2010 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdinsin

HOŞ GELDİN ARAMIZI CANIMa.s.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben 2010 Şubat annesi olmaya adayım.10+5'teyiz meleğimle.Şimdiye kadar yazmadım çünkü çok heyecanlı ve mutlu günlerimdi.Ama artık atlattım.Hamile olduğum fikrine alıştım.İnşallah Allah hepinize bu duyguyu tattırır.Yaklaşık iki senelik bir beklemeden sonra ilk hamileliğim.Umarım sorunsuzca kavuşuruz.Darısı başınıza...

canım hoşgeldin aramıza umarım hepimiz gibi sende sorunsuz yaşarsın hamileligini

bi şubat annesi daha geliyor :))
8+4 teyim şu an. 1 mart tahmini doğum tarihi ama sanırım ben bir şubat annesi olacağım :))

sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle. hayırlı olsun cnm

hayırlı olsun canım gözün aydın allah tamamına erdirsin

hayırısı olsun canım.

8+4 teyim şu an. 1 mart tahmini doğum tarihi ama sanırım ben bir şubat annesi olacağım :))

Yeni hamişlerimiz gelmiş, hoşgelmiş sefalar getirmişler, hayırlı olsun gözünüz aydın, kucağınıza aldığınızıda görürsünüz inş.

ya benhiç iyi degilim gittimbi kustum.hiç bu saatlerde olmazdı.off kimilerin azalıyo bulantısı,benim sanki iki gündür çogaldı gibi..bogazım acıyo

kızlar bu arada
10 haftalık gebeler için bilgilendirme

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 10.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

umarım faydalı olur
hayırlı cumalar

sağol cnm, paylaştığın için, opuyorumnanaktan

canım inşallah o da iyi çıkar kafana takma, hayırlısı Allahtan cnm, dualarım seninle ve tün şubat anneleriyle

canım insanın herhalde bu tür rahatsızlıklardan mutluluk duyacağı şikayet etmeyeceği tek durum herhalde hamilelik ve annelik, ben de öyleyim, hamile olduğumu hissettirecek her durumun keyfini çıkarmaya çalışıyorum biliyorum ki bebişim benimle olduğu için yaşıyorum bunları opuyorumnanaktan :lepi:

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, İnşallah sonuna kadar hepimizin hamileliiği sorunsuz bi şekilde devam eder (aminnn)
Türkiyeye gelince fazla yorma kendini bize de almaya bişeyler kalsın sırnaşık şey

evet cnm bende uyumuş kalmışım, biraz önce kalktım, benim göbüş bi çıkıyor bi iniyor ben de anlamadım sırnaşık şey iyice belirginleşsin o zaman eklerim herhalde

papatya banada canım bi ağırlık çöktü nasıl uykum var anlatamam... göz kapaklarıma kibrit çöpü takıcam yoksa açamıyorum... iş yerindeyimde napim şimdi...

canım ya şuan çalışan tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, işyerinde bi de bu sıcaklarda iyice zor, Allaha şükür ben raporluyum da bu zor dönemi evde atlatıyorum, ama 1 ay sonra işbaşı olunca ne yapacağım bilmem sositososito

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz bebişleriniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin

kızlar bu arada
10 haftalık gebeler için bilgilendirme

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 10.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

umarım faydalı olur
hayırlı cumalar

sagolasın can can. ben de buradan hafta hafta takip ediyorum. ama sanki 1 hafta öncen gidiyo gibi geliyo bana :)

inanmıyorum ya,3 yeni anne adayı ne kadar güzel,maşallah. hoşgeldiniz kızlar aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

ya benhiç iyi degilim gittimbi kustum.hiç bu saatlerde olmazdı.off kimilerin azalıyo bulantısı,benim sanki iki gündür çogaldı gibi..bogazım acıyo

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..ya hep sorcam unutuyorum, senin kız kaç yaşında.? biraz alakasız oldu ama :) merak etmiştim geçenlerde :1rolleyes:

HOŞ GELDİN CANIMa.s.

seninki kesin kız, hiç kaçarı yok. :icecream: bak yaren dediydi dersin..

herkese merhabalar bütün msjlara cvp yazmak gelio içimden ama sizin yaptığınız gibi 3-5 msj birden cvp yazmasını bilmiyorum birde çok fazla olduğu için sadece okudum artık sabahtır bi türlü müsait olup yazamadım geçmişi okumakta baya vakit alıo daha bitiremedim bile ama bu mesajda bende yamak istedim benimkisinide yorumlarsınız belki die sositososito benim son kontrolde tam ortadaydı özellikle sordum dr a ultrason cihazını koyduğu yerdeymiş aynen yüzüm sivilceee dolu hiç tatlı yiyemiyorum çikolata bile çok sevmeme rağmen ama çin takviminde erkek çıkıo çok karıştı kafam:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…