2010 Şubat Anneleri

11+5 im ama zaten göbekliydim şimdi iyice gerildi göbeğim... Kaşıntısı öyle tasır tasır kaşıyacak gibi değil öyle bi anlık yanma gibi oluyo. Gögüslerimin özellikle uçları dikkatimi çekti benim. Kocaman olmuşlar, karadut gibi:roflol:

bende 10+1 ama göbeğimde hala bi büyüme yok sinir olmaya başladım hala eskisi gibi ayva göbekliyim ama göğüslerim çok fena ağrısından yatamıyorum aynen söylediğin gibi uçları kocaman karadut gibikaydirigubbakcemile3

sağol birtanem bende sizleri çok sevdiğim için böyle alındım sanırım hani kimse merak etmeyince bozuldum

sorma canım günlük tutmaya başlamıştım
sonra baktım buraya yazacagım diye oraya yetişemiyorum
bebişime bu sayfaları okutacagım valla büyüyünce :)

canım oluyo bazen işte ama hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizin nazını çekiyoruz merak etme:)) o yüzden arada hepimizin nazlanma kontenjanı var opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiki varsınız öyle mutluyum ki siiznle opuyorumnanaktan

kac haftadan sonra catlak yagi kulanilmali bi bilgisi olan varmi?

selam canım ben 9 haftalığım çatlamam yok hatta 4 kilo verdim
göbegimde daha minicik
ama bugun aldım kremimi
belki size de yardımcı olur
ROC MATERNITY BAKIM YAĞI 150 ML SPREY / HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNE ÖZEL

Açıklama :

Hamileler için çatlak önleyici bakım yağı hamilelik ve emzirme dönemi için özel olarak tasarlanmıştır.

Çatlak izleri özellikle hamilelik esnasında ortaya çıkar ve cildin aşırı gerilmesi nedeniyle oluşur.Kolajen üretimini etkileyen bu gerilme yara izi gibi bir görüntüye yol açar.
Çatlak izleri vücudun herhangi bir yerinde görülebilir ancak daha çok yağ depolanan veya gerilme eğilimi oln bölgelerinde oluşmaktadır.En yaygın görüldüğü yerler ise karın,göğüsler,kolların üstü ,kolların altı ,baldırlar (hem iç hem dış kısmı) ve basenlerdir.

Klinik Olarak kanıtlanmış sonuçlar :
Yoğun şekilde nem düzeyinin artmasını esnek bir yapı kazanmasını sağlar,
Esnekliğini kazanan ciltte çatlakların oluşumunu önler cilt rahatlar gerginlik hissi azalır,
Cilt yumuşaklık ve kadifemsi bir pürüzsüzlük kazanır.

8 Haftalık kullanım sonucunda ; Daha önce oluşmuş çatlakların göze görünürlüğünü % 39 azaltır.

Kullanım Şekli :
Günde 2 defa çatlak oluşumuna eğilimli bölgelerinize uygulayınız.Emzirme döneminde meme ucunuza uygulamayınız.Spreyi yüzünüze püskürtmeyiniz.Yağı kuruyken veya banyodan sonra ıslak cildinize masaj yaparak uygulayınız.

Roc Maternity Anti Stretch Mark Hamileler için Çatlaklara önleyici bakım sunan bu yağın dermatologlar tarafından test edilen formülü tamamen doğal formülü şu etkili bileşenlerin karışımından oluşur ;

Soya yağı : Kuru cildi nemlendirir ve cildi yumuşacık yapar.
Tatlı badem yağı : Cilde ihtiyacı olan esansiyel yağları sağlar.
Kuş üzümü çekirdeği yağı : Cildin iyice nemlenmesini sağlar.
Bisabolol : Yumuşatıcı ve sakinleştirici bir etki sağlar.
Kuşburnu yağı : Cildin yenilenmesine yardımcı olur ve nemlendirici etkisi vardır.
E vitamini : Güçlü serbest radikal tutucu özelliği ile erken hücre ölümü gibi hücre hasarlarını önler.

canım üzülme bak ben de burada yalnızım, hatta eşimle bile görevi nedeniyle çok az görüşebiliyoruz, eve geldiği saatler belli olmuyor, ama bak bizler buradayız ve kocaman bir aileyiz Şeniz

canım benim de kaşıntılar var daha öncede yazmıştım, güvendiğim bir attar var orada badem yağı, kakao yağı ve avakado yağını karıştırıp haftada bir veya iki kez az miktarda sürersem faydası lur demişlerdi, burada bir arkadaşın tarifinde badem yağı susam yağı ile zeytinyağı (saf) tavsiye etmişti, attara söyleyince bunlarıda kendi karışımlarına ilave edebileceğimi söyledi, sonuçta badem yağı, kakao yağı, avakado yağı, susam yağı ve zeytinyağından bir karışım hazırladım arada sürüyorum yalnız bulantım olduğu zamanlar kokusuna dayanamadığım için düzenli süremiyorum ama yaptığım zaman kaşıntım kalmıyor göbüşüm de yumuşacık oluyor tavsiye ederim

kac haftadan sonra catlak yagi kulanilmali bi bilgisi olan varmi?

2-3 hafta oldu ben başlayalı

kızlar tansiyonum mu düştü acaba bi acayip oldum elim ayağım tutmuyo midem bulandı

canım yat dinlen hemen, tuzlu bişeyler ye olmazsa

canım senin ve benim göğüsler anlaşılan başımıza bela anlaşılan :1ninca: ama bende daha koyulaşma ve damarlarda belirginleşme yok sadece işlik ve hassasiyet var,

valla benim başladı bile karnımda bir iki tane oluştu....

canım sen de yağlardan kullanmaya başla istersen, yukarıda yazdığım karışım iyi gibi yapabilirsen bi dene istersen

fotoşcum benimde çok kaşınıyor biricik ve daylight dediği gibi kocaman oldular eskiden 75 beden sütyeni doldurmayan göğüslerim 8 haftada 80 i dolduruyor ama ben bu hallerini çok beğeniyorum bu arada benim karnımda kaşınıyor tatlı tatlı göğüs ve göğüs uçlarımda

evet aynen koyuluk ve uçlardaki irilik bendede mevcut zaten hamilelikte vücudumda en sevdiğim nokta o oldu göğüsler büyüyoya:)) normalde yok denecek haldeler çünkü(kedi:

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar benım gÖĞÜs uÇlarım acaıp kaŞınıyo aranızda varmı kaŞınan?

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...izin-kalp-atislarini-dinleyebileceksiniz.html

kızlar bu aletten haberiniz varmı 12 haftamdan sonra ben almayı düşünüyorum inşallah

canım paylaşımın için sağol ilk defa duydum, belki düşünebilirim, akşam kocişe de bi bahsedeyim belki onun da hoşuna gider, o daha duymadı çünkü bebişin kalp atışlarını

canım ben kendim bir karışım hazırladım baya da iyi geliyor gibi bi de benn tam uygulayabilesem :kedi:

Kızlar benİm gÖĞÜs uÇlarım acaİp kaŞınıyo aranızda varmı kaŞınan?

evet cnm, kaşınmak da ne kelime bazen yolasım geliyor kafamçokkarıştı

Canım açıklamalar etkileyici gerçekten. Kaç liraya almıştın
Teşekkürler canıma.s.
Bu kokulardan nedir bu çektiğimiz yahu:umursamaz: Ben zeytinyağı kokusuna dayanamıyorum. Öbürlerini hiç bilemicem... Mutlaka faydası olur.

Son düzenleme:

ne yalan söylim benimde hoşuma gidiyor bu halikaydirigubbakcemile3doğum sonrasıda böyle kalsa die dua ediyorumyerimseniben

yaw bende mi problem var aslında olmaması biyerde iyi gibi ama hiç bi yerimde kaşıntı yok benim ya:)) psikolojikmen birinde ne varsa bendede olsun istiyorum heralde ii yada kötü tövbee yarabbim

Canım açıklamalar etkileyici gerçekten. Kaç liraya almıştın

41 tlye aldım canım
ben aktardaki karışımlara güvenemedim
zaten hamilelik nedeniyle hormon dengem şaştı
kıllanma sürem kısaldı
bazı arkadaşlar karışımların kıllanmaya neden olduğunu söyledi
bende iyice korktum
150 ml aldığım yag
satıcı bayan doğuma kadar idare eder sizi dedi
zaten birkaç damla sıkıyormuşuz günde 2 kere
ya hiçte sevmem krem olayını bakalım aksatmadan yapabilecek miyim?

kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
gelince haber vericem size hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi
güzel anneler

tşkler canımopuyorumnanaktan
Aynen hiç aram yoktur kremle. Hoş ben parfüm de sevmiyorum:sinifsinif: astımım yüzünden. Kimyasal kokusu olan hiç bişeyi sevmiyorum. Şimdi bulantılardan normal kokuları da sevmiyorum ( Bi de c.tesi doktora sorayım bakalım o ne önerecek.

kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
gelince haber vericem size hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi
güzel anneler

inşallah güzel ve hayırlı haberlerle bekliyoruz sanki ben gidiomuşum dr gibi oluyo çok hoş bi duygu bu yaa hepinizi çok sevdim ben:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…