2010 Şubat Anneleri

Canım benim hepimiz o kadar duygusalızki bende senin gibi alınıyordum birkaç hafta önce ama sonra düşündüm bende herkese cvp yazamıyorumki sen herkese cvp yazabiliomusunfisfisfis sanmıyorum.ama gerçekten bazen gözden kaçıyor benim yazdıklarımda bazen cvpsız kalıyor yoksa burada herkes eşit herkes birbirini sadece burdan tanıyor ben senin aramızda olmandan çok mutluyum lütfen bize alınma opuyorumnanaktan

hem ben hatırlıyorum başım ağrıo yazmıştın bende benimde ağrıo duş iyi gelio demiştim sende bana cvp yazmadın bidaha klava: kaydirigubbakcemile3 ama ben sana küsmedim çünki çalışıosun zamanın az cnm bu çiçek gönlünü alır umaırma.s.

evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmir

evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmir

cnm onu nasıl yapıosun biliyormusun kullanıcı paneline gir en üstte anasayfanın yanında sonra açılan yerde solda AYARLAR&ÖZELLıKLER DEN avatar resmini değiş diyor onu tıkla istediğin resmi yükle alttan değişiklikleri kaydet de.

tatlım walla benim ilk hamileliğimde oldu sivilciler kaybettim o bebeğimi ama sivilceler kaldı şimdi tekrar hamile kalınca geçti nedense o kadar uğraştım geçmedi şimdi düzeldi demekki hormonlardan ben 3 aydan sonra geçiyor diye biliyorum ama kafana takma o zaman istesende gitmezler cnm.

kızlar nerdesiniz ya????
VOLESCCİM TEBRİK ETTİM AMA HİÇ CVP VERMEDİN....
kızlar benim böle sol kasığım sanki ağrıyor gibi oluyor varmı benim gibi olan yaaa
BENİMDE AĞIRIYO HATTA ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM
CANIM BEN SENİN YAZDIKLARINI HEP CEVAPLADIM ÖLE DÜŞÜNME

BENDE SİVİLCE DEĞİL LEKELEN ME OLDUzemuszemus

okiş canım yaptım oldu galiba teşekkür ediyorumhihoyyyt

FATOS senin kızın olucak o zaman lekelenme kızda olur die biliyorum bir arkadaşımın dudağının üstleri lekelenmişti kızı olduhihoyyyt

gebelik maskesi dediklerinden mi
benim o da olursa tam olacak harita gibi napayım bilmiyorum gebelikten önce başladı hala devam ediyo geçer mi bilmiyorum inşallah geçer kafama takıyorum çok:çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız

iyi walla cnm da benim midem kötü yine sanırım bu gecede çorbadan başka birşey yiyemeyeceğim:bbo:bebişin çok tatlı çıkmış cnm ya nasıl emmiş parmağını öyle walla seninki kesin fırlama olucak daha şimdiden çok şirin

selam kızlar bir ev misafir vardı bugün yorgunluktan öldüm doğuma kadar misafir falan kabul etmeyeceğim yada en azından bulantılarım geçene kadar

fifa o nasıl güzel bir pozdu çok tatlı ya allah yavrunu bağışlasın hayırlısı ile al kucağına...

sağol canım iyi sen nasılsın bebiş nasıl??

sağol cnm, benimde kociş geldi yemek yedik, çok şükür bebiş iyi teyzelerini öpüyor kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnm, inşallah şu bulantıları biran önce atlatırsınız,

sağol cnm yaa ultrasonda görmeliydin bir de durup durup emmeye başlıyordu, Allah cümlemizin bebişini korusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…