günaydın kızlar hepinizi çok öpüyorummm herkese güzel bir gün diliyorum füm doktorumuza gittik ense kalınlığımız 1,4 çıktı herşeyi normal dedi doktor kanda verdik onun sonuçlarını arayıp bildirecekler bize.bebeişimi gördüm kızlar çok rahatı yerindeydi hiç kıpırdamadı anca ben gülünce kıpırdamaya başladı sonra böle sağ ayağını hani gaza basar çekersin ya öle bişeyler yaptıı çok güldük.kızlar 2 li testi biz 90 tl ye yaptırdık.birde cinsiyetini öğrenemedik baktım baktım ama anlayamadım sanırım bacak arasından kordon geçiyoda ondan işte vitamine devam dedi çok güzeldi şimdi diğer randevum 01/09/2009 cinsiyeti o zaman öğrenicez çok var dahhaaa
volescim güzel haberleri getirme sırası sende hadi bakalım bizide haberdar et çok öpüyorumm :lepi:
voles hadi sıra sende bakalım .sende güzel haberlerle gel..benim içimden senin ogluşun olacakmış gibi geliyor bakalım tutcekmi
Günaydın kızlar...
MYDARLİNG çok sevindim gözün aydın canım...
VOLES hadi bakalım bugün sıra sende sende sevindir bizleri...
günaydın kızlarr...
mydarling çok sevindim canım. inş test sonuçların da iyi çıkar.
volescim ben iyi haberlerle geleceğine inanıyorum tatlım..
jazminnn.. biz iyiyiz güzellik, yuvarlanıp gidiyoruz işte, sen neler yapıyorsun bakalım?
Kızlar 1 saattir yazmaya uğraşıyorum hata verio sayfa sinir geldiÇok üzgünüm çoook
MYDARLİNG-CNM iyi haberlerine sevinmdim inşallah test sonuçlarında güzel gelir.
VOLES-GELDİNMİ CNM ANLAT BAKALIM SENİN YARAMAZ NELER YAPTI
FİFA-CNM walla banada yolla o uykudan azıcık o verdiğim sitede cidden çok güzel hamile elbseleri var bak cnm müsait olduğunda.
ÖZGECİM-cnm bu ikili testler çok güvenip te kendini harap etme kesin sonuç vermiolar inşallah iyi haberlerinialıcaz seninde üzülüpte bebişinide üzme tatlım.
ben yemeğe gidiyorum. ben gelene kadar voles iyi haberler yazar inş. öptüm şekerler..
eee voles durdu durdu çıktı ayol nolduki acaba
:1shok: aa voles yazmadan çıkmış gitmiş. şaşkın mı ayol bu kız. o kadar bekledik yanii...
oyyy uyku demede bana ne dersen de uyku diyince bile uyuyasım geliyo sabahları sürünerek uyanıyorum yaahep uyusam keşke:umursamaz:
canım yazmıştım ben herşey yolunda kan testi sonuçlarımı bekliyorum voles den haber yok sanırımmm
geldim canlarım geçmişi okudum ondan geç cvp yazdım kusura bakmayın..
çok şükür herşey yolunda gitti tatlı yiyince hareketleniyo bebek demiştiniz ya bende bi kaç tane bonibon vardı çantam da (ne işi var diye sormayın) onu attım dr. gitmeden cidden kıpır kıpırdı maşallah..ölçümleri zor yaptı dr...ense kalınlığımız 1.6 mm gayet iyi.. boyumuz 6.64 mm onada gayet iyi dedi kilomuzda 69 gr. olmuş kaydirigubbakcemile3 kan tahlilimizi verdik ayın 8 inde alıcaz inşallah temiz çıkar oda.. cinsiyetini öğrenemedim artık bir dahaki sefere sağlıklı olduğunu öğrendim ya çok şükür bana yetti... el salladı bize ve dr. o anın resmini verdi bize parmakları falan çok tatlı.. bide yan durduğu bi an ense kalınlığını ölçmek için durdurdu ordada tam sırıtırken çıktı resmi.. iki resimde çok komik.. buraya eklemek istiyorum ama bana tarif etmeniz lazım.. yüzü çok belli bebişimin görmenizi istiyorum bunu...
çok şükür herşey yolunda gitti tatlı yiyince hareketleniyo bebek demiştiniz ya bende bi kaç tane bonibon vardı çantam da (ne işi var diye sormayın) onu attım dr. gitmeden cidden kıpır kıpırdı maşallah..ölçümleri zor yaptı dr...ense kalınlığımız 1.6 mm gayet iyi.. boyumuz 6.64 mm onada gayet iyi dedi kilomuzda 69 gr. olmuş kaydirigubbakcemile3 kan tahlilimizi verdik ayın 8 inde alıcaz inşallah temiz çıkar oda.. cinsiyetini öğrenemedim artık bir dahaki sefere sağlıklı olduğunu öğrendim ya çok şükür bana yetti... el salladı bize ve dr. o anın resmini verdi bize parmakları falan çok tatlı.. bide yan durduğu bi an ense kalınlığını ölçmek için durdurdu ordada tam sırıtırken çıktı resmi.. iki resimde çok komik.. buraya eklemek istiyorum ama bana tarif etmeniz lazım.. yüzü çok belli bebişimin görmenizi istiyorum bunu...
canım hayırlısıyla güzel haberlerle geldin sende çok sevindim.. hep ağzımız kulaklarımızda çıkalım inş. dr. dan :)))
ay ben konu okuyup duruyorum dogrudur... çatlıcam yoksa ben işyerindeyim... akşam olsun diye bekliyorum.. akşam gitcez teyzeleri doktora cok heyecanlıyım ama kalbim duracak.. yarın yazarım inşallah iyi çıkar herşey.. zemuszemusescos da gelmiş ama konu okuyor, kız bırak okumayı durumdan haber ver herşey yolundadır inşallah
ah moralim çok bozuk bu haftasonu ayvalığa gidicektim
ama cumartesi nöbetim çıktı bi yere gidemicem
oysa çok sevinmiştim çünkü gecen hafta sonum hep ağlamakla gecmişti:çok üzgünüm:
bi aksilik cıkmazsa haftaya giderim artık
ah kuşum buraya pek yazmak istemem yeri değil ama
görümce kaynana meseleleri senağlama
ay ben konu okuyup duruyorum dogrudur... çatlıcam yoksa ben işyerindeyim... akşam olsun diye bekliyorum.. akşam gitcez teyzeleri doktora cok heyecanlıyım ama kalbim duracak.. yarın yazarım inşallah iyi çıkar herşey.. zemuszemus
canlarım benim sağolun.. hala etkisindeyim ne yazı yazabiliyorum ne bilg. kullanmayı biliyorum herşey uçtu gitti aklımdan.. resim eklemeyi bilmiyorum ki bilen biri bana anlatabilirse hemen eklerim..
ay ben konu okuyup duruyorum dogrudur... çatlıcam yoksa ben işyerindeyim... akşam olsun diye bekliyorum.. akşam gitcez teyzeleri doktora cok heyecanlıyım ama kalbim duracak.. yarın yazarım inşallah iyi çıkar herşey.. zemuszemus
ay çoook güzel!!! darısı başımızaaaa.... resim eklesene yuzu nasıl belli oluyor, benim arkadaşımın da ultrason çıktılarında bi bakmıştık eşinin aynısı erkek:) cok gulmustuk.. bakalim biz n'apcaz.. ben akşamları uyuyamıyorum gunduzleri de boyle uyukluyorum.. hadi ekle fotoyu.. bilen yok mu? aaa olmadı ana sayfana ekle kullanıcı paneli foto albumu gibi bişii olcaktı..vereliniortakcanlarım benim sağolun.. hala etkisindeyim ne yazı yazabiliyorum ne bilg. kullanmayı biliyorum herşey uçtu gitti aklımdan.. resim eklemeyi bilmiyorum ki bilen biri bana anlatabilirse hemen eklerim..
canlarım benim sağolun.. hala etkisindeyim ne yazı yazabiliyorum ne bilg. kullanmayı biliyorum herşey uçtu gitti aklımdan.. resim eklemeyi bilmiyorum ki bilen biri bana anlatabilirse hemen eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?