2010 Şubat Anneleri

aynıyız nerdeyse senin sat kaçtı benim 7 mayıs

benim 9 mayıs cnm ama tickerdaki sats göre değil dr.un dediğine göre, bakarsın aynı gün doğum yaparız kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bir ev misafir vardı bugün yorgunluktan öldüm doğuma kadar misafir falan kabul etmeyeceğim yada en azından bulantılarım geçene kadar

cnm misafir falan çok yorma kendini, yardım edebilecek kimse yokmuydu yanında

fifa o nasıl güzel bir pozdu çok tatlı ya allah yavrunu bağışlasın hayırlısı ile al kucağına...

sağol cnm benimde baktıkça bakasım geliyor opuyorumnanaktan amin cnm Rabbim cümlemizinkini korusun

ben farkındayım aslında herkes birbirine cvp veremiyor ama benim yazdığım konularla ilgilide lamayınca ondan kötü oldum ama tşkler ilginiz için..

şekercim alınma bizlerin de cvplanmadığı oluyo bazen çok yoğun oluyo herkes geçmişi falan okuyo yetişemiyoruz ben de yeni sayılırıma.s.

sende hoşgeldin o halde yeni olunca çekiniyomuyum neyim yabancı gibi hissettim heralde kendimi(

canım benim evet çok ağrıyodu başım buraya yazdım ve eve gittim ertesi günde(yanidün)işe gelmedim o yüzden sana cvp veremedim daha doğrusu göremedim geçmiş okuyamadığım için ama hakikaten hamişliğin verdiği bi duygusallık heralde bu msjını okurken ağlarmı insan yaa küsmedim tabi kimseye küsermiyim alındım :)))çiçek yettide arttı bile ama a.s.

evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmir

ben görmüştüm senin bu msjını tam cevap verioum alıntı yap bile dedim yazmaya başladım müdür denen zebani var bitane başımda aniden bi geldi lap die hemencik kapatmak zorunda kaldım sonrada arada kaynadı ve onlarca sayfa birikmiş geriye dönemedim haliyle kusura bakma şimdi cvp versem :)) avatar resmini yapmışsın zaten çok bilmiom onuda bana voles yaptırmıştı.. sivilce içinde zannetmiyorum bendeki kadar sivilce hiç kimsede yoktur inanılmaz artış var yüzüm gözüm görünmüyo ama hiçbi çare bulamadım ben malesef çekiorum..senağlama

aynıyız nerdeyse senin sat kaçtı benim 7 mayıs

benimde sana çok yakın olduğu için yazmak istedim 8 mayıs benimde :dance:

[

sende hoşgeldin o halde yeni olunca çekiniyomuyum neyim yabancı gibi hissettim heralde kendimi(

ben görmüştüm senin bu msjını tam cevap verioum alıntı yap bile dedim yazmaya başladım müdür denen zebani var bitane başımda aniden bi geldi lap die hemencik kapatmak zorunda kaldım sonrada arada kaynadı ve onlarca sayfa birikmiş geriye dönemedim haliyle kusura bakma şimdi cvp versem :)) avatar resmini yapmışsın zaten çok bilmiom onuda bana voles yaptırmıştı.. sivilce içinde zannetmiyorum bendeki kadar sivilce hiç kimsede yoktur inanılmaz artış var yüzüm gözüm görünmüyo ama hiçbi çare bulamadım ben malesef çekiorum..senağlama

benimde sana çok yakın olduğu için yazmak istedim 8 mayıs benimde :dance:[/QUOTE]

çekinmene gerek yok şekercim herşeyimizi paylaşıyoruz burada
sen de sivilcelerin için üzme kendini bi çare bulursam en önce sana haber vericem
ay ne güzel hep beraber doğuma gidicez heralde ben sabırsızlanıyorum yaaa ama korkuyorum da ayrıcaa.s.

2 gündür sol bacağim kasılıyor ve belim ağrıyor

benim karnıma arada ağrı girer gibi oluyor, bi de dizlerimden yukarısı tutulmuş sanki yürürken oturup kalkarken çok ağrıyor

FİFACIM SÜPER GÖRÜNTÜ CANIM YA....

sağol cnm , daha güzel görüntüllerini sizler yaşayın inşallah

zemuszemus

EBRUCUM BENİMDE SOL BACAĞIM KASIYOR VE KASIĞIMA AĞRI GİRİYOR..

bu ara herkesin bacağı ağrıyor galiba bende de var cnm

EVET CANIM BENİMDE ÖLE VALLA.ZATEN KIZ HİSSEDİYORUM CANIM...

İYİZ TATLIM BEBİŞİN ÇOK TATLI SEN NASILSIN?opuyorumnanaktan

sağol cnm beim, ben de bacağımdaki ağılarla geçinmeye çalışşıyorum sırnaşık şey bebiş olur da tatlı olmaz mı hepimizinki birbirinden tatlıdır, hele bir de doğsunlar o zaman da koyarız fotolarını

kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun herkesin gebeliği kendine özgü işte herkeste başka şeyler oluyor

gerçekten de öyle cnm, herkeste farklı şeyler oluyor, aman bebişlerimiz iyi olsunlarda herşeye değer

kızlar öpüyorum hepinizi ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere herkes kendine ve bebişlerine iyi baksınzemuszemus

bebişim35 alıntı yapamadım çok uzun olucak die sivilce hakikaten başa bela beni delirtiyo ama şuan takmıorum bebiş için bende bi çare bulursam hemen yazıcam buraya

ben çıkıyorum artık mesaim doldu herkese iyi akşamlar bebişlerinize ve kendinize ii bakın çook öptüm herkesii sizi seviyoruz bebişimleee

benim de dr da sata göre 4-5 gün ileri çıkmıştı 10+6 iken 11+4 çıkmıştı doğum tarihi 6 şubat çıktı en son bakalım bi dahakine kaç olacak

benim her seferinde değişiyor am sonuç olarak sata göre 2 ila 5 gün arasında ileri oluyor, tickerı yaptığım dönemde sat dan 4 gün öndeydim, şimdi de 5 gün öndeyim sanırım daha çok değişecek bunlar

ben farkındayım aslında herkes birbirine cvp veremiyor ama benim yazdığım konularla ilgilide lamayınca ondan kötü oldum ama tşkler ilginiz için..

canım hemencecik alınma, ama olsun alınsanda biz birbirimizi anlayıp, nazımızı çekmezsek kim anlar bizi, yeri gelecek nazlanacağız yeri gelecek birbirimizi anlayacağız, bhu aralar hepimizin hormonları fazla mesai yapıyor normal cnm, hem aşkolsun ben elimden geldiğince mesajlarına cevap yazmıyormuyum ama arada hepimiz unutabiliyor ya da gözden kaçırabiliyoruz hele bir de yoğunluğun olduğu saatlerde takip etmek iyice zorlaşıyor, canım hemşom hem yeni olmakla ilgisi de yok bazen en eski arkadaşlarımız bile alınabiliyor opuyorumnanaktan

ciltte leke ve sivilcelenme olursa kız olur derler bakalım benimde lekelenmeler başladı, bakalım ne olacak, sağlıklı olsunlar tabi öncelikle

kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım

ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu

kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım

gözünaydın cnm, inşallah hep böyle güzel haberlerle devam ederiz

ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu

cnm hadi hayırlısı inşallah, sonuçları alınca haber verirsin cnm

Merhaba, bende Şubat 2010 anne adayıyım, SAT: 10 Mayıs. Bu başlık çok yararlı olmuş ben daha yeni buldum burayı:) Size hemen bir şey sormak istiyorum; benim haftalardır bulantım vardı şimdilerde baya azaldı ama bu sefer tükürük bezlerim fazla çalışmaya başladı. Şimdide çok fazla tükürük yutmaktan midem yanıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı?

ben de subat annesi olacaktim, bebegimin kalbi durdu gecen hafta, ayrildim yavrumdan lutfen ucak yolculugu yapmayin kizlar; Allah hepinize saglikli huzurlu hamilelik nasip etsin, ne olur bana dua edin Allah bir daha nasip etsin diye, 22 ay sonra kavusmustum bebegime aciklanamayan infertiliteydi dogal yoldan olmustu. bir duayi esirgemeyin cok ihtiyacim var.
morelinizi bozduysam affedin ama tesaduf gordum subat annelerini icim yandi dayanamadim...
hepinize dua edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…