken karnımda bir ağrı ve acı ama inanılmaz rahatsız edici sonra bir baktım resmen göbüşümün büyüdüğünü hissettim kocişte evet bende fark ettim şuan kesin şişiyosun şuan dio o nasıl hissedeckse artık :))işte yanımda olcakya artık :smiley-cool:

kızlar geçen gebeliğimden dolayı bu ölçüm test konularında çok hassasım
kusura bakmayın bu konularda sessiz kalıyorum
ama tek bir diyeceğim var: bu ölçümlere aldanıp da canınızı sıkmayın gerçi demesi kolay...

neyse
midem çok kötü. sabah bulantım yoktu sonradan başladı. offfff ne kötü birşey ya :sinifsinif:

canım çok şükür tahliller iyi çıkmış ya, inşallah bundan sonra başka üzücü haberler almazsın

slm kızlar nasılsınızzzzzzzz?hihoyyyt

sağl cnm, sen nasılsın

sağol cnm paylaşım için, ben gerçi kokulara karşı fazla hassaslaştığım için zaten parfüm veya başka ne olursa olsun kullanmıyorum eşim bile artık evden çıkınca sürüyor parfümünü,

canım geçmiş olsun, yediğin bişey dokunmuştur belki, şimdi nasılsın iyimisin??

ben de ölçümler konusunda kararsızım, ama sanırım büyük bir ihtimalle yarın tabi dr.la konuştuktanda sonra büyük bir ihtimalle yaptırmamaya karar vereceğim,

inşallah senin ve tüm bulantısı olanlar en kısa sürede atlatırsınız cnm,

eliferdi cnm, Voles gündüzleri işyerinden giriyor genelde, o yüzden çıkmış olabilir

iyiyim evet o ağrım yok en azından tam bir büyüme anıydı kesin ama çok güzel bi görüntüydü ya (voles için tşk ederim benim gibi yni az sonra bende çıkıcam inş.eve gidip şöyle bi keyif yapıcam )delikafadulden

tam bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam nette ultrasonla ölçülüyor diye okumuştum, ama yanlış olmasın yine de pek emin değilim

OK CANIM SAOLzemuszemus
KIZLAR BEN ÇIKIYOPRUM KOCİŞ GELCEK YEMEK FİLAN SONRA GELİŞRİM GEELEMEZSEM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPİNİZİ İYİ GECELERopuyorumnanaktan

OK CANIM SAOLzemuszemus
KIZLAR BEN ÇIKIYOPRUM KOCİŞ GELCEK YEMEK FİLAN SONRA GELİŞRİM GEELEMEZSEM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPİNİZİ İYİ GECELERopuyorumnanaktan

iyi geceler kocişinle sana afiyet olsun benimde kociş geldi benim işimin bitmesini ve eve gitmemizi beklio :))

kızlar belki duygusal yaklaşıp ölçtürmeyeceğiz diyoruz kimimiz ben de dahil.
ama şöyle birşey de var eğer bebek özel bir bebekse doğum ona göre olacaktır. mesela dawn ise, [ki bu hayatın gerçeği ne kadar kabul edememesek de (Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin)] normal doğum riskli oluyormuş ve normal bir hastanede değil de tam teşekküllü hastanede, üniversitede falan doğum yapmak gerekiyor.
ama kızlar sakın unutmayın, bebek doğmadan hiçbirşeyi kesin olarak bilmiyorlar, BıLEMEZLER!
Allah hepimize sabır versin.test sonuçlarını beklemek bile çok stresli

evet canım allah hepize sabır versin. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ne haber canlarım Çıktım susmuŞ ya burası nasılsınız keyıfler nasıl ÖptÜm sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…