2010 Şubat Anneleri

canım zaten hafiften kaşınıyordum,elevite başlayınca da iyice heryerim kabardı.1 hf ara verdim,tekrar devam ettim elevite,sonra olmadı. arkadaşımda da 2 oğlunda da öyle olmuş, kızında olmamış. dr'u vücudunun erkek cocuğa alerjisi var demiş :) o da tutturmuşt,senin oğlun olacak kesin diye :)

canım nihayet. bir hayli merak etmiştik seni. gözün aydın, çok sevindim.inş tahlillerin de iyi çıkar..Allah hayırlısını versin.

canım sağlıcakla git,gel. stres yapma boşver dinlenmene bak.bebişe ve kendine dikkat et,iyi tatiller.

tatlım benim bebiş solda, sadece ekşi ve tuzlu yiyorum, yüzüm sivilceden geçilmiyor, bu hafta hafifiledi ama 3 hafta haşatım çıktı, alerji olmadım, Çin takvimine göre kız çıktı :kedi: ne dersin?

seninki kesin kız, hiç kaçarı yok. :icecream: bak yaren dediydi dersin..

sagol canım erkek bebısın hayırlı olsun dedign belirtilerin aynısı bende de var annemde dıyor senın kesın erkek bende de aynı belırtıler olmustu dıyo bende erkek hıssedıyorum ama kız cocuklarınada bayılıyorum bakalım bıdaha gıdısımde soyleyecek ınsallah doktor zemuszemus rabbım hangısı hayırlısı ıse onu versın herkese

seninki kesin kız, hiç kaçarı yok. :icecream: bak yaren dediydi dersin..

ah yarencim agzın bal yesin opuyorumnanaktan
gerçi benim ilk çocuğum olacak erkek kız sağlıklı olsun yeter diyorum ama
ben evlenmeden önce öyle çok kız çocuk kıyafeti almışımki :kedi:
boşa gitmesin çekyatın altı dolu kaydirigubbakcemile2

kendine bebişimize iyi bak

aman iyi bi terslik yokmuş.hadi senide atlattık çok şükür bebişinide gördün

fatolına hayırlı olsun atlattın bakalım darısı başımıza

cnm çok sevindim ay o minicik ellerinimi salladı.Allaha şükür hep güzel haberler alıyoruz.

AY ÇOK SEVİNDİM CANIM YA ÇATLADIK KIZ MERAKTAN GÖZÜN AYDIN CANIM

fatolina gözünaydın canım hayırlı olsun ...........

çok sevindim fatolina gözün aydın olsun seninde

ben özele gidiyorum bi sonraki kontrolde cinsiyetini sölüceni belirtti ben bişey demeden...ama devlette durum nedir bilmem

hepinize çok çok teşekkürler teyzeleri
bu heyecanları yaşamak çok güzel
iyki varsınız sizlerden güç destek moral almak çok güzel opuyorumnanaktan

fatoscum ben özele gidiyorum deteylıda baktı genede sölemedi cinsiyetini
ama giden arkadaşlarım sölemişti zaten hemen sölemez diye
devlet nasıl onu bilemiyorum
................................................
ebrucum çok sevindim kızın olucakmış bayılıyorum kız çocuklarına ayrı bi tatlılıkları var zillilerin
rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

fatolina canım sana hayırlı haberlerle gelceksin demiştim Allahın izniyle çok sevindim canım Allahım sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin.... hepimize tabi...

fatolina canım sana hayırlı haberlerle gelceksin demiştim Allahın izniyle çok sevindim canım Allahım sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin.... hepimize tabi...

çok sağol tatlım sıra sende hayırlısıyla sende görceksin
yaptırmıcam dedim şu ikili testi ama genede yaptırdım tek kafama takılan o var şimdi
pazartesiyi beklicez bakalım
bu arada 1 kilo almışım yuppi :CüvCüv:

kızlar bu sabah ilk defa istifra etmiş bulunuyorum:))
kötüydü ama yinede sevinmedim desem yalan olur çıkardım çünkü hamileyimsenağlama senağlama senağlama komik ama ben çok duygulandım çünkü çok bekledim ben bu günleri bebeğimsiz geçen 8 yıl tam 8 yıl.....................

merhaba akadaşlar...
volescim sana da merhaba, beni merak etmişsin. teşekkür ederim, bebeğim ve ben çok iyiyiz. biraz önce 4 boyutlu ultrasona girdik ve ikili test için kan verdim. çok şükür herşey normal gözüküyor.babamızda çok mutlu.ultrasona bakarken bir ara elinin titrediğini gördüm, insanın kendi bebeği sözkonusu olunca doktorlara has o soğukkanlılık kalmıyor anlayacağınız. ense kalınlığı 0,9 mm çıktı. ufak bir çıkıntımız var ama kız mı erkek mi net değil. bir iki hafta sonra netleşir artık.maaşallah bebişim kıpır kıpırdı. boyu 5.5cm olmuş 12 haftayla uyumlu gidiyor gelişimimiz.. o yüzden ikili testi biraz erken yaptırdık. bebeğin boyunun 5 cm olması yeterliymiş.biz yarın tr ye geliyoruz tatile. 20 gün kadar kalacağız. biraz alışveriş yapmak istiyorum bebişime. daha erken biliyorum ama artık dayanamıyorum.şimdi tr deki mağazaları boşaltayım tatil dönüşü buradakiler için uzun zamanım olacak inşallah. hepinizi takip ediyorum mesajlarınızdan. çok şükür herkes iyi.bulananları saymazsak tabiii. ama o da hamileliğin tuzu biberi. ben de bazen bulantı yaşıyorum ama daha çok acıktığım zamanlar hemen birşeyler yemezsem oluyor.bizden haberler bu kadar. hepinizi öpüyorum. bebişlerinizle güzel günler diliyorum. hoşçakalın.

canım benim çok sevindim iyi haberlerini eksik etme bizlerden... bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım... tatil dönüşünde artık cinsiyetide belli olmuş olur onuda paylaşırsın canım bizimle ... iyi tatiller canım sana alışveriş yapıcam derken fazla yorma kendini kaydirigubbakcemile3 kendine ve bebişine çok dikket et.... seni özliycezz.. :1hug:

Denizkızıl ve fatolina gözünüz aydın, güzel haberlerle geldiniz, çok yakında cinsiyetlerini de ögrenirsiniz, Allah gönlünüze göre versin inş.

selam kızlar öglenin rehaveti çöktü yine üstüme..artık .haftayı geçtikmi tehlikeli günleri biraz daha geçmiş olacagız ..bu arada kimsenin göbegi çıkmadımı hani topige ugrayan yok ..benim göbek yok o ayrıkaydirigubbakcemile3

papatya banada canım bi ağırlık çöktü nasıl uykum var anlatamam... göz kapaklarıma kibrit çöpü takıcam yoksa açamıyorum... iş yerindeyimde napim şimdi...

ben de şubat sonu(25-27 şubat) annesi olacam!!! adete göre mart başına da kayabilir ama bakalım.. en küçük bebeiş ben miyim acaba? optuk sizi.. işte olmak fena... ben bulantıyı bastırmak için sürekli atıştırıyorum, şeftali,salatalık evden ne getirdiysem..:) selamlar bizden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…