- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Hepİnİze gÜnaydın teyzelerİ
bİz Ün akŞam bebeĞİmİzİ gÖrdÜk Çok ŞÜkÜr kıpır kıpır bİr velet allahım esİrgesİn maŞŞallah bebeĞİmİn ntsİ 1.7 mm crl sİ 70mm usg ye gÖre gelİŞİmİ 12+6ydı yanİ bu gÜn 13 olduk folİk calsİyum polİvİt ve kan hapı baŞladı bazı kan tahlİllerİ yaptı İkİlİmİzİ yaptık bebeĞİmİn saĞlık durumunu gÖsteren sonuÇları salı gÜnÜ alacagız haa bİde burun kemİĞİde oluŞmuŞ Çok ŞÜkÜr omurga yapısı gayet İyİ maŞŞallah veeeeeeeeeeee tabİkİ cİnsİyetİnİde Ögrendİkkkkkk kızımız hİranurumuz gelİyo İnŞ saĞlıkla allahım kalÇamdakİ agrının sebebİ doguma kendİmİ hazırlamam mıŞ :)))))))) Çok ŞÜkÜr usg de herŞey normal İnŞ sonuÇlarda Öyle Çıkar sİzlerden ne haber dr gİdenler ne yaptılar
bİz Ün akŞam bebeĞİmİzİ gÖrdÜk Çok ŞÜkÜr kıpır kıpır bİr velet allahım esİrgesİn maŞŞallah bebeĞİmİn ntsİ 1.7 mm crl sİ 70mm usg ye gÖre gelİŞİmİ 12+6ydı yanİ bu gÜn 13 olduk folİk calsİyum polİvİt ve kan hapı baŞladı bazı kan tahlİllerİ yaptı İkİlİmİzİ yaptık bebeĞİmİn saĞlık durumunu gÖsteren sonuÇları salı gÜnÜ alacagız haa bİde burun kemİĞİde oluŞmuŞ Çok ŞÜkÜr omurga yapısı gayet İyİ maŞŞallah veeeeeeeeeeee tabİkİ cİnsİyetİnİde Ögrendİkkkkkk kızımız hİranurumuz gelİyo İnŞ saĞlıkla allahım kalÇamdakİ agrının sebebİ doguma kendİmİ hazırlamam mıŞ :)))))))) Çok ŞÜkÜr usg de herŞey normal İnŞ sonuÇlarda Öyle Çıkar sİzlerden ne haber dr gİdenler ne yaptılar
hayırlı cumalar
umarım bugün herkesten güzel mutlu haberler alırız
bu sırada fatoşunn yazdığı dua çok güzeldi ve biz de bol bol dua edelim ki Rabbim ömür boyu sağlıklı kılsın yavrularımızı...
aklıma birşey takıldı
herkesin sata göre bebeği ileride çıkıyor
hiç benim gibi sata göre 3-4 gün geride çıkan var mı fisfisfis
canımm benimde sata göre 3 gün geri bu önemli bişey değil ben dr sordum
aklıma birşey takıldı
aklıma birşey takıldı
3 ayı geçtim güna yaa bu mide bulantısı ne zaman geçecekkkkkkkkk bulanıyom sabahta çıkardım şimdi de başladı offffffffff
canım benim, aynen dediğin gibi oldu. hareketlerini görünce inanamadım. kolları bacakları öyle güzel hareket ediyordu ki büyülendim. mucizemmm. allah hepsini annelerine bağışlasın. allah esirgesin. lay lay lommm
hayırlı cumalar arkadaşlar,
bugün hastaneye gittim ama dr. izinliymiş, pzts. tekrar gideceğim, ama ben bebişimi çok özlemiştim :gitme: neyse bi kaç gün daha sabredeceğim artık
gece pek uyuyamadın sabahda çok erken kalktım, şimdi gözlerimi zor açıyorum, sanırım biraz uyuyacağım,
bir de sağlık ocağına nihayet kaydımı yaptırdım, ama o kadar ilgisizdiki, sadece 6. ayda gel tetanoz aşsı yapılacak dedi, tetanoz ve difteri beraber yapıyorlarmış, 2 doz yapılacak dedi, bende nette okumuştum 5 doza kadar yapıldığını söyleyenler var deyince 3 doz yeter dedi,
umarım herkes için iyi bir gğn olur ve dünkü gibi güzel haberlerin devamı gelir inşallah, öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?