sagolasın can can. ben de buradan hafta hafta takip ediyorum. ama sanki 1 hafta öncen gidiyo gibi geliyo bana :)
inanmıyorum ya,3 yeni anne adayıne kadar güzel,maşallah. hoşgeldiniz kızlar aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.
herkese merhabalar bütün msjlara cvp yazmak gelio içimden ama sizin yaptığınız gibi 3-5 msj birden cvp yazmasını bilmiyorum birde çok fazla olduğu için sadece okudum artık sabahtır bi türlü müsait olup yazamadım geçmişi okumakta baya vakit alıo daha bitiremedim bile ama bu mesajda bende yamak istedim benimkisinide yorumlarsınız belki die sositososito benim son kontrolde tam ortadaydı özellikle sordum dr a ultrason cihazını koyduğu yerdeymiş aynen yüzüm sivilceee dolu hiç tatlı yiyemiyorum çikolata bile çok sevmeme rağmen ama çin takviminde erkek çıkıo çok karıştı kafam:enbuyukkk:
herkese merhabalar bütün msjlara cvp yazmak gelio içimden ama sizin yaptığınız gibi 3-5 msj birden cvp yazmasını bilmiyorum birde çok fazla olduğu için sadece okudum artık sabahtır bi türlü müsait olup yazamadım geçmişi okumakta baya vakit alıo daha bitiremedim bile ama bu mesajda bende yamak istedim benimkisinide yorumlarsınız belki die sositososito benim son kontrolde tam ortadaydı özellikle sordum dr a ultrason cihazını koyduğu yerdeymiş aynen yüzüm sivilceee dolu hiç tatlı yiyemiyorum çikolata bile çok sevmeme rağmen ama çin takviminde erkek çıkıo çok karıştı kafam:enbuyukkk:
yarencigim kızım agustos12de üç yaşında olacak inşallah.ama böylede zor oluyor ben bulanıyorum kız oynamak istiyor ayyy.neyseke babamız yetişiyo hemen parka götürüyor.bugun yemege çıkacaklar baba kız ben evde dinlnecegim ohh.
FİKİREVİ inan dedgin gibi hemen dogsun istemiyorsun o an gelence karnımda ne kadar dursa onun için iyi diyorsun.bana doktor 10-11-12 agustos hangisini istersen ozaman sezenyan olsun dedi ben hemen en son günü tercih ettim biraz daha büyüsün diye ben sezeryana 39+1 idim doguma girdigimde..
ya ben o belirtilerin hepsini kendimde gördüm. duyduğum ve kendimde gördüğüm erkek bebek belirtileri
- bebeği sağ tarafta hissettim
- sürekli tatlı yedim,ekşi ve acı hiç yiyemedim.
- cildimde herhangi bi değişiklik olmadı.
- aşırı mide bulantım olmadı.
- bir de alerji oldum(bunu da bi arkaşaşımdan duymuştum, alerji olduysan erkektir diye)
- çin takvimine göre erkek çıktı.
bunlara göre erkek hissediyordum zaten :) ve bende tuttu..
buna bişey daha ekleyeceğim, duyduklarımdan. ayyy ben de çok dedikoducuymuşum yaf. eğer hamilelikte kanama olursa, kız, kanama olmazsa erkek oluyormuş. bende hiç kanama olmadı..
:dance: sende 2 tutmuş,2 tutmamış o yüzden bilemeyecek gibiyim kafamçokkarıştı
şaka bir yana, ben fikirevine takılıyordum canım. elbetteki bu belirtiler halk arasında kulaktan kulağa duyduklarımız. fifa nın dediği gibi 9 ay bulanıp erkek doğuran varmış baksana. o yüzden biraz bizimki fala inanma falsız kalma hesabı gibi oldu yani..:)
Allah gönlüne göre versin canım, önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inş.
canım herkesteki belirtiler aynı olmayabilir, mesela arkadaşlar bulantı olmazsa da erkek demişler ama benim aşırı bulantısı olup erkek doğuran tanıdıklarım da var ya da sağ veya sol tarafa göre yapılan yorumların tersine doğum yapanlar da bence çok takılmamak lazım, sağlıklı olsunlarda
sanırım facebook üyeliği gerekecek link için , üyeliği olmayanlara başka video sitelerinden de bakarım olmazsa
pofidi sevilay nasılsınız canlarım sesiniz çıkmıyor, bebişler iyiler mi
selam kızlar ben 12.haftayı bitiriyorum
ve acayip bulantılarım basladı
kusmalarım var tam biteceği dönemlerde benimki basladıkafamçokkarıştı
yeni arkadaslar hoşgeldiniz
herkese mutlu hafta sonları opuyorumnanaktan
maşallah papatya,3 yaşında demek. en sevilecek yaşında.. uyyy...kız çocuklarının ayrı bi tadı oluyo,cimcimeler..zemuszemus
ya pofidi zaten senle aynıyız biz.ay bulantılarımızda aynı gidiyor sorma iki gündür bana bi haller oluyo sürekli midem bulanıyo ve çıkarıyorum.neddcez bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?