2010 Şubat Anneleri

bende dün kayıt oldum sağlık ocağına çok ilgilendiler ne yemem gerektiğini söyledi dra gidip yaptırdığın testleri getir dosyana kayıt edelim dedi doğumun nezan olacağını söyledi bol su iç kuruyemiş ye vitamin takviyesi verdimi doktor diye sordu

fatma cnm inşallah yarın da senden güzel haberler alırız, bu arada evet sağlık ocağındaki hemşire hem ukala hem de çok ilgisizdi lmaz:

voles cnm sana da günaydın

fatolinayı bende çok merak ediyorum... ama allahın izniyle ondanda güzel haberler alıcaz öyle hissediyorum.. hiçbirimize kötü şeyler duyurmasın rabbim..

herkesin iyi haberlerine sevindim allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlatlar nasıp etsin hepimize allah bu mübarek günden herkesin gönlünden geçeni kabul etsin evlat hasreti çekenlerede tez zamanda nasıp etsin......

camdankalp amin canım.teşekkürler.
ben henüz saglık ocagına kayıt yaptırmadım uff canım yürümek istemiyor.canım tetanoz aşısı iki kez vuruluyor.yani ben iki kez vuruldum.
kızımda cinsiyeti siyah beyaz usg den bakmıştı

aminnnnn canım aminnnnnnnnnnn

günaydım fatmacıgım..fatolinayı bende merak ettim.kızlar muayeneden gelenler kimseyi topikte bulamasalarda geldiklerinde durumlarını yazarlarsa iyi olur merak ediyoruz

benim dr.um izinde olduğu için bu seferki randevumu nevra hanımdan aldım int.sitesinde güzel güzel anlatıyo herşeyi bakalım yakından nasıl bir doktor.. eğer memnun kalırsam ona gitmeye davam edicem... cinsiyetini görebilicekmi acaba?

ayy yok şekerciğim daha hatunu ben bilgilendirdim, sata göre muhtemel doğum tarihimi, kaç haftalık olduğumu bile hesaplayamadı hepsini ben söyledim, zaten tahlillerim falan yanımdaydı o sormadan ben verdim hatta yanımda olmayanları da aklımda olduğu için bunlar da yapıldı sonuçları şu bu diye izah ettim, ona sadece forma yazmak kaldı, kullandığım ilaç var mı diye sordu onları söyledim, zaten kontrole gidiyormışsun dr.un gerekeni söyler dedi geçti

CADIARZU günaydın canım hoş geldin.opuyorumnanaktan

fatmacım bana tetanoz aşısını 4 ayda yapacaz dedi sana 6 ay demiş aklım karıştı

aminnn cnm

CADIARZU
fatmacım bana tetanoz aşısını 4 ayda yapacaz dedi sana 6 ay demiş aklım karıştı

geçen gittiğimde bana da öyle demişti ama belki dşük riskim var diye mi öyle söyledi bilmem kendi dr.la bi konuşayım da ona göre bakarım artık

fatma cnm inşallah yarın da senden güzel haberler alırız, bu arada evet sağlık ocağındaki hemşire hem ukala hem de çok ilgisizdi lmaz:

voles cnm sana da günaydın

İnşallah canım yaaa, çok merak ediyorum. Cinsiyetini ögrenebileceğimi sanmıyorum ama sağlıklı olduğunu bileyim yeter.

günaydın fatmacım.. opuyorumnanaktan

Günaydın canım a.s.

günaydım fatmacıgım..fatolinayı bende merak ettim.kızlar muayeneden gelenler kimseyi topikte bulamasalarda geldiklerinde durumlarını yazarlarsa iyi olur merak ediyoruz

Fatolina canım seni bekliyoruz hadi güzel haberlerini yaz bize...

İnşallah memnun kalırsın Volescim...

ay maşallah canım, çok sevindim. hadi gözün aydın. hiranur'a ve annesine rabbim sağlıklı ömürler versin.:Saruboceq:

hadi ya, dr izinliymiş demek. ben de gitmiştir diyordum sana. neyse sağlık olsun, pazartesi güzel haberlerini alırız inş.

aay sorma, bizim sağlık ocağındaki ebe de gıcıktı.yani gıcık değil de saf mıydı neydi anlamadım beni sürekli arıyo gel diye. neyse dün gittim, kendi dr'umun yaptırdığı test sonuçlarını götürdüm, onları bi karta yazdı sadece. ne aşıyla alakalı, ne başka bişeyle alakalı hiçbişey söylemedi.kilomu öğrenmek için tarttı.58 çıktı, dedim 60 olması lazım. sonra dedi "ben biliyodum zaten bizim tartı 2 kilo eksik tartıyo diye, herkes de zayıfladım diye seviyo" falan dedi. tansiyon da aynı şekilde farklı çıktı. o da mı bozuldu acaba falan diyo.her ay gel dedi ama ben her ay falan gitmeyeceğim. çok dandik bi işleyiş var. iyi ki özel hastaneler var..

bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum... dr. normal siyah beyaz ultrasonda mı bakıp söyledi cinsiyetini yoksa ayrıntılı ultrasonda renklimi baktılar....

canım siyaz beyaz ultrasondu benimki.

camdankalp dua çok güzeldi canım. Amin diyelim kabul olsun inş.

papatya bu arada hoşgeldin canım, ben de seni merak ediyordum demekki pc bozuldu. nasılsın, bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…