kızlar sizle bişiy paylaşmak istedim belki biliyosunuzdur ama ben akşam keşfettim:)) akşam dışarıya çıktık yemek için. eve gidip hazırlanıp çıkana kadar bi tane yeşil elma aldım elime, gidene kadar kemir kemir onu. harikaydı birde kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim gibi acıkınca bulantısı ve çıkarmaları başlyan hamiş vardı onun için yazmış olayım ne açlık kalıo nede çıkartma. bundan sonra her aklıma geldiğinde aç olsam olmasam başlıycam yemeğe.:)))birde akşam fark ettim artık göbüşüm resmen belli oluyo harika bir duyguuuu
günaydınnnnnn
nasılsınız inşallah iiyisinizdir kızlar..
ben iyiyim şükür..
bugün 11+0 ım, Allahın izniyle 3. ayıma az kaldı 1 hafta sonra 3e gircem.
Yavaş yavaş zaman geçiyor, hiç anlamıycaz bi bakıcaz doğurmuşuz :))
ya bişey sorcaktım az önce unuttum,
ben çok sık tuvalete çıkıyorum kızlar akşam 3 kere uyandım,
geçen alışveriş merkezi var optimum diye oraya gittik
3 kere izin isteyip misafirlerimizden tuvalete gittim.
erken başlamadımı bu?
sizinde böylemi
hep tuvaletim var gibi.
1 bardak su içsem onu sanki 4 postada çıkartıyorum :))
erken başlamadımı bu?
sizinde böylemi
hep tuvaletim var gibi.
erken başlamadımı bu?
sizinde böylemi
hep tuvaletim var gibi.
erken başlamadımı bu?
sizinde böylemi
hep tuvaletim var gibi.
bulantılarının geçmesine sevindim canım (aman nazar değmesin), darısı bulantısı devam edenlere olsun ve inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz,
erken başlamadımı bu?
sizinde böylemi
hep tuvaletim var gibi.
bu konuda sana katılıyorum bende fazla mide bulantısı olmuyor olduğu zamanda elma veya armut yiyorum çok iyi geliyor birde elma bebeğin ilerde astım olma riskini azaltıyormuş
CANI9M GEÇMİŞ OLSUN .BENCE ÜŞÜTMÜSÜNDÜR.DİKKAT ET.TERTİP HARİKA BAYILDIM.ALLAH SENİ YAŞATSIN.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:günaydınlar...
Nasılsınız tertipler...
ben sabahın 5 buçuğunda inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım ve lavoboya zor attım kendimi tabi malum safra iiğğğ iğrenç...çok kötü boğazım yanıyo ve bulantı ara ara yokluyo ...nerden çıktıki bu kızlar ya epeydir rahattım...
gece açık yattım üşüttümmü acaba
kızlar bugün doktora gidicek olan varmı kimseden ses çıkmadı amaaa
ben yarın ikilli tarama testi için gideceğim cnm
yok canım erken değil asıl ilk zamanlarda karnın altında olduğu için bebek mesaneye baskı yapıyo ve tuvalete çıokma ihtiyacını çok duyuyosun sonra 12. haftadan sonra karın boşluğuna yukarı çıkıyo o zaman tuvalete daha az gidiyosun... ileriki aylardada bebek büyüdüğü için bu sefer mesaneyle birlikte tüm organlara baskı yapıyo mide barsaklar ciğerler vs.. en rahat dönem anladığın üzere 4-5-6. aylar[/QUOTE .!.:benimde yeni doğum bi ark. aynen böle söylemişti en rahat ve güzel hamileliğini anladığın aylar 5 ve 6 demişti tam göbiş büyüyo ama çok ağır olmuyo yatarkende alışıousn artık uyku sorunu olmuyo demişti ama 8 ve 9 içinde en zoru dedi(hepimize kolaygelsin kızlar
canım armutu denemedim bilmiyorum ama onuda deneyeyim bu akşam kociş alsın bariii... hem elma cildide güzelleştirip gençleştiriyomuş güzel güzel bebişlerimiz olur bol bol yicemm sonuçta meyve demi ama. önceden yiyemiodum reflü olduğu için bende ama akşam rahatsız etmedi okadar ve çok sevdim alkisalkisalkis
benimde yeni doğum bi ark. aynen böle söylemişti en rahat ve güzel hamileliğini anladığın aylar 5 ve 6 demişti tam göbiş büyüyo ama çok ağır olmuyo yatarkende alışıousn artık uyku sorunu olmuyo demişti ama 8 ve 9 içinde en zoru dedi(hepimize kolaygelsin kızlar
önceden ekşi elmayı çok severdim ama şimdi ekşi elma yiyemiyorum bende yeşil tatlı elma buldum kendime hep aynı yerden alıyorum elmayı ayrıca seninle günlerimiz aynı bende bugün 11+6 yım
İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇERT CANIM BENİM...:Saruboceq:
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin hadi hayırlısızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?