kızlar bakalım çıkacak mı eklemeye çalışıyorum
[img=http://img32.imageshack.us/img32/6203/grnt083p.th.jpg]
ben sana kız yakıştırdım sanki öle gibi geldi volescimmm
canım belki geç döllenme falan olmuştur ya da gittiği dr. da görememiş olabilir, başka bir dr. a görünmeden endişelendirme arkadaşını istersen,
canım doktorun ne diyor peki, eğer riskli bir durumun yoksa belki bişey olmaz ama sen dr. ne derse ona göre dvaran istersen cnm,
kızlar becerebilirsem ben de eklemeye çalışacağım ama benimki voles kadar net değil bakalım olacak mı
cnmm çok tatlıkeşke bende koyabilseydim ama evde tarayıcı yok.gerçi benimki henüz sizinki kadar net değil ama bu son gitttiğimde net olur herhalde gerçekten cd götürünce kaydediyorlamıymış?
öyle mi diyosun canım bende sanki öyle hissediyorum ama bakalım hayırlısı Allahtan... kaydirigubbakcemile5
canım olsun sen yinede ekle güzel paylaşımlar bunlar ya ... birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için....
valla bizde veriyolar flash bellek varsa onada atıyolar hareketlerini fakan görebiliyosunuzzz
süpermiş cnm bende sorayım bakalım drum saol tatlımopuyorumnanaktan
kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
az önce misafirlerim gittiler bende hemen size koştum.
geçmişi tam anlamıyla okuyamadım ama güzel haberler var fotoları gördüm nasıl sevindim anlatamam..
benden de iyi haberler var Allahıma şükürler olsun..
Dün doktor randevumuz vardı, 15 günde baya büyümüş kuzucuğum, 37,5 mm olmuşş.. ve elleri havadaydı ayaklarını kollarını oynatıyodu az kalsın ağlıyodum ama doktordan utandım vaallaa ağlayamadım ama nasıl duygulandım dün çok daha iyi anladım hamile olduğumu..
yanlız o heyecanla doktora ikili test olaylarını sormayı unuttum..
artık 1 ay sonra gel dedi 25 ağustosa gün verdi. bugün 10+6 yım, o zaman 14+6 falan olcam yani zaman geçmiş oluyo neyse arayıp tlfonla sorarım bi ara.
sanırım o zaman cinsiyetini de söyler, söylermi sizce kızlar çok merak ediyorum aslında :))
sizden belli olan varmnı tam okuyamadım lütfenn yazın çok merak ediyorum varsaaaa
kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
geçmişi tam anlamıyla okuyamadım ama güzel haberler var fotoları gördüm nasıl sevindim anlatamam..
Dün doktor randevumuz vardı, 15 günde baya büyümüş kuzucuğum, 37,5 mm olmuşş.. ve elleri havadaydı ayaklarını kollarını oynatıyodu az kalsın ağlıyodum ama doktordan utandım vaallaa ağlayamadım ama nasıl duygulandım dün çok daha iyi anladım hamile olduğumu..
artık 1 ay sonra gel dedi 25 ağustosa gün verdi. bugün 10+6 yım, o zaman 14+6 falan olcam yani zaman geçmiş oluyo neyse arayıp tlfonla sorarım bi ara.
sanırım o zaman cinsiyetini de söyler, söylermi sizce kızlar çok merak ediyorum aslında :))
sizden belli olan varmnı tam okuyamadım lütfenn yazın çok merak ediyorum varsaaaa
selam .. aynı şey benim de başıma gelmişti yurtdışına 2 haftalığına zorunlu çağırdılar ben hiç ses çıkarmadım konuyu karıştırdım falan.. çünkü benim duydugum X-Raylerden geçilmiyormuş.. Ee yurtdışına çıkarken de dönerkende kaç kere X-Ray ve çeşitli cihazlardan geçiyorsun.. Benim duydugum ilk ve son 3 ay zorunda kalmadıkça seyahat vs. yok.. Zararlı olabilir diye.. ama bilmiyorum biri bana ultrason ve X-Ray cihazları zararlı mı değil mi söylesin bir fikir versin ya...:gitme:cok zorunlu degilse gitme bence sözün kısası..volescim hadi gozun aydın cook tatlı bebisinnn bayıldım. ben de 10 gun sonra senin taktigi uygulayayım gerci midem bulanırken tatlı nasıl yiycem orası da ayrı..
kızlar size bisey sorucam. benim agustosun 24-27sinde yurtdısına is icin gitme durumum olabilir. sizce bisey olur mu bu konuda fikrim yok siz ne biliyosunuz??
kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
gayet güzel canımm çok şirin gözüküyo senin cinsiyeti belli değil demiii
canım olsun sen yinede ekle güzel paylaşımlar bunlar ya ... birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için....
cnmm çok tatlıkeşke bende koyabilseydim ama evde tarayıcı yok.gerçi benimki henüz sizinki kadar net değil ama bu son gitttiğimde net olur herhalde gerçekten cd götürünce kaydediyorlamıymış?
canım daha iyisi şamda kayısı daha ne olsun ağzı burnu gözü herbişeyi belli canım benim yaaaa parmağınımı emiyo o ya allahım yarabbim ayy zaten çok duygusalım bugün ağlarım ama şimdi... mafoldumben
volescim valla süper çıkmış senin bebiş..ee voles bugün itibari ile bulantılardan şikayet etmiyorsun :ecrin_bebek: dr'a sordun mu bulantı için iğneyi ?
fifacım seninki 3 boyutlu heralde değil mi? ben tam anlayamadım ama sırt üstü mü duruyor orda
turkkahvesi çok sevindim tatlım,senden haber bekliyordum bende.inş ikili testlerin de iyi çıkar..
fikirevi hiç bi fikrim yok canım. ama emin olmadan arkadaşını endişelendirme bence de. inş arkadaşının hakkında hayırlısı olsun..
kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
sağol cnm yaa, iyiki varsınız canlarımm
sağol cnm, inan ben de o anı yaşadıktan sonra anne olacağımı daha çok hissetmeye başladım :lepi:
volescim valla süper çıkmış senin bebiş..ee voles bugün itibari ile bulantılardan şikayet etmiyorsun :ecrin_bebek: dr'a sordun mu bulantı için iğneyi ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?