2010 Şubat Anneleri

kızlar ben doğum zamanı yada zor zamanlar kışa geleceği için çok fazla korkmuyorum kışın çaresi var ama yazın çaresi yok
Allah 8-9. ayında olanlara kolaylık versin şuan..
ayy çok daha zor.. bu havada..

aa evet aynıyız senle ne güzel ya anlatsana kendini biraz nasıl nelerin oluyo yada olmuyo mesela neleri yiyebiliyosun çok sevindim şimdi birde hamile kıyafeti aldınmı giyiyomusun ???

valla bu günlerde bende bel ağrısı var gece bazen uyuyamıyorum bel ağrısından bulantım falan fazla olmadı şimdide iyice azalıyor yediğim şeylere gelince meyve çok yiyorum ben çantamda meyvelerle dolaşıyorum özellikle elma armut şeftali göbeğim belli oluyo artık hamile kıyafeti almadım daha ama bu sene moda olan elbiseler varya hafif bol olanları onlardan aldım bu zamanlar için çok iyi oluyo zaten göbeğim çıktı ama hala eski pantolonlarımın içine girebiliyorum sen neler yapıyosun

günaydın kızlar..

kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım

gözün aydın canım, çok sevindim..

ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu

inş iyi haberlerle gelirsin canım.

geçmiş olsun ozlem. Allah sabırlar versin. Rabbim en kısa zamanda sana bu acını unutturacak sağlıklı bir bebek nasip etsin.

aramıza hoşgeldin canım. Allah tamamına erdirsin inş. Söylediğin şey, bende olmadı.

camdankalp geçmiş olsun canım. devam edecek diye düşünme, bence 1 günlüktür ve dediğin gibi üşütmeden olmuştur. İnş en kısa zamanda geçer canım..

fifacım sen de yarın iyi haberlerle gelirsin inş canım..

kızlar eşimle akşam bozuştuk, bana küstü konuşmuyor mafoldumben ben de fazla srar etmedim, illa konuş diye.bugün moralim çok bozukk mafoldumben

hoşgeldin canım hayırdır canım neden bozuştunuz ne olduuu

kızlar 4 boyutlu ultrason merk arıyodum istanbulda bakın kayseri kızılay hastanesinde 30 tl ye 4 boyutlu ultrason çekiyolarmış... gerçi yazı ne zamana aitti onu okumadım ama genede iilgilenenler bence arasınlar çok uygun.. istanbulda 170 in altında çeken daha bulamadım...

Cadıarzu
hoş geldin canım.ne oldu hayırdır niye küstü enişte

kızlar eşimle akşam bozuştuk, bana küstü konuşmuyor mafoldumben ben de fazla srar etmedim, illa konuş diye.bugün moralim çok bozukk mafoldumben[/QUOTE]

moralini bozma canım bebişini düşün arada olur öyle küslükler hani derlerya tuzu biberi sende öyle düşün canını sıkma

canım bel ağrısına biraz kalsiyum eksikliğide sebep olurmuş... bence bol bol süt içmeye çalış yada peynir yoğurt ne olursa..

inş hemen geçer canım ya..:Saruboceq:
oyy oyy oyy 8 kilo çok fazla ya..ama kabus filan deildir bence bozma moralini üşütmedir o ve hemencik geçer bence (yani inş.) :Saruboceq:

CANI9M GEÇMİŞ OLSUN .BENCE ÜŞÜTMÜSÜNDÜR.DİKKAT ET.TERTİP HARİKA BAYILDIM.ALLAH SENİ YAŞATSIN.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::

camdankalp geçmiş olsun canım. devam edecek diye düşünme, bence 1 günlüktür ve dediğin gibi üşütmeden olmuştur. İnş en kısa zamanda geçer canım..

saolun kızlar geçicek inş...

Günaydın kızlar a.s.

geçmişi okudum ancak yazabildim, nasılsınız,

okuduğum kadarıyla bulantılar dışında çok önemli sıkıntı yok ama Allah başka dert vermesin inş.

Bir arkadaşımız bebeğini kaybetmiş, Allah yardımcısı olsun, rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inş.

Ben cumartesi gece istanbul yolcusuyum inş. doktor izin vermişti bulantı için ilaçta aldım, ablamda olucam, ordan sizi takip etmeye çalışıcam ama yazamazsam da merak etmeyin

tamamen aynıyız seninle ben hiç su içemiyorum sürekli meyve suyu oda vişneli tang varya ondan çok içiyorum onun dışında meyve sürekli. hiç aç kalamıyorum 2 saate bir acıkıyorum bel ağrısı aynen. birde geceleri özellikle kramplar giriyo kasılıyoo böle bağırtıyo beni resmen. tatlı hiçççççç yiyemiyorum çikolatadan tiksindim resmen evdede dolap resmen çikolata dolabı oldu eşimin işi gereği (bu işe yeni başladı yani hiç yiyemedim ya) ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur saplıyı diyo annem hayırlısı bakalım..bugün ilk defa tayt ve tunig giydim çok rahat oldu.elbise baktım ben denedim hem çok pahalı geldi hemde hiç yakışmadı bacaklar filan çırpı gibi olunca, oturmadı henüz üstüme. dediğin elbiseden aldım tiril tiril dolaşıom ortalıkta göbişim çıktı artık göbekli kadın görüntüsünden kurtuldum yanisositososito çok uzattım dimi böle işteee

yalel canım ne oldu seninkide benimki gibi sigarayımı bıraktı heyheyleri üstünde bu ara mamasını önüne koyarsam iyi yoksa terör estiriyo.. bi sinirli bi sinirli... sıkma canını bi ah desen hemen barışırsınız...

ya bu 4 boyutlu dediğiniz renkli olan böyle bebeğin ağzını gözünü tamamen gösteren usg değilmi?? benim doktorumunki zaten ondan her kontrolde 4 boyutlu veriyo aynı zamandada siyahbeyaz veriyo
YAREN cim sorun büyük değildir inş canım...

akşam hamburger yemeye gidecektik. ben,eşim yeğenim. sonra arabasının tekeri patlamış. onu da haber vermedi sağolsun, arayıp ben öğrendimklava: dedim senin işin en az 2 saat sürer.biz yeğenimle gidelim, sana da paket yaptıralım. tamam dedi.. sonra biz gittik,akşam 9da geldik eve. o da erken gelmiş.. yok saat kaçmış da, o aç evde bekliyomuş da.. çok değil ondan iki gün önce benim arabayı yıkatmaya gitmişti, muayenesi vardı, akşam 8.30 a kadar ben onu aç bekledim evde..teker yapmak yıkamakdan daha uzun sürer diye düşünmüştüm bende. madem eve geldin, niye aramıyorsun ben geldim diye...ya da madem kızacaktın neden en başta siz gidin diyorsun.. offfffff, çok sinirliyim,ben barışmıcam işte banane :1no2:.. çünkü ben akşam özür diledim..

canım bel ağrısına biraz kalsiyum eksikliğide sebep olurmuş... bence bol bol süt içmeye çalış yada peynir yoğurt ne olursa..

ben önceden sütü çok severdim şimdi pek içemiyorum ama yoğurt yiyorum onunda fazla bir etkisi olmuyor galiba bilgin için sağol canım bunu bilmiyordum haftaya salı doktora söyleyeyim bakalım kalsiyum takviyesi verecekmi

canım toz meyve sularını çok tercih etme sağlıklı değiller... mümkün olduğunca doğal olanları içmeye bak canım.. %100 katkısız yazar bazılarında onları tüketymeye çalış.. bide bunu muhtemelen biliyorsun ama yinede yaziyim bilmeyen arkadaşlarımız varsa okurlar tatlandırıcılı meyva suları asla içme .. aspartam maddesi var içlerinde ve hamilelere uygun değil.. limonatalar falan var hazır bu şekilde tüketmeyin...

fatos0808
canım erkek milleti değilmi önce küserler sonra bişiy yok gibi gelirler üzülme bencee

yok canım bizimki sigara içmiyo :) ben içerdim hamilelikten önce o içmezdi :) aslında çok uysaldır, beni hiç kırmaz ama, ne bileyim dün heyheyleri üstündeydi.. dur bakalım bu akşam ne olacak?

takma kafana canım he de geç erkeklerin hepsi aynı bişeye kızdımı bizlerden çıkarırlar sonrası ne olur biz sinir oluruz onlar hiç bişey yokmuş gibi davranırlar hiçç kızma sinirde olma tatlım bak bebişinede geçiyo sonra üzüntün sinirinnn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…