2010 Şubat Anneleri

ay cnm bende hep gidip görmek istiyorum yetmiyor.amin cnm Allahım bizlere bağışlasın.ve şükürler olsun bize bu duyguyu bu mucizeyi yaşattığı için:Saruboceq:

aryacım güzel haberlerini bekliyorum salıya seninle aynıyız.ben daha 7 ağustosta gidicem

aklıma birşey takıldı
herkesin sata göre bebeği ileride çıkıyor
hiç benim gibi sata göre 3-4 gün geride çıkan var mı fisfisfis

canım önemli değil benim ilk gittiğimde 4 gün geri çıktı son gittiğimde 1 gün ileri çıktı gelişimine bağlıdır 10+6 da 11 çıktı bu defa ama doktorda bende önemsemiyorum

bu arada günaydınlar hayırlı cumalar kızlar......

fifacım bana sağlık ocağından her ay gelcen dediler neden ilgilenmemişler ki

bi duada benden gelsin bu mübarek günde...

Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...
Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...
Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...
Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi
Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMED MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..

Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...

Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum..

O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...:Saruboceq:

aryacım güzel haberlerini bekliyorum salıya seninle aynıyız.ben daha 7 ağustosta gidicem

saol cnm inşallah dr bu kontrolden sonra ayda 1 çağırıcam dedi.hemen haberdar ederim senide yerimseniben bu arada çok güzel şeyler paylaşmışsın cnm dua beni çok duygulandırdı
teşekkür ederiz.a.s.

aminnnnnnnnnnnnnn canım allah razı olsun.güzel paylaşımın için sağol tatlımzemuszemus

fatoş cnm duan çok güzeldi Rabbim cümlemizin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah

canım gözün aydın, şükür herşey yolundaymış, demek kızın olacak ismini de çok beğendim, adı gibi kendide bahtı da güzel olur inşallah cnm, ayy ne güzel böyle sağlıkl güzel haberler almak kaydirigubbakcemile3

aklıma birşey takıldı

canım sorun edilecek bişey değil, geç döllenme falan olmuştur, sen sıkma o güzel canını

saol cnm inşallah dr bu kontrolden sonra ayda 1 çağırıcam dedi.hemen haberdar ederim senide yerimseniben bu arada çok güzel şeyler paylaşmışsın cnm dua beni çok duygulandırdı
teşekkür ederiz.a.s.

saol canım benimopuyorumnanaktan

yaa benim bu aşılardan haberim yok ne için bunlar herkesin yaptırması gerekiyor mu bana kimse bişey söylemedii kafamçokkarıştı

günaydın canım güzel duan için sağol inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin ve her zaman yardımcımız olsun

yaa benim bu aşılardan haberim yok ne için bunlar herkesin yaptırması gerekiyor mu bana kimse bişey söylemedii kafamçokkarıştı

bende dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım aşı zamanı gelince biz sana haber vericez dediler her hamileye yapılıyor aşılar sağlık ocağına kayıt olman lazım

kızlar aslında geç döllenme değil. çünkü ilk gittiğimizde günü gününe aynı çıktı sonraki gittiğimizde 3-4 gün eksik çıktı. ama galiba bu ölçümler bebeğin boyuna göre oluyor ya, beki bebek eğri duruyordur falan CADIARZU ne bileyim ya çok mu uydurdum kaydirigubbakcemile3
tetenos 3 seferde oluyor canım ben 2 sene önce yaptırdım ama bir doz yaptırdım galiba.
şimdi hepaptit yaptırıyorum ilk aşıyı yaptırdım. siz de 3. ay dolduktan sonra hepatit istediğinizi söyleyin artık devlet karşılıyor. ve hepatit aslında o kadar da nadir değil. hani doğumda falan virüs kapmayalım sonra Allah korusun..

saol cnm sanada hayırlı cumalar.kötü olmuştur cnm görmek için heveslenip gitmişsin ama olsun pazartesiye bişey kalmadıyerimseniben

evet cnm yaa ( neyse geç olsun da güç olmasın

fifacım bana sağlık ocağından her ay gelcen dediler neden ilgilenmemişler ki

ayy kaydı bile rica minnet yaptırdık hatuna sağlık ocağı bomboştu gittiğimde benden başka kimse yok hala yok işim çok yalnızım yok bilmem ne başka zaman gel gibi laflar etti, hem zaten takibin yapılıyormuş, biz sadece kayıt yapıyoruz dr.a gitmeyenleri de yönlendiriyoruz dedi, ben de kızdım geçen sefer de kaydetmediniz ne zaman kaydetmeyi düşünüyorsunuz zaten düşük riskim var sürekli git gel yapamam deyince lütfen kaydetti, bi de yok kayıt çok uzun sürermiş de falan bahane işte 10 dk sürdü altı üstü kaydetmesi, benim başka tanıdıklarım var onların sağlık ocaklarından tel ile arayıp özellikle mutlaka gelin demişler, bunlar da kendim gelmişin postalamaya uğraşıyor kafamçokkarıştı

aminnnn, canım çok sağol Rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin

fatolinada haber yok merak ettim....

akşan dr.dan gelince yazarım demişti ama hala ses yok inşallah herşey yolundadır

aklıma birşey takıldı

benim sata göre 10 gün küçük adet düzensizliğim olduğundan yumurtlama günü farklıymış geç döllenme demişti dr.

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun...

Günaydın a.s. seninde cuman mübarek olsun, güzel haberler alalım inş.

Gözünaydın Ebrucum, adına çok sevindim, kızın olucakmış çok güzel, önce sağlık diyelim. Bende yarın birde kontrole gidicem, güzel haberler veririm inş.

günaydın canlarım bişli değil yarencim

Günaydınnnnn a.s.

Hayırlı cumalar, dua edelim kızlar...

Günaydınnnn aryaaa, cinsiyetler belli olmaya başladı maşallah 2 haftadan bizde ögrenebiliriz inş.

Günaydın papatya a.s.

Hayırlı cumalar canım a.s. sağlık ocağına bende kaydımı yaptırdım, çok ilgilendiler her ay gel bakalım dediler, seninkiler ilgisizmiş biraz sanırım

Aminnn canım, çok güzel dua Allah kabul etsin...

fatolinada haber yok merak ettim....

Bende çok merak ettim akşam haber veririm demişti, inş. güzel haberlerle gelir.:Saruboceq:

canım oturduğun yerdeki sağlık ocağına git, kaydını yaptır, 6. ayda tetanoz aşısı var, Akpak ın dediğine göre hepatit de varmış 3. ayda oradaki görevliye sorarsın cnm,

bana bahsetmedi hepatitden de bi dahak, gidişime sorarım, benim düşük tehlikesi var diye tetanosu bile dr.un yaptır derse yapalım dedi,

can canlar günaydın herkese hayırlı cumalar güzel haberli günler olsun... kızlar dualarınız için çok teşekkürler Allahım ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah..

canım maşallahhh maşallahhhhh Allahım nazarlardan korusun inşallah çok mutlu oldum inşallah hamileliğin bitene kadar hep böyle olumlu şeyler duyarsın (duyarız) dr. dan her çıkışımızda hepimizin ağzı kulaklarında olur inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum... dr. normal siyah beyaz ultrasonda mı bakıp söyledi cinsiyetini yoksa ayrıntılı ultrasonda renklimi baktılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…