KIZLAR NNEDEN CVP VERMEDİNİZ YAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
Cnm süpersin bende tam sana belirtilerin ne die sorucaktıma.s. ben hem sağda hem solda hissediyorum sanki yakaydirigubbakcemile3 bak bulantın çok olmamış demekki bunun doğruluk payı varfisfisfis nasıl alerji oldun ne dokundu cnm?
hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar zemuszemus
sizi çok mereklandırdım ama gece eve çok geç döndük girip yazamadım
bebişimizin durumu gayet iyiymiş el salladı bize çok tatlıydı ya6cm olmuş megadyn verdi bide progestan verdi
bu arada yaptırmıcam dedim ama ikili testi de yaptırdım hadi hayırlısı eşim cinsiyetini sordu
sölemedi ama en son baya belli oluyo dedi acaba erkek mi dedik neyse bi dahaki sefere inşallah sonuçları pazartesi alıcaz inşallah herşey çok güzel gider :Saruboceq:
kızlar merhaba herkes nasıl gecmısı fazla okuyamadım cınsiyetini ogrenenler olmus ay cok heycanlandım bende insallah gıttıgımde ogrenecem gerci iki hafta var sımdı tatıle gıdıyorum 2 hafta sonra donecem insallah herkes o zamana kadar iyi olur bi aksilik olmaz korkuyorum gerci karadenize gidiyoruz selde var ve gece o korkudan mıdır ne dir acayıp ruyalar gordum esime gıtmyelim diyorum ısrar ediyor kıramadımda dua edin bisey olmasın benım dularım hepinizle cuma mubarek gun rabbım herkesın sevdiklerini korusun kaza bela sıkıntı yasatmasın ınsallah
tatlım benim bebiş solda, sadece ekşi ve tuzlu yiyorum, yüzüm sivilceden geçilmiyor, bu hafta hafifiledi ama 3 hafta haşatım çıktı, alerji olmadım, Çin takvimine göre kız çıktı :kedi: ne dersin?
canım zaten hafiften kaşınıyordum,elevite başlayınca da iyice heryerim kabardı.1 hf ara verdim,tekrar devam ettim elevite,sonra olmadı. arkadaşımda da 2 oğlunda da öyle olmuş, kızında olmamış. dr'u vücudunun erkek cocuğa alerjisi var demiş :) o da tutturmuşt,senin oğlun olacak kesin diye :)
canım nihayet. bir hayli merak etmiştik seni. gözün aydın, çok sevindim.inş tahlillerin de iyi çıkar..Allah hayırlısını versin.
canım sağlıcakla git,gel. stres yapma boşver dinlenmene bak.bebişe ve kendine dikkat et,iyi tatiller.
seninki kesin kız, hiç kaçarı yok. :icecream: bak yaren dediydi dersin..
kendine bebişimize iyi baksagol canım benim
esimde ole diyor bende ilk defa gıdecem cok guzel begeneceksın dıyor mama ıste su sel olayı beni fena korkutuyor ısın kotusu ben yuzmede bılmıyorum hıc sansım olmayacak yanı mafoldumben neyse Allahtan esim dedi bakarız yol kotu baska yere gıderiz dedi opuyorumnanaktan sende gel canım senıde goturelım kurtulursun sıcaklardan zemuszemus
ayyyy cnm ne güzel olurdu ama bana yolculuk yasak:1no2:gelmiş kadar oldum:1hug:inşallah yollar güzel olur kötü yerlere gitmeyin
aman iyi bi terslik yokmuş.hadi senide atlattık çok şükür bebişinide gördün
fatolına hayırlı olsun atlattın bakalım darısı başımıza
cnm çok sevindim ay o minicik ellerinimi salladı.Allaha şükür hep güzel haberler alıyoruz.
AY ÇOK SEVİNDİM CANIM YA ÇATLADIK KIZ MERAKTAN GÖZÜN AYDIN CANIM
fatolina gözünaydın canım hayırlı olsun ...........
çok sevindim fatolina gözün aydın olsun seninde
ben özele gidiyorum bi sonraki kontrolde cinsiyetini sölüceni belirtti ben bişey demeden...ama devlette durum nedir bilmem
kızlar bulantının olmaması sizi aldatmasın, benim arkadaşım neredeyse 9 ay bulantısı vardı ama oğlu oldu, kızkardeşimin de bulantısı vardı ve onun da oğlu oldu, yani bunlar kesin şeyler değil, kendinizi fazla şartlandırmayım, Rabbim yeterki hayırlısını versin
canım gözün aydın ama meraktan çatlattın bizi, neyse herşey yolundaymış ya gerisini boşver
canım ben özel hastaneye gidiyorum, devlette durum nasıl bilmiyorun
hayırlısı olsun birtanem ayyy o günler bana da bir gelse bende bir görsem bebişimin cinsiyetini opuyorumnanaktan
tatlım benim bebiş solda, sadece ekşi ve tuzlu yiyorum, yüzüm sivilceden geçilmiyor, bu hafta hafifiledi ama 3 hafta haşatım çıktı, alerji olmadım, Çin takvimine göre kız çıktı :kedi: ne dersin?
ah canım çok merak ettik seni
neyse güzel haberlerle gelmişsin hayırlısı olsun
sağlıklı alalım bebişlerimizi kucağımıza kaydirigubbakcemile5
canım zaten hafiften kaşınıyordum,elevite başlayınca da iyice heryerim kabardı.1 hf ara verdim,tekrar devam ettim elevite,sonra olmadı. arkadaşımda da 2 oğlunda da öyle olmuş, kızında olmamış. dr'u vücudunun erkek cocuğa alerjisi var demiş :) o da tutturmuşt,senin oğlun olacak kesin diye :)
canım nihayet. bir hayli merak etmiştik seni. gözün aydın, çok sevindim.inş tahlillerin de iyi çıkar..Allah hayırlısını versin.
canım sağlıcakla git,gel. stres yapma boşver dinlenmene bak.bebişe ve kendine dikkat et,iyi tatiller.
kendine bebişimize iyi bak
fatolina canım sana hayırlı haberlerle gelceksin demiştim Allahın izniyle çok sevindim canım Allahım sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin.... hepimize tabi...
merhaba akadaşlar...
volescim sana da merhaba, beni merak etmişsin. teşekkür ederim, bebeğim ve ben çok iyiyiz. biraz önce 4 boyutlu ultrasona girdik ve ikili test için kan verdim. çok şükür herşey normal gözüküyor.babamızda çok mutlu.ultrasona bakarken bir ara elinin titrediğini gördüm, insanın kendi bebeği sözkonusu olunca doktorlara has o soğukkanlılık kalmıyor anlayacağınız. ense kalınlığı 0,9 mm çıktı. ufak bir çıkıntımız var ama kız mı erkek mi net değil. bir iki hafta sonra netleşir artık.maaşallah bebişim kıpır kıpırdı. boyu 5.5cm olmuş 12 haftayla uyumlu gidiyor gelişimimiz.. o yüzden ikili testi biraz erken yaptırdık. bebeğin boyunun 5 cm olması yeterliymiş.biz yarın tr ye geliyoruz tatile. 20 gün kadar kalacağız. biraz alışveriş yapmak istiyorum bebişime. daha erken biliyorum ama artık dayanamıyorum.şimdi tr deki mağazaları boşaltayım tatil dönüşü buradakiler için uzun zamanım olacak inşallah. hepinizi takip ediyorum mesajlarınızdan. çok şükür herkes iyi.bulananları saymazsak tabiii. ama o da hamileliğin tuzu biberi. ben de bazen bulantı yaşıyorum ama daha çok acıktığım zamanlar hemen birşeyler yemezsem oluyor.bizden haberler bu kadar. hepinizi öpüyorum. bebişlerinizle güzel günler diliyorum. hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?