2010 Şubat Anneleri

canım onu son aylarda yapıyorlar bebeğin gelişimi o aylarda artık oturduğu için belli ediyo kendini doğum zamanı zaten.. son aylarda 15 dünde hatta haftada bir NTS ye giriyosun orda anlaşılıyor... bebeğin dönmesi bunlar zaten doğumun yaklaştığının belirtisi zamanı geldiyse tabiki beklemez... en belirleyicide zaten son çatı muayenesi açılma başladıysa her an bekle diyo sana dr....

ama benim farklıyerlerde farklı doktorlar tarfından ölçüldü yine aynı çıktı
doktorum ayrıntılı olması için beni ultrason uzmanına gönderdi orada daha ayrıntılı ölçümler yapıldı aynı ölçüldü o konuda içim rahat çok şükür

kızlar merhabalar hepinize..
inşallah sizler iyisinizdir, ben pek iyi değilim çünkü..
boğazım acıyor ve öksürüyorum.. akşam ve bu sabah daha kötüydüm fakat sabah kaşık kaşık bal yedim zorla da olsa. o iyi geldi sanırım öksürüğümü kesti.. (ilaç içemiyoruz ya, eskiden olsa çoktan 3-5 ilaç almıştım çabuk geçsin diye ama annelik böyle bi duygu demekki ona bişey olcak diye ıhlamur çayı bile içmeye korktum akşam.)
ama hala genzimde akıntı var boğazıma doğru, boğazımda kaşıntı ve tırmalanma hissi var halsizlik te yaptı biraz.. istirahat ediyorum habire..
akşam ıhlamur-karanfil-bal karışımı bi çay yaptım biraz iyi geldi denebilir..
ya soğuk ayran dan oldu, yada 2 akşam önce duş aldım pencerenin yanına oturmuştum serin esiyodu, sanırım ordan çarptı...
inşallah bir an önce iyileşirim.. korktum daha kötü olursam diye ama akşama göre ve sabaha göre biraz daha iyiceyim.. umarım hemen düzelirim...

:Saruboceq:

tamam da önemlı olan sat değil yanı bebeğin gelişim düzeyi

arkadaslar benımde 6 hafta da basladi gitmedi 2 hafta onceler falan serum falan taktırdım 2 gun gecti yine basladi biz napcaz boyle ay ya kendimden bezmeye basladim herseye sinirim zipliyo kızlar ya

doktor farkedebiliyo önemli değil dedi de hangisini takip edeceğimizi söylemedi de

canım benimde son gittigimde bebis 4 gun ilerde cıkmıstı. ben de dra dedimki ilerde cıkınca sevindim bulantılarımın gecmesi icin hangi takvimi kabul edeyim satımı yoksa 4 gun ilerde olanı mı demistim :) oda 4 gun ilerde olanı dedi ama benim moralimi yuksek tutmak icin mi dedi bilemedim kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine

benim dedim ya 10 gün küçük sattan sata göre 6. hafta gittiğimde dr. az kalsın kürtaj yapacaktı boş kese diyee meğer yavrum o zaman henüz 4 haftalıkmış o yüzden bence ultrason boyu önemlı

arkadaslar benımde 6 hafta da basladi gitmedi 2 hafta onceler falan serum falan taktırdım 2 gun gecti yine basladi biz napcaz boyle ay ya kendimden bezmeye basladim herseye sinirim zipliyo kızlar ya

ah canım çok iyi anlıyorum benimde 6. hafta başladı arta arta devam ediyor umarım tez zaaman da geçer

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar bende 7 haftalik ken doktora gitimde bebek 4 gun geri cikmis ti birinci doktor bebegin net dogum taarihi 21 subat dedi simdi gitim doktorum net dogmasi lazim olan tarih 28 subat dedi sizce bu ne :uhm:

TÜRKKAHVESı85 dikkatli ol hayatım zaten bu dönemde ilaç kullanamıoruz bebeğin halsizliğine hastalık halsizliği eklenmesin...sıcak şeyler iç bu havada zor ama (

tamam da önemlı olan sat değil yanı bebeğin gelişim düzeyi

peki canım...

sadece demek istediğim son aylarda tabiki bebeğin gelişim düzeyi ama şu an 1 hafta öndesin diye 3 lü taramanı 1 hafta erken mi yapalım dedi... sat'a göre en uygun zanın neyse ona göre çağırıcak... ayrıca arkadaşlar başka dr. larada gittim aynı ölçtüler demişsinizde yani ben dr.lar yanlış ölçüyolar mı dedim anlamadım ki... dr. un biraz elinin ölçerken oynaması ölçümü değiştirir dedim.. neyse susuyorum herkesin dr. en iyisini bilir bence bunları onlara sorun...............................................................

neyse kızlar ben biraz ortalığı karıştırdım galiba en iyisi bi sonraki kontrolde sorayım ben bunu yada yakında doktora gidecek varsa sorsun

kızlar puanlarinizi verdim benim 21 yasim kızlar sizin yaslariniz ne kadar yazarmisiniz

yok canmı yanlış anlama doktorum da milim bile oynarsa sonuç farkeder diye daha ayrıntılı ultrasona gönderdi onu söyledim aynı fikirdeyim yani ben de sadece sonuçlar aynı çıktığı için hoşuma gitti o kadara.s.

canım benim 5haftalıkken basladı ogrendim 3-4 gun keyfini cıkardım sonra bebis ben burdayım demeye basladı. ben de toplamda 7-8 serum yedim 1 gece hastanede kaldım ve suanda da ilac kullanıyorum bu haftada 11 haftaya giricem. off geccek gibi de gelmiyor seni cok iyi anlıyorum yalnız degilsin cnm.. :1hug:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine... ıhlamur içebilirsin... benim dr. bana çayı yasakladı onun yerine ıhlamur içebilirsin demişti.. sanada iyi gelir... ama boğazlarında iltihap varsa çok sıcak içme iyice yayılmasın.. biraz ılıtıp iç... tekrar geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…