FİFA canımmmm masallah seninkide baya büyümüşyasasınnnn bebişler büyüyorrrr
voles, mydarling hadi gözünüz aydın kızlar çok sevindim güzel haberlerinize............
fifa ve volesin bebeklerinin resimleri vardı yanılmıyorsam, maşallah bebişlerinize kızlar herzaman böyle mutluluklar yaşarız inş....
burdayız canım dün yoktum geçmişi okumaktan anca yazabiliyorum gözün aydın bebişinde çok tatlı usg görüntülerini görünce bende heyecanlandım benim randevum haftaya salı bakalım nasıl beklicem o günü
voles, mydarling hadi gözünüz aydın kızlar çok sevindim güzel haberlerinize............
fifa ve volesin bebeklerinin resimleri vardı yanılmıyorsam, maşallah bebişlerinize kızlar herzaman böyle mutluluklar yaşarız inş....
kızlar benim böle sol kasığım sanki ağrıyor gibi oluyor varmı benim gibi olan yaaa
bende öyle ağrı yok canım ama ara ara adet sancısı gibi bi sancı giriyo.. ama bunlar normal çünkü bebişlerimiz karın boşluğuna ilerliyor şu anda.. rahim büyüyor ve etrafındaki zarları bu yüzden geriyormuş.. buda kasılmalara neden oluyormuş.. bir kaç gün önce okumuştum kaydirigubbakcemile3 korkulacak bişey yok yani endişe etme..
çok sağol canım doğru söylüyosun herşeye evham eder olduk dün bebişimi görünce doktora soracağım şeyleride unuttum nasıl güzel bişey bu böleee :CüvCüv:
slm hanımlar nasılsınız ? bizimde doktor randevumuz haftaya salı günler geçmek bilmiyor. haftaya salı 11+4 olacağız doktor o zaman çağırdı. ense kalınlığı ve ikili testimiz için. bizi biraz erken mi çağırdı acaba diye düşünüyorum. umarım iyi sonuçlar alırız. çok heyecanlıyım.
slm hanımlar nasılsınız ? bizimde doktor randevumuz haftaya salı günler geçmek bilmiyor. haftaya salı 11+4 olacağız doktor o zaman çağırdı. ense kalınlığı ve ikili testimiz için. bizi biraz erken mi çağırdı acaba diye düşünüyorum. umarım iyi sonuçlar alırız. çok heyecanlıyım.
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum güzel anneler yarın görüşmek üzere... Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
yok canım 12. haftanın sonunda oluyosun zaten 11-14. haftalar arasında yapılıyo.. tam zamanı.. Allahım iyi haberler almayı nasip etsin canım... güzel haberlerini hemen gel anlat bizlere hatta sende ultrason resimlerini koy bizim gibi... opuyorumnanaktan
benimde drla randevum haftaya salı gerçekten zaman geçmek bilmiyor hayırlı haberler alalım inşallah benim o gün sata göre 13+3 dr dediğine göre 12+4 oluyor seninde erken değil galiba
yok hayatım doktora göre 3-4 gün daha ilerde oluyo ya ondan olabilir bencee sositososito
kızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize
kızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?