evet cnm yaa( neyse geç olsun da güç olmasın
ayy kaydı bile rica minnet yaptırdık hatuna sağlık ocağı bomboştu gittiğimde benden başka kimse yok hala yok işim çok yalnızım yok bilmem ne başka zaman gel gibi laflar etti, hem zaten takibin yapılıyormuş, biz sadece kayıt yapıyoruz dr.a gitmeyenleri de yönlendiriyoruz dedi, ben de kızdım geçen sefer de kaydetmediniz ne zaman kaydetmeyi düşünüyorsunuz zaten düşük riskim var sürekli git gel yapamam deyince lütfen kaydetti, bi de yok kayıt çok uzun sürermiş de falan bahane işte 10 dk sürdü altı üstü kaydetmesi, benim başka tanıdıklarım var onların sağlık ocaklarından tel ile arayıp özellikle mutlaka gelin demişler, bunlar da kendim gelmişin postalamaya uğraşıyor kafamçokkarıştı
aminnnn, canım çok sağol Rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin
akşan dr.dan gelince yazarım demişti ama hala ses yok inşallah herşey yolundadır
herkesin iyi haberlerine sevindim allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlatlar nasıp etsin hepimize allah bu mübarek günden herkesin gönlünden geçeni kabul etsin evlat hasreti çekenlerede tez zamanda nasıp etsin......
bende dün kayıt oldum sağlık ocağına çok ilgilendiler ne yemem gerektiğini söyledi dra gidip yaptırdığın testleri getir dosyana kayıt edelim dedi doğumun nezan olacağını söyledi bol su iç kuruyemiş ye vitamin takviyesi verdimi doktor diye sordu
günaydın canım hoş geldin.opuyorumnanaktancan canlar günaydın herkese hayırlı cumalar güzel haberli günler olsun... kızlar dualarınız için çok teşekkürler Allahım ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah..
canım maşallahhh maşallahhhhhAllahım nazarlardan korusun inşallah çok mutlu oldum inşallah hamileliğin bitene kadar hep böyle olumlu şeyler duyarsın (duyarız) dr. dan her çıkışımızda hepimizin ağzı kulaklarında olur inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:
canım oturduğun yerdeki sağlık ocağına git, kaydını yaptır, 6. ayda tetanoz aşısı var, Akpak ın dediğine göre hepatit de varmış 3. ayda oradaki görevliye sorarsın cnm,
bana bahsetmedi hepatitden de bi dahak, gidişime sorarım, benim düşük tehlikesi var diye tetanosu bile dr.un yaptır derse yapalım dedi,
herkesin iyi haberlerine sevindim allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlatlar nasıp etsin hepimize allah bu mübarek günden herkesin gönlünden geçeni kabul etsin evlat hasreti çekenlerede tez zamanda nasıp etsin......
CADIARZU
fatmacım bana tetanoz aşısını 4 ayda yapacaz dedi sana 6 ay demiş aklım karıştı
geçen gittiğimde bana da öyle demişti ama belki dşük riskim var diye mi öyle söyledi bilmem kendi dr.la bi konuşayım da ona göre bakarım artık
fatma cnm inşallah yarın da senden güzel haberler alırız, bu arada evet sağlık ocağındaki hemşire hem ukala hem de çok ilgisizdilmaz:
voles cnm sana da günaydın
günaydın fatmacım.. opuyorumnanaktan
günaydım fatmacıgım..fatolinayı bende merak ettim.kızlar muayeneden gelenler kimseyi topikte bulamasalarda geldiklerinde durumlarını yazarlarsa iyi olur merak ediyoruz
benim dr.um izinde olduğu için bu seferki randevumu nevra hanımdan aldım int.sitesinde güzel güzel anlatıyo herşeyi bakalım yakından nasıl bir doktor.. eğer memnun kalırsam ona gitmeye davam edicem... cinsiyetini görebilicekmi acaba?
ay maşallah canım, çok sevindim.Hepİnİze gÜnaydın teyzelerİ
bİz Ün akŞam bebeĞİmİzİ gÖrdÜk Çok ŞÜkÜr kıpır kıpır bİr velet allahım esİrgesİn maŞŞallah bebeĞİmİn ntsİ 1.7 mm crl sİ 70mm usg ye gÖre gelİŞİmİ 12+6ydı yanİ bu gÜn 13 olduk folİk calsİyum polİvİt ve kan hapı baŞladı bazı kan tahlİllerİ yaptı İkİlİmİzİ yaptık bebeĞİmİn saĞlık durumunu gÖsteren sonuÇları salı gÜnÜ alacagız haa bİde burun kemİĞİde oluŞmuŞ Çok ŞÜkÜr omurga yapısı gayet İyİ maŞŞallah veeeeeeeeeeee tabİkİ cİnsİyetİnİde Ögrendİkkkkkk kızımız hİranurumuz gelİyo İnŞ saĞlıkla allahım kalÇamdakİ agrının sebebİ doguma kendİmİ hazırlamam mıŞ :)))))))) Çok ŞÜkÜr usg de herŞey normal İnŞ sonuÇlarda Öyle Çıkar sİzlerden ne haber dr gİdenler ne yaptılar
hayırlı cumalar arkadaşlar,
bugün hastaneye gittim ama dr. izinliymiş, pzts. tekrar gideceğim, ama ben bebişimi çok özlemiştim :gitme: neyse bi kaç gün daha sabredeceğim artık
gece pek uyuyamadın sabahda çok erken kalktım, şimdi gözlerimi zor açıyorum, sanırım biraz uyuyacağım,
bir de sağlık ocağına nihayet kaydımı yaptırdım, ama o kadar ilgisizdiki, sadece 6. ayda gel tetanoz aşsı yapılacak dedi, tetanoz ve difteri beraber yapıyorlarmış, 2 doz yapılacak dedi, bende nette okumuştum 5 doza kadar yapıldığını söyleyenler var deyince 3 doz yeter dedi,
umarım herkes için iyi bir gğn olur ve dünkü gibi güzel haberlerin devamı gelir inşallah, öptüm kızlar
bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum... dr. normal siyah beyaz ultrasonda mı bakıp söyledi cinsiyetini yoksa ayrıntılı ultrasonda renklimi baktılar....
Günaydınnnn aryaaa, cinsiyetler belli olmaya başladı maşallah 2 haftadan bizde ögrenebiliriz inş.
inşallah cnm ya insan merak etmeden duramıyor.aslında benim için farketmio şuan ne oğlum var ne kızım hayırlısı sağlıklısı olsun ama yinede merak işte.bizlerde aynı zamanlarrda öğrenicez inşallah.geçen kontrolümde bir hamile bayan vardı 5.ayında ama halen cinsiyetini öğrenememiş saklıomuş kendinikaydirigubbakcemile3sürekli geliyoruz ama birtürlü öğrenemedik dedi.arkasını dönüyormuş.bizimkilerde öyle yaparsa birdekaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar kızlar.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?