cnm ben 11 haftaya gireceğim yarın bir 12 haftaya girsem sanki hiç zaman geçmio:sm_confused: sen 12 haftaya giriyorsun ya geçicek demekki ne güzel.kimisininde 16.haftada geçiyor.aslında bulantı olması iyiymiş ama ben benden gittim artık elim kolum tutmuyor halsizlikten.ilaçlarda kokuyor bazen içemiyorum walla.elma sipariş edicem kocama akşama getirsin cnm.
herkese günaydın..
içinizde bebişi en küçük olan benim sanırım.. 9+3
yazdıklarınızı okumak iyi geliyor.. ne zaman ne gibi değişiklikler oluyor sizden öğreniyorum.. çok şükür ki benim hiç bulantım olmadı.. tek sıkıntım şişkinlik .. o da geçmek bilmiyor ... bir ümitle 12 haftayı bekliyorum. folic asit kesildiği zaman geçer inşallah..
günaydınlar...
Nasılsınız tertipler...
ben sabahın 5 buçuğunda inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım ve lavoboya zor attım kendimi tabi malum safra iiğğğ iğrenç...çok kötü boğazım yanıyo ve bulantı ara ara yokluyo ...nerden çıktıki bu kızlar ya epeydir rahattım...
gece açık yattım üşüttümmü acaba
günaydınlar...
Nasılsınız tertipler...
ben sabahın 5 buçuğunda inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım ve lavoboya zor attım kendimi tabi malum safra iiğğğ iğrenç...çok kötü boğazım yanıyo ve bulantı ara ara yokluyo ...nerden çıktıki bu kızlar ya epeydir rahattım...
canım çok geçmiş olsunnn bilirim ne acı şeydir o :bbo: bencede üşütmüşsündür kahvaltı yaptıysan eğer sakız çiğne derim oda kesio
günaydın canım valla bende şu gece uyanmalar olmasa çok rahat olucam ama ne yapalım düzenimiz böle gidicek sanırımm,sende yeşil elma al ye bak iyi geliyo canımm..
cnm ben 11 haftaya gireceğim yarın bir 12 haftaya girsem sanki hiç zaman geçmio:sm_confused: sen 12 haftaya giriyorsun ya geçicek demekki ne güzel.kimisininde 16.haftada geçiyor.aslında bulantı olması iyiymiş ama ben benden gittim artık elim kolum tutmuyor halsizlikten.ilaçlarda kokuyor bazen içemiyorum walla.elma sipariş edicem kocama akşama getirsin cnm.
ya aslında ben çok rahattım bi kaç haftadır...bitti artık diyodum yeni yeni yemeye ve kilo almayada başlamıştım sizler yenisiniz diğer arkadaşlar bilir ben hamile kaldığımdan beri 8 kilo kaybettim( düzeldim diyodum ama bu sabah kabus geri döndü umarım kısa sürer..yeşil elmayı denicemyerimseniben
kızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize
fifa ve voles bebişlerin pozlar süper bende özendim valla allah nazarlardan saklasın.........
VOLESCCİM TEBRİK ETTİM AMA HİÇ CVP VERMEDİN....
gebelik maskesi dediklerinden mi
benim o da olursa tam olacak harita gibi napayım bilmiyorum gebelikten önce başladı hala devam ediyo geçer mi bilmiyorum inşallah geçer kafama takıyorum çok:çok üzgünüm:
kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım
ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu
Merhaba, bende Şubat 2010 anne adayıyım, SAT: 10 Mayıs. Bu başlık çok yararlı olmuş ben daha yeni buldum burayı:) Size hemen bir şey sormak istiyorum; benim haftalardır bulantım vardı şimdilerde baya azaldı ama bu sefer tükürük bezlerim fazla çalışmaya başladı. Şimdide çok fazla tükürük yutmaktan midem yanıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı?
ben de subat annesi olacaktim, bebegimin kalbi durdu gecen hafta, ayrildim yavrumdan lutfen ucak yolculugu yapmayin kizlar; Allah hepinize saglikli huzurlu hamilelik nasip etsin, ne olur bana dua edin Allah bir daha nasip etsin diye, 22 ay sonra kavusmustum bebegime aciklanamayan infertiliteydi dogal yoldan olmustu. bir duayi esirgemeyin cok ihtiyacim var.
morelinizi bozduysam affedin ama tesaduf gordum subat annelerini icim yandi dayanamadim...
hepinize dua edicem...
günaydın şubat ayının melekleri nasılsınız canlarım.güzel birgün geçirin inşallah.öpüyorum hepinizi..
günaydın Fatoş ve tüm şubat anneleri
günaydın herkese hayırlı günler
kızlar sizle bişiy paylaşmak istedim belki biliyosunuzdur ama ben akşam keşfettim:)) akşam dışarıya çıktık yemek için. eve gidip hazırlanıp çıkana kadar bi tane yeşil elma aldım elime, gidene kadar kemir kemir onu. harikaydı birde kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim gibi acıkınca bulantısı ve çıkarmaları başlyan hamiş vardı onun için yazmış olayım ne açlık kalıo nede çıkartma. bundan sonra her aklıma geldiğinde aç olsam olmasam başlıycam yemeğe.:)))birde akşam fark ettim artık göbüşüm resmen belli oluyo harika bir duyguuuu
bende öyle duymuştum ama şu var bende daha öncede sivilce vardıda tabii bu kadar deildi regl döneminde artıodu şimdi 3 aydır nerdeyse hep varlar(( keşke bu dediğimiz sebepten olsa ben razıyım sivilciye hayırlısı artık bakalım
gözün aydın canım..herkes kan testini filan yaptırdıda sonucunu bile aldı ben çokmu geç kaldım acaba 4 ağustosta randevum nası bişiy olucak ne çıkıcak bende merak ediorum aslında
herkese kocamannnn günaydınn mutlu,huzurlu gün geçirin bütün şubat annelerii:sm_cool:
kızlar sizle bişiy paylaşmak istedim belki biliyosunuzdur ama ben akşam keşfettim:)) akşam dışarıya çıktık yemek için. eve gidip hazırlanıp çıkana kadar bi tane yeşil elma aldım elime, gidene kadar kemir kemir onu. harikaydı birde kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim gibi acıkınca bulantısı ve çıkarmaları başlyan hamiş vardı onun için yazmış olayım ne açlık kalıo nede çıkartma. bundan sonra her aklıma geldiğinde aç olsam olmasam başlıycam yemeğe.:)))birde akşam fark ettim artık göbüşüm resmen belli oluyo harika bir duyguuuu
herkese kocaman günadınlar özlemcim sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim sanadaaa
zar zor bi puaça yedim meyve suyuyla dur bakalım inş bastırır
ya aslında ben çok rahattım bi kaç haftadır...bitti artık diyodum yeni yeni yemeye ve kilo almayada başlamıştım sizler yenisiniz diğer arkadaşlar bilir ben hamile kaldığımdan beri 8 kilo kaybettim( düzeldim diyodum ama bu sabah kabus geri döndü umarım kısa sürer..yeşil elmayı denicemyerimseniben
günaydınlar...
Nasılsınız tertipler...
günaydın canlaropuyorumnanaktan uykusuz bir gece ve sersem gibi bulantılı bir güne daha uyandım ama miniğim için herşeye değer yinede kocaman bir şükür çekiyorum içimden.geçmişi okudum sabah ama yazamadım kızlar cvp ya hiç halim yok tuşlara zor basıyorum kahvaltı yapmadım daha ne yemeyi düşünsem midem kalkıo yeşil elmada yok evde eşim almış ama resmen limon ekşisi fazla ekşi hatta acı onuda yiyemem alayım bari bende iyi geliyorsa saol elifcim.
voles hoşgeldin canımm
günaydın canlaropuyorumnanaktan uykusuz bir gece ve sersem gibi bulantılı bir güne daha uyandım ama miniğim için herşeye değer yinede kocaman bir şükür çekiyorum içimden.geçmişi okudum sabah ama yazamadım kızlar cvp ya hiç halim yok tuşlara zor basıyorum kahvaltı yapmadım daha ne yemeyi düşünsem midem kalkıo yeşil elmada yok evde eşim almış ama resmen limon ekşisi fazla ekşi hatta acı onuda yiyemem alayım bari bende iyi geliyorsa saol elifcim.
fifa sana puan vermek istedim geçen günlerde yazmıştı birisi teraziye tıklayıp veriliyo die yaptım ama olmadı sanırım mydarling bide sende deniyeyim bakalım ne olucak:))
günaydınlar...
Nasılsınız tertipler...
günaydın canım valla bende şu gece uyanmalar olmasa çok rahat olucam ama ne yapalım düzenimiz böle gidicek sanırımm,sende yeşil elma al ye bak iyi geliyo canımm..
günaydın canlarım benimm... bugün nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir.. ben çok şükür bulantıları atlatıyomuyum nedir bi iyi hissediyorum kendimi... allahım nazarlarda saklasın kendime nazar değdiricem..maşallah... ayy o bulantıları hatırlamak bile istemiyorum.. kızlar az önce yanımda ağustos annelerinden bi ark. vardı maşallah göbişi kocamann olmuşş bugün 39+0 olmuş.. aynı hast. gidiyoruz çatı muayenesine giderken banada uğramış randevu saatine kadar walla içim bi garip oldu.. sağdan sola dönemiyorum diyo tıslaya tıslaya dönüyorum diyo.. çok ağırlaşmış bacakları ayrık ayrık yürüyo garibim.. bakalım bugün kü muayenesine göre ya sezeryan ya normal doğum belli olucakmış... kendimi bi an yerine koydum çok garip oldum ama ne güzel artık sonuna gelmiş.. Allahım o günleri bizlerede göstersin inşallah...
sizlerede günaydın canlarım.. hayırlı günler.. yine bir perş sabahı daha birlikteyiz kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnn
nasılsınız inşallah iiyisinizdir kızlar..
ben iyiyim şükür..
bugün 11+0 ım, Allahın izniyle 3. ayıma az kaldı 1 hafta sonra 3e gircem.
Yavaş yavaş zaman geçiyor, hiç anlamıycaz bi bakıcaz doğurmuşuz :))
canım senle aynıyız bende 9+3 üm akşamları bendede şişkinlik oluyo vede gaz folic asid kabızlıkda yapıyo sanrım az kaldı 2 hafta sonra biticek folicde
senin tahmini doğum nezaman canım
canım benim az kaldı sık dişini bulantılar seni mahfetti biliyorum ama benim bıçak gibi başlamıştı bulantılarım birden 2 gündür bıçak gibide kesildi.. şaşkınım ama mutluyum.. sizlerinde yakındır inşallah bitmesi..
az daha sıkın dişinizi hayatım ya bende çok kötü zamanlar geçirdim ama kısmetse biticek son demlerini yaşıyo bu bulantılar.. krallıkları bitiyo hakimiyeti biz elimize geçiriyoruz.. biz bu bulantıları döverizzzzzklava: klava:
günaydınnnnnn
nasılsınız inşallah iiyisinizdir kızlar..
ben iyiyim şükür..
bugün 11+0 ım, Allahın izniyle 3. ayıma az kaldı 1 hafta sonra 3e gircem.
Yavaş yavaş zaman geçiyor, hiç anlamıycaz bi bakıcaz doğurmuşuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?