Merhaba, bende Şubat 2010 anne adayıyım, SAT: 10 Mayıs. Bu başlık çok yararlı olmuş ben daha yeni buldum burayı:) Size hemen bir şey sormak istiyorum; benim haftalardır bulantım vardı şimdilerde baya azaldı ama bu sefer tükürük bezlerim fazla çalışmaya başladı. Şimdide çok fazla tükürük yutmaktan midem yanıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı?
ben de subat annesi olacaktim, bebegimin kalbi durdu gecen hafta, ayrildim yavrumdan lutfen ucak yolculugu yapmayin kizlar; Allah hepinize saglikli huzurlu hamilelik nasip etsin, ne olur bana dua edin Allah bir daha nasip etsin diye, 22 ay sonra kavusmustum bebegime aciklanamayan infertiliteydi dogal yoldan olmustu. bir duayi esirgemeyin cok ihtiyacim var.
morelinizi bozduysam affedin ama tesaduf gordum subat annelerini icim yandi dayanamadim...
hepinize dua edicem...
canım hoşgeldin aramıza sağlıkla gelsin bebeğinzemuszemusMerhaba, bende Şubat 2010 anne adayıyım, SAT: 10 Mayıs. Bu başlık çok yararlı olmuş ben daha yeni buldum burayı:) Size hemen bir şey sormak istiyorum; benim haftalardır bulantım vardı şimdilerde baya azaldı ama bu sefer tükürük bezlerim fazla çalışmaya başladı. Şimdide çok fazla tükürük yutmaktan midem yanıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı?
ben de subat annesi olacaktim, bebegimin kalbi durdu gecen hafta, ayrildim yavrumdan lutfen ucak yolculugu yapmayin kizlar; Allah hepinize saglikli huzurlu hamilelik nasip etsin, ne olur bana dua edin Allah bir daha nasip etsin diye, 22 ay sonra kavusmustum bebegime aciklanamayan infertiliteydi dogal yoldan olmustu. bir duayi esirgemeyin cok ihtiyacim var.
morelinizi bozduysam affedin ama tesaduf gordum subat annelerini icim yandi dayanamadim...
hepinize dua edicem...
günaydın herkese hayırlı günler
canım hemencecik alınma, ama olsun alınsanda biz birbirimizi anlayıp, nazımızı çekmezsek kim anlar bizi, yeri gelecek nazlanacağız yeri gelecek birbirimizi anlayacağız, bhu aralar hepimizin hormonları fazla mesai yapıyor normal cnm, hem aşkolsun ben elimden geldiğince mesajlarına cevap yazmıyormuyum ama arada hepimiz unutabiliyor ya da gözden kaçırabiliyoruz hele bir de yoğunluğun olduğu saatlerde takip etmek iyice zorlaşıyor, canım hemşom hem yeni olmakla ilgisi de yok bazen en eskilerimiz bile alınabiliyorlar.
haklısın evet sen bana hep cvp vermiştin atlamışım :)) ya affet beniiii:))) bidaha yapmıycam yoğunluktan ve hormonlardan böle fevri oluyoruz sanırım..
ciltte leke ve sivilcelenme olursa kız olur derler bakalım benimde lekelenmeler başladı, bakalım ne olacak, sağlıklı olsunlar tabi öncelikle
kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım
hayırlı haberlerle gel inş. hepimizin ihtiyacı var güzel haberlere..ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu
hepinize dua edicem...
kızlar sürekli idrara sıkışıyorum ve sanki idrar kaçıyor. ama emin değilim akıntı da olabilir. böyle olan var mı hiç?
günaydın Fatoş ve tüm şubat anneleri
kızlar sizle bişiy paylaşmak istedim belki biliyosunuzdur ama ben akşam keşfettim:)) akşam dışarıya çıktık yemek için. eve gidip hazırlanıp çıkana kadar bi tane yeşil elma aldım elime, gidene kadar kemir kemir onu. harikaydı birde kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim gibi acıkınca bulantısı ve çıkarmaları başlyan hamiş vardı onun için yazmış olayım ne açlık kalıo nede çıkartma. bundan sonra her aklıma geldiğinde aç olsam olmasam başlıycam yemeğe.:)))birde akşam fark ettim artık göbüşüm resmen belli oluyo harika bir duyguuuu
günaydın canlaropuyorumnanaktan uykusuz bir gece ve sersem gibi bulantılı bir güne daha uyandım ama miniğim için herşeye değer yinede kocaman bir şükür çekiyorum içimden.geçmişi okudum sabah ama yazamadım kızlar cvp ya hiç halim yok tuşlara zor basıyorum kahvaltı yapmadım daha ne yemeyi düşünsem midem kalkıo yeşil elmada yok evde eşim almış ama resmen limon ekşisi fazla ekşi hatta acı onuda yiyemem alayım bari bende iyi geliyorsa saol elifcim.
günaydın canımcım bence hemen alma şansın varsa hiç durma derim hakikaten iyi gelio bulantılar içinde allah yardımcın olsun kaç haftalıksın canım sen benim artık sabah bulantıları filan yavaş yavaş geçioda onadan sordum:teytey:
herkese günaydın..
içinizde bebişi en küçük olan benim sanırım.. 9+3
yazdıklarınızı okumak iyi geliyor.. ne zaman ne gibi değişiklikler oluyor sizden öğreniyorum.. çok şükür ki benim hiç bulantım olmadı.. tek sıkıntım şişkinlik .. o da geçmek bilmiyor ... bir ümitle 12 haftayı bekliyorum. folic asit kesildiği zaman geçer inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?