2010 Şubat Anneleri

bende cok isterdim ama şirketten zor.. Bakalım teyzesi opuyorumnanaktan
selam kuşlar zemuszemus
selam canım hosgeldinnnnzemuszemuszemuszemus

masallahhhhh suphanallah nazarlardan korusun rabbim..baya büyümüş CANIM BENIM..severim onu bennnn :1hug::1hug:

sağol teyzesi .... ahhh ahhhhh ne çabuk büyüdüler daha dün 1 cm di bugün nerdeyse 7 cm yaşlanıyoruz walla... okula nereye yazdırsam acaba?? hehehhe

fifa ve voles in usg görüntüleri var sanırım az sayfalrı gezinice gördüm girip çıkıyorum yetişemiyorum valla ama bayıldım görüntüleree maşallahh ALlah nazardan sakınsınn

kızlar ben doğum fotoğrafçısı istiyorum doğumda ve sonrasının resimlerini çekiyomuş albümde yapıyolar harika oluyooo

bizim doktorumuzun ultrasonu hem normal siyah beyaz hemde 3 boyutlu 2 güntüyü aynı anda görebiliyoruz resminide ikisini yanyana veriyo çok hoş...

sağol teyzesi .... ahhh ahhhhh ne çabuk büyüdüler daha dün 1 cm di bugün nerdeyse 7 cm yaşlanıyoruz walla... okula nereye yazdırsam acaba?? hehehhe

aynen ya valla ne çabuk büyürolar harika bir duygu kızlarrr kıpır kıpırlar bide Allahım mucizesi akıl almıyor vallaa

canım çok güzle bi duygu bu ellerine ayaklarını herşeyi daha net görmeye başlıyoruz süper

evet cnm, hele hareketlerini görmek daha da müthiş bir duygu

ömürsün cnm ya böyle bir annenin bebişi tabiki şimdiden gülmeye başlar sırnaşık şey

fifa ve voles in usg görüntüleri var sanırım az sayfalrı gezinice gördüm girip çıkıyorum yetişemiyorum valla ama bayıldım görüntüleree maşallahh ALlah nazardan sakınsınn

sağol cnm, Rabbim hepimizin bebişlerini korusun (amin)

kızlar merhaba ben anca müsait olabildim dün izinliydim bugüne baya iş birikmiş onlarla uğraştım geçmiş okuyayyım dedim ascık onuda yapamadım gelen gidenden bebişlerini görüp iyi haberlerini alanların gözü aydın yeni gideceklerde güzel ve hayırlı haberlerle gelin inş.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum:)))

çok sağol canım hepimiz için herşey güzel olsun inşallahhh

kızlar nerdesiniz ya????

canım ben burdayım ama herkes kacmıs.
sen tabi bugun bebis heyecanıyla bulantıları sormadın dimi dra??

benim de yurtdısına seyahat etme ihtimalim var 1 ay sonra dra sorucam ama ona gore karar vericem. senin bir bilgin varmı ozaman 14 haftalık fln olucaz..

cnm ben de buradayım ama biraz işim vardı, bi de bacaklarımın ağrısı geçmek bilmiyor ne yapacağımı şaşırdım (

yok canım sordum dr. bulantılarıda bana dediği tek şey geçicek.. o kadarını bende biliyorum te allam .. iyi madem dedik.. bu arada uçak şu aylarda eğer bi komplikasyon yoksa sakıncalı değil bildiğim kadarıyla son aylarda basınç değişikliğinden dolayı yasak ama dedikleri gibi x-ray lere girmemek lazım ben alışveriş merkezlerinede gitsem geçmiyorum hamileyim diyorum yanından dolaşıyorum bi bayan gelip elle arıyo... boşver bu senin bebeğin kimseyi taknma sağlığı herşeyden önde...

kızlar nerdesiniz ya????

burdayız canım dün yoktum geçmişi okumaktan anca yazabiliyorum gözün aydın bebişinde çok tatlı usg görüntülerini görünce bende heyecanlandım benim randevum haftaya salı bakalım nasıl beklicem o günü

voles, mydarling hadi gözünüz aydın kızlar çok sevindim güzel haberlerinize............
fifa ve volesin bebeklerinin resimleri vardı yanılmıyorsam, maşallah bebişlerinize kızlar herzaman böyle mutluluklar yaşarız inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…