2010 Şubat Anneleri

evet ya bende inanamıyorum 12.haftaya giriyoruz 3 aylık deyince daha bi büyükmüş gibi gelio bana:))) görmemişin birisi hamile kalmışa benzio benimkisi ascık ama nebiliyim 12 hafta filan deyince kimse anlamıyo nekadar olduğunu :)))

canım senle aynıyız bende 9+3 üm akşamları bendede şişkinlik oluyo vede gaz folic asid kabızlıkda yapıyo sanrım az kaldı 2 hafta sonra biticek folicde
senin tahmini doğum nezaman canım

canım çok geçmiş olsunnn bilirim ne acı şeydir o :bbo: bencede üşütmüşsündür kahvaltı yaptıysan eğer sakız çiğne derim oda kesio

günaydın canım valla bende şu gece uyanmalar olmasa çok rahat olucam ama ne yapalım düzenimiz böle gidicek sanırımm,sende yeşil elma al ye bak iyi geliyo canımm..

günaydın canım valla bende şu gece uyanmalar olmasa çok rahat olucam ama ne yapalım düzenimiz böle gidicek sanırımm,sende yeşil elma al ye bak iyi geliyo canımm..

ya aslında ben çok rahattım bi kaç haftadır...bitti artık diyodum yeni yeni yemeye ve kilo almayada başlamıştım sizler yenisiniz diğer arkadaşlar bilir ben hamile kaldığımdan beri 8 kilo kaybettim ( düzeldim diyodum ama bu sabah kabus geri döndü umarım kısa sürer..yeşil elmayı denicemyerimseniben

günaydın canım benim çok azdı zaten bulantılarım resmen bitti gibi inşallah darısı size olur en kısa zamanda.gece çok uykum bölündüğü için sabah sersem gibiyim :Saruboceq:

ay inanmıyoum gerçekten üzüldüm canımm 8 kilo demek ne demek inşallah tez zamanda düzelirsin canım kaydirigubbakcemile5

günaydın canlarım benimm... bugün nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir.. ben çok şükür bulantıları atlatıyomuyum nedir bi iyi hissediyorum kendimi... allahım nazarlarda saklasın kendime nazar değdiricem.. maşallah... ayy o bulantıları hatırlamak bile istemiyorum.. kızlar az önce yanımda ağustos annelerinden bi ark. vardı maşallah göbişi kocamann olmuşş bugün 39+0 olmuş.. aynı hast. gidiyoruz çatı muayenesine giderken banada uğramış randevu saatine kadar walla içim bi garip oldu.. sağdan sola dönemiyorum diyo tıslaya tıslaya dönüyorum diyo.. çok ağırlaşmış bacakları ayrık ayrık yürüyo garibim.. bakalım bugün kü muayenesine göre ya sezeryan ya normal doğum belli olucakmış... kendimi bi an yerine koydum çok garip oldum ama ne güzel artık sonuna gelmiş.. Allahım o günleri bizlerede göstersin inşallah...

canım benim bu sendromu mutlaka hepimiz bi kere yaşıyoruz merak etme bende aynı tepkileri daha önce vermiştim... burda hepimiz yeni eski aynıyız birbirimiz için yeni gelenlerin değeri eskilerden daha az olmuyo... hepiniz benim için aynı değerdesiniz hepinizi çok seviyorum yoksa bebişimin resimlerini paylaşırmıyım hiç... bazen dier arkadaşlarında dediği gibi atlanabiliyo bi anda bi alttaki msj okuyosun yada bişey oluyo sonuçta kimimiz temizlik yaparken 2 yazıyo kimimiz çalışırken yazıyo cvp veriyo kısaca gözden kaçabiliyo.. ama özellikle birine cvp yazmama gibi bi durum hiç birimiz için söz konusu değil canım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fifa ve voles bebişlerin pozlar süper bende özendim valla allah nazarlardan saklasın.........

sağol canım benim sizlerdende bekliyoruz resimler... sositososito

VOLESCCİM TEBRİK ETTİM AMA HİÇ CVP VERMEDİN....

canım benim çok çok çok özür dilerim görsem cvp vermem mi hiç ... sağolasın canımın içi aynı performansları sizlerin bebişlerdende bekliyoruz kısmetse.. kaydirigubbakcemile3

gebelik maskesi dediklerinden mi
benim o da olursa tam olacak harita gibi napayım bilmiyorum gebelikten önce başladı hala devam ediyo geçer mi bilmiyorum inşallah geçer kafama takıyorum çok:çok üzgünüm:

canım lekelenmeler hamilelik esnasında olabiliyomuş bazı bünyelerde ama merak etmeyin doğumdan sonra geçiyor.. kalıcı değil yani.. :sm_cool:

kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım

hayırlı olsun canım benim inşallah bizlerde sonuçlarımızı temiz temiz alırız ... gözün aydın canım...

ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu

merak etme canım bugün sendende güzel haberler gelicek ben inanıyorum...

hayırlı olsun canım benimm.. gözün aydınn.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş... tükürük konusuna gelince hamilelikte tükürük salgısı artıyo zaten canım.. nedenini bilemiyorum ama bunu okumuştum korkulacak bişey yok... mide yanmasının sebebide tükürük değil hormonlardan sebep midemizdeki yediğimiz gıdaların bi kısmı bazen yemek borusunun mideyle birleştiği yerden kaçak boruya kayıyor.. buda yanmaya sebep oluyor ama hepsi geçici.. sıkma canını.. :1hug:

canım benim allahımm sana dayanma gücü versin inşallah yazından nasıl etkilendim anlatamam.. Rabbim en kısa zamanda yeni bi mutluluk yaşatsın inşallah sizlere en hayırlı zamanda...dualarımız tabikide seninle canım.. zaten dua ederken hep rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın diyorum... Hayırlısıyla seninde kucağın en hayırlı zamanda bi bebekle dolsun canım... :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın şubat ayının melekleri nasılsınız canlarım.güzel birgün geçirin inşallah.öpüyorum hepinizi..

günaydın Fatoş ve tüm şubat anneleri

günaydın herkese hayırlı günler

sizlerede günaydın canlarım.. hayırlı günler.. yine bir perş sabahı daha birlikteyiz kaydirigubbakcemile3

canım elmalardan ben daha önce bahsetmiştim ama .. ekşi elma iyi gelir bulantıya bunun şahitlerinden biride benim bi ara zaten sadece elmayla beslendim desem yeridir... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım sivilceleri takma kafana geçer inşallah, stress yaptıkça daha çok artar, kan testi için bana da 7 ağustosa gün vermişti devlet hastsnesindeki dr ama kendi dr.um bu aralar da bakılabileceğini söyledi, ben aslında yaptırıp yaptırmamakta bile kararsızken şimdi bu konuda uzman başka bir özel dr.a gideceğim yarın, bari yaptıracaksam iyi bşr yerde olsun dedim.

canım evet bazı arkadaşlar demişlerdi iyi geliyor diye bende çok şükür sizler kadar çok değil bulantı ama olduğu zaman armut yiyorum o da iyi geliyor

herkese kocaman günadınlar özlemcim sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim sanadaaa

günaydın cnm

zar zor bi puaça yedim meyve suyuyla dur bakalım inş bastırır

inş hemen geçer canım ya..:Saruboceq:

oyy oyy oyy 8 kilo çok fazla ya..ama kabus filan deildir bence bozma moralini üşütmedir o ve hemencik geçer bence (yani inş.) :Saruboceq:

canım benim az kaldı sık dişini bulantılar seni mahfetti biliyorum ama benim bıçak gibi başlamıştı bulantılarım birden 2 gündür bıçak gibide kesildi.. şaşkınım ama mutluyum.. sizlerinde yakındır inşallah bitmesi..

az daha sıkın dişinizi hayatım ya bende çok kötü zamanlar geçirdim ama kısmetse biticek son demlerini yaşıyo bu bulantılar.. krallıkları bitiyo hakimiyeti biz elimize geçiriyoruz.. biz bu bulantıları döverizzzzz klava: klava:

günaydınnnnnn
nasılsınız inşallah iiyisinizdir kızlar..
ben iyiyim şükür..
bugün 11+0 ım, Allahın izniyle 3. ayıma az kaldı 1 hafta sonra 3e gircem.
Yavaş yavaş zaman geçiyor, hiç anlamıycaz bi bakıcaz doğurmuşuz :))

günaydın cnm elmayı dene istersen belki iyi gelir

fifa sana puan vermek istedim geçen günlerde yazmıştı birisi teraziye tıklayıp veriliyo die yaptım ama olmadı sanırım mydarling bide sende deniyeyim bakalım ne olucak:))

olmuş cnm, teşekkür ederim

günaydın cnm, geçmiş olsun, üşüttünmü acaba dikkat et kendine cnm

geceleri ben de uyumakta zorlanıyorum uyuyabilsem bile sık sık kalkıyorum cnm, ilk defa bugün geç yattım ama gece kalkmadım

canım geçicidir inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın umarım

bulantılarının geçmesine sevindim canım (aman nazar değmesin), darısı bulantısı devam edenlere olsun ve inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz,

ya bişey sorcaktım az önce unuttum,
ben çok sık tuvalete çıkıyorum kızlar akşam 3 kere uyandım,
geçen alışveriş merkezi var optimum diye oraya gittik
3 kere izin isteyip misafirlerimizden tuvalete gittim.
erken başlamadımı bu?
sizinde böylemi
hep tuvaletim var gibi.
1 bardak su içsem onu sanki 4 postada çıkartıyorum :))

hoşgeldin canım bencede bi bakmışız bebişler kucaklarımızdaa hadi bakalımm

canım senle aynıyız bende 9+3 üm akşamları bendede şişkinlik oluyo vede gaz folic asid kabızlıkda yapıyo sanrım az kaldı 2 hafta sonra biticek folicde
senin tahmini doğum nezaman canım

01.03.2010 görünüyor. ben hem şubat hem mart annesi olacağım

kızlar sizin bitiyor benim başlıyor mu ne :uhm: sabah beri bastırmaya çalıştığım bi bulantı var, geçer inşallah

günaydın cnm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…