aynıyız nerdeyse senin sat kaçtı benim 7 mayıs
selam kızlar bir ev misafir vardı bugün yorgunluktan öldüm doğuma kadar misafir falan kabul etmeyeceğim yada en azından bulantılarım geçene kadar
fifa o nasıl güzel bir pozdu çok tatlı ya allah yavrunu bağışlasın hayırlısı ile al kucağına...
EVET CANIM BENİMDE ÖLE VALLA.ZATEN KIZ HİSSEDİYORUM CANIM...FATOS senin kızın olucak o zaman lekelenme kızda olur die biliyorum bir arkadaşımın dudağının üstleri lekelenmişti kızı olduhihoyyyt
slm kızlar nasılsınız
2 gündür sol bacağim kasılıyor ve belim ağrıyor
benim 9 mayıs cnm ama tickerdaki sats göre değil dr.un dediğine göre, bakarsın aynı gün doğum yaparız kaydirigubbakcemile3
benim de dr da sata göre 4-5 gün ileri çıkmıştı 10+6 iken 11+4 çıkmıştı doğum tarihi 6 şubat çıktı en son bakalım bi dahakine kaç olacak
alınmana gerek yok canım bende 3 gün önce falan bel ağrısıyla ilgiili bişey sormuştum ama kimseden cevap gelmedi bazen yazdığımız mesajlar gözden kaçıyor galiba bende bugün sabahtan beri geçmişi okuyorum dün yoktum onun için çoğu mesaja cevap veremedim oluyo bazen arada öyle atlamalar
şekercim alınma bizlerin de cvplanmadığı oluyo bazen çok yoğun oluyo herkes geçmişi falan okuyo yetişemiyoruz ben de yeni sayılırıma.s.
hem ben hatırlıyorum başım ağrıo yazmıştın bende benimde ağrıo duş iyi gelio demiştim sende bana cvp yazmadın bidahaklava: kaydirigubbakcemile3 ama ben sana küsmedim çünki çalışıosun zamanın az cnm bu çiçek gönlünü alır umaırma.s.
evet aynen katılıyorum mesela ben de şu rumuzun yanındaki resmi nasıl yüklediğimizi sormuştum cvp gelmedi sivilce problemi yaşayan var mı diye sormuştu ona da cvp gelmedimirmirmirmir
aynıyız nerdeyse senin sat kaçtı benim 7 mayıs
2 gündür sol bacağim kasılıyor ve belim ağrıyor
FİFACIM SÜPER GÖRÜNTÜ CANIM YA....
zemuszemus
EBRUCUM BENİMDE SOL BACAĞIM KASIYOR VE KASIĞIMA AĞRI GİRİYOR..
EVET CANIM BENİMDE ÖLE VALLA.ZATEN KIZ HİSSEDİYORUM CANIM...
İYİZ TATLIM BEBİŞİN ÇOK TATLI SEN NASILSIN?opuyorumnanaktan
kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun herkesin gebeliği kendine özgü işte herkeste başka şeyler oluyor
benim de dr da sata göre 4-5 gün ileri çıkmıştı 10+6 iken 11+4 çıkmıştı doğum tarihi 6 şubat çıktı en son bakalım bi dahakine kaç olacak
ben farkındayım aslında herkes birbirine cvp veremiyor ama benim yazdığım konularla ilgilide lamayınca ondan kötü oldum ama tşkler ilginiz için..
[çekinmene gerek yok şekercim herşeyimizi paylaşıyoruz burada
sen de sivilcelerin için üzme kendini bi çare bulursam en önce sana haber vericem
ay ne güzel hep beraber doğuma gidicez heralde ben sabırsızlanıyorum yaaa ama korkuyorum da ayrıcaa.s.
ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu
kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım
ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu
kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım
gözünaydın cnm, inşallah hep böyle güzel haberlerle devam ederiz
cnm hadi hayırlısı inşallah, sonuçları alınca haber verirsin cnm
gözün aydın canım darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?