2010 Şubat Anneleri

kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
az önce misafirlerim gittiler bende hemen size koştum.
geçmişi tam anlamıyla okuyamadım ama güzel haberler var fotoları gördüm nasıl sevindim anlatamam..
benden de iyi haberler var Allahıma şükürler olsun..
Dün doktor randevumuz vardı, 15 günde baya büyümüş kuzucuğum, 37,5 mm olmuşş.. ve elleri havadaydı ayaklarını kollarını oynatıyodu az kalsın ağlıyodum ama doktordan utandım vaallaa ağlayamadım ama nasıl duygulandım dün çok daha iyi anladım hamile olduğumu..
yanlız o heyecanla doktora ikili test olaylarını sormayı unuttum..
artık 1 ay sonra gel dedi 25 ağustosa gün verdi. bugün 10+6 yım, o zaman 14+6 falan olcam yani zaman geçmiş oluyo neyse arayıp tlfonla sorarım bi ara.
sanırım o zaman cinsiyetini de söyler, söylermi sizce kızlar çok merak ediyorum aslında :))
sizden belli olan varmnı tam okuyamadım lütfenn yazın çok merak ediyorum varsaaaa

ben sana kız yakıştırdım sanki öle gibi geldi volescimmm

öyle mi diyosun canım bende sanki öyle hissediyorum ama bakalım hayırlısı Allahtan... kaydirigubbakcemile5

canım olsun sen yinede ekle güzel paylaşımlar bunlar ya ... birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için....

cnmm çok tatlıkeşke bende koyabilseydim ama evde tarayıcı yok.gerçi benimki henüz sizinki kadar net değil ama bu son gitttiğimde net olur herhalde gerçekten cd götürünce kaydediyorlamıymış?

valla bizde veriyolar flash bellek varsa onada atıyolar hareketlerini fakan görebiliyosunuzzz

valla sanki öle geldii gerçi hayırlısı olsun 1 ay sonra öğrenicez hepimiz artıkkk

slm cnm hoşgeldin iyi habelerle çok sevindim maşallah kuzucuğunainsan çok duygulanıyor cidden neden 2li test yapmıyor bencede arayıp sor.cinsiyeti kimi arkadaşlarımız 12.haftada öğrenebildi kimisi öğrenemedi ama 14.haftada belli olur herhalde cnm.:1hug:

gözün aydın canım
maşallahh bebişine
bende öğrenemedim cinsiyetini ama
bana daha erken.

selam .. aynı şey benim de başıma gelmişti yurtdışına 2 haftalığına zorunlu çağırdılar ben hiç ses çıkarmadım konuyu karıştırdım falan.. çünkü benim duydugum X-Raylerden geçilmiyormuş.. Ee yurtdışına çıkarken de dönerkende kaç kere X-Ray ve çeşitli cihazlardan geçiyorsun.. Benim duydugum ilk ve son 3 ay zorunda kalmadıkça seyahat vs. yok.. Zararlı olabilir diye.. ama bilmiyorum biri bana ultrason ve X-Ray cihazları zararlı mı değil mi söylesin bir fikir versin ya...:gitme:cok zorunlu degilse gitme bence sözün kısası..

[not: ya şefim geçip duruyor da anlamasın diye sayfaayi indir kaldır hızlıca yazayım derken abuk subuk kelimeler cıkıyor kusura bakmayaın]

canım inşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder, testi sor bakalım ne diyecek, unutmuş olabilir

gayet güzel canımm çok şirin gözüküyo senin cinsiyeti belli değil demiii

sağol cnm, ben cinsiyetini sormamıştım kafam karışmasın diye iyice belli olunca zaten dr. söyler sanırım,

canım olsun sen yinede ekle güzel paylaşımlar bunlar ya ... birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için....

sağol cnm yaa, iyiki varsınız canlarımm

cnmm çok tatlıkeşke bende koyabilseydim ama evde tarayıcı yok.gerçi benimki henüz sizinki kadar net değil ama bu son gitttiğimde net olur herhalde gerçekten cd götürünce kaydediyorlamıymış?

canım benim de tarayıcı yok cep tel. ile ultrason görüntüsünün resmini çektim onu da aktarma kablosu ile bilgisayara yükledim o kadar, senin cebin fotoğraf makineli ise ya da diital foto.makinen varsa onlarla da olur

sağol cnm, inan ben de o anı yaşadıktan sonra anne olacağımı daha çok hissetmeye başladım :lepi:

volescim valla süper çıkmış senin bebiş..ee voles bugün itibari ile bulantılardan şikayet etmiyorsun :ecrin_bebek: dr'a sordun mu bulantı için iğneyi ?

fifacım seninki 3 boyutlu heralde değil mi? ben tam anlayamadım ama sırt üstü mü duruyor orda

turkkahvesi çok sevindim tatlım,senden haber bekliyordum bende.inş ikili testlerin de iyi çıkar..

fikirevi hiç bi fikrim yok canım. ama emin olmadan arkadaşını endişelendirme bence de. inş arkadaşının hakkında hayırlısı olsun..

[QUOTE=fifa1415;8205687

canım benim de tarayıcı yok cep tel. ile ultrason görüntüsünün resmini çektim onu da aktarma kablosu ile bilgisayara yükledim o kadar, senin cebin fotoğraf makineli ise ya da diital foto.makinen varsa onlarla da olur

benim tlf iyi çekmiyor akşam eşim gelince bende çekip koyayım bakalım net çıkıcakmı tlf düşündüm ama net çıkmaz sandım seninki gayet net çıkmış saol cnmopuyorumnanaktan

ya benim dr'un usg'si bilgisayara kaydetmiyormuş. ben de ilk gittiğim gün sormuştum. aslında kaydediyormuş ama onlar yapamamışlar mafoldumben çocuk doğmadan Allah kısmet eder de başına geçip bebeğime bir web sayfası yaparsam, o zaman bu usg görüntülerini hep taratmam gerekecek. zaten şimdi bile karanlık karanlık gibi..

yok cnm benimki 3 boyutlu değil normal usg, sırt üstü değil de böyle hafif popoüstü gibi sırnaşık şey otururken hafif öne eğilmiş gibi yani ayyy yerim ben onu yaa,

maşallah maşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallahh benimde belli değil canım 14. haftaya başlıyorum bugün ama genede söylemediler bana.. sağlık olsun dedik çıktık napalım.. gümbür gümbür kalp atışıyla el sallaması bize yetti :))

sağol cnm yaa, iyiki varsınız canlarımm
sağol cnm, inan ben de o anı yaşadıktan sonra anne olacağımı daha çok hissetmeye başladım :lepi:

canım benim sende iyiki varsın burdaki herkes iyiki var .. iyiki ben sizlerle karşılaştım iyiki bi siteye üye oldum iyiki sizlerle aynı zamanda hamile kaldım.. o kadar çok İYİKİ yaptınız ki benim hayatımda teşekkür ederim...

volescim valla süper çıkmış senin bebiş..ee voles bugün itibari ile bulantılardan şikayet etmiyorsun :ecrin_bebek: dr'a sordun mu bulantı için iğneyi ?..

canım walla bişey diyimmi doğru diyosun bugün psikolojikmi ne bnilmiyorum ama iyi hissediyorum kendimi... yada o kadar mutluyum ki bulantının önüne geçti mutluluğum bulansamda gissetmiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…