2010 Şubat Anneleri

cnm çok sevindim ay o minicik ellerinimi salladı.Allaha şükür hep güzel haberler alıyoruz.

AY ÇOK SEVİNDİM CANIM YA ÇATLADIK KIZ MERAKTAN GÖZÜN AYDIN CANIM

Kızlar ne soracam Özel doktoramı gıdıyosunuz devletemı devlete gıdenlerede cınsıyet sÖlÜyolarmı acaba

ya kızlar dr.a gidince omu diyor size bir daha şu gün gelin diye benimkı 1 ay sonraya randevu al falan dedi 2 lı testten falan da bahsetmedi ilgisiz mı ne

ya kızlar dr.a gidince omu diyor size bir daha şu gün gelin diye benimkı 1 ay sonraya randevu al falan dedi 2 lı testten falan da bahsetmedi ilgisiz mı ne

CNM dr dior benim genelde şu kadar gün sonra gel die.ikili test 14.haftaya kadar olması gereken bir test die biliyorum yanlışım yoksa.benimkide 2 haftada bir takip ediyordu bu aydan sonra ayda 1e indireceğini söyledi o da henüz bahsetmedi ikili testten bakalım salı gittiğimde diyecekmi bişey.fisfisfis

çok sevindim fatolina gözün aydın olsun seninde

Kızlar ne soracam Özel doktoramı gİdİyosunuz devletemİ devlete gİdenlerede cİnsİyet sÖlÜyolarmı acaba

ben özele gidiyorum bi sonraki kontrolde cinsiyetini sölüceni belirtti ben bişey demeden...ama devlette durum nedir bilmem

kızlar merhaba herkes nasıl gecmısı fazla okuyamadım cınsiyetini ogrenenler olmus ay cok heycanlandım bende insallah gıttıgımde ogrenecem gerci iki hafta var sımdı tatıle gıdıyorum 2 hafta sonra donecem insallah herkes o zamana kadar iyi olur bi aksilik olmaz korkuyorum gerci karadenize gidiyoruz selde var ve gece o korkudan mıdır ne dir acayıp ruyalar gordum esime gıtmyelim diyorum ısrar ediyor kıramadımda dua edin bisey olmasın benım dularım hepinizle cuma mubarek gun rabbım herkesın sevdiklerini korusun kaza bela sıkıntı yasatmasın ınsallah

allah korusun hayırlıdıyla git gel inş bekliyoruz seni biz kaydirigubbakcemile5

cnm Allahımm tatlı tatlı tatil yapıp dönmenizi nasip etsin inşallah:Saruboceq:karadeniz güzel yer gitmedim ama annem ordulu istiyorum gitmek bende .sen kendine iiyi bak dikkat et Allahın izniyle tatilim çok güzel geçti diye geliceksin.hem serin ne güzel orası ben sıcaklara dayanamıyorum artık.havasıda güzeldir temiz hava hem sana hem meleğine iyi gelir benim içinde gez dolaş cnm.

HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIM SAĞLIKLA GİT GEL İNŞALLAH KARADENİZİN NERES
İNE GİDİYONzemuszemus

KIZLAR NNEDEN CVP VERMEDİNİZ YAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

cnm daha cinsiyet öğrenemediğim için yorum yapamadım ama ben özel hasaneye gidiyorum bir arkadaşım devlete gitti hep 3 aylıkken söylemişti dr.ne farkederki her dr söyler herhalde.

kızlar bulantının olmaması sizi aldatmasın, benim arkadaşım neredeyse 9 ay bulantısı vardı ama oğlu oldu, kızkardeşimin de bulantısı vardı ve onun da oğlu oldu, yani bunlar kesin şeyler değil, kendinizi fazla şartlandırmayım, Rabbim yeterki hayırlısını versin

canım gözün aydın ama meraktan çatlattın bizi, neyse herşey yolundaymış ya gerisini boşver

Kızlar ne soracam Özel doktoramı gİdİyosunuz devletemİ devlete gİdenlerede cİnsİyet sÖlÜyolarmı acaba

KIZLAR NNEDEN CVP VERMEDİNİZ YAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

canım ben özel hastaneye gidiyorum, devlette durum nasıl bilmiyorun

hayırlısı olsun birtanem ayyy o günler bana da bir gelse bende bir görsem bebişimin cinsiyetini opuyorumnanaktan

tatlım benim bebiş solda, sadece ekşi ve tuzlu yiyorum, yüzüm sivilceden geçilmiyor, bu hafta hafifiledi ama 3 hafta haşatım çıktı, alerji olmadım, Çin takvimine göre kız çıktı :kedi: ne dersin?

ah canım çok merak ettik seni
neyse güzel haberlerle gelmişsin hayırlısı olsun
sağlıklı alalım bebişlerimizi kucağımıza kaydirigubbakcemile5

allah korusun hayırlıdıyla git gel inş bekliyoruz seni biz kaydirigubbakcemile5
sagol canım benim

esimde ole diyor bende ilk defa gıdecem cok guzel begeneceksın dıyor mama ıste su sel olayı beni fena korkutuyor ısın kotusu ben yuzmede bılmıyorum hıc sansım olmayacak yanı mafoldumben neyse Allahtan esim dedi bakarız yol kotu baska yere gıderiz dedi opuyorumnanaktan sende gel canım senıde goturelım kurtulursun sıcaklardan zemuszemus

HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIM SAĞLIKLA GİT GEL İNŞALLAH KARADENİZİN NERES
İNE GİDİYONzemuszemus
canım ole kesın gıdecegımız yer yok zonguldak ordu gıresun trabzon artvın gezerek gıdecez yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…