kızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize
evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmirCanım benim hepimiz o kadar duygusalızki bende senin gibi alınıyordum birkaç hafta önce ama sonra düşündüm bende herkese cvp yazamıyorumki sen herkese cvp yazabiliomusunfisfisfis sanmıyorum.ama gerçekten bazen gözden kaçıyor benim yazdıklarımda bazen cvpsız kalıyor yoksa burada herkes eşit herkes birbirini sadece burdan tanıyor ben senin aramızda olmandan çok mutluyum lütfen bize alınma opuyorumnanaktan
evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmir
VOLESCCİM TEBRİK ETTİM AMA HİÇ CVP VERMEDİN....kızlar nerdesiniz ya????
BENİMDE AĞIRIYO HATTA ÇOK RAHATSIZ OLUYORUMkızlar benim böle sol kasığım sanki ağrıyor gibi oluyor varmı benim gibi olan yaaa
CANIM BEN SENİN YAZDIKLARINI HEP CEVAPLADIM ÖLE DÜŞÜNMEkızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize
evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmir
cnm onu nasıl yapıosun biliyormusun kullanıcı paneline gir en üstte anasayfanın yanında sonra açılan yerde solda AYARLAR&ÖZELLİKLER DEN avatar resmini değiş diyor onu tıkla istediğin resmi yükle alttan değişiklikleri kaydet de.
tatlım walla benim ilk hamileliğimde oldu sivilciler kaybettim o bebeğimi ama sivilceler kaldı şimdi tekrar hamile kalınca geçti nedense o kadar uğraştım geçmedi şimdi düzeldi demekki hormonlardan ben 3 aydan sonra geçiyor diye biliyorum ama kafana takma o zaman istesende gitmezler cnm.
okiş canım yaptım oldu galiba teşekkür ediyorumhihoyyyt
VOLESCCİM TEBRİK ETTİM AMA HİÇ CVP VERMEDİN....
BENİMDE AĞIRIYO HATTA ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM
CANIM BEN SENİN YAZDIKLARINI HEP CEVAPLADIM ÖLE DÜŞÜNME
BENDE SİVİLCE DEĞİL LEKELEN ME OLDUzemuszemus
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
sağol canım iyi sen nasılsın bebiş nasıl??
iyi walla cnm da benim midem kötü yine sanırım bu gecede çorbadan başka birşey yiyemeyeceğim:bbo:bebişin çok tatlı çıkmış cnm ya nasıl emmiş parmağını öyle walla seninki kesin fırlama olucak daha şimdiden çok şirin
2 gündür sol bacağim kasılıyor ve belim ağrıyor
sağol cnm, benimde kociş geldi yemek yedik, çok şükür bebiş iyi teyzelerini öpüyor kaydirigubbakcemile3
yer teyzeleri onu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?