2010 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar nasılsınız

biz çok şükür iyiyiz.

geçmişi okuyamadım ama volescim resimleri gördüm
ay süperya cidden çok belli herşeyi
canım bu normal ultrasonda görünen hali demi 3 boyutlu falan değil dimi.

maşallah maşallahh

olmuş cnm senin yaptığın ben masa üstüne attığım için çok net gördümbirinde cidden gülüyor çok tatlı gülüşü sana mı benzio nekaydirigubbakcemile3

walla canım babasıda kikirik bende kikirik bizden somurtgan çıkmazdı zaten:)) ama bu kadar çabuk beklemiyoduk açıkçası hehehe

ayyy nihayet oldu ben de çatlayacaktım resim bir türlü açılmak bilmiyordu, o nasıl gülmek öyle Allahım nazarlardan korusun, yerim ben onu, maşallah maşallah

sağol canım benimmmm çok sağol bu resimler ömre bedell şu anki ruh halimi anlatamam.. gerçi sizden iyi kimse anlamaz beni.. opuyorumnanaktan

canım benim dr. kendi ultrasonu ense kalınlığını ölmüyomuş.. dopplere girdim canım ben ayrıntılı ultrason aslında renkli olsa asıl o zaman çok süper görünürdü ama ... benim dr. beni yönlendirmedi banada bu yettide arttı walla :))))

ya evet erkek bebek niye koymamışlar hep kızlara güzel şeyler :)

rus takvimine 0 lı ve 0 sız yazdım, kız çıktı. bana göre yalan oldu yani rus takvimi :)

Cnm süper modeller gerçekten pembişlere bayıldım ama ya oğlan olursa erkekler için hiç yok.bu arada benimde rus takviminde kız çin takviminde erkek.kaydirigubbakcemile3

valla rus-çin bana da yalan oldu hep ayrı çıkıyor :)
aman saglıklı olsunda yavrum ben bıraktım cinsiyeti ne olursa olsun :)

ay oldu galibaaaa dur tekrar yolluyorum

ayy tatlım maşallah bakalım biz ne zamna görecegiz bebişimi offf ya 19 agustosa dünyalar var

KIZLAR BU ARADA SİZE ÖNEMLİ BİR KONU DANIŞACAGIM
BİR ARKADAŞIM ARADI AZ ÖNCE
AGZI KULAKLARINDA HAMİLEYMİŞ BENDE ÇOK SEVİNDİM İLK DUYDUĞUMDA
AMA SONRASI BİRAZ İŞKİLLENDİRDİ BENİ ONA DA BİRŞEY DİYEMEDİM
SİZEDE DANIŞAYIM DEDİM
ARKADAŞIMIN SAT TARİHİ 2 HAZİRAN BUGUN 29 TEMMUZ
YANİ SATINA GÖRE 8-9 HAFTALIK OLMASI GEREKİYOR BENİM HESABIMA GÖRE
DOKTORA GİTMİŞ BU PAZARTESİ DOKTOR KESE YOK DEMİŞ
KAN DEĞERİNE BAKMIŞLAR 4-5 HAFTALIK DEMİŞ
AMA KESE YOK
NE DİYORSUNUZ? BEN RAHATSIZ OLDUM BAŞKA DOKTORA GİDELİM DEDİM
KENDİ DOKTORUMA DA GÖSTERECEGİM
BEN DIŞ GEBELİKTEN ŞÜPHELENDİM AMA ONA SÖYLEMEK İSTEMEDİM
O KADAR ÇOK İSTİYORKİ
BAŞINA BU TARZ BİR OLAY GELEN VAR MI?

:ecrin_bebek:

çok net çıkmış gerçekten de bunlar herşe bedel aslında bencedee

volescim hadi gozun aydın cook tatlı bebisinnn bayıldım. ben de 10 gun sonra senin taktigi uygulayayım gerci midem bulanırken tatlı nasıl yiycem orası da ayrı..
kızlar size bisey sorucam. benim agustosun 24-27sinde yurtdısına is icin gitme durumum olabilir. sizce bisey olur mu bu konuda fikrim yok siz ne biliyosunuz??

anladım canım
darısı bizlerin başına
inş. sonuçlarında güzel çıkar canım.

canım arkadaşını tebrik ederim ama şöle bişey var dış gebelik olsada ultrasonda belli olurdu bende ilk gittiğimde vaginal ultrasondan baktı evet kese oluşmuş dış gebelik değil olsaydı anlardık dediii :lepi:

canım belki geç döllenme falan olmuştur ya da gittiği dr. da görememiş olabilir, başka bir dr. a görünmeden endişelendirme arkadaşını istersen,

canım doktorun ne diyor peki, eğer riskli bir durumun yoksa belki bişey olmaz ama sen dr. ne derse ona göre dvaran istersen cnm,

kızlar becerebilirsem ben de eklemeye çalışacağım ama benimki voles kadar net değil bakalım olacak mı

ama canım hiç kese yok aklım karıştı cnaımda sıkıldı valla

kafamçokkarıştı

hadi bakalım çoşun resimleri bizde bir dahakine ekleriz cd alıcaz biz harekelterşni çekiyolarmış onu istedikkk :Saruboceq:

2 doktora gitmiş tatlım ikiside göremiyoruz demiş
yok ona birşey demedim sadece benim doktoruma da bir görün
o da baksın içimiz rahat olur dedim
geç döllenme de olsa kesenin oluşmuş olması gerekmiyor muydu?
kan değeri 4000in üzerindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…