2010 Şubat Anneleri

kızlar sizin için eski konulara cvp vermiş olucam ama sabahtır geçmiş okuyorum cvp vermek hakkım ama dimi:))

kayınpeder kayınvalidelerden benim adımı koyun gibisinden beklentiler var mı kızlar

benim kayınvalidede geçenlerde ilk bebek ismi babatarafından olur bilmem kimde babasının adını koymuş die söleniyodu hiç oralı bile olmadım cvp versem uzayıp gidicek o sadece söylenmiş olur yani kocişte istemio zaten onları şuan isimlerini hiç koymayız hıhhh

ne güzel ya seninle hem günlerimiz aynı hem dr randevumuz bende bu ense kalınlığını filan ölçtürücem 2li test işini sorucaz bakalım yapıcakmı bu dr ilk defa gidicem bide heyacan şimdiden bastı beni

günaydın canım dün yoktun doktor günün falanmıydı

yok canım salı gidicem dr senin gibi.benim müdür geldi çıkarken yazmıştım artık giremeyebilirim müdür geldi die gözden kaçırmışsındır.şimdilik burdayım (o gelene kadar tabi):1closedeyes:

günaydın canım vitaminin ismi neydi ben elevit kullanıyorum onuda sabah kahvaltıdan sonra alıyorum

birde dünden kalma bi konu vardı fatoş sormuş bende elif 24 yaşındayım.. birde bu tablo varya sanırım yaren hazırlıo benimde bilgilerimi giriverin bütün alan bomboş ne lazımsa ben yazsam olmaaamıııııı...

evet canım gözden kaçırmışım galiba bende acaba randevusunu bugünemi kaydırdı diyordum salı günü hayırlı sonuçlar alırız inşallah

günaydın canım akşam bende kustum sonrada bir halsizlikki sorma gitsinn.canım benimki tok karnına alınıyo daha iyi oluyo bilmiyorum ama bir sorun yaşamadım bidde ben 2 ye bölüp içiyorum daha iyi oluyooo sositososito

günaydın canım vitaminin ismi neydi ben elevit kullanıyorum onuda sabah kahvaltıdan sonra alıyorum

canım megadyn kullanıyorum.onuda yazmayacaktıda.düzenli beslen .sadece demir hapı yazacaktı ben doktora düzenli beslenemiyorum dedim.ne süt.yogurt.peynir,sebze yemegi.yani kızlar ben hiçbirşey yemiyorum hala.doktorda takviyeye ihtiyacın var dedi öyle yazdı.aç karnına almam içinde beslenemiyorumya aç alırsan daha iyi verimini alırsın diyo .ama ben içemiyorum aç karnına.valla bu gidişle ye bırakacagım yada yemekten sonra alacagım..
benim bi arkadaşımda elevit kullanıyo oda kokuyo dedi.yani pek fark etmiyo sanırım..:sinifsinif:

günaydın kızlarrrr herkes iyi okuduğum kadarıyla allah bozmasın keyfinizi inşallahhh... hafta sonunu getirdik yine bu zamanı anlamıyorum ben ya... gün içinde dk.ları sayıyorum ama bi bakıyorum hafta sonu gelmiş... hızlımı akıyo yoksa yavaş mı ilerliyo bilemedim...... :uhm:

canım hayırlısı olsun ya ama bende böyle şeylere tahammül edemiyorum işte.. bazı dr. lar sorumsuz mu oluyo diyim walla bilmiyorum.. perş günü ark. uğradı 9 aylık hamile demiştim.. çatı muayenesine gidecekti..kendi dr. izinde olduğu için 2 haftadır dr. yönlerdirdiği başka dr. gidiyo aynı hastanede.. neyse gittiğinde dr. doğumdaymış o sabah hem normal doğum hemde sezeryan yapmış neyse iş uzayınca randevularda kaymış tabi... benim arkadaş 1 saatten fazla beklemiş orda sıra kendine geldiğinde dr. muayene etmemiş bunu haftaya kendi dr. un muayene etsin demiş.. 1 hafta önce kendi çağırıyo buna rağmen etmemiş... ya böyle bi sorumsuzluk olabilir mi... her an doğurabilir kız ve yolluyo... kendini bi halt zanneden dr.lara sinir oluyorum sinir.... klava: klava: klava:

canım bende folik içerken öyle oluyodum ama çok şükür bi sıkıntı çekmiyorum şu an ilaçları içerken... foliğin kokusu benide mahfediyodu.. çantamı açtığım an onun kokusunu alıyodum öfffff pöffff diye diyede içiyodum.. dr.una bi sor alternatif bi hap varsa onu versin canım... ben şu an elevit ve ferrum fort kullanıyorum...

günaydın canım..nasıl yani yarısını içip diger yarısı ne oluyo..anlamadımCADIARZU

evet elevitte kokuyor drunla görüş istersen bende daha önceleri megadyn kullandım tok karnına içiyordum sende öyle yap istersen

evet canım gözden kaçırmışım galiba bende acaba randevusunu bugünemi kaydırdı diyordum salı günü hayırlı sonuçlar alırız inşallah

inş.güzel haberler alırız ikimizde ben ense kalınlığına takmış durumdayım dr a ilk önce onu ölçtürcem bi önceki dr sinir etti beni çünkü.birde bilgin varmı 2li testte kan tahlili yapılıoya bunda aç yada tok olmak fark eiomu şimdi sabahtan benim randevum ona göre gideyim bilgisi olan cvp yazarmıı??

bende ferrum fort kullanıyorum.ya bendemi elevite geçsem ne yapsam doktorla randevum taa bir ay sonra gerçi cep telefonunu verdi birşey olursa ara diye ama bilmiyorum

aç karnınamı yapılıyor onu bende bilmiyorum 2li test yaptıran arkadaşlar cevaplar biraz internetten baktım aç tok farketmiyor yazmışlar ama ne kafar doğru bilmiyorum

Kızlar benin dr vitamin vermedi demir hapı verdi sadece o da midemi ağrıtıyor folic plus devam et dedi bende içemiyorum kokuyor demir hapınıda 1 tane zor içiyorum günde.3 haftadır doğru düzgün kullanmıyorum yani umarım kullanmamam bebişimi etkilemez demir hapınıda gittiğimde söylüyeceğim içtiğimde afedersiniz ama bağırsaklarım bozuluyor zaten pek birşey yiyemiyorum.napıcağımı bilmiyorum anlıyacağınızfisfisfis

canım açlık tokluk farketmiyo sanırım bana sormadılar bile kan alırken direk aldılar ne dr. sordu ne labratuarda sordular..

aç karnınamı yapılıyor onu bende bilmiyorum 2li test yaptıran arkadaşlar cevaplar biraz internetten baktım aç tok farketmiyor yazmışlar ama ne kafar doğru bilmiyorum

canım bende ikili test yaptırdım aç tok fark etmiyo.ben tok karnına gittim.aç karnına genelde şeker ölçümü yapılır.bundada böyle birşey yok.yani tok gidebilirsin.

folik plus u bende düzgün kullanamadım.o aralar çok bulantım vardı.doktor önemli degil demişti .fakat üç aya girerken ğenelde bıraktırıyorlar foluk asiti.ben artık kullanmıyorum.

dr ilk gittiğimde folic ile birlikte birde b12 vitamini vermiş ismini hatırlamıorum sağlık ocağındaki dr lar ikitane hemde eczaneci filan bu b12 içme dedi bende onu ogün bıraktım kokusundan içemiodum zaten.folic içiodum 2 haftadır filan onu içmiyorum midemi allak bullka ediyo.arkadaşım 8 aylık hamile 2.bebeğine 2sindede hiçbir ilaç kullanmadı gayetde sağlıklı tabi allah bilir ama bilmiyorum bende içemiorum ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…