11+5 im ama zaten göbekliydim şimdi iyice gerildi göbeğim... Kaşıntısı öyle tasır tasır kaşıyacak gibi değil öyle bi anlık yanma gibi oluyo. Gögüslerimin özellikle uçları dikkatimi çekti benim. Kocaman olmuşlar, karadut gibi:roflol:
CANIM BENİM BİZDE SENİ SEVİYORUZ HEP HAMİLELİKTEN HORMONLARDAN NAZLANIYORUZ VALLA.BENDE O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ BURAYI SİZLERİ VALLA 5 DAKKA AYRILAMAK İSTEMİYORUM.HEP KONUŞALIM SOHBET EDELİM İSTİYORUM...opuyorumnanaktan
canım benim olur böyle arada, hamilelik dolayısıyla hepimizin hormonları fazla mesai yapınca böyle duygu patlamaları da oluyor, bugün sen yarın ben hepimizde olan veya olabilecek şeyler, biz birbirimizi anlamazsak başkaları hiç anlamaz, sen sıkma canını ben hepinizi de çoook seviyorum ve daha önce de dediğim gibi ailemden birileri gibi oldu herkes:lepi: :roflol:
canım oluyo bazen işte ama hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizin nazını çekiyoruz merak etme:)) o yüzden arada hepimizin nazlanma kontenjanı var opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kac haftadan sonra catlak yagi kulanilmali bi bilgisi olan varmi?
bizimde 3 çıktı kalınlık.bende zaten amniyosentezden çok kourkuyorum.çünkü o testen sonra düşük riski artıyor.takmıcam diyorumm ama olmuyo ağlamaktan hem kendimi hemde bebeği helak ettim kaç gündür.ailemde yok yanımda kimseye anlatamıyorum..çok zor bi durum..
Kızlar benim sanırım iç karnım çatılıyo (öyle derler ya):gitme: Özellikle göbeğimin altında, kaburgalarımın altında hafif bi acı, yanma, kaşıntı gibi bişiy hissediyorum. O anda kaşırsam acıyomafoldumben Görünüşte çatlak yok... şimdilik... Acil önlem almak lazım. Söylediğiniz gibi bebe yağı almayı düşünüyorum.:çok üzgünüm:
kac haftadan sonra catlak yagi kulanilmali bi bilgisi olan varmi?
kızlar tansiyonum mu düştü acaba bi acayip oldum elim ayağım tutmuyo midem bulandı
evet kızlar kaşınırsa avcunuzun içiyle kaşımaya çalışın parmak uçlarıyla yada tırnakla kaşırsanız hemen ayrılıyo... yağa şimdiden başlamak lazım.. bu arada hiç dikkat edeniniz oldumu bilmiyorum ama kızlar benim göğüs uçlarım koyulaşmaya başladı.. ayrıca göğüslerimin üstünden göğüs ucuma doğru damarlar çıktı kılcal değil ama kalın kalın yeşil yeşil belli oluyo sanırım süt bezleri faaliye geçti.. zaten dokunamıyorum çok hassaslar....
valla benim başladı bile karnımda bir iki tane oluştu....
canım üzülme bak ben de burada yalnızım, hatta eşimle bile görevi nedeniyle çok az görüşebiliyoruz, eve geldiği saatler belli olmuyor, ama bak bizler buradayız ve kocaman bir aileyiz Şeniz
bende öyleyim eşim vardiyalı çalışıyo onun için her zaman evde olamıyo.bu dr bi arasa rahatlıcam.buarada bende çatlaklar için kakao yağı kullanıyorum.
kızlar tansiyonum mu düştü acaba bi acayip oldum elim ayağım tutmuyo midem bulandı
evet kızlar kaşınırsa avcunuzun içiyle kaşımaya çalışın parmak uçlarıyla yada tırnakla kaşırsanız hemen ayrılıyo... yağa şimdiden başlamak lazım.. bu arada hiç dikkat edeniniz oldumu bilmiyorum ama kızlar benim göğüs uçlarım koyulaşmaya başladı.. ayrıca göğüslerimin üstünden göğüs ucuma doğru damarlar çıktı kılcal değil ama kalın kalın yeşil yeşil belli oluyo sanırım süt bezleri faaliye geçti.. zaten dokunamıyorum çok hassaslar....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...izin-kalp-atislarini-dinleyebileceksiniz.html
kızlar bu aletten haberiniz varmı 12 haftamdan sonra ben almayı düşünüyorum inşallah
sağol birtanem bende sizleri çok sevdiğim için böyle alındım sanırım hani kimse merak etmeyince bozuldum
sorma canım günlük tutmaya başlamıştım
sonra baktım buraya yazacagım diye oraya yetişemiyorum
bebişime bu sayfaları okutacagım valla büyüyünce :)
iyiki varsınız öyle mutluyum ki siiznle opuyorumnanaktan
selam canım ben 9 haftalığım çatlamam yok hatta 4 kilo verdim
göbegimde daha minicik
ama bugun aldım kremimi
belki size de yardımcı olur
ROC MATERNITY BAKIM YAĞI 150 ML SPREY / HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNE ÖZEL
Açıklama :
Hamileler için çatlak önleyici bakım yağı hamilelik ve emzirme dönemi için özel olarak tasarlanmıştır.
Çatlak izleri özellikle hamilelik esnasında ortaya çıkar ve cildin aşırı gerilmesi nedeniyle oluşur.Kolajen üretimini etkileyen bu gerilme yara izi gibi bir görüntüye yol açar.
Çatlak izleri vücudun herhangi bir yerinde görülebilir ancak daha çok yağ depolanan veya gerilme eğilimi oln bölgelerinde oluşmaktadır.En yaygın görüldüğü yerler ise karın,göğüsler,kolların üstü ,kolların altı ,baldırlar (hem iç hem dış kısmı) ve basenlerdir.
Klinik Olarak kanıtlanmış sonuçlar :
Yoğun şekilde nem düzeyinin artmasını esnek bir yapı kazanmasını sağlar,
Esnekliğini kazanan ciltte çatlakların oluşumunu önler cilt rahatlar gerginlik hissi azalır,
Cilt yumuşaklık ve kadifemsi bir pürüzsüzlük kazanır.
8 Haftalık kullanım sonucunda ; Daha önce oluşmuş çatlakların göze görünürlüğünü % 39 azaltır.
Kullanım Şekli :
Günde 2 defa çatlak oluşumuna eğilimli bölgelerinize uygulayınız.Emzirme döneminde meme ucunuza uygulamayınız.Spreyi yüzünüze püskürtmeyiniz.Yağı kuruyken veya banyodan sonra ıslak cildinize masaj yaparak uygulayınız.
Roc Maternity Anti Stretch Mark Hamileler için Çatlaklara önleyici bakım sunan bu yağın dermatologlar tarafından test edilen formülü tamamen doğal formülü şu etkili bileşenlerin karışımından oluşur ;
Soya yağı : Kuru cildi nemlendirir ve cildi yumuşacık yapar.
Tatlı badem yağı : Cilde ihtiyacı olan esansiyel yağları sağlar.
Kuş üzümü çekirdeği yağı : Cildin iyice nemlenmesini sağlar.
Bisabolol : Yumuşatıcı ve sakinleştirici bir etki sağlar.
Kuşburnu yağı : Cildin yenilenmesine yardımcı olur ve nemlendirici etkisi vardır.
E vitamini : Güçlü serbest radikal tutucu özelliği ile erken hücre ölümü gibi hücre hasarlarını önler.
Kızlar benİm gÖĞÜs uÇlarım acaİp kaŞınıyo aranızda varmı kaŞınan?
ROC MATERNITY BAKIM YAĞI 150 ML SPREY / HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNE ÖZEL
Açıklama :
Hamileler için çatlak önleyici bakım yağı hamilelik ve emzirme dönemi için özel olarak tasarlanmıştır.
Çatlak izleri özellikle hamilelik esnasında ortaya çıkar ve cildin aşırı gerilmesi nedeniyle oluşur.Kolajen üretimini etkileyen bu gerilme yara izi gibi bir görüntüye yol açar.
Çatlak izleri vücudun herhangi bir yerinde görülebilir ancak daha çok yağ depolanan veya gerilme eğilimi oln bölgelerinde oluşmaktadır.En yaygın görüldüğü yerler ise karın,göğüsler,kolların üstü ,kolların altı ,baldırlar (hem iç hem dış kısmı) ve basenlerdir.
Klinik Olarak kanıtlanmış sonuçlar :
Yoğun şekilde nem düzeyinin artmasını esnek bir yapı kazanmasını sağlar,
Esnekliğini kazanan ciltte çatlakların oluşumunu önler cilt rahatlar gerginlik hissi azalır,
Cilt yumuşaklık ve kadifemsi bir pürüzsüzlük kazanır.
8 Haftalık kullanım sonucunda ; Daha önce oluşmuş çatlakların göze görünürlüğünü % 39 azaltır.
Kullanım Şekli :
Günde 2 defa çatlak oluşumuna eğilimli bölgelerinize uygulayınız.Emzirme döneminde meme ucunuza uygulamayınız.Spreyi yüzünüze püskürtmeyiniz.Yağı kuruyken veya banyodan sonra ıslak cildinize masaj yaparak uygulayınız.
Roc Maternity Anti Stretch Mark Hamileler için Çatlaklara önleyici bakım sunan bu yağın dermatologlar tarafından test edilen formülü tamamen doğal formülü şu etkili bileşenlerin karışımından oluşur ;
Soya yağı : Kuru cildi nemlendirir ve cildi yumuşacık yapar.
Tatlı badem yağı : Cilde ihtiyacı olan esansiyel yağları sağlar.
Kuş üzümü çekirdeği yağı : Cildin iyice nemlenmesini sağlar.
Bisabolol : Yumuşatıcı ve sakinleştirici bir etki sağlar.
Kuşburnu yağı : Cildin yenilenmesine yardımcı olur ve nemlendirici etkisi vardır.
E vitamini : Güçlü serbest radikal tutucu özelliği ile erken hücre ölümü gibi hücre hasarlarını önler.
Teşekkürler canıma.s.canım benim de kaşıntılar var daha öncede yazmıştım, güvendiğim bir attar var orada badem yağı, kakao yağı ve avakado yağını karıştırıp haftada bir veya iki kez az miktarda sürersem faydası lur demişlerdi, burada bir arkadaşın tarifinde badem yağı susam yağı ile zeytinyağı (saf) tavsiye etmişti, attara söyleyince bunlarıda kendi karışımlarına ilave edebileceğimi söyledi, sonuçta badem yağı, kakao yağı, avakado yağı, susam yağı ve zeytinyağından bir karışım hazırladım arada sürüyorum yalnız bulantım olduğu zamanlar kokusuna dayanamadığım için düzenli süremiyorum ama yaptığım zaman kaşıntım kalmıyor göbüşüm de yumuşacık oluyor tavsiye ederim
fotoşcum benimde çok kaşınıyor biricik ve daylight dediği gibi kocaman oldular eskiden 75 beden sütyeni doldurmayan göğüslerim 8 haftada 80 i dolduruyor ama ben bu hallerini çok beğeniyorum bu arada benim karnımda kaşınıyor tatlı tatlı göğüs ve göğüs uçlarımda
Canım açıklamalar etkileyici gerçekten. Kaç liraya almıştın
tşkler canımopuyorumnanaktan41 tlye aldım canım
ben aktardaki karışımlara güvenemedim
zaten hamilelik nedeniyle hormon dengem şaştı
kıllanma sürem kısaldı
bazı arkadaşlar karışımların kıllanmaya neden olduğunu söyledi
bende iyice korktum
150 ml aldığım yag
satıcı bayan doğuma kadar idare eder sizi dedi
zaten birkaç damla sıkıyormuşuz günde 2 kere
ya hiçte sevmem krem olayını bakalım aksatmadan yapabilecek miyim?
kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
gelince haber vericem size hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi
güzel anneler
kızlar 1 saat sonra gidicez dr.a dua edin bize olur mu inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım
gelince haber vericem size hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi
güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?