saol cnm ona göre erkek benimde bakalım:1rolleyes:
hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar zemuszemus
sizi çok mereklandırdım ama gece eve çok geç döndük girip yazamadım
bebişimizin durumu gayet iyiymiş el salladı bize çok tatlıydı ya6cm olmuş megadyn verdi bide progestan verdi
bu arada yaptırmıcam dedim ama ikili testi de yaptırdım hadi hayırlısı eşim cinsiyetini sordu
sölemedi ama en son baya belli oluyo dedi acaba erkek mi dedik neyse bi dahaki sefere inşallah sonuçları pazartesi alıcaz inşallah herşey çok güzel gider :Saruboceq:
bebişimizin durumu gayet iyiymiş el salladı bize çok tatlıydı ya6cm olmuş megadyn verdi bide progestan verdi
bu arada yaptırmıcam dedim ama ikili testi de yaptırdım hadi hayırlısı eşim cinsiyetini sordu
sölemedi ama en son baya belli oluyo dedi acaba erkek mi dedik neyse bi dahaki sefere inşallah sonuçları pazartesi alıcaz inşallah herşey çok güzel gider :Saruboceq:
ya kızlar dr.a gidince omu diyor size bir daha şu gün gelin diye benimkı 1 ay sonraya randevu al falan dedi 2 lı testten falan da bahsetmedi ilgisiz mı ne
çok sevindim fatolina gözün aydın olsun senindehepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar zemuszemus
Kızlar ne soracam Özel doktoramı gİdİyosunuz devletemİ devlete gİdenlerede cİnsİyet sÖlÜyolarmı acaba
CNM dr dior benim genelde şu kadar gün sonra gel die.ikili test 14.haftaya kadar olması gereken bir test die biliyorum yanlışım yoksa.benimkide 2 haftada bir takip ediyordu bu aydan sonra ayda 1e indireceğini söyledi o da henüz bahsetmedi ikili testten bakalım salı gittiğimde diyecekmi bişey.fisfisfis
kızlar merhaba herkes nasıl gecmısı fazla okuyamadım cınsiyetini ogrenenler olmus ay cok heycanlandım bende insallah gıttıgımde ogrenecem gerci iki hafta var sımdı tatıle gıdıyorum 2 hafta sonra donecem insallah herkes o zamana kadar iyi olur bi aksilik olmaz korkuyorum gerci karadenize gidiyoruz selde var ve gece o korkudan mıdır ne dir acayıp ruyalar gordum esime gıtmyelim diyorum ısrar ediyor kıramadımda dua edin bisey olmasın benım dularım hepinizle cuma mubarek gun rabbım herkesın sevdiklerini korusun kaza bela sıkıntı yasatmasın ınsallah
kızlar merhaba herkes nasıl gecmısı fazla okuyamadım cınsiyetini ogrenenler olmus ay cok heycanlandım bende insallah gıttıgımde ogrenecem gerci iki hafta var sımdı tatıle gıdıyorum 2 hafta sonra donecem insallah herkes o zamana kadar iyi olur bi aksilik olmaz korkuyorum gerci karadenize gidiyoruz selde var ve gece o korkudan mıdır ne dir acayıp ruyalar gordum esime gıtmyelim diyorum ısrar ediyor kıramadımda dua edin bisey olmasın benım dularım hepinizle cuma mubarek gun rabbım herkesın sevdiklerini korusun kaza bela sıkıntı yasatmasın ınsallah
Kızlar ne soracam Özel doktoramı gİdİyosunuz devletemİ devlete gİdenlerede cİnsİyet sÖlÜyolarmı acaba
KIZLAR NNEDEN CVP VERMEDİNİZ YAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
cnm yeni doğum yapan bir arkadaşımla konuştum dün.onun oğlu oldu hiç bulantısı olmamış.erkekte olmuo diolar doğrumu acabafisfisfis benim bulantım olduğunu duyunca kızın olucak herhalde dedi.senin cnn neler çekti buarada ekşimi tatlımı kaydirigubbakcemile3
ya ben o belirtilerin hepsini kendimde gördüm. duyduğum ve kendimde gördüğüm erkek bebek belirtileri
- bebeği sağ tarafta hissettim
- sürekli tatlı yedim,ekşi ve acı hiç yiyemedim.
- cildimde herhangi bi değişiklik olmadı.
- aşırı mide bulantım olmadı.
- bir de alerji oldum(bunu da bi arkaşaşımdan duymuştum, alerji olduysan erkektir diye)
- çin takvimine göre erkek çıktı.
bunlara göre erkek hissediyordum zaten :) ve bende tuttu..
KIZLAR NNEDEN CVP VERMEDİNİZ YAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
Hepİnİze gÜnaydın teyzelerİ
bİz Ün akŞam bebeĞİmİzİ gÖrdÜk Çok ŞÜkÜr kıpır kıpır bİr velet allahım esİrgesİn maŞŞallah bebeĞİmİn ntsİ 1.7 mm crl sİ 70mm usg ye gÖre gelİŞİmİ 12+6ydı yanİ bu gÜn 13 olduk folİk calsİyum polİvİt ve kan hapı baŞladı bazı kan tahlİllerİ yaptı İkİlİmİzİ yaptık bebeĞİmİn saĞlık durumunu gÖsteren sonuÇları salı gÜnÜ alacagız haa bİde burun kemİĞİde oluŞmuŞ Çok ŞÜkÜr omurga yapısı gayet İyİ maŞŞallah veeeeeeeeeeee tabİkİ cİnsİyetİnİde Ögrendİkkkkkk kızımız hİranurumuz gelİyo İnŞ saĞlıkla allahım kalÇamdakİ agrının sebebİ doguma kendİmİ hazırlamam mıŞ :)))))))) Çok ŞÜkÜr usg de herŞey normal İnŞ sonuÇlarda Öyle Çıkar sİzlerden ne haber dr gİdenler ne yaptılar
ya ben o belirtilerin hepsini kendimde gördüm. duyduğum ve kendimde gördüğüm erkek bebek belirtileri
- bebeği sağ tarafta hissettim
- sürekli tatlı yedim,ekşi ve acı hiç yiyemedim.
- cildimde herhangi bi değişiklik olmadı.
- aşırı mide bulantım olmadı.
- bir de alerji oldum(bunu da bi arkaşaşımdan duymuştum, alerji olduysan erkektir diye)
- çin takvimine göre erkek çıktı.
bunlara göre erkek hissediyordum zaten :) ve bende tuttu..
sagol canım benimallah korusun hayırlıdıyla git gel inş bekliyoruz seni biz kaydirigubbakcemile5
esimde ole diyor bende ilk defa gıdecem cok guzel begeneceksın dıyor mama ıste su sel olayı beni fena korkutuyor ısın kotusu ben yuzmede bılmıyorum hıc sansım olmayacak yanı mafoldumben neyse Allahtan esim dedi bakarız yol kotu baska yere gıderiz dedi opuyorumnanaktan sende gel canım senıde goturelım kurtulursun sıcaklardan zemuszemuscnm Allahımm tatlı tatlı tatil yapıp dönmenizi nasip etsin inşallah:Saruboceq:karadeniz güzel yer gitmedim ama annem ordulu istiyorum gitmek bende .sen kendine iiyi bak dikkat et Allahın izniyle tatilim çok güzel geçti diye geliceksin.hem serin ne güzel orası ben sıcaklara dayanamıyorum artık.havasıda güzeldir temiz hava hem sana hem meleğine iyi gelir benim içinde gez dolaş cnm.
canım ole kesın gıdecegımız yer yok zonguldak ordu gıresun trabzon artvın gezerek gıdecez yanıHAYIRLI YOLCULUKLAR CANIM SAĞLIKLA GİT GEL İNŞALLAH KARADENİZİN NERES
İNE GİDİYONzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?