kayınpeder kayınvalidelerden benim adımı koyun gibisinden beklentiler var mı kızlar
ben iyim de bebeğimi bende 1 aydır görmüyorum kısmetse salı günü gidicez doktora ikili test için inşallah hayırlı sonuçlar alırım tabiki sende inşallah haftaya alırsın güzel sonuçlarını
günaydın canım dün yoktun doktor günün falanmıydı
bu arada herkese günaydın..e napıyosunuz...
ya ben şu vitamin hapı beni öldürüyo..valla o benim sabah midemi bulandırdı gittim kustum çok kötü kokuyo agzımdada kalıyo.off dayanamıyorum yutmaya..
bu arada benim doktor yemeklerden yarım saat önce aç karnına alırsan verimini daha iyi alırsın dedi işte o aç karnına yutmaya tahammülüm olmuyo.ya siz nasıl yutuyorsunuz vitamini..
kızlar sizin için eski konulara cvp vermiş olucam ama sabahtır geçmiş okuyorum cvp vermek hakkım ama dimi:))
benim kayınvalidede geçenlerde ilk bebek ismi babatarafından olur bilmem kimde babasının adını koymuş die söleniyodu hiç oralı bile olmadım cvp versem uzayıp gidicek o sadece söylenmiş olur yani kocişte istemio zaten onları şuan isimlerini hiç koymayız hıhhh
ne güzel ya seninle hem günlerimiz aynı hem dr randevumuz bende bu ense kalınlığını filan ölçtürücem 2li test işini sorucaz bakalım yapıcakmı bu dr ilk defa gidicem bide heyacan şimdiden bastı beni
yok canım salı gidicem dr senin gibi.benim müdür geldi çıkarken yazmıştım artık giremeyebilirim müdür geldi die gözden kaçırmışsındır.şimdilik burdayım (o gelene kadar tabi):1closedeyes:
ya ben şu vitamin hapı beni öldürüyo..valla o benim sabah midemi bulandırdı gittim kustum çok kötü kokuyo agzımdada kalıyo.off dayanamıyorum yutmaya..
bu arada benim doktor yemeklerden yarım saat önce aç karnına alırsan verimini daha iyi alırsın dedi işte o aç karnına yutmaya tahammülüm olmuyo.ya siz nasıl yutuyorsunuz vitamini..
günaydın canım vitaminin ismi neydi ben elevit kullanıyorum onuda sabah kahvaltıdan sonra alıyorum
kızlar ben geldiim, amma kaynatmışsınız, çıktığımdan beri 30 dan fazla sayfa olmuş biriken okuayyım dedim ama ıı ıııı yetişemiyom hızınıza kaydirigubbakcemile3
neyse gelelim bana, n-ben dr.a kadar gidip muayene olmadan geldim canlarım, benim randevum dörtbuçuk da olmasına rağmen saat beşe geldiğinde hala benden öncekiler bile (saat dörtte randevusu olanlar) muayene olamamışlar bekliyorlardı, baktım baya uzun sürecek sıkıldım ve açıkçası çalışanların da ilgisizliğine kızdığım için muayene olmadan çıktım geri, ilk kez gitmeme rağmen ne bir form ne bir kayıt hiçbirşey yapan yoktu, bende haftaya zaten hasekide 2li tarama için randevum olduğundan vazgeçtim bugün, napimm bebişimi özleyeceğim artık 1 hafta daha
günaydın canım akşam bende kustum sonrada bir halsizlikki sorma gitsinn.canım benimki tok karnına alınıyo daha iyi oluyo bilmiyorum ama bir sorun yaşamadım bidde ben 2 ye bölüp içiyorum daha iyi oluyooo sositososito
canım megadyn kullanıyorum.onuda yazmayacaktıda.düzenli beslen .sadece demir hapı yazacaktı ben doktora düzenli beslenemiyorum dedim.ne süt.yogurt.peynir,sebze yemegi.yani kızlar ben hiçbirşey yemiyorum hala.doktorda takviyeye ihtiyacın var dedi öyle yazdı.aç karnına almam içinde beslenemiyorumya aç alırsan daha iyi verimini alırsın diyo .ama ben içemiyorum aç karnına.valla bu gidişle ye bırakacagım yada yemekten sonra alacagım..
benim bi arkadaşımda elevit kullanıyo oda kokuyo dedi.yani pek fark etmiyo sanırım..:sinifsinif:
evet canım gözden kaçırmışım galiba bende acaba randevusunu bugünemi kaydırdı diyordum salı günü hayırlı sonuçlar alırız inşallah
evet elevitte kokuyor drunla görüş istersen bende daha önceleri megadyn kullandım tok karnına içiyordum sende öyle yap istersen
inş.güzel haberler alırız ikimizde ben ense kalınlığına takmış durumdayım dr a ilk önce onu ölçtürcem bi önceki dr sinir etti beni çünkü.birde bilgin varmı 2li testte kan tahlili yapılıoya bunda aç yada tok olmak fark eiomu şimdi sabahtan benim randevum ona göre gideyim bilgisi olan cvp yazarmıı??
inş.güzel haberler alırız ikimizde ben ense kalınlığına takmış durumdayım dr a ilk önce onu ölçtürcem bi önceki dr sinir etti beni çünkü.birde bilgin varmı 2li testte kan tahlili yapılıoya bunda aç yada tok olmak fark eiomu şimdi sabahtan benim randevum ona göre gideyim bilgisi olan cvp yazarmıı??
aç karnınamı yapılıyor onu bende bilmiyorum 2li test yaptıran arkadaşlar cevaplar biraz internetten baktım aç tok farketmiyor yazmışlar ama ne kafar doğru bilmiyorum
Kızlar benin dr vitamin vermedi demir hapı verdi sadece o da midemi ağrıtıyor folic plus devam et dedi bende içemiyorum kokuyor demir hapınıda 1 tane zor içiyorum günde.3 haftadır doğru düzgün kullanmıyorum yani umarım kullanmamam bebişimi etkilemez demir hapınıda gittiğimde söylüyeceğim içtiğimde afedersiniz ama bağırsaklarım bozuluyor zaten pek birşey yiyemiyorum.napıcağımı bilmiyorum anlıyacağınızfisfisfis
öyle yapsam iyi olacak galiba..
canım bende ikili test yaptırdım aç tok fark etmiyo.ben tok karnına gittim.aç karnına genelde şeker ölçümü yapılır.bundada böyle birşey yok.yani tok gidebilirsin.
Kızlar benin dr vitamin vermedi demir hapı verdi sadece o da midemi ağrıtıyor folic plus devam et dedi bende içemiyorum kokuyor demir hapınıda 1 tane zor içiyorum günde.3 haftadır doğru düzgün kullanmıyorum yani umarım kullanmamam bebişimi etkilemez demir hapınıda gittiğimde söylüyeceğim içtiğimde afedersiniz ama bağırsaklarım bozuluyor zaten pek birşey yiyemiyorum.napıcağımı bilmiyorum anlıyacağınızfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?