2010 Şubat Anneleri

yerim ben onun elini... sıpaya bak el sallamış cidden senin ufaklık oldukça hareketli bir kişilik olacak sanırım

ay canım nasıl ekledin bunu böyle kocaman oldu... küçük eklenemiyomu ya hay allahım.. beceremedim

gözüküyo canım gözükmesinede devasa boyutlarda olmuş.. benim bebek benden büyük :roflol:

Merhaba kızlar a.s. nasılsınız....

Kontrolden gelen arkadaşlar güzel haberler getirmişler hepinizin gözüaydın, çok uykum var masanın başında zoraki duruyorum...

kızlar üstteki resmde el sallıyo parmakları falan çok belli alttaki resimdede yüzü aşağı doğru bakıyo ama çok belli sırıtık bişey yaa gözleri ağzı hepsi belli...

anaaaam sevsınler hakkaten guluyo kız masallah Allah'ım korusun senı mınık sey :1hug:

olmuş cnm senin yaptığın ben masa üstüne attığım için çok net gördümbirinde cidden gülüyor çok tatlı gülüşü sana mı benzio nekaydirigubbakcemile3

ayyy nihayet oldu ben de çatlayacaktım resim bir türlü açılmak bilmiyordu, o nasıl gülmek öyle Allahım nazarlardan korusun, yerim ben onu, maşallah maşallah

gözüküyo canım gözükmesinede devasa boyutlarda olmuş.. benim bebek benden büyük :roflol:

tamam cnm olmuş gönderdiğin linkte açılıyor resim.evet önce kocaman ama sonra normal boyutlara dönüyor çok şeker maşallah bende c.tesi görecem bebişimi inşallah

kızlar üstteki resmde el sallıyo parmakları falan çok belli alttaki resimdede yüzü aşağı doğru bakıyo ama çok belli sırıtık bişey yaa gözleri ağzı hepsi belli...

bayıldım canım çok tatlı valla cinsiyeti göstermedimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…