2010 Şubat Anneleri

canım hayırlısıyla güzel haberlerle geldin sende çok sevindim.. hep ağzımız kulaklarımızda çıkalım inş. dr. dan :)))

volescim güzel haberleri getirme sırası sende hadi bakalım bizide haberdar et çok öpüyorumm :lepi:

voles hadi sıra sende bakalım .sende güzel haberlerle gel..benim içimden senin ogluşun olacakmış gibi geliyor bakalım tutcekmi

Günaydın kızlar...
MYDARLİNG çok sevindim gözün aydın canım...
VOLES hadi bakalım bugün sıra sende sende sevindir bizleri...

ben yemeğe gidiyorum. ben gelene kadar voles iyi haberler yazar inş. öptüm şekerler..

eee voles durdu durdu çıktı ayol nolduki acaba

:1shok: aa voles yazmadan çıkmış gitmiş. şaşkın mı ayol bu kız. o kadar bekledik yanii...

geldim canlarım geçmişi okudum ondan geç cvp yazdım kusura bakmayın..
çok şükür herşey yolunda gitti tatlı yiyince hareketleniyo bebek demiştiniz ya bende bi kaç tane bonibon vardı çantam da (ne işi var diye sormayın) onu attım dr. gitmeden cidden kıpır kıpırdı maşallah..ölçümleri zor yaptı dr...ense kalınlığımız 1.6 mm gayet iyi.. boyumuz 6.64 mm onada gayet iyi dedi kilomuzda 69 gr. olmuş kaydirigubbakcemile3 kan tahlilimizi verdik ayın 8 inde alıcaz inşallah temiz çıkar oda.. cinsiyetini öğrenemedim artık bir dahaki sefere sağlıklı olduğunu öğrendim ya çok şükür bana yetti... el salladı bize ve dr. o anın resmini verdi bize parmakları falan çok tatlı.. bide yan durduğu bi an ense kalınlığını ölçmek için durdurdu ordada tam sırıtırken çıktı resmi.. iki resimde çok komik.. buraya eklemek istiyorum ama bana tarif etmeniz lazım.. yüzü çok belli bebişimin görmenizi istiyorum bunu...

canım yazmıştım ben herşey yolunda kan testi sonuçlarımı bekliyorum voles den haber yok sanırımmm

canım pardon ben escos yazacaktım seni yazmışım yanlışlıkla o da bugün gidecekti baktım gelmiş konuları okuyor, ama yazmadan çıkmış o da

sonradan farkedip mesajı düzeltmiştim

Ayyyy cnm benim ya ne güzel çok duygulanmışsındır.nasıl konduğunu ben bilmiyorum ama görmeyi çok isterim Allahım nazarlardan korusun bende bonibon yiyeyim bari gitmedenkaydirigubbakcemile3 sağlıklı haberlerini almışsın çok sevindim cnm.Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:

oy oy oy yerim ben onuu el sallamış bide oh çok şükür esracım gözün aydın...resimleri beklyorum ama tarif edemem bende bilmiyorum çünkü

ayy çok mutlu oldum volescim.hadi gözünaydın. inş test sonuçların da iyi çıkar. ben de çikolata yemiştim, bir sonraki gittiğimde bonibon yiyeyim bari :) eveett resmini koy mutlaka,merak ediyoruz.. ben de hiç koymadım ama önce resmi bi siteye upload edip, o sitenin adresini yazıyorsun sanırım CADIARZU

canım hadi resimleri ekle bize görelimm çok merak ediyorummm

canlarım benim sağolun.. hala etkisindeyim ne yazı yazabiliyorum ne bilg. kullanmayı biliyorum herşey uçtu gitti aklımdan.. resim eklemeyi bilmiyorum ki bilen biri bana anlatabilirse hemen eklerim..

escos da gelmiş ama konu okuyor, kız bırak okumayı durumdan haber ver herşey yolundadır inşallah
ay ben konu okuyup duruyorum dogrudur... çatlıcam yoksa ben işyerindeyim... akşam olsun diye bekliyorum.. akşam gitcez teyzeleri doktora cok heyecanlıyım ama kalbim duracak.. yarın yazarım inşallah iyi çıkar herşey.. zemuszemus

ah moralim çok bozuk bu haftasonu ayvalığa gidicektim
ama cumartesi nöbetim çıktı bi yere gidemicem
oysa çok sevinmiştim çünkü gecen hafta sonum hep ağlamakla gecmişti:çok üzgünüm:

bi aksilik cıkmazsa haftaya giderim artık
ah kuşum buraya pek yazmak istemem yeri değil ama
görümce kaynana meseleleri senağlama

canım Allah yardımcın olsun ama ne olursa olsun önce bebişini düşün bitanem, bak sen üzülürsen o da etkileniyor, inşallah haftaya gidersin

ah cnm benimm demek kıpır kıpırdı minişin, yerim ben onu maşallah herşeyin yolunda çıkmasına sevindim cn, valla bir ara girip bişey yazmadan çıkınca korkmadım dersem yalan olur, neyse güzel haberlerle geldin ya Şeniz

fotoğrafları eklemeyi ben de bilmiyorum bilen varsa yazsın ben de benim oburumun resmini eklerim, dr. teyzemiz tam da parmağını emerken çekmişti, şimdiden bu kadar tatlı bu minişler doğduklarında ne yaparız bilmem artık ama ben hareketlerini de gördüm ya daha bir heyecanlanır oldum artık, Allahtan kontrolüm 15 gün sonraya benim, çok beklemeyeceğim, hatta bu arada 1 veya 2 defa daha başka dr.a gitme ihtimalim var

ben de gittin sandım cnm, neyse yarına inşallah sende güzel haberlerle gelirsin

canlarım benim sağolun.. hala etkisindeyim ne yazı yazabiliyorum ne bilg. kullanmayı biliyorum herşey uçtu gitti aklımdan.. resim eklemeyi bilmiyorum ki bilen biri bana anlatabilirse hemen eklerim..

Canım ImageShack® - Image Hosting bu adresi açıyorsun ve Browse yazan yerden ekleme yapacağın resimleri seçiyorsun ve start upload tuşuna basıyor ve yüklenmesini bekliyorsun.Sonrasında URL yazan yerdeki adresleri buraya linkleri yapıştırıyorsun.

cnm bunu bir yerden buldum böyle yapılıyormuş.

hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruz herşey güzel olsun inşallahhh

ay çoook güzel!!! darısı başımızaaaa.... resim eklesene yuzu nasıl belli oluyor, benim arkadaşımın da ultrason çıktılarında bi bakmıştık eşinin aynısı erkek:) cok gulmustuk.. bakalim biz n'apcaz.. ben akşamları uyuyamıyorum gunduzleri de boyle uyukluyorum.. hadi ekle fotoyu.. bilen yok mu? aaa olmadı ana sayfana ekle kullanıcı paneli foto albumu gibi bişii olcaktı..vereliniortak

hadi canım bekliyoruz çok güzel bişey demi bende bonibon yicem heheheh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…