2010 Şubat Anneleri

Cnm süper modeller gerçekten pembişlere bayıldım ama ya oğlan olursa erkekler için hiç yok.bu arada benimde rus takviminde kız çin takviminde erkek.kaydirigubbakcemile3

hımmm. bakalım anneanne ve babanelerine söylemekte yarar var. mersi şekerrrkaydirigubbakcemile5amaaaa hesaplamalara bakmak lazım

evet yarencim hepımız iyiyi. birisi kesin ben pek oynak.:roflol:digeride kociştir Agır alltakı tekme atıp duruyor kardeşine dogru öbürüde hiç pas vermıyor pek agır :roflol:eşim daktır amcamızıdan cıktıgımzdan beri taklıtlerını yapıyor sıpalar birbirlerine tekme atıyorlar diye.. Cinsiyetlerini 16 haftada ögrencez işte önüzümdekı ay rutın kontrol var teyzesi o zaman söluycek.. Valla gönul öyle istiyor.. sağlıklı gelsınler rabbim bagıslasın.. Hepimizinkini canım benımmm..

arkadaşlar herşey için tsk ederim ben yemeğe çıkıyorum inşallah ilerleyen zamanlarda iyi haberler verebilirim kendinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun tüm dualarım sizlerle

kız fifa, hele sen eskisi kadar sık yazmıyorsun artık, demek gündüzleri uyuyorsun... seni gidi seniii...

ay sorma cnm ya, ama dr. dediki progestan uyku yapar normal dedi, ehhh bende progestana devam edeceğim için uykuya da devam demekki

fikirevi sağol cnm paylaşımın için ama bende onları becerebilecek yetenek nerdeee, anca bakar dururum böyle (

yaren cnm, hep güzel şeyler kızlar için galiba erkek modellerini ben de beğenm,yorum aslında erkeklee de güzel şeyler yapılabilir,

evet zaman sanki hiç geçmiyor bana da sanki daha dün yaşanmış gibi herşey, inşallah hepimizin bulantı vs.. ne sıkıntısı varsa biranönce geçer

şimdi bakıyorum cnm

ben de merak ettim şimdi, belki cevap yazamadan bi işi çıkmıştır, inşallah kötü bişey yoktur

:1shok: aa voles yazmadan çıkmış gitmiş. şaşkın mı ayol bu kız. o kadar bekledik yanii..

ayy sevilay, biz bitanesinin hareketini az bişe gördük diye, kaç gündür ağzımız kulaklarımızda geziyoruz..iki tane olunca, siz havalarda uçuyorsunuzdu heralde şuan. demek birbirlerini tekmeliyorlar he.. ne tatlılardır.. kızz dr dan video falan aldıysan bizimle de paylaşsana...çok merak ettim şimdi..

escos da gelmiş ama konu okuyor, kız bırak okumayı durumdan haber ver herşey yolundadır inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
ah moralim çok bozuk bu haftasonu ayvalığa gidicektim
ama cumartesi nöbetim çıktı bi yere gidemicem
oysa çok sevinmiştim çünkü gecen hafta sonum hep ağlamakla gecmişti:çok üzgünüm:

ah moralim çok bozuk bu haftasonu ayvalığa gidicektim
ama cumartesi nöbetim çıktı bi yere gidemicem
oysa çok sevinmiştim çünkü gecen hafta sonum hep ağlamakla gecmişti:çok üzgünüm:

aaa kötü bi sürpriz olmuş ama sıkma canını bi dahaki hafta gitme şansın yokmu..
bu arada sen geçen haftasonu neden ağladınki :çok üzgünüm:

aaa kötü bi sürpriz olmuş ama sıkma canını bi dahaki hafta gitme şansın yokmu..
bu arada sen geçen haftasonu neden ağladınki :çok üzgünüm:

bi aksilik cıkmazsa haftaya giderim artık
ah kuşum buraya pek yazmak istemem yeri değil ama
görümce kaynana meseleleri senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…