2010 Şubat Anneleri

canımmm çok sevindim gözün aydın zemuszemus bi kız haberi daha ay gittikçe heyecanlı oluyo bu iş yaa sırnaşık şey

gözün aydın canım ah ah yesin onu teyzesi inşallah sonuçlarında ii çıkar canımzemuszemus

amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin evet arkadaşlar dua ç.ok güzel okuyun muhakkak.opuyorumnanaktan

ebru çok sevindim ne mutlu bize kaydirigubbakcemile2
ayyyy canım bir kızımız daha olacakkkk hihoyyyt
:lepi:

aklıma birşey takıldı
herkesin sata göre bebeği ileride çıkıyor
hiç benim gibi sata göre 3-4 gün geride çıkan var mı fisfisfis

canımm benimde sata göre 3 gün geri bu önemli bişey değil ben dr sordum

aslında biliyorum. bebek iki hafta kadar da geri olabiliyor. yani 2 haftaya kadar normal. Allahtan 3-4 gün...
benim kaybettiğim bebeğim gelişmiyordu da ondan korktum, korkuyorum.
neyse Allah bebeklerimize sağlık versin opuyorumnanaktan korkuyla yaşanmaz :umursamaz:

akpak cnm benim sata göre tam 13-14 gün geride hiç merak etme geç döllenmedir seninde bebeğin

günaydınnnn kızlar:1hug:dün giremedim cinsiyetlerde belli olmaya başladı yaşasınzemuszemus cimcimelerimiz yakışıklılarımız ay yerim ben onları Allah hepimize sizin gibi iyi haberler almayı nasip etsin inşallah benimde salı randevum var ama tabi daha cinsiyeti öğrenemem daha 10+3 olucam salı günü.bana dr bir tek demir hapı verdi başka vitamin vermedi.bu arada ebrucum kalçam benimde ağrıo demek ondanmışfisfisfisbu aralar bir de mide kasılması ve ağrısı çıktı ben bir 3 ayımı geçsem hayırlısıyla:Saruboceq:

3 ayı geçtim güna yaa bu mide bulantısı ne zaman geçecekkkkkkkkk bulanıyom sabahta çıkardım şimdi de başladı offffffffff

valla bu güne kadar önden gidenler yazmışta geriden gidenler hep susmuş yani kaydirigubbakcemile3
benim sormamı mı bekliyordunuz
Allah bütün bebişlere sağlık versin.
2 haftaya kadar geriden gidebilirler bu normal hiç canınızı sıkmayın...
zaten annesi minyon tipli benimkinin. anasına çekmiştir :roflol:

günaydın arkadaşlar.iki gündür giremiyordum.bilgisayar bozulmuştu..
bu arada eski yazılarıda okudum yavaş yavaş bebişler belli olmaya başlamış.ya bende istiyorum salı gününe kadar çatlayacagım..
EBRUCUM kızın hayırlı olsun canım saglıkla gelsin
YARENCıM seninde oglun olacakmış seninkide hayırlı olsun ..başka bilmedigim cinsiyeti belli olan varmı merak ettim

3 ayı geçtim güna yaa bu mide bulantısı ne zaman geçecekkkkkkkkk bulanıyom sabahta çıkardım şimdi de başladı offffffffff

4. ayın sonuna kadar sürmüştü benimki :umursamaz: bünyeden bünyeye değişiyor galiba.
mesela ben normalde midesi bulanan biriyim, hamilelikte iyice arttı

hayırlı cumalar arkadaşlar,
bugün hastaneye gittim ama dr. izinliymiş, pzts. tekrar gideceğim, ama ben bebişimi çok özlemiştim :gitme: neyse bi kaç gün daha sabredeceğim artık
gece pek uyuyamadın sabahda çok erken kalktım, şimdi gözlerimi zor açıyorum, sanırım biraz uyuyacağım,

bir de sağlık ocağına nihayet kaydımı yaptırdım, ama o kadar ilgisizdiki, sadece 6. ayda gel tetanoz aşsı yapılacak dedi, tetanoz ve difteri beraber yapıyorlarmış, 2 doz yapılacak dedi, bende nette okumuştum 5 doza kadar yapıldığını söyleyenler var deyince 3 doz yeter dedi,

umarım herkes için iyi bir gğn olur ve dünkü gibi güzel haberlerin devamı gelir inşallah, öptüm kızlar

ay cnm bende hep gidip görmek istiyorum yetmiyor.amin cnm Allahım bizlere bağışlasın.ve şükürler olsun bize bu duyguyu bu mucizeyi yaşattığı için:Saruboceq:

saol cnm sanada hayırlı cumalar.kötü olmuştur cnm görmek için heveslenip gitmişsin ama olsun pazartesiye bişey kalmadıyerimseniben

canım benimde bulantılar geçmiyor.çok kötü degilim ama yinede hiç geçmiyor.bende normalde çabuk bulanan birisiyim.evet bünyeye göre degişiyor.benimkide .haftayı bulacak sanırım.bende kızımda .hafta dolana kadar çok kötüydüm artık sabıııır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…