2010 Şubat Anneleri

valla canım bende hep bir hatta iki hafta sonrasına bakıyorum öyle hızlı geçsin istiyorumki haftalar
bir an önce 36. hafta olsun :) sezeryan olcam ya 36 hafta yetiyormuş
ben dayanamam herhalde daha fazla
zemuszemus

bu arada şubat anneleri tam gaz allahtan nazardan korusun 3 yeni arkadaşımız daha gelmiş
hoşgeldiniz sağlıklı sıhhatli bebeginizi almanız dileğiyle

birde bebeg82 canım sen nerelerdesin? göremiyorum seni
özledim valla lmaz:

yarencigim kızım agustos12de üç yaşında olacak inşallah.ama böylede zor oluyor ben bulanıyorum kız oynamak istiyor ayyy.neyseke babamız yetişiyo hemen parka götürüyor.bugun yemege çıkacaklar baba kız ben evde dinlnecegim ohh.
FıKıREVı inan dedgin gibi hemen dogsun istemiyorsun o an gelence karnımda ne kadar dursa onun için iyi diyorsun.bana doktor 10-11-12 agustos hangisini istersen ozaman sezenyan olsun dedi ben hemen en son günü tercih ettim biraz daha büyüsün diye ben sezeryana 39+1 idim doguma girdigimde..

:dance: sende 2 tutmuş,2 tutmamış o yüzden bilemeyecek gibiyim kafamçokkarıştı

şaka bir yana, ben fikirevine takılıyordum canım. elbetteki bu belirtiler halk arasında kulaktan kulağa duyduklarımız. fifa nın dediği gibi 9 ay bulanıp erkek doğuran varmış baksana. o yüzden biraz bizimki fala inanma falsız kalma hesabı gibi oldu yani..:)

Allah gönlüne göre versin canım, önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inş.

ey rabbim insan inanamıyor seyrettim..insan yeterki istesin herşeyi halledebiliyor.müthişşş

canım herkesteki belirtiler aynı olmayabilir, mesela arkadaşlar bulantı olmazsa da erkek demişler ama benim aşırı bulantısı olup erkek doğuran tanıdıklarım da var ya da sağ veya sol tarafa göre yapılan yorumların tersine doğum yapanlar da bence çok takılmamak lazım, sağlıklı olsunlarda

umarım link koymak yasak değildir, çok güzel bir video mutlaka seyredin,

Login | Facebook

sanırım facebook üyeliği gerekecek link için , üyeliği olmayanlara başka video sitelerinden de bakarım olmazsa

ay canım benim ablam oglunda 6 ay hastanede yattı bulantıdan.kızında da tek bir bulantısı bile olmadı.bünyeye göre degişiyor bu iş

laelaelaelaelae
tabi canım o sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım ama bir an öncede almak istiyorum kollarıma
geceleri ona sarılıp uyumak kokusunu içime çekmek istiyorum opuyorumnanaktan
çok heyecanlıyım şimdiden nasıl dayancam bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

buna bişey daha ekleyeceğim, duyduklarımdan. ayyy ben de çok dedikoducuymuşum yaf. eğer hamilelikte kanama olursa, kız, kanama olmazsa erkek oluyormuş. bende hiç kanama olmadı..

pofidi sevilay nasılsınız canlarım sesiniz çıkmıyor, bebişler iyiler mi

selam kızlar ben 12.haftayı bitiriyorum
ve acayip bulantılarım basladı
kusmalarım var tam biteceği dönemlerde benimki basladıkafamçokkarıştı
yeni arkadaslar hoşgeldiniz
herkese mutlu hafta sonları opuyorumnanaktan

buna bişey daha ekleyeceğim, duyduklarımdan. ayyy ben de çok dedikoducuymuşum yaf. eğer hamilelikte kanama olursa, kız, kanama olmazsa erkek oluyormuş. bende hiç kanama olmadı..

benim kızımdada kanamam oldu.bundada oldu..desene bi kızım daha olacak:)))

kesinlikle öyle sizin yorumları okuyunca iştaha geldim şuan tek dileğim sağlıkl sıhhatli hayırlı bir evlat olması ilk olunca çok merak ediorum sadece ama hiç kendimi şu yada bu die nitelendirmedim ne olur ne olmaz dieopuyorumnanaktan

maşallah papatya,3 yaşında demek. en sevilecek yaşında.. uyyy...kız çocuklarının ayrı bi tadı oluyo,cimcimeler..zemuszemus

evet hepimiznki için sağlık dua ediyorum öncelikle benim arkadaşım ilk kızında 9 ay boyunca çıkarttı şimdi tekrar hamiş 8 aylık ve bi kız daha beklio bunda hiç ne bulantısı vardı ne kusması allah tan yani hepsi

pofidi sevilay nasılsınız canlarım sesiniz çıkmıyor, bebişler iyiler mi

çok sükür iyiyim canım ama bulantım çok kusmalarım var
günde en az 2 kez oluyo benim yeni basladı bunlarkafamçokkarıştı
bu çin takvimi ne ki bende bakayım bebiş kız mı erkek mi

ya pofidi zaten senle aynıyız biz.ay bulantılarımızda aynı gidiyor sorma iki gündür bana bi haller oluyo sürekli midem bulanıyo ve çıkarıyorum.neddcez bizz

fifa,ben açamadım videoyu. flash player yükle diyor, yükledim yine olmadı ben nasıl isleyeceğim şimdi :bbo:

pofidi geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. inş geçicidir,hemen geçer..

maşallah papatya,3 yaşında demek. en sevilecek yaşında.. uyyy...kız çocuklarının ayrı bi tadı oluyo,cimcimeler..zemuszemus

öyle canım seninde ikincisi kız olsun ..ne dersin..yeni yeni konuşuyo ya çok komik oluyolar.böcüüüüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…