2010 Şubat Anneleri

FİFA canımmmm masallah seninkide baya büyümüş yasasınnnn bebişler büyüyorrrr

sağol cnm maşallah bebişler artık büyümeye başladılar yakında burada tekmeleri konuşmaya başlarız kaydirigubbakcemile3

sağol cnm inşallah dediğin gibi hep böyle mutlulukları yaşar ve paylaşırız, hepimizin bebişlerini Rabbim nazarlardan korusun

canım benim sende güzel haberlerinle mutlu edersin inşallah bizleri... walla günler geçmiyo o konuda bişey yapamam bende dakikaları saymıştım ama bebeğini gördüğün anlarda bi çabuk geçiyo ki sorma ... 1 ay o anı bekle birkaç dk. gör ve biitsin tekrar 1 ay bekle bakalım zaman nasıl geçer...

selmacım canım benim sağol hep birlikte yaşarız inşallah o mutlulukları.. hepimiz her dr. dan gelişimizde güzel mutlu haberlerle ruh halleriyle geliriz inşallah... Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın... :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar benim böle sol kasığım sanki ağrıyor gibi oluyor varmı benim gibi olan yaaa

kızlar benim böle sol kasığım sanki ağrıyor gibi oluyor varmı benim gibi olan yaaa

bende öyle ağrı yok canım ama ara ara adet sancısı gibi bi sancı giriyo.. ama bunlar normal çünkü bebişlerimiz karın boşluğuna ilerliyor şu anda.. rahim büyüyor ve etrafındaki zarları bu yüzden geriyormuş.. buda kasılmalara neden oluyormuş.. bir kaç gün önce okumuştum kaydirigubbakcemile3 korkulacak bişey yok yani endişe etme..

çok sağol canım doğru söylüyosun herşeye evham eder olduk dün bebişimi görünce doktora soracağım şeyleride unuttum nasıl güzel bişey bu böleee :CüvCüv:

slm hanımlar nasılsınız ? bizimde doktor randevumuz haftaya salı günler geçmek bilmiyor. haftaya salı 11+4 olacağız doktor o zaman çağırdı. ense kalınlığı ve ikili testimiz için. bizi biraz erken mi çağırdı acaba diye düşünüyorum. umarım iyi sonuçlar alırız. çok heyecanlıyım.

çok sağol canım doğru söylüyosun herşeye evham eder olduk dün bebişimi görünce doktora soracağım şeyleride unuttum nasıl güzel bişey bu böleee :CüvCüv:

hemde nasıl... kadın olmak çok güzel bişey ya çok büyük bi lütuf bence... candan can yaratmak... kolay değil tabi etten kemikten bi insan yapıyoruz içimizde.. mutlaka ki sıkıntıları olucak.. ama işte biraz metanetli olmalıyız sanırım... biz gene en ufak bi sıkıntımızda dr. arıyoruz soruyoruz danışıyoruz int. araştırıyoruz... ya annelerimiz..... bi hamile olduklarını öğrenmeye gitmişler dr. a bide doğuma... onların canı yokmuydu... biz çok nazlıyız kabul edelim... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım 12. haftanın sonunda oluyosun zaten 11-14. haftalar arasında yapılıyo.. tam zamanı.. Allahım iyi haberler almayı nasip etsin canım... güzel haberlerini hemen gel anlat bizlere hatta sende ultrason resimlerini koy bizim gibi... opuyorumnanaktan

benimde drla randevum haftaya salı gerçekten zaman geçmek bilmiyor hayırlı haberler alalım inşallah benim o gün sata göre 13+3 dr dediğine göre 12+4 oluyor seninde erken değil galiba

yok hayatım doktora göre 3-4 gün daha ilerde oluyo ya ondan olabilir bencee sositososito

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum güzel anneler yarın görüşmek üzere... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

kızlar geçmişin hepsini okuyamadım
voles ve fifacım gözünüz aydın kızlar maaaaaaaaaaaaaşaaaaaallaah bebişlerinize büyüyolar allaha şükür bizim bu sefer resim veremede kağıdı bitmiş usg nin neyse olsun sağlıklıca gelişmişya bebişlerimiz çok şükür

amin inşallah iyi haberler alırım inşallah. ama beklerken çok heyecanlanıyorum.umarım herşey güzel olur.buradada iyi haberler paylaşırım sizlerle.

benimde drla randevum haftaya salı gerçekten zaman geçmek bilmiyor hayırlı haberler alalım inşallah benim o gün sata göre 13+3 dr dediğine göre 12+4 oluyor seninde erken değil galiba

inşallah canım iyi haberlerle gelelim inşallah. hayırlısı hepimiz için

yok hayatım doktora göre 3-4 gün daha ilerde oluyo ya ondan olabilir bencee sositososito

ben geçen gittiğimde sata göre ultrason uyumlu çıkmıştı. doktor öyle demişti. ama bu gittiğimde ne diyecek bilmiyorum cnm. bakalım allah hayırlı sonuçlarla gelmeyi nasip etsin.

kızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize

alınmana gerek yok canım bende 3 gün önce falan bel ağrısıyla ilgiili bişey sormuştum ama kimseden cevap gelmedi bazen yazdığımız mesajlar gözden kaçıyor galiba bende bugün sabahtan beri geçmişi okuyorum dün yoktum onun için çoğu mesaja cevap veremedim oluyo bazen arada öyle atlamalar

şekercim alınma bizlerin de cvplanmadığı oluyo bazen çok yoğun oluyo herkes geçmişi falan okuyo yetişemiyoruz ben de yeni sayılırıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…