2010 Şubat Anneleri

bu konuda sana katılıyorum bende fazla mide bulantısı olmuyor olduğu zamanda elma veya armut yiyorum çok iyi geliyor birde elma bebeğin ilerde astım olma riskini azaltıyormuş

günaydın canım aynen öyle walla zaman hem çabuk geçiyo hem geçmiyo bi garip.. bende biran önce geçsede miniğimi kollarıma alsam diyorum artık... ohh miss gibi koklasam sarılsam....

volescim günaydın cnm tşk ederim msjın için ama aştık alınganlık krizini dünden beri uğraşıoruz ee dahadamı aşmıyalım demi ama senin fotolarını gördüm bir doğa harikası ooo inş.benimde o kadar belli oluyodur haftaya gittiğimde alabilirim resmini koyabilirmiyim buraya bilmiyorum ama denerim ayrıca iyi olmana sevindim benimde geçer gibi oluyo sankim arada yoklasada iiiyiyim yani

bebeğin şu anda mesanenin üzerinde. 12 haftadan sonra yavaş yavaş kalkıyormuş, 8. aydan sonra tekrar düşüyormuş mesanenin üzerine. bebiş mesanenin üzerinde olduğu sürece çok normal sık idrara çıkman. gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dönemi, doğum - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe sitesinde hafta hafta anlatılıyor istersen gir bi bak

bende de oluyor cnm, özellikle de bol sıvı tüketmeyi başardığım günlerde oluyor, ama ben nedense bu aralar fazla sıvı alamıyorum hiçç canım istemiyor

canım benimde öle sıksık gidiyorum lavobaya çok normal bence rahmimiz idrar torbamıza basınç yaptığndan çok normalmiş 4.yadan sonra rahim karnın içine yükselmesiyle mesaneye yaptığı basınç azalırmış tatlımmm böle duymuştumm

aynen bende öyleyim hep bir tuvalet hali oraya otursam hiç kalkmasam istiyorum bazen ben dr sordum normal demişti ama ..

bulantılarının geçmesine sevindim canım (aman nazar değmesin), darısı bulantısı devam edenlere olsun ve inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz,

sağol canım benim bende inanamıyorum ama galiba geçti...:)))

yok canım erken değil asıl ilk zamanlarda karnın altında olduğu için bebek mesaneye baskı yapıyo ve tuvalete çıokma ihtiyacını çok duyuyosun sonra 12. haftadan sonra karın boşluğuna yukarı çıkıyo o zaman tuvalete daha az gidiyosun... ileriki aylardada bebek büyüdüğü için bu sefer mesaneyle birlikte tüm organlara baskı yapıyo mide barsaklar ciğerler vs.. en rahat dönem anladığın üzere 4-5-6. aylar

bu konuda sana katılıyorum bende fazla mide bulantısı olmuyor olduğu zamanda elma veya armut yiyorum çok iyi geliyor birde elma bebeğin ilerde astım olma riskini azaltıyormuş

canım armutu denemedim bilmiyorum ama onuda deneyeyim bu akşam kociş alsın bariii... hem elma cildide güzelleştirip gençleştiriyomuş güzel güzel bebişlerimiz olur bol bol yicemm sonuçta meyve demi ama. önceden yiyemiodum reflü olduğu için bende ama akşam rahatsız etmedi okadar ve çok sevdim alkisalkisalkis

CANI9M GEÇMİŞ OLSUN .BENCE ÜŞÜTMÜSÜNDÜR.DİKKAT ET.TERTİP HARİKA BAYILDIM.ALLAH SENİ YAŞATSIN.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bugün doktora gidicek olan varmı kimseden ses çıkmadı amaaa

BU GÜN ARKEOS GİDECEKTİ CANIM DOKTORA.İYİ HABERLERLE GELİR İNŞALLAH.:Saruboceq:

önceden ekşi elmayı çok severdim ama şimdi ekşi elma yiyemiyorum bende yeşil tatlı elma buldum kendime hep aynı yerden alıyorum elmayı ayrıca seninle günlerimiz aynı bende bugün 11+6 yım

bencede bugünlerin kıymetini bilelim o zaman kızlarrr

önceden ekşi elmayı çok severdim ama şimdi ekşi elma yiyemiyorum bende yeşil tatlı elma buldum kendime hep aynı yerden alıyorum elmayı ayrıca seninle günlerimiz aynı bende bugün 11+6 yım

aa evet aynıyız senle ne güzel ya anlatsana kendini biraz nasıl nelerin oluyo yada olmuyo mesela neleri yiyebiliyosun çok sevindim şimdi birde hamile kıyafeti aldınmı giyiyomusun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…