AY UNUTTUM KIZLAR BİR BLOG BULDUM HARİKA BEBEK ÖRGÜ MODELLERİ VAR
BECERİKLİ OLANLAR İÇİN GÖNDEREYİM DEDİM
BAYILDIM VALLA
bebek örgü modelleri, bebek patik, bebek hırka, bebek battaniye, bebek eldiven - Blogcu bebek örgü modelleri, bebek patik modelleri, bebek hırka modelleri, bebek battaniye modelleri, bebek eldiven modelleri
BİRDE BENİM ÇİN TAKVİMİ KIZ, RUS TAKVİMİ ERKEK ÇIKTI ACEP ÇOCUK NE OLACAK?
YARAMAZ OLACAGI KESİNDE opuyorumnanaktan
ben yemeğe gidiyorum. ben gelene kadar voles iyi haberler yazar inş. öptüm şekerler..
hımmm. bakalım anneanne ve babanelerine söylemekte yarar var. mersi şekerrrkaydirigubbakcemile5amaaaa hesaplamalara bakmak lazımAY UNUTTUM KIZLAR BİR BLOG BULDUM HARİKA BEBEK ÖRGÜ MODELLERİ VAR
BECERİKLİ OLANLAR İÇİN GÖNDEREYİM DEDİM
BAYILDIM VALLA
bebek örgü modelleri, bebek patik, bebek hırka, bebek battaniye, bebek eldiven - Blogcu bebek örgü modelleri, bebek patik modelleri, bebek hırka modelleri, bebek battaniye modelleri, bebek eldiven modelleri
BİRDE BENİM ÇİN TAKVİMİ KIZ, RUS TAKVİMİ ERKEK ÇIKTI ACEP ÇOCUK NE OLACAK?
YARAMAZ OLACAGI KESİNDE opuyorumnanaktan
kız fifa, hele sen eskisi kadar sık yazmıyorsun artık, demek gündüzleri uyuyorsun... seni gidi seniii...
sevilaycım çok sevindim, topiğimizin ikizleri iyi demek. aman iyi bak fıstıklara. ya cinsiyetleri ne olcak acaba. daha öğrenmedin heralde. 1 ay sonra öğrenirsin değil mi, çok heyecanlı.. biri kız biri erkek olsa tam süper olur bence. :) tabi ondan önce rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin..
kız fifa, hele sen eskisi kadar sık yazmıyorsun artık, demek gündüzleri uyuyorsun... seni gidi seniii...
üff fikirevi, bu modeller gerçekten süper ama neden içinde 1 tanecik bile olsa erkek bebiş için model yok mafoldumben
ben de örgü kitabı aldım, ama o da bu blog gibi. güel güzel kız bebiş modelleri, dandik dandik erkek bebiş modelleri mafoldumben
opuyorumnanaktanhosu buldum çok şükür şekerrr... inş iyi cıkar sonuclarınız. Maşallah valla koca 3 ay oldu. Dün gibi sıkıntılar aşılıyor ama inan bulantılar felan hafifleyince ohhhh dedim. Az olsun öz olsun :1hug:
Kızlar 1 saattir yazmaya uğraşıyorum hata verio sayfa sinir geldiÇok üzgünüm çoook
FİFA-CNM walla banada yolla o uykudan azıcık o verdiğim sitede cidden çok güzel hamile elbseleri var bak cnm müsait olduğunda.
selam kuşlar zemuszemus
ah moralim çok bozuk bu haftasonu ayvalığa gidicektim
ama cumartesi nöbetim çıktı bi yere gidemicem
oysa çok sevinmiştim çünkü gecen hafta sonum hep ağlamakla gecmişti:çok üzgünüm:
mydarling de gelmiş ama konu okuyor, kız bırak okumayı durumdan haber ver herşey yolundadır inşallah
napıyım kuşum halsizim bulantım var
hep uyumak istiyorum
aaa kötü bi sürpriz olmuş ama sıkma canını bi dahaki hafta gitme şansın yokmu..
bu arada sen geçen haftasonu neden ağladınki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?