- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
:1shok: aa voles yazmadan çıkmış gitmiş. şaşkın mı ayol bu kız. o kadar bekledik yanii..
ayy sevilay, biz bitanesinin hareketini az bişe gördük diye, kaç gündür ağzımız kulaklarımızda geziyoruz..iki tane olunca, siz havalarda uçuyorsunuzdu heralde şuan.demek birbirlerini tekmeliyorlar he.. ne tatlılardır.. kızz dr dan video falan aldıysan bizimle de paylaşsana...çok merak ettim şimdi..
selam canım hosgeldinnnnzemuszemuszemuszemusselam kuşlar zemuszemus
http://img291.imageshack.us/img291/2157/bebisim.jpg
Yfrog - c2a.jpg
bilmiyorum bunları yolliyim bide belki biri açar
bende cok isterdim ama şirketten zor.. Bakalım teyzesi opuyorumnanaktan
selam canım hosgeldinnnnzemuszemuszemuszemus
masallahhhhh suphanallah nazarlardan korusun rabbim..baya büyümüş CANIM BENIM..severim onu bennnn :1hug::1hug:
sağol teyzesi .... ahhh ahhhhh ne çabuk büyüdüler daha dün 1 cm di bugün nerdeyse 7 cm yaşlanıyoruz walla... okula nereye yazdırsam acaba?? hehehhe
canım çok güzle bi duygu bu ellerine ayaklarını herşeyi daha net görmeye başlıyoruz süper
sağol teyzesi .... ahhh ahhhhh ne çabuk büyüdüler daha dün 1 cm di bugün nerdeyse 7 cm yaşlanıyoruz walla... okula nereye yazdırsam acaba?? hehehhe
fifa ve voles in usg görüntüleri var sanırım az sayfalrı gezinice gördüm girip çıkıyorum yetişemiyorum valla ama bayıldım görüntüleree maşallahh ALlah nazardan sakınsınn
ben de dogum fotosu istiyorumm
kızlar merhaba ben anca müsait olabildim dün izinliydim bugüne baya iş birikmiş onlarla uğraştım geçmiş okuyayyım dedim ascık onuda yapamadım gelen gidenden bebişlerini görüp iyi haberlerini alanların gözü aydın yeni gideceklerde güzel ve hayırlı haberlerle gelin inş.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum:)))
selam .. aynı şey benim de başıma gelmişti yurtdışına 2 haftalığına zorunlu çağırdılar ben hiç ses çıkarmadım konuyu karıştırdım falan.. çünkü benim duydugum X-Raylerden geçilmiyormuş.. Ee yurtdışına çıkarken de dönerkende kaç kere X-Ray ve çeşitli cihazlardan geçiyorsun.. Benim duydugum ilk ve son 3 ay zorunda kalmadıkça seyahat vs. yok.. Zararlı olabilir diye.. ama bilmiyorum biri bana ultrason ve X-Ray cihazları zararlı mı değil mi söylesin bir fikir versin ya...:gitme:cok zorunlu degilse gitme bence sözün kısası..
havaalanlarında x-ray cihazlarından geçmesi sakıncalı olan hamileler, kalp pili olanlar vs. için elle arama yöntemi uygulanıyor. oradaki görevliye hamile olduğunuzu söylediğinizde gerekli işlemleri yapıyorlar.. ama sakın ha sakın x-ray dan geçmeyin derim..
kızlar nerdesiniz ya????
canım ben burdayım ama herkes kacmıs.
sen tabi bugun bebis heyecanıyla bulantıları sormadın dimi dra??
benim de yurtdısına seyahat etme ihtimalim var 1 ay sonra dra sorucam ama ona gore karar vericem. senin bir bilgin varmı ozaman 14 haftalık fln olucaz..
kızlar nerdesiniz ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?